تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 314 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان من بعد از روشن کردن لپتاپ بک لایت lcd خیلی زیاده و وقتی می رم تو intel hd graphic تو قسمت color inhancement قسمت backlight وقتی مثلا رو -8 ه اگه یه دونه شماره رو کم یا زیاد کنم تصویر عادی می شه.توجه کنید می گم اگه مثلا رو -8 با شه و بکنم -7 درست می شه و اگه باز بکنم -8 بازم مشکلی نداره و درسته.فقط بعد از ری استارت لپتاپ اینجوری می شه.کسی این مشکل رو داره؟درایور اینتل رو هم پیدا نکردم
    یه سوال دیگه هم دارم که خیلی مهمه و تا حالا چند دفعه پرسیدم قبلا و بقیه هم پرسیدن ولی هنوز کسی کامل جواب نداده اینه که اگه بخوام ویندوز رو دوباره بریزم(از ریکاوری)ایا کل هاردم می پره و مثل روز اول می شه و ایا راهی داره که بشه فقط وینذوز رو اینستال کنه؟خیلی مهمه چون می خوام وین رو هم عوض کنم.ممنون
    راستی لپتاپم 6070 ه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من بعد از روشن کردن لپتاپ بک لایت lcd خیلی زیاده و وقتی می رم تو intel hd graphic تو قسمت color inhancement قسمت backlight وقتی مثلا رو -8 ه اگه یه دونه شماره رو کم یا زیاد کنم تصویر عادی می شه.توجه کنید می گم اگه مثلا رو -8 با شه و بکنم -7 درست می شه و اگه باز بکنم -8 بازم مشکلی نداره و درسته.فقط بعد از ری استارت لپتاپ اینجوری می شه.کسی این مشکل رو داره؟درایور اینتل رو هم پیدا نکردم
    یه سوال دیگه هم دارم که خیلی مهمه و تا حالا چند دفعه پرسیدم قبلا و بقیه هم پرسیدن ولی هنوز کسی کامل جواب نداده اینه که اگه بخوام ویندوز رو دوباره بریزم(از ریکاوری)ایا کل هاردم می پره و مثل روز اول می شه و ایا راهی داره که بشه فقط وینذوز رو اینستال کنه؟خیلی مهمه چون می خوام وین رو هم عوض کنم.ممنون
    راستی لپتاپم 6070 ه
    سلام دوست عزیز
    من جواب سوال دومتون رو میدم
    زمانی که شما ویندوز رو ریکاوری میکنید(ریکاوری اصلی لپ تاپ با همون 4 تا dvd) ویندوز و پارتیشن لپ تاپ شما دقیقا مثل روز اول خریدتون میشه یعنی پارتیشن بندی هارد و تمامی اطلاعاتتون میپره
    پس اگه اطلاعات خاصی رو لپ تاپتون دارید حتما حتما قبل از ریکاوری اون اطلاعات رو روی یه هارد دیگه بریزید وگرنه اطلاعاتتون پاک میشه
    البته این رو هم بگم من خودم اینو تجربه کردم و متاسفانه اطلاعاتم پاک شد
    موفق باشید
    Last edited by arashkhan56; 24-01-2012 at 21:21.

3. این کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6090 دارم و وقتی crysis2 بازی میکنم خیلی داغ میکنه حتی با کول پد(حدود61 میرسه دمای هسته های سی پی یو!!)
    میخواستم ببینم این بازی کردن مشکل میشه واسه لپ تاپ؟اگ فکرمیکنید بهتره بازی نکنم یا مشکل ایجادمیشه ترک کنم این اعتیاد crysis2 رو؟
    راستی با crysis2 که اینجوری میشه دیگه اگه battlefield3 نصب کنم چی میشه؟
    نگرانم.میشه توضیح بفرمایین..

ممنونم

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6090 دارم و وقتی crysis2 بازی میکنم خیلی داغ میکنه حتی با کول پد(حدود61 میرسه دمای هسته های سی پی یو!!)
    میخواستم ببینم این بازی کردن مشکل میشه واسه لپ تاپ؟اگ فکرمیکنید بهتره بازی نکنم یا مشکل ایجادمیشه ترک کنم این اعتیاد crysis2 رو؟
    راستی با crysis2 که اینجوری میشه دیگه اگه battlefield3 نصب کنم چی میشه؟
    نگرانم.میشه توضیح بفرمایین..

ممنونم
    دوسته عزیز دمای 61 دمای بالایی نیست و شما میتونید به بازی کردن خودتون ادامه بدید
    در کل برای هر کاری که شما میکنید دما تا 70 75 خوبه ولی بیشتر مشکل ساز هست و اصلا توصیه نمیشه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

»ن بالاخرع نفهمیدم این ریکاوری گرفتن از هرد به چه دردی می خوره!حیف 4 تا Dvd !بر فرض مشکلی هم پیش بیاد اگه قار باشه همه اطلاعات پاک شه دیگه چه فایده ای داره.ادم سعی می کنه مشکل رو یه جور حل کنه که اطلاعاتش حفظ بشه.وگرنه ریستور کردن فکر نمی کنم تنها راه باشه!تازه 16 گیگ از هارد رو هم حروم کرده

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

»ن بالاخرع نفهمیدم این ریکاوری گرفتن از هرد به چه دردی می خوره!حیف 4 تا Dvd !بر فرض مشکلی هم پیش بیاد اگه قار باشه همه اطلاعات پاک شه دیگه چه فایده ای داره.ادم سعی می کنه مشکل رو یه جور حل کنه که اطلاعاتش حفظ بشه.وگرنه ریستور کردن فکر نمی کنم تنها راه باشه!تازه 16 گیگ از هارد رو هم حروم کرده
    دوسته عزیز چند نوع ریکاوری وجود داره یکیش اینه که همه درایواتو فرمت میکنه
    حالتی هم وجود داره که فقط درایو ویندوز فرمت بشه و برنامه ها و نرم افزار های سیستمی از اول نصب بشن

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ممنون.یعنی حتما قبل از نصب گزینه می ده دیگه؟یعنی تو همه لپتاپها همینجوریه؟به برنامه و نوع ریکاوری کرفتن کمپانیها ربطی نداره؟چون دوستم asus داشت همین بلا سرش اومد.اگه گزینه می داد خب می فهمید دیگه.شما خودت تست کردید رو Hp?
    راستی دو تا سوال دیگه.اگه درایو ریکاوری رو پاک کنم مشکلی واسه restore کردن پیش میاد؟دوم اینکه تگه یه ویندوز دیگه بریزم مسلما برنامه ریکاوری منیجر می پره.تو لپتاپ جایی هست این برنامه که بک اپ بگیرم ازش یا فقط باید از سایت Hp دانلود کنم؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوستان من درایو c نوشته Primary
    یه درایو هم خودش درست کرده زده به اسم System که اونم Primary هست
    بغیر از اینا 2 تا درایو هم واسه خودم دارم که Logical هستن
    با نرم افزار Easeus Partition Master از کجا بفهمم که درایوهام Dynamic هست یا Basic ؟
    روی درایو راست کلیک میکنم زده تبدیل به Logical یا Primary ولی جایی نزده تبدیل به BAsic
    یه درایو رو بخوام حجمشو بدم به یکی دیگه (یکی خالیه یکی پر ) میخوام درایو خالی رو با اون یکی کنم میشه ؟ که اطلاعات درایوی که پره هم پاک نشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من خودم چند ماه پیش Basic کردم ولی یه درایوم پرید.نمی دونم کجا بی دقتی کردم.ولی یه برنامه دانلود کردم به اسم aomei dynamic disk manager و با اون basic کردم پارتیشن رو.فکر نکنم easeus داینامیک رو بیسیک کنه یا شاید من ندیدم

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان الان قیمت این لپ تاب چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •