این کد رو بزن ببین درست میشه :
resetquest DB02
این کد رو بزن ببین درست میشه :
resetquest DB02
اینو هم زدم و ماموریت رست شد.
حالا باید یکی از اون سه نفر که قبلا تو اتاق زندانی بودن رو بکشم که اونا هم نیست.
کدی complete کردن ماموریت هست؟
ببین اون کارو کردم اما نشد تو این سایت رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام وسایل و Quest ها رو نوشته بود و روبروش یه چیزی به نام آیدی نوشته بود مثلا همین مرحله ی The Pursuit نوشته بود ID:TG07 اما من هر چی اون رمز رو برای رد کردن مرحله زدم نشد اون آیتم هایی رو که رمزشونو نوشته بود رو زدم نیومدن لطفا
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک
(در ضمن میدونم باید اون دکمه رو بزنم که کادر بیاد بعد رمزو بزنم اینو گفتم که دوستان یاد آوری نکنن)![]()
من تو این مرحله REVEALING THE UNSEEN گیر کردم هر چی با جادوی یخ به اون کریستال میزنم اتفاقی نمی افته نورا حرکت نمیکنن از تمام جادوهای یخ هم استفاده کردم لطفا بگید از کدوم جادو استفاده کنم به انگلیسی برام بنویسود لطفا
اینو بزن :
SetObjectiveCompleted DB02 10 1
اگه نشد به جای 10 عدد 30 رو بزن
شما هم برو به صفحه زیر و آخر صفحه یک جدول هست که توش Stage ها رو نوشته
شماره Stage ـی که میخوای بری رو توی کد زیر به جای Stage بزار و کد رو تو کنسول بزن ( مثلا 30 یا 40 )
این کد اون Stage رو رد میکنه
SetObjectiveCompleted TG07 Stage 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
أوستان این آپدیت 4 که قرار بود این هفته بیاد چی شد ؟
از اسپل های Frostbite و Flames استفاده کن
من تو این مرحله REVEALING THE UNSEEN گیر کردم هر چی با جادوی یخ به اون کریستال میزنم اتفاقی نمی افته نورا حرکت نمیکنن از تمام جادوهای یخ هم استفاده کردم لطفا بگید از کدوم جادو استفاده کنم به انگلیسی برام بنویسود لطفا کمک کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککک
منون ویروس این 2 تا جزو کدوم جادوهاست؟
فکر میکنم از این 2 اسپل استفاده کردم اما جواب نداد چه کارکنم دقیقم میزنم به همون کریستال اما هیچ لطفا دقیق تر راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)