کابلش مورد پیدا کرده احتمالا ... ببر گارانتی
وسترو هست دیگه![]()
کابلش مورد پیدا کرده احتمالا ... ببر گارانتی
وسترو هست دیگه![]()
سلام دوستان
یه مشکلی بعد ریکاوری برام پیش اومده ،گفتم شاید بتونید کمکم کنید
بعد ریکاوری همه چی مرتب بود ،ولی از 3-4 روز پیش موس و wireless و bluetoothم از کار افتادن
مدل لپ تاپم vaio FW390JFH هستش
راستی ،موقع روشن کردن حتما باید یه CD تو DVD-ROM باشه تا بالا بیاد ویندوزش (هر CDای باشه فرقی نداره)
اگه CD نباشه یه صفحه میاد که دو گزینه داره :
1- repair نمدونم چی چی...
2- Normal ویندوز ،یه همچین چیزی !
که با قسمت 2 میتونم وارد ویندوزش (vista) بشم ،بقیه چیزا کار میکنن
هرکاریم میکنم نمیتونم وارد setting بشم (با زدن دکمه delete هنگام روشن شدن دستگاه)
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین
دو تا دی وی دی پلیر هست ... که یکیش اکسترناله ...؟ کابل چی چیش محمد ....؟
یادمه از اول گیر میدادی به این بد بخت وسترو![]()
با سلام بروبچ
من به تازگی (امروز)یه 1520 خریدم و به من گفته شده که کارت گرافیکش 9300 جی فورس هست ولی بعد از پارتیشن بندی و نصب وینوز اصلا گرافیکو نمیشناسه و علامت سوال زرد معروف جاش هست
سی دی درایورم می زارم چیزی به عنوان درایور اصلا نداره فقط یه صفه اینترنت اکسپلورر باز میشه نوشته از دیاگونستیک بوت کنید خلاصه هر کاری کردم نشد.
حالا خواهشا راهنمایی کنید بگین اصلا جی فورس 9300 داره یا سرم کلا رفته یا چه جوری این کارت گرافیک لعنتیش یا سایر درایور هاشو نصب کنم فقط کمک کنید خواهشا واقا موندم تا حالا این طوری ندیده بودم!
خو کیفیتشون جالب نیست دیگه ... توشون سالم بمونه بدون اشکال تک و توک هست ... همه خراب می شوند یک روزی !
اون اکسترناله چرا شناسایی نمیشه الله اعلم ! مگه USB نیست ؟
اون داخلیه یه کابل کوچیک IDE داره
باید یکبار دیگر ریکاوری کامل کنید ... از این مشکلات بعد از ریکاوری پیش خواهد آمد البته ندرتاً
دستت طلا محمد جان ...
چرا اکسترناله usb هستش دیگه .....
ببرم نمایندگی ببینم چی میشه .... فدات
سلام دوستان
من یه مشکل با لپتاپ پیدا کردم. یه ویروس گرفت که موقع روشن کردن document باز میشه. الانم explorer.exe اجرا نمیشه و هر بار که روشن میکنم باید دستی اجراش کنم (نمیدونم مربوط به اون ویروسه یا نه). ویروس پاک شد ولی هنوز این اکسپلورر خرابه+داکیومنت.
حالا هرکاری کردم نتونستم ریکاوری کنم (HP)
اینم بگم که دیسک ریکاوریش رو من نساختم (کلا دست من نبوده) حالا دوتا دی وی دی داره که توی اولیش یه فایل با پسوند VHD داره که 4.5 گیگه و یه سری فایل xml. ولی وقتی موقع repair کردن این دیسکو گذاشتم ارور داد و گفت این نیستش.
چیکار باید بکنم؟ قید ویندوز اصلش رو بزنم؟
ممنون
سلام
من لپ تاپم مدلش hp هستش
نمیدونم چرا وقتی زیاد روشن میمونه یا اکثرا" وقتی درشو میبندم و میره در حالت Sleep وقتی میخوام دوباره باهاش کار کنم صفحه کلیدش به هم ریخته و دیگه دکمه ها درست کار نمیکنند و مجبور میشم restart کنم
دلیلش چیه ؟
راهی نیست که بشه درستش کرد !
ممنونم![]()
وقتی در لپ تاپ بسته میشه و میره حالت Sleep و یا هایبرنیت از این مشکلات زیاد دیده میشه
بهترین راه ریکاوری کردن و یا نصب مجدد درایورهاست تا این باگ ها برطرف بشه
ترجیحا نوت بوک خود را به حالت هایبرنیت ببرید تا Sleep
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)