تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 269 از 372 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز بازی برگشتی هم مانده
    منم صد در صد موافقم. اینتر هر کاری کنه از جهنم استمفورد بریج نمیتونه بیرون بیاد
    کلا قبول کنید چلسی خیلی تیم تر هستش.اینتر چون هر سال بازیکنان زیادی عوض می کنه خیلی هماهنگ نیستن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض وارگاس و رد پیشنهاد چلسی و رئال

به نظر می رسد که ستاره پرویی باشگاه فیورنتینا پیشنهاد سران تیمهای مطرح اروپایی را رد کرده است.

سایت گل - طبق گزارش منتشره در لاناتزیونه، خوان مانوئل وارگاس، ستاره جناحی فیورنتینا برنامه ای برای پیوستن به رئال مادرید یا چلسی ندارد. این ستاره پروئی به دوستانش گفته که از آنجا که آینده روشنی برای خودش در این باشگاه ایتالیایی می بیند، تصمیمی برای جدایی از تیم شهر فلورانس در تابستان ندارد.

وارگاس در این رابطه گفت:« من فلورنتینا را انتخاب کرده ام و تا زمانی که مسئولان تیم از من نخواهند که از این تیم جدا شوم، از اینجا تکان نخواهم خورد.»

این در حالی است که نمایش خیره کننده این ستاره در ترکیب فیورنتینا، نظر مثبت سران تیمهای متعدد اروپایی را به خود جلب کرده و مسئولان چلسی و رئال مادرید برای خریداری او ابراز تمایل کرده اند.

روز چهارشنبه وب سایت ویولا نیوز دراین رابطه به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه مادریدی در نظر داشتند تا پیشنهادی 20 میلیون یورویی را برای خریداری این ستاره ارائه نمایند.

وارگاس دیشب در ترکیب تیمش در دیدار مقابل میلان حاضر بود و همراه با سایر هم تیمی هایش مقابل روسونری تن به شکست 1-2 دادند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/2/25

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کالچوپولی، اتهام جدید مورینیو به میلان

مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که این احتمال وجود دارد که میلان از الطاف داوری در رقابتهای این فصل سری آ بهره می برد.

سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی با اشاره به جنجال کالچوپولی که چند سال پیش درفوتبال ایتالیا رخ داده بود به این نکته اشاره کرد که روسونری در حال سود بردن از تصمیمات داوری در رقابتهای این فصل سری آ هستند.

مورینیو در کنفرانس خبری دیشب که پس از پایان دیدار اینتر و چلسی برگزار شد، به این نکته اشاره کرد که داور در دیدار میلان مقابل فیورنتینا، خطای بازیکنان روسونری برروی ریکارو مونتولیو را نادیده گرفته و ضربه پنالتی ای را به نفع بنفش پوشان اعلام نکرده و در عین حال این ماجرا را با دیدار نرآتزوری مقابل باری مقایسه نمود و در این رابطه گفت:« من صحنه خطای بازیکن میلان برروی فیورنتینا را ندیدم ولی کسی به من گفت که این صحنه هیچ تفاوتی با آنچه در دیدار ما مقابل باری رخ داد، نداشته است. در طول مدت حضورم در ایتالیا، کلمات و عبارت جدیدی را یاد گرفته ام. یکی از آنها معادل کلمه ساکت باش است.»

آقای خاص در ادامه صحبتهایش گفت:« مدتی پیش فوتبال ایتالیا با جنجالی به نام کالچوپولی مواجه شد. از دیدگاه یک پرتغالی این برای من و خانواده ام شرم آور است. من و خانواده ام از پولی که از طریق دنیای فوتبال به زندگی ما تزریق می شود، امرار معاش می کنیم. من به عنوان یک انسان صادق به فوتبال ایتالیا آمدم و ایتالیا را هم با همین ویژگی ترک خواهم کرد. در دیدار امشب چلسی می بایست به یک ضربه پنالتی می رسید.»

به نظر می رسد که صحبتهای مورینیو در مورد میلان و اتهام ضمنی این تیم به همکاری با داوران، بازتاب گسترده ای در رسانه های ایتالیایی داشته باشد.

کد:
    2010/2/25

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

pazza inte

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته به من هم پیشنهاد شده!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض باجو: می خواهم به دنیای فوتبال بازگردم

اسطوره ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد تا بار دیگر به دنیای فوتبال بازگردد ولی این بار به عنوان یک مربی! او همچنین به لیپی پیشنهاد کرده تا به کاسانو فرصت درخشش بدهد.

سایت گل - روبرتو باجو، در صحبتهایی اعلام کرده که تصمیم دارد به عنوان یک مربی وارد عرصه فوتبال شود و به علاوه به مارچلو لیپی توصیه کرده که آنتونیو کاسانو را به ترکیب تیمش دعوت نماید.

اسطوره سابق فوتبال ایتالیا که تجربه حضور در تیمهایی ازجمله ویچنتزا، فیورنتینا، یوونتوس، میلان، بولولنیا، اینتر و برشیا را در کارنامه خود می بیند، آماده است تا بار دیگر در دنیای فوتبال پدیدار شود.

باجو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت: «من به عنوان مربی ؟ این چالشی است که در ذهنم به آن می پردازم، چرا که چالشها را واقعا دوست دارم.از روی کاناپه، صحبت کردن در مورد مربیگری کار بسیار آسانی است ولی زمانی که در استادیوم باشی، شرایط به نحو دیگری دنبال می شود.»

باجو در سال 2004 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او در ادامه صحبتهایش در این رابطه گفت: «من از حدود یک سال پیش از خداحافظی از دنیای فوتبال به این موضوع فکر می کردم ، چرا که دردهای ناشی از مصدومیتهایم تمامی نداشت و دیگر نمی توانستم مثل قبل با سایر هم تیمی هایم به تمرین بپردازم ولی با این موضوع کنار آمدم و زمانی که برای ورود به زمین برای برگزاری آخرین دیدارم در تونل بودم، اصلا احساس تاسف نمی کردم، چرا که می دانستم که نهایت تلاشم را به کار گرفته بودم.» آخرین دیدار باجو، دیدار دوستانه ای بود که میان دو تیم ایتالیا و اسپانیا برگزار شد.

باجو در پایان این دیدار در مورد اوضاع کنونی تیم ملی ایتالیا گفت: «فکر می کنم که کاسانو مهارت و توانایی لازم را دارد تا روند بازی را در یک ثانیه تغییر دهد. به علاوه مربیان هم نیازهای خاص خودشان را دارند ولی فکر می کنم که کاسانو هنوز شانس زیادی دارد ، چرا که همچنان دربهای تیم ملی به روی همگان باز است.»

کد:

2010/2/25

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

واقعا بازیکن فوق العاده ای بود و به نظر من حالا حالا ها مثلش پیدا نمیشه فقط حیف این آخرا به گندکشیده شد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تکلیف تیم های مرحله یک هشتم لیگ اروپا مشخص شد

با به پایان رسیدن دیدارهای دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا، تکلیف تیمهای راه یافته به دور بعدی این رقابتها مشخص شد.

سایت گل - نیمه شب پنجشنبه دیدارهای دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا برگزار شد و تیمهای حاضر در دور بعدی این رقابتها مشخص شدند. پس از آنکه صعود تیمهای آندرلخت، المپیک مارسی، پاناتینایکوس، اتلتیکو مادرید، فولام، لیورپول ،هامبورگ و بنفیکا در مرحله یک هشتم پایانی این رقابتها مسجل شده، 8 دیدار دیگر این مرحله که ساعاتی دیرتر آغاز می شد ، برگزار گردید که طی آنها این نتایج به دست آمد:

هاپوئل تل آویو و روبین کازان به تساوی بدون گل رسیدند که با توجه به برتری 0-3 روبین کازان در دیدار رفت، این تیم رهسپار مرحله یک هشتم پایانی شد.

یووه و آژاکس نیز به تساوی بدون گل دست یافتند که پیروزی 1-2 یوونتوس در دیدار رفت، این تیم ایتالیایی را به مرحله بعدی این رقابتها رساند.

والنسیا که در دیدار رفت با نتیجه 0-1 مغلوب بروژ شده بود، در دیدار برگشت با قاطعیت تمام به پیروزی 0-3 دست یافت تا با غلبه بر حریف، بتواند روانه مرحله یک هشتم پایانی شود.

یکی از عجیب ترین نتایج به دست آمده شکست 1-4 ویارئال مقابل وولفسبورگ بود. قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا که اکنون شرایط چندان خوبی ندارد و در رده های میانی جدول آلمان قرار گرفته است توانست با پیروزی قاطعانه مقابل این تیم اسپانیایی، در حالی که دیدار رفت دو تیم به تساوی 2-2 رسیده بود، خود را به دور بعدی این رقابتها برساند.

دیدار دو تیم سالزبورگ و استاندارد لیژ باتساوی بدون گل پایان یافت و نتیجه دیدار رفت که پیروزی 2-3 استاندارد لیژ بود، به حذف سالزبورگ رای داد.

وردربرمن نیز موفق شد تا با نتیجه 1-4 مقابل توئنته به برتری برسد و در مجموع با برتری 2-4 روانه مرحله بعدی شود.

فنرباغچه و لیل نیز در دیدار برگشت به تساوی 1-1 دست یافتند و با توجه به برتری 1-2 لیل در دیدار رفت، تیم ترکیه ای از گردونه رقابتها حذف شد.

اسپورتینگ لیسبون هم با برتری 0-3 توانست اورتون را از پیش رو برداشته و با نتیجه کلی 2-4 راهی مرحله بعد شود.

بدین ترتیب 16 تیم حاضر در مرحله یک هشتم پایانی لیگ اروپا بدین ترتیب خواهند بود:

بنفیکا - آندرلخت - المپیک مارسی - پاناتینایکوس - اتلتیکو مادرید - روبین کازان - یوونتوس - والنسیا - فولام - لیورپول - هامبورگ - وولفسبورگ - استاندارد لیژ - وردربرمن - لیل - اسپورتینگ لیسبون

کد:
    2010/2/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیکه تا 2015 تمدید می کند

ستاره جوان بارسلونا با افزایش رقم دستمزد برای 5 سال دیگر در رختکن نوکمپ خواهد ماند.

سایت گل - جرارد پیکه با مدیران باشگاه بارسلونا به توافق رسید تا قراردادش با تیم بارسا را تا سال 2015 تمدید نماید.در این قرارداد جدید، علاوه بر افزایش رقم دستمزد این ستاره، مدت زمان حضور او در باشگاه کاتالان نیز برای سه سال دیگر تمدید خواهد شد (قرارداد قبلی پیکه در سال 2012 به پایان می رسید.)

مسئولان بارسلونا تمایل چندانی ندارند تا در مورد اعداد و ارقامی که در این قرارداد ثبت می شود، صحبتی بکنند ولی این طور به نظر می رسد که رقمی که در بند جدایی زودهنگام او ذکر شده، بیش از 100 میلیون یورو است؛ بدین مفهوم که اگر پیکه بخواهد در زودتر از موعد مقررباشگاه بارسلونا را ترک کند،تیم خریدار او موظف به پرداخت این مبلغ می باشد. این بندبه آن دلیل در این قرارداد ذکر شده که تیمهای متعددی خواهان جذب این ستاره می باشند.

پیکه که یکی از بازیکنان تیم پایه ای بارسلونا بود، بدین ترتیب رویایش را که حضور طولانی مدت در رختکن تیم کاتالان خواهد بود را محقق شده می بیند و با امضای این قرارداد به تمام شایعاتی که در مورد احتمال جدایی اش از این تیم و پیوستنش به تیمهای دیگر به گوش می رسد پایان خواهد داد.

کد:
    2010/2/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سسک فابرگاس: از خریدهای اسپانیایی رئال خوشحالم

ستاره کاتالونیایی باشگاه آرسنال در صحبتهایی از تیمهای اسپانیایی گفته و این درحالی است که آینده او همچنان در پس پرده ای از ابهام است.

سایت گل - سسک فابرگاس از لندن بازیهای لیگ اسپانیا را دنبال می کند. او تک تک بازیهای لالیگا را تماشا می کند. او که یکی از ستاره های اسپانیایی شاغل در لیگ برتر است در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز از آینده اش خبرندارد. آینده ای جنجالی که همگان مشتاقانه در انتظار روشن شدن آن هستند.

هرچند که سسک تمایلی ندارد تا در این رابطه به اظهار نظر بپردازد، ولی پس از تماشای عکس روی جلد روزنامه آ.اس که عکسی بود که خورخه بالدانو، صمیمانه سرخیو کانالس، خرید جدید تیم مادریدی را در آغوش گرفته بود، درگفتگو با این روزنامه در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیم مادریدی بازیکنان اسپانیایی را به خدمت می گیرد، بسیار خوشحال می شود.

سسک در این رابطه گفت: «بسیار خوشحال می شوم. این بسیار خوب است که تیمهای اسپانیایی برروی بازیکنان اسپانیایی سرمایه گذاری کنند.با تماشای بازیهای کانالس دریافته ام که او گلهای بسیار خوبی را به ثمر می رساند ولی هنوز این فرصت را نداشته ام که با دنبال کردن دیدارهای او، او را به خوبی بشناسم.»

این ستاره اسپانیایی تمایل زیادی دارد تا در مورد آینده اش پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی مطلع شود که آیا در آرسنال باقی خواهد ماند یا به تیمهای دیگری از جمله مارید، بارسلونا یا چلسی منتقل شود.

کد:
    2010/2/26

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •