تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 456 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک من رو هم پذیرا باشید دوستان.
    اما یه نکته ای من رو متحیر کرده زاویه دید شما به بارسا و نوع فوتبالشه؟
    توی بارسا چه خبره؟
    اونجا سیستم برای بازیکن تعیین تکلیف میکنه یا بازیکن برای سیستم؟
    پلنAیا پلنBحسین عزیز و داش سروش کجا بازی بارسا قراردارن؟
    نقش بازیکن ها و خلاقیت چند درصد موفقیت بارساست؟
    آیا آیتمی به نام شانس برای باسا وجود دارد؟
    نقش پپ چیست؟
    آیا بودن یا نبودن یک بازیکن=نابودی بارسا؟
    فلسفه بارسا وجود خارجی دارد؟
    معصومیت فوتبال بارسا کجاست؟
    فرق فرگی...یوگی...دلبوسکه....پپ... در چیه؟
    کی به نفع فوتباله وکی به ضرر؟
    کی آینده است وکی گذشته؟
    اصلا چطور میتونیم بگیم این تاکتیک فرا زمانیه و متعلق به آینده است؟
    برچه اساس؟
    چون یه بار قهرمان شدن؟
    دوبار قهرمان شدن؟
    یه سال توی اوجن؟
    دوسال توی اوجن؟
    ....
    وهزاران سوال دیگر که در ذهنم گاهن بدون جواب می مانند.
    من از بازی لذت بردم.همین!بدون اینکه به مسائل اوهام برانگیز فکر کنم و البته کمی خیال پردازی.
    در هرصورت برداشت شخصی من از بارسا اینه که این یه دوران اوجه وبس!
    مگر اینکه خلاف این موضوع رو ثابت کنه.
    راستی تا به الان تونسته ثابت کنه؟
    بدون ژاوی؟
    بدون اینیستا؟
    بدون مسی؟
    و....
    نمیدونم شاید هم بتونه.
    شاید بتونه بدون نفرات فعلی همین کیفیت و نوع فوتبال رو ارائه بده.
    من هم قبل از هر چیزی این برد رو تبریک میگم
    یکی از سخت ترین و حساسترین الکلاسیکوهای تاریخ رو بردیم

من این چند روزه فقط تونستم به یک انجمن سر بزنم و پست بدم و بهتر دیدم در جواب یوسف عزیز این پست رو بدون دست کاری خاصی و فقط با اضافه کردن یک خط اینجا هم بزارم

یوسف جان امیدوارم جواب بخش کوچیکی از سوالاتت در این پست باشه
    راستی یوسف جان هدیه ات هنوز نرسیده ها

فقط این توضیح رو بدم که آقا هومن که مخاطب اصلی این پست هست یکی از منطقی ترین هواداران فوتباله که خوشبختانه یا متاسفانه رئالیه

..........................................

آقا پیام دوست من مرسی
    ولی اگر اجازه بدین به جای این بحثها که این یا اون باید اخراج میشد که هیچ وقت هم به جایی نمیرسه دوستان بارسایی درباره تیمشون حرف بزنن یا اینکه دوستان رئالی درباره دلایل شکستشون بحث کنن ممنون میشم
    در اینکه بارسا برد شکی نیست
    و در اینکه رئال و مورینیو قبل از هر چیزی به تاکتیکهای پپ باختن هم شکی نیست

عصر هر تیمی یه روزی به پایان میرسه اما تیمی میتونه جایگاه بارسلونا رو بگیره که از فوتبال بارسا لذت ببره و تاییدش کنه و از فوتبال بارسا درس بگیره مثل الگویی که فرگوسن از کرایوف و ساکی گرفت
    اما خوشبختانه(از نظر من به عنوان یک بارسایی) فعلا اکثر تیمهای بزرگ اروپا به نوعی در حال حسادت به بارسلونا هستند و هنوز نتونستن از بازی بارسا لذت ببرن و درس بگیرن و رئال فعلا جلوتر از این تیمهاست

عصر بارسا زمانی تموم میشه که بارسا به عنوان فصلی از تاریخ قبول بشه و خونده بشه
    و هر چقدر این قبول کردن بارسا به عنوان بهترین تیم دنیا به تاخیر بیفته به نفع ما بارسلوناییهاست

کاری که خوشبختانه رئالیها به بهترین شکل در حال انجامش هستن
    هر بار به جای پذیرفتن شکست و تامل در ساختار بارسا بهانه های داوری و چراهای مداوم متولد میشن

روی صحبت من با آقا هومن به عنوان یک طرفدار منطقی رئاله و البته طرفدارهای مورینیو

من چنتا سوال از هومن عزیز دارم
    شما بعد از دو سال و اینهمه الکلاسیکو تغییری در تاکتیکهای رئال و مورینیو دیدین؟
    خیلی ممنون میشم بهم بگین مورینیو با این همه بازیکن و خرید دنبال ایجاد چه تغییری در مهمترین بازی خودش که الکلاسیکو باشه بوده؟
    مورینیو در این بازی تمام اندیشه هایی که در الکلاسیکوهای قبل اجرا کرده بود رو دوباره به کار گرفت و اندیشه شکست خورده محکوم به دوباره شکست خوردنه
    رئال چه چیز جدیدی رو برای عبور از بارسا در ذهن داشت مورینیو قرار بود چجوری ببره؟
    آقا هومن عزیز شما و اصلا تمام طرفدارای مورینیو در این انجمن اگر معتقدین مورینیو یک نابغه در مربیگریه میشه دلایلش رو بگین؟ مورینیو از زمان پورتو تا حالا چه تغییری کرده؟ میشه نمودار رشد مورینیو رو تشریح کنید؟
    مورینیو در این سالها چه تاکتیک جدیدی به دنیای فوتبال اضافه کرده؟

اما خداییش به این سوال هم پاسخ بدین که اندیشه پپ و تیم پپ چه تغییری نسبت به سال پیش داشته
    سنت فوتبال اینه که تیمی که میبازه به دنبال تغییر و رفع عیوبش میره اما پپ که برنده الکلاسیکوهای قبل بود باز هم ساختار تیمش رو تغییر داد
    خیلیها میفگتن پپ با ساختار جدید دفاعیش و این نوع از جا به جاییهای مداوم مدافعینش در برابر رئال با مشکل مواجه میشه اما پپ دقیقا در بازی با رئال هم به ویژه در نیمه دوم از این روش استفاده کرد

_ نوع بازی پویول و استقرارش در زمین چیزی کاملا نوین در دنیای فوتباله
    پویول صرفا یک دفاع میانی نبود بلکه بیشتر اوقات نقش یک دفاع کنار رو بازی میکرد به همین دلیل بود که همیشه این پویول بود که با بازیکنای کناری رئال به ویژه رونالدو تک به تک میشد نه آلوز
    فوتبال به یاد نداره که یه مدافع همزمان هم مدافع کنار باشه هم میانی شاید در سخن ساده به نظر برسه اما عملی کردنش واقعا سخته

_ بازی پیکه و شکل بازی گرفتن از پیکه هم چیز کاملا جدیدی بود
    پیکه بیشتر از اونکه نقش یک مدافع میانی رو داشته باشه نقش یک بازیساز رو داشت نیمه دوم رو یک بار دیگه نگاه کنید میبینید پیکه در زمان حمله در جایی بازی میکرد که قبلا بوسکتس و ژاوی اونجا بازی میکردن

_در واقع هر دو مدافع در ظاهر میانی بارسا یعنی پویول و پیکه مهمترین نقش در بازیسازی و شروع بازی رو هم داشتن به همین دلیل بود که والدز با وجود اون اشتباه اول بازی مشخصا با دستور پپ اینقدر در بازی با پا و دادن پاس به مدافعینش اصرار داشت

_ارتباط هافبک دفاعی یعنی بوسکتس با مدافعین میانی به ویژه پیکه چیزی کاملا جدید و ناشی از خلاقیت گواردیولاست
    برعکس پیکه و کلا مدافعین بارسا که یه خط جلوتر اومدن و اکثر اوقات موقع حمله روی خط میانی زمین قرار داشتن بوسکتس در تمام جریان بازی به طور دائم در حال حرکات کشویی با پیکه بود
    در واقع میشه گفت بوسکتس هم صرفا هافبک دفاعی نبود

_آلوز که تغییر کردن نوع بازیش نسبت با سال پیش نیازی به توضیح نداره
    واقعا دیگه نمیشه گفت آلوز مدافع راست بارسلوناست این چه مدافع کناریه که کمتر از پویول با بازیکنای کناری رئال درگیر میشد
    پس آلوز هم صرفا یک مدافع کنار نیست

_برعکس ساختار دفاعی که گفتم یک خط جلوتر اومده و خیلی به ساختار هجومی کمک میکنه بخش هجومی تیم هم یک خط عقبتر اومده و نزدیکتر به خط دفاع بازی میکنه
    کاملا مشخصه که بارسا دیگه بیخودی سعی نمیکنه بره توی 18 قدم حریف و اونجا رو شلوغ کنه
    اینیستا سابقه نداشته اینقدر عقب بیاد مسی هم همینطور
    قول میدم اگر همه ما بشینیم نتونیم به طور صد در صد پست سسک و سانچز رو تعیین کنیم

این یعنی مسی و سانچز هم صرفا مهاجم نبودن و سسک و سانچز و اینیستا هم صرفا هافبک نبودن

با این توضیحات به این نتیجه میرسیم که تیم پپ جمعتر شده
    مدافعین جلوتر میرن و مهاجمین عقبتر میان و هافبکها دائم در حال تبدیل شدن به مدافع و مهاجم هستن و هیچ بازیکنی صرفا در یک پست بازی نمیکنه

من مناسبترین اسمی که میتونم روی این ساختار بزارم لایو پنله (live panel) و این مهمترین تغییریه که گواردیولا داره در دنیای فوتبال ایجاد میکنه و درواقع پپ داره با این کار خودش رو از مربیگری سنتی جدا میکنه

در مربیگری سنتی که بدون تردید مورینیو هم شامل اون میشه مربی نقشه ها و تاکتیکها که اکثرا بر اساس پستها تعریف میشه رو تعیین میکنه و به میدون میفرسته
    نمونه اش ده فرمان اخیر مورینیو

اما وقتی شما تیمی داشته باشین که پست در اون جایگاهی نداشته باشه(جالبه حتی میشه گفت والدز هم صرفا دروازبان نیست) تیمتون رو بر اساس فضاها و مناطقی که دائم در زمین در حال جا به جا شدن هستن به میدون میفرستین

پپ مثل اکثر مربیها کارش توی رختکن و بعد از تشریح وظایف روی تخته تموم نمیشه، پنل و تخته پپ زنده و پویاست
    پپ بر اساس مربیگری سنتی برای تغییر در ساختار تیم بازیکنا رو جا به جا نمیکنه مثل جا به جا کردن په په ، بلکه فضاها رو جا به جا میکنه و این یک روش کاملا جدید در دنیای فوتباله
    وقتی پیکه جلو میره و در بازیسازی شرکت میکنه یک بازیکن جلو نمیره بلکه یه فضا و منطقه اس که در زمین تغییر موضع میده همینطور پویول بوسکتس آلوز مسی و...

تغییرات و دگرگونی پپ و بارسلونا رو تا قبل از بازی با رئال نمیشد جدی گرفت اما وقتی در بازی با رئال هم ساختار جدید بارسا بازی کرد دیگه نمیشه به سادگی ازش عبور کرد
    من به عنوان یک بارسایی بدون تعصب کاملا احساس میکنم که تاریخ فوتبال در حال ورق خوردنه و درحال رفتن به مرحله ای جدیده

حالا شما آقا هومن عزیز به عنوان طرفدار رئال و سایر طرفدارای رئال و مورینیو باید به این سوال جواب بدین که مورینیو چنین تاثیری رو در فوتبال دنیا داشته؟
    مورینیو به جز ساختارهایی که گاهی اوقات توسط ری هاگل و هیدینگ به شکل کاملتری ارائه شدن کار دیگه ای کرده؟
    من اعتراف میکنم که مورینیو خیلی خوب نتیجه گرفته اما نتیجه گرفتن با اضافه کردن فصلی تازه به فوتبال متفاوته؟

شما باید جواب بدین که مورینیو چرا هر جا رفته موفق بوده و نتیجه گرفته اما در برابر بارسا متوقف میشه؟
    جواب به نظر من ساده اس

چون مورینیو با شیوه هایی کاملا سنتی میخواد به جنگ فوتبالی بره که داره پا در دنیای مدرن و نوینی میزاره

_پرس از جلو کاری که 10 سال پیش انجام شده

_تجمع و پرتعداد بودن در میانه زمین کاری که بیست سی سال پیش هم انجام شده

_جمع شدن در 18 و دفاع با نفرات زیاد و به قول معروف دادن توپ به حریف و گرفتن فضا کاری که 50 سال پیش هم اتفاق افتاده و استفاده شده

اگر غیر از اینه خوشحال میشم من رو از اشتباه خارج کنید

2. 16 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تبریک من رو هم پذیرا باشید دوستان.
    اما یه نکته ای من رو متحیر کرده زاویه دید شما به بارسا و نوع فوتبالشه؟
    توی بارسا چه خبره؟
    اونجا سیستم برای بازیکن تعیین تکلیف میکنه یا بازیکن برای سیستم؟
    پلنAیا پلنBحسین عزیز و داش سروش کجا بازی بارسا قراردارن؟
    نقش بازیکن ها و خلاقیت چند درصد موفقیت بارساست؟
    آیا آیتمی به نام شانس برای باسا وجود دارد؟
    نقش پپ چیست؟
    آیا بودن یا نبودن یک بازیکن=نابودی بارسا؟
    فلسفه بارسا وجود خارجی دارد؟
    معصومیت فوتبال بارسا کجاست؟
    فرق فرگی...یوگی...دلبوسکه....پپ... در چیه؟
    کی به نفع فوتباله وکی به ضرر؟
    کی آینده است وکی گذشته؟
    اصلا چطور میتونیم بگیم این تاکتیک فرا زمانیه و متعلق به آینده است؟
    برچه اساس؟
    چون یه بار قهرمان شدن؟
    دوبار قهرمان شدن؟
    یه سال توی اوجن؟
    دوسال توی اوجن؟
    ....
    وهزاران سوال دیگر که در ذهنم گاهن بدون جواب می مانند.
    من از بازی لذت بردم.همین!بدون اینکه به مسائل اوهام برانگیز فکر کنم و البته کمی خیال پردازی.
    در هرصورت برداشت شخصی من از بارسا اینه که این یه دوران اوجه وبس!
    مگر اینکه خلاف این موضوع رو ثابت کنه.
    راستی تا به الان تونسته ثابت کنه؟
    بدون ژاوی؟
    بدون اینیستا؟
    بدون مسی؟
    و....
    نمیدونم شاید هم بتونه.
    شاید بتونه بدون نفرات فعلی همین کیفیت و نوع فوتبال رو ارائه بده.
    نمیدونم منظور از تعیین تکلیف بازیکن برای باشگاه یا باشگاه برای بازیکن چیه. اما وقتی درباره فلسفه بارسا صحبت میشه دوتا معنی داره. یکی به شعار اصلی باشگاه و مناسبات سیاسی-اجتماعی و روابط کاتالونیا و حکومت مرکزی اسپانیا برمیگرده که خب برای من مهم نیست. یه چیزیه واسه خود مردم کاتالونیا. اما معنی دومش مربوط میشه به نوع بازی و روشی که بارسا به طور خیلی ویژه در ابتدای دهه نود شروع کرد و تمام این مدت هم بازیکن هایی که تربیت کرده برای همون قالب تربیت شدن. همین فلسفه باعث شده که بارسا تو 20سال اخیر بهترین و پر افتخارترین تیم اروپا باشه
    اما برگردیم به بارسای پپ چون این بارسا است که الان همه حرفش رو میزنن. قبل از اومدن پپ هم بارسا تیم خیلی خوبی بود و فقط تو دو سال گذشته کمی افت کرده بود. اما چیزی که پپ به این تیم آورد چیزی فراتر از اینا بود. همون اولش ساختار تیم رو عوض کرد. به یه سری بازیکن جوون بیشتر بازی داد. و از همه مهمتر هافبک هایی از جنس ژاوی و اینیستا (که اتفاقا خود پپ هم به همون سبک بازی میکرد) نقش محوری پیدا کردن. در حالی که قبلا یه مربی مثل ون گال سعی میکرد کلا تاکتیکی که بازیکن ها باهاش آموزش دیده بودن رو عوض کنه، پپ محور بازی بارسا رو گذاشت دقیقا رو همون چیزی که تو مدرسه فوتبال بارسا بازیکن ها یاد می گرفتن. خود پپ سه سال مربی تیم های پایه بود و از پتانسیل اون خبر داشت (طی ده سال اخیر بیشتر از 45% بودجه سالانه بارسا صرف مدرسه فوتبالش میشه)
    به هر حال پپ از بارسای بزرگ یه بارسای رویایی ساخت. تیمی که تمام دنیای فوتبال میگن که فوتبالش برترین و کامل ترین فوتبالیه که ارایه میشه و هدف رویایی خیلی از مربی ها اینه که کاری کنن تا تیمشون مثل اون بازی کنه
    درباره اینکه این بارسا آیا باز هم بدون ژاوی و اینیستا و مسی رویایی میمونه یا نه نمیشه با قطعیت جواب داد. چیزی که مشخصه اینه که ترکیب فعلی بارسا بیش از هر کس دیگه ای به این سه بازیکن بستگی داره. اما مگه این قضیه عیبه برای تیم. این بازیکن ها چیزی که الان هستن رو مدیون بارسا و سبک خاص اونن و بارسای الان هم نتایجش رو تا حد زیادی مدیون این بازیکن هاست. این رابطه دو طرفه است و هر کدوم بدون اون یکی وجود نداشتن. ممکنه دنیای فوتبال دیگه تا سالها یه نابغه مثل مسی رو نبینه یا بارسا نتونه حالا حالا ها جای ژاوی رو پر کنه و دقیقا به همبن دلیل هم هست که این تیم رویایی ممکنه تکرارشدنی نباشه. اما باز هم میگم این بازیکن ها حاصل شانس نیستن بلکه حاصل سالها کار و هزینه و صبرن. فقط نگاه کنید به لیستی از بازیکن ها که تو این سالها از بارسا اومدن. بازیکن هایی که شاید اولش فقط یه بازیکن معمولی به نظر می رسیدن (و شاید تو هر تیم دیگه ای هم فقط یه بازیکن معمولی باشن) اما رفته رفته داخل سبک بارسا به اوج رسیدن و یا دارن به اون سمت حرکت میکنن : اینیستا، مسی، پیکه، بوسکتس، پدرو، تیاگو، کوئنکا و ...
    میگی بارسا فقط داره یه دوران اوج رو سپری میکنه و بس. مگر اینکه خلافش رو ثابت کنه. چطوری باید خلافش رو ثابت کنه؟ میلان آریگو ساکی یا بارسای کرویف یا منچستر سال 99 چجوری ثابت کردن چیزی بیشتر از یه تیم تو اوجن؟ مثلا میلان میتونست بدون گولیت و فان باستن و مالدینی همون میلان باشه؟ همینکه از یه تیمی به عنوان کاندیدای بزرگترین تیم تاریخ اسم برده میشه فکر میکنم ثابت میکنه بارسای رویایی پپ نشون داده چیزی بیشتر از فقط یه تیم تو اوجه
    Last edited by romantic; 12-12-2011 at 17:17.

4. 13 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو یک مقاله خاطره انگیز Paul Macdonald از نویسنده های Goal.com این بازی رو بزرگ ترین تست گواردیولا می دونست.

He conquered La Liga, Europe, then the world - but Saturday's Clasico clash against Real Madrid is the biggest game yet for Barcelona coach Pep Guardiola

محتوای مخفی: بخشی از مقاله 
    PEP GUARDIOLA AS BARCA COACH -
    FIVE DEFINING MATCHES

SPORTING GIJON 1-6 BARCELONA
    La Liga, Sep 21, 2008

A methodical decimation of lower-end La Liga opposition is commonplace now, but back then this result was significant both in its execution and its importance to a young coach already under pressure. A defeat to Numancia then a home draw versus Racing had put Guardiola in the spotlight, but at El Molinon the nascent of a special team materialised, one that didn't lose again domestically for another six months.

CHELSEA 1-1 BARCELONA (AGG. 1-1)
    Champions League semi-final, May 6, 2009

Andres Iniesta's injury-time equaliser at Stamford Bridge, high into Petr Cech's top corner, was, in more ways than one, a game-changer. Barca went behind early to a Michael Essien strike, and patiently spent the remainder of the contest building towards the Spain midfielder's incendiary strike. If he fails, Chelsea and Manchester United contest the Champions League final for a second year in succession, and the landscape of European football is impacted irrevocably.

BARCELONA 2-0 MANCHESTER UNITED
    Champions League final, May 27, 2009

The ultimate test for a team to be considered among the finest ever is their ability to lift the definitive trophy in European club football. Man Utd, with Cristiano Ronaldo, were expected to mount a genuine challenge, but an early Samuel Eto'o goal had the Premier League side on the back foot, before tiki-tika, and Messi, took over. In the end, their victory was so stylish, it established the foundation for the infatuation with all things Barcelona.

BARCELONA 5-0 REAL MADRID
    La Liga, Nov 29, 2010

The 6-2 triumph at the Bernabeu in May 2009 was the dismantling of a Madrid team that had over-performed in five months under Juande Ramos. This, however, was Mourinho's Clasico debut, and his team entered the fixture ahead in the Primera Division table. But they were torn asunder as Xavi, Messi and Villa flirted with perfection. It remains the Portuguese's most damning destruction of his career, after being completely outgunned by Guardiola.

BARCELONA 3-1 MANCHESTER UNITED
    Champions League, May 28, 2011

As the first CL win laid the foundations, Wembley cemented the statue in honour of a team seemingly without parallels. In the end, United were fortunate to record a respectable scoreline as they were utterly besieged by a relentless Blaugrana wave. Messi proved to be implausably unplayable as Sir Alex Ferguson's side were forced to respectfully bow to a higher power. Their position as prime challengers to Guardiola has been overthrown; Madrid now stand in their way in every conceivable manner.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

سینا جان من نمی دونم این مجری های رئالی توی بارسا تی وی چی کار می کنن ...
    چهره ی مغموم و درهم جاودانی من رو که شوکه کرده بود ، حالا صحبت هاش به کنار فقط شاهکارش موقع خداحافظی :
    ایشالا بازی برگشت!!!!
    عملا کری خوند واسمون
    +
    ...
    شاید بیگانه باشه تا رئالی. بعد از بازی خوب بارسا کلا لالیگا رو تخریب کرد. جالبه حتی یک ذره بحث قبل و بعد به نکات مثبت بارسلونا اختصاص نداد.

6. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تصاویر منتخب اولین جلسه تمرینی بارسا در یوکوهاما مارینوس

آبی اناریها خود را برای مصاف با قهرمان آسیا آماده می کنند

سایت گل- دراینجا می توانید تصاویری از اولین جلسه تمرینی بارسلونا در ژاپن و در شهرک ورزشی یوکوهاما مارینوس را ملاحظه کنید. شاگردان گواردیولا در اولین دیدارشان در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان پنجشنبه مقابل السد قطر قرار خواهند گرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جو فوق العاده دراولین جلسه تمرینی بارسا در ژاپن. لبخند ی که در برنابئو روی لبان چابی نقش بست هنوز همراه اوست

شوخی مسی با هم تیمی اش، به سبک کاراته بازها
    خوسه مانوئل پینتو، با آمادگی بالای بدنی اش مسی را سورپرایز کرده است. پینتو با تقلید از ایگیتا، دروازه بان کلمبیایی دنیای فوتبال، حرکتی عقربی را در جلسه تمرینی تیمش انجام داد.

8. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: کرویف بیشترین تاثیر را روی کار من داشت

گواردیولا در اوایل دهه 1990 زیر نظر کرویف کار کرد و هنوز احترام زیادی برای اسطوره هلندی قائل است

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد یوهان کرویف بیشترین تاثیر را در دوران حرفه ای اش داشته اما خوان مانوئل لیو، سرمربی سابق آلمریا را نیز در روند کارش اش موثر دانست.

گواردیولا در اوایل دهه 1990 زیر نظر کرویف کار کرد و هنوز احترام زیادی برای اسطوره هلندی قائل است.

او در گفتگو با سایت اختصاصی فیفا گفت:" یوهان کرویف بیشترین تاثیر را در کار من داشت. من شش سال با او کار کردم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. خوان مانوئل میو نیز تاثیر زیادی در کار من داشت. او برای شش ماه مربی من در مکزیک بود اما ما دوران فوق العاده ای با هم داشتیم و من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. من احترام زیادی او قائلم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. من احترام زیادی برای او قائلم زیرا او بسیار بخشنده است و دانشش را در اختیار من قرار داد. او از دانش بسیار بالایی برخوردار است."

او سپس در مورد تصمیمش برای استفاده از هافبک های تیم در سایر پست ها صحبت کرد و گفت:" خط میانی بخش مهم تیم من است. هافبک ها بازیکنان باهوشی هستند و به کل تیم فکر می کنند. آنها بازیکنان خودخواهی نیستند و بهتر از سایر بازیکنان بازی را درک می کنند. هر چه هافبک های بیشتری داشته باشید، راحت تر می توانید از آنها در سایر پست ها استفاده کنید.

آنها بازیکنانی چند پسته هستند و این به ما کمک می کند تا با بازیکنان کمتری کار کنیم.

من هرگز نگران داشتن یک تیم کوچک (از نظر تعداد بازیکن) نیستم. در واقع این می تواند برای ما بهتر باشد. من به بازیکنانم اطمینان کامل دارم و فلسفه من این است که برای هر مشکلی یک راه حل وجود دارد."

بارسا در حال حاضر برای شرکت در رقابت های جام باشگاه های جهان در ژاپن به سر می برد. آنها پنج شنبه در دیدار نیمه نهایی مقابل السد قرار خواهند گرفت.

جلسه پرسش و پاسخ با پویول و آلوس درژاپن- :بردن رئال در خانه اش خیلی لذت بخش است

کارلس پویول و دانی آلوس پاسخگوی سوالات خبرنگاران شدند. در اینجا می توانید پرسش و پاسخ کوتاهی که خبرنگار گل دات کام ژاپن آن را برای ما ارسال کرده را مطالعه کنید

سایت گل- کاروان ورزشی بارسلونا برای حضور در رقابتهای جام باشگاه های جهان ، بلافاصله بعد از پایان ال کلاسیکو عازم ژاپن شد. شاگردان گواردیولا که اولین بازی شان را در مرحله نیمه نهایی این رقابتها و مقابل السد قطر برگزار می کنند، تاپنجشنبه فرصت دارندتا به اوج شرایط فیزیکی برسند. آبی اناری ها امروز اولین جلسه تمرینی شان را در شهرک ورزشی یوکوهاما مارینوس برگزار کردند
    درپایان این جلسه تمرینی، پپ گواردیولا در کنفرانسی خبری شرکت کرد و کارلس پویول و دانی آلوس هم پاسخگوی سوالات خبرنگاران شدند. در اینجا می توانید پرسش و پاسخ کوتاهی که خبرنگار گل دات کام ژاپن آن را برای ما ارسال کرده را مطالعه کنید:

آیا بعد از دیدار سنگین ال کلاسیکو می توانید با تمام توان در این تورنمنت حضور پیدا کنید؟

پویول: نظرات متفاوتی وجود دارد اما...

دنی آلوس: مقابل رئال خیلی خوب بودیم، امیدوارم بتوانیم در این تورنمنت هم عملکرد قابل قبولی داشته باشم...

جو تیم چطور بود؟

پویول: ما سرشار از انگیزه بودیم

شناخت کافی از السد دارید؟

پویول: آنالیزرو تیم ببرسی های لازم را انجام می دهد و...

دنی آلوس: به همه تیم های این تورنمنت که تا این مرحله بالا آمده اند احترام می گذارم...

نظرتان در مورد دفاع سه نفره چیست؟

دنی آلوس: با آن بسیار راحت هستم. بهتر از دفاع 4 نفره است...

بارسا در ژاپن هودارانی بسیار زیادی دارد.

پویول: از این موضوع خوشحالم...

قهرمانی در این رقابتها در مقایسه با دیگر عناوین بارسا تا چه حد برایتان اهمیت دارد؟

پویول: فتح جام باشگاه های جهان برای ما بسیار مهم است...

آلوس: موفقیت در این تورنمنت به هیچ عنوان کار ساده ای نیست.

درباره ال کلاسیکو

دنی آلوس: شکست رئال در برنابئو لذت عجیبی دارد...

چه خاطراتی از بازی های گذشته خود در ژاپن دارید؟

پویول: همه چیز خوب بوده...

نیمار؟

پویول: او یک بازیکن استثنایی است و...

آیا بارسا در مقایسه با دو سال پیش بهتر بازی می کند؟

آلوس:ما اینطور فکر می کنیم

10. 14 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تحلیل روز: آخرین شاهکار تیم پپ؛ معجونی ویران کننده در برنابئو

آبی اناری ها در زمین مسابقه و برروی نیمکت نشان دادند که هنوز از پروژه ورزشی رئال خیلی پیش هستند

سایت گل- گواردیولا چند روز قبل از آغاز دیدار ال کلاسیکو از برنامه هایش خبری نمی داد. او نه تنها صحبت چندانی نمی کرد،بلکه حتی بازیکنان تیمش را هم در جریان برنامه های تاکتیکی اش برای ال کلاسیکو قرار نداده بود و حتی یازده بازیکن اصلی اش برای حضور در برنابئو را اعلام نکرده بود. سیاستهای پپ قبل از یک بازی بزرگ این بود. البته او در هفته قبل از ال کلاسیکو یک سری فیلتر های خاص را امتحان می کرد. به عنوان مثال او تیمش را با ریسک فراوانی می چید؛ بازی کردن با سه دفاع. خود گواردیولا هم در جمله ای گفته بود:« در برنابئو بار دیگر دیوانه وار خواهیم بود.» و در بازی شنبه شب برنابئو هم دیدیم که بازیکنان رئال به ویژه در نیمه دوم سختی زیادی کشیدند.
    گواردیولا بار دیگر توانست با نظم و انسجام تمام مورینیو را به زانو دربیاورد و این بار حتی مربی پرتغالی هم این را پذیرفت. این درحالی بود که پیش از به اتمام رسیدن دقیقه اول بازی، رئال با یک گل از تیم کاتالان پیش افتاد و در آن زمان کسی فکرش را هم نمی کرد که صحنه ای که در آن لحظه از اقتدار تیم مادریدی خبر می داد،ممکن است آمیخته به تحقیر شود، دقیقا مثل مصافهای قبلی دو تیم. در اینجا بود که بازی جادویی پپ از راه رسید، او از فلسفه فوتبالی اش و مهارت بازیکنانش پرده برداشت. معجونی ویران کننده که شب فراموش نشدنی دیگری را برای آبی اناری ها رقم زد. نمایش دقیق و منسجم بازیکنان بارسا در 40 دقیقه پایانی و احساسی خاص و تماشایی که برنابئوی مجلل را به صورت کامل در سکوت فرو برد. این سکوت تنها با فریادهای هواداران بارسلونا که تعدادشان بسیار اندک بود شکسته می شد .
    با فرمانهای گواردیولا و فرمانبری بازیکنان بارسا که چشم بسته دستورات مربی شان را پیاده می کنند، رقص آبی اناری ها از دقیقه 2 بازی شروع شد؛ رقصی که مورینیو را در نیمکت تیمش غرق کرد و بازی کهکشانی ها را تدریجا در زمین مسابقه محو نمود. بارسا دوباره خطوط تیمش را بازسازی کرد، ضربه ابتدایی را با گل الکسیس سانچس زد و تدریجا جریان بازی را به دست گرفت. همه می دیدند چه اتفاقی درحال جریان است، به جز مربی پرتغالی. آبی اناری ها حملات متعددی را ترتیب می دادند، آلوس با بازی در عمق و با آن حرکاتی که خیلی ساده و آسان به نظر می رسید؛ بوسکتس که به خوبی در امور تدافعی همکاری می کرد ؛ درخشش خط میانی بارسا با حضور بازیکنان موفق این تیم و مسی که مثل همیشه از آزادی مطلق برخوردار بود. فرمولی که قبل از به پایان رسیدن نیمه اول و با گلزنی الکسیس آرامش را به آبی اناری ها بازگرداند.
    البته عملکرد بارسا در نیمه دوم کشنده تر بود تا برنامه های مربی پرتغالی و دستیارانش نقش برآب شود. انگار مربی پرتغالی به خوبی نتوانسته بود دست گواردیولا را بخواند و انگار که اصلا بازیکنانش را نمی شناخت. کهکشانی ها هرکاری که کردند نتوانستند مانع از درخشش بارسا شوند .بارسا بدون آنکه کار اعجاب انگیزی در رختکن تیمش انجام داده باشد،کنترل رادر دست گرفت و رئال درنهایت تیم مغلوب میدان شد.
    گواردیولا تدریجا مهره هایش را به راه می انداخت تا در نهایت پازلش را کامل کند. جناح های بارسا کاملا تحت کنترل بود و در مرکز میدان هم اوضاع خوب بود، البته هنوز یک مهره جادویی برای ویران کردن در خط حمله کم بود.بازیکنی با این کیفیت چه کسی می توانست باشد؟ آندرس اینیستا؟ پپ او را گزینه ایده آی می دید. اینیستا را در جناحین قرار دادو اودر جایی بازی می کرد که چابی و مسی نزدیکش بودند. همه این اتفاقها جلوی چشمان مورینیو صورت می گرفت و تدریجا عصبیت و خشم در چهره های بازیکنان رئال جای می گرفت
    این اولین باری نبود که گواردیولا و تیم پپ، مورینیو را کلافه می کردند و بار دیگر به مورینیو نشان دادند که این بار آخر هم نخواهد بود. اکنون مورینیو دیگر توانایی ها و راهکارهای مختلف پپ را دیده و هرباری که تیمش مقابل بارسا قرار می گیرد تنها امیدوار است که سرنوشت به نحو دیگری رقم بخورد. چهار فصل بدون برد در برنابئو؟ و این ناکامی همچنان تمدید می شود.
    جالب اینجاست که بازیکنانی که درهر بازی دیگری سرنوشت ساز ظاهر می شوند هم در بازی شنبه شب نتوانستند کار به جایی ببرند. کارنامه ورزشی رونالدو در بازیهای سرنوشت ساز فاجعه بار است و این درحالی است که مسی در همین دیدارها نامش را بیش از پیش درتاریخ ثبت می کند. مسی شاید شنبه شب گل نزد ولی از روی تصاویر می توان درمورد خیلی چیزها قضاوت کرد.ردپای ستاره آرژآنتینی در گلهای بارسا دیده می شد و این گلها با آه و حسرت کریس و هم تیمی هایش همراه بود. دراین میان صبوری هوادارن رئال هم به سر آمد ودر جریان بازی صدای سوتهای انتقادی به گوش می رسید.بارسا برد و این پاداش و مزد خوبی برای پپ و شاگردانش بود.

12. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: «اکنون شانس تبدیل شدن به بهترین تیم جهان را داریم»

گواردیولا ضمن صحبت در کنفرانس مطبوعاتی امروز در ژاپن، اصرار بر این داشت که آن ها نیاز دارند خود را با این منطقه زمانی تطابق دهند و حداکثر احترام خود را به تیم السد در مرحله نیمه نهایی نشان دهند.

جوزپ گواردیولا از زمانی که تیم به ژاپن رسیده است، در اولین کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و در رابطه با جام باشگاه های جهان برای رسانه ها صحبت کرد و توضیح داد که او به بازیکنان گفته بود: «نباید چنین شانسی را به باد دهیم-- این فرصتی است که اغلب پیش نمی آید. اکنون شانس تبدیل شدن به بهترین تیم جهان را داریم». او همچنین اصرار داشت که بازیکنان نیاز دارند خود را با منطقه زمانی ژاپن منطبق کنند و حداکثر احترام خود را به تیم السد در مرحله نیمه نهایی نشان دهند: «ممکن است غافلگیر شویم».

گواردیولا محتاطانه در مورد وظایف مورد علاقه اش گفت: «ما تا زمانی که این مسابقه را نبریم، نمی توانیم بهترین تیم جهان شویم» و توضیح داد: «ما وظیفه داریم خود را بهترین نشان دهیم» .

گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی فشرده، دوباره با نشان دادن جنبه های انسانی خود، با اشاره به زلزله و سونامی رخ داده در ژاپن در ماه مارس گفت: «من امیدوارم که ژاپن بتواند در اسرع وقت بهبود یابد. بازگشت به اینجا یک افتخار است».

14. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مطبوعات سراسر جهان اف سی بارسلونا را ستودند

روزنامه‌ها و رسانه‌های دیجیتال سراسر جهان پیروزی بارسا بر مادرید را تحسین کردند.
    به تمام بازیکنان توجه ویژه شد و روزنامه‌های مادرید هم از پیروزی آسان بارسا در برنابئو سخن گفتند.
    «یک نمایش دیگر در برنابئو» Mundo Deportivo
    «قهرمان‌ها!» Sport
    «از مادرید تا بهشت» El 9
    «قدم زدن در پارک در کاستیانا [یکی از عریض‌ترین و طولانی‌ترین خیابان‌های مادرید]» Marca
    «تیم بهتر برنده شد» AS
    «بارسا بار دیگر برتر از مادرید است» El Mundo
    «مورینیو نمی‌تواند پپ را شکست دهد» La Razón
    «بارسا سبک پاس‌کاری خود را تحمیل کرد» Público
    «بارسا بار دیگر ال‌کلاسیکو را در سانتیاگو برنابئو به کام مادرید تلخ کرد» La Vanguardia
    «اینیستا مادرید را به زانو نشاند» El País
    «پسران نمایش پپ» Olé (آرژانتین)
    «بارسا قلب مهمانی برنابئو بود» Clarín (آرژانتین)
    «اجتناب‌ناپذیر» L'Équipe (فرانسه)
    «بارسای افسانه‌ای» La Gazzetta dello Sport (ایتالیا)
    «بارسلونا، قانون قوی‌ترین» Corriere della Sera (ایتالیا)
    «تیمی که توسط پپ گواردیولا هدایت شد خیره‌کننده بود» O'Globo (برزیل)
    «این پیروزی باز هم بر برتری و کنترل توپ عالی بارسا صحه گذاشت» New York Times (آمریکا)
    «عملکرد الکسیس عالی بود» La Tercera (شیلی)

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی‌زاده FCBarca.ir

16. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کارتون روز: وقتی گواردیولا حباب مورینیو را ترکاند

پیروزی 3-1 بارسا مقابل رئال، رقابت قهرمانی لالیگا را در اوج هیجان نگه داشت

گوتی: روسل باید فروتنی بیشتری داشته باشد

ستاره سابق رئال اظهارات رئیس باشگاه بارسا را مورد انتقاد قرار داد

سایت گل- گوتی، کاپیتان سابق رئال، به صحبت های اخیر ساندرو روسل واکنش نشان داد و اعلام کرد رئیس باشگاه کاتالانی باید فروتنی بیشتری داشته باشد.
    گوتی همچنین در مورد انتقاداتی که از کریس رونالدو می شود گفت:" تردید در مورد توانایی های رونالدو همان قدر اشتباه است که بعد از بازی های بد مسی در تیم ملی آرژانتین به توانایی های او شک کنیم.
    فوتبال همین است. ما می دانیم که هر دو آنها بهترین های دنیا هستند و حتی اگر نتوانند در هر دیدار در بالاترین سطح بازی کنند، باز هم بهترین هستند.
    فوتبال فراز و نشیب زیادی دارد؛ وقتی همه چیز خوب پیش می رود، همه طوری رفتار می کنند که انگار خدا هستید اما وقتی اوضاع بد می شود، می توانید مطمئن باشید که شما را زمین می زنند.
    مسی بهتر از رونالدو نیست؛ من معتقدم فقط زمانی که بارسا به او نیاز دارد، حتی در بازی های مهم، او به موقع به کمک تیمش می آید. این چیزی است که به نظر من کریس کم دارد اما معتقدم او برای رئال بازیکن بسیار مهمی است."
    این ملی پوش اسپانیایی همچنین شکست رئال مقابل بارسا را کم اهمیت دانست و تاکید کرد که رئال همچنان در همه رقابت ها شانس قهرمانی دارد.
    " رئال می تواند در لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونزلیگ قهرمان شود." خوسه آنتونیو ریس، ستاره اتلتیکو مادرید، در آستانه پوستن به گالاتاسرای قرار دارد و گونی که یک فصل برای بشیکتاش بازی کرد، در مورد حضور در فوتبال ترکیه به هم تیمی سابقش توصیه هایی کرد.
    " البته من به ریس گفتم که او زندگی خوبی در ترکیه خواهد داشت و از فوتبال بازی کردن لذت خواهد برد. استانبول شهر فوق العاده ای است و ترک های مردم نازنینی هستند. رفتار بسیار خوبی دارند و بسیار او را دوست خواهند داشت
    او همچنین در مورد آینده اش گفت:" من دو گزینه پیش رو دارم، چین و دوبی. هر دو انتخاب فوق العاده هستند و پایانی خوب برای خداحافظی من از فوتبال خواهد بود."

نخست وزیر اسپانیا: بارسا تیم اسطوره هاست

بارسا با پیروزی مقابل رئال به صدر جدول لالیگا صعود کرد اما رئال یک بازی کمتر انجام داده است.

سایت گل- خوسه لوئیس ساپاترو، نخست وزیر اسپانیا، پس از پیروزی 3-1 بارسا مقابل رئال، این تیم را تیم اسطوره ها توصیف کرد.
    در دیدار شنبه شب کریم بنزما خیلی زود رئال را پیش انداخت اما کاتالان ها در ادامه 3 گل زدند و به هر سه امتیاز بازی دست پیدا کردند.
    ساپاترو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسا در دیدار مقابل رئال نشان داد که تیم اسطوره هاست. این بهترین سال های تاریخ فوتبال اسپانیاست.
    هرگاه به خط میانی بارسا نگاه می کنید، می بینید که بهترین فوتبال را ارائه می دهند. ژاوی اسکلت تیم است و بعد از او، سسک، اینیستا و مسی ستارهای تیم هستند.
    بارسا در نیمه دوم فوق العاده کار کرد. رئال هم البته تیم بسیار قدرتمندی است."
    بارسا با پیروزی مقابل رئال به صدر جدول لالیگا صعود کرد اما رئال یک بازی کمتر انجام داده است.

آنالیز کرویف از بازی ال کلاسیکو: وقتی دو تیم برتر بازی می کنند،تیم بدوجود ندارد؛ قهرمان لالیگا را بازی های فصل مشخص می کند

مربی سابق بارسا معتقد است که بازی شنبه شب، بازی بزرگ و فوق العاده ای نبود

سایت گل- یوهان کرویف، مربی سابق باشگاه بارسلونا نظر شخصی اش را درمورد دیدار حساس ال کلاسیکو ابراز کرده است. او معتقد است که بارسا همچنان برتر از رئال است ولی درعین حال از خطراتی که رئال ممکن است در زمان باقی مانده رقابتها ایجاد کند هشدار داده
    کرویف در ستون هفتگی اش درروزنامه ال پریودیکو دراین باره نوشت:« رئال هنوز درحالی که بارسا رادر ذهن دارد به کارش ادامه می دهد ولی همان طور که مورینیو هم گفت، این تیم با کسب یک برد در خانه سویا، به صدر جدول لالیگا بازخواهد گشت. رئالی ها می دانند که قهرمانی آنها فقط رقابت آنها با بارسا نیست، بلکه با سایر تیمها نیز هست. تکلیف قهرمان رقابتهای لالیگا با یک برد مستقیم درنوکمپ معلوم نمی شود، بلکه قهرمان تیمی خواهد بود که توانایی انجام کمترین اشتباهات ممکن را در سایر بازیها داشته باشد. البته آمادگی 100% در تمام بازیها کار سختی است.»
    کرویف در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازی ال کلاسیکوی شنبه بازی فوق العاده ای نبود:«نمی خواهم بگویم که تیمی که کمتر بد بود، به پیروزی رسید. چون زمانی که دو تیم برتر بازی می کنند، تیم بد وجود ندارد ولی می خواهم بگویم که بارسا بازی را حکمرانی برمیدان و با اقتدار به پایان رساند؛ چون توانست 20 یا 25 دقیقه در سطح واقعی اش بازی کند. رئال هم در نهایت تنها کاری که توانست بکنداین بود که در نیمه اول با بارسا برابری کند . البته هر اتفاقی که افتاد، در نهایت بارسا برتر از رئال است.»

18. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نمیدونم منظور از تعیین تکلیف بازیکن برای باشگاه یا باشگاه برای بازیکن چیه. اما وقتی درباره فلسفه بارسا صحبت میشه دوتا معنی داره. یکی به شعار اصلی باشگاه و مناسبات سیاسی-اجتماعی و روابط کاتالونیا و حکومت مرکزی اسپانیا برمیگرده که خب برای من مهم نیست. یه چیزیه واسه خود مردم کاتالونیا. اما معنی دومش مربوط میشه به نوع بازی و روشی که بارسا به طور خیلی ویژه در ابتدای دهه نود شروع کرد و تمام این مدت هم بازیکن هایی که تربیت کرده برای همون قالب تربیت شدن. همین فلسفه باعث شده که بارسا تو 20سال اخیر بهترین و پر افتخارترین تیم اروپا باشه
    اما برگردیم به بارسای پپ چون این بارسا است که الان همه حرفش رو میزنن. قبل از اومدن پپ هم بارسا تیم خیلی خوبی بود و فقط تو دو سال گذشته کمی افت کرده بود. اما چیزی که پپ به این تیم آورد چیزی فراتر از اینا بود. همون اولش ساختار تیم رو عوض کرد. به یه سری بازیکن جوون بیشتر بازی داد. و از همه مهمتر هافبک هایی از جنس ژاوی و اینیستا (که اتفاقا خود پپ هم به همون سبک بازی میکرد) نقش محوری پیدا کردن. در حالی که قبلا یه مربی مثل ون گال سعی میکرد کلا تاکتیکی که بازیکن ها باهاش آموزش دیده بودن رو عوض کنه، پپ محور بازی بارسا رو گذاشت دقیقا رو همون چیزی که تو مدرسه فوتبال بارسا بازیکن ها یاد می گرفتن. خود پپ سه سال مربی تیم های پایه بود و از پتانسیل اون خبر داشت (طی ده سال اخیر بیشتر از 45% بودجه سالانه بارسا صرف مدرسه فوتبالش میشه)
    به هر حال پپ از بارسای بزرگ یه بارسای رویایی ساخت. تیمی که تمام دنیای فوتبال میگن که فوتبالش برترین و کامل ترین فوتبالیه که ارایه میشه و هدف رویایی خیلی از مربی ها اینه که کاری کنن تا تیمشون مثل اون بازی کنه
    درباره اینکه این بارسا آیا باز هم بدون ژاوی و اینیستا و مسی رویایی میمونه یا نه نمیشه با قطعیت جواب داد. چیزی که مشخصه اینه که ترکیب فعلی بارسا بیش از هر کس دیگه ای به این سه بازیکن بستگی داره. اما مگه این قضیه عیبه برای تیم. این بازیکن ها چیزی که الان هستن رو مدیون بارسا و سبک خاص اونن و بارسای الان هم نتایجش رو تا حد زیادی مدیون این بازیکن هاست. این رابطه دو طرفه است و هر کدوم بدون اون یکی وجود نداشتن. ممکنه دنیای فوتبال دیگه تا سالها یه نابغه مثل مسی رو نبینه یا بارسا نتونه حالا حالا ها جای ژاوی رو پر کنه و دقیقا به همبن دلیل هم هست که این تیم رویایی ممکنه تکرارشدنی نباشه. اما باز هم میگم این بازیکن ها حاصل شانس نیستن بلکه حاصل سالها کار و هزینه و صبرن. فقط نگاه کنید به لیستی از بازیکن ها که تو این سالها از بارسا اومدن. بازیکن هایی که شاید اولش فقط یه بازیکن معمولی به نظر می رسیدن (و شاید تو هر تیم دیگه ای هم فقط یه بازیکن معمولی باشن) اما رفته رفته داخل سبک بارسا به اوج رسیدن و یا دارن به اون سمت حرکت میکنن : اینیستا، مسی، پیکه، بوسکتس، پدرو، تیاگو، کوئنکا و ...
    میگی بارسا فقط داره یه دوران اوج رو سپری میکنه و بس. مگر اینکه خلافش رو ثابت کنه. چطوری باید خلافش رو ثابت کنه؟ میلان آریگو ساکی یا بارسای کرویف یا منچستر سال 99 چجوری ثابت کردن چیزی بیشتر از یه تیم تو اوجن؟ مثلا میلان میتونست بدون گولیت و فان باستن و مالدینی همون میلان باشه؟ همینکه از یه تیمی به عنوان کاندیدای بزرگترین تیم تاریخ اسم برده میشه فکر میکنم ثابت میکنه بارسای رویایی پپ نشون داده چیزی بیشتر از فقط یه تیم تو اوجه
    بحث دراین باره زیاد و گستردست.
    البته در آخر هم هر دو طرف از قانع کردن طرف مقابل عاجز میشن.
    پس:
    هرکسی دید خاص و البته زاویه خاص خودش رو داره.
    عزیزان طرفداران بارسا هم از این قاعده مستثنی نیستن.مخصوصا که اونها با عشق واحساس خاصی به بازی تیمشون نگاه میکنن.
    من نظرم رو گفتم وشما دوست عزیز جواب.
    که گذر زمان مشخص کننده است.
    ممنون..

20. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •