تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 507 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای خبرید (بخصوص لباس) اول همه جای بازار یا جایی رو که برای خرید میرید رو ببینید .تا هم قیمت دستتون بیاد و هم انواع مدل لباس روببینید...چون برام زیاد پیش اومده که تا نصف بازار رفتم و لباسی خریدم بعدش دیدم که لباسهای بهتر و قشنگتری تو مغازه های دیگه بود که ندیده بودمشون

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مواظب درب پژو 405 باشید

مواظب درب پژو 405 باشید... موقع پیاده شدن و سوار شدن حادثه ساز میشه...
    امروز موقع پیاده شدن دهنم محکم خورد به بالای در، خداروشکر دندونام نشکستن.
    عمق فاجعه اینجاست که چند دقیقه قبلش هم موقع سوار شدن خورد به سرم :|

اول گفتم شاید ایراد از منه که با یه سرچ حساب کار دستم اومد. چیزی که خوندم دقیقا درباره همین درب شاگردش بود.
    سمند هم یه همچن حالتی داره فکر کنم... خلاصه حواستون باشه

3. 16 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasan_fda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از تجربه هام اینه که:هروقت برای هر کسی خیلی خوب بودی هیچوقت بهش کوچکترین بدی نکردی باهاش خوش رفتار بودی از خود گذشتگی داشتی ولی اون همیشه گله مند بود اذیتت میکرد دنبال بهانه بود بی دلیل ازت میرنجید دست به گیرتده خود نزنید دلیلش حسادت اون شخص از شماست چون چش نداره شما رو ببینه خوبیهاتون رو نمیبینه.سعی نکنید بهش بفهمونید چون بدتر میشه بهترین راه دور شدن از این افراده
    .
    .
    راه شناسایی حسوداتون اینه که یکی از موفقیتهاتون رو خیلی واضح براش بگی اگه بعد از شنیدنش مکث کرد یا یه خورده فکر کرد بعد ابراز خوشحالی کرد و مثلا تبریک گفت بدونید حسودتونه
    اون مکث هم برا اینه که میخواد یه جوری با موضوع کنار بیاد میخواد آتیش درونش رو یه کم مهار کنه
    ولی دوستان واقعی بدون تامل زود زوق زده میشن و ازت تعریف میکنن

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1- به نظر من باید در آموزش های رانندگی واسه خانمها یه کلاس ویژه براشون درنظر گرفته بشه که توجیه کنن خانم هارو که موقع از پارک درآمدن و یا کلا تعویض لاین رانندگی توروخدا اول سمت چپشون رو نگاه کنن و اگه ماشین نبود بعد از پارک دربیان و یا سمت چپ بپیچن.بارها و بار ها و بارها برای من اتفاق افتاده که خانم ها بدون دیدن یهو فرمون رو گرفتن سمت چپ و بدون راهنما یهو پیچیدن جلوی آدم.بابا من نمیدونم پس این آینه سمت چپ رو واسه چی گذاشتن آخه؟
    این اتفاق چندین بار برای من اتفاق افتاده.دوستمم چند روز پیش با یه خانومی تصادف کرده بود که ظاهرا خانوم توی اتوبان یهو میزنه رو ترمز و با هم تصادف میکنن و آخر سر هم معلوم نشده که چرا زده رو ترمز
    به آقایون توصیه ام اینکه از نزدیک شدن به ماشین هایی که خانم پشت فرمون هست(البته عرض معذرت از تعداد قلیلی از خانم ها که رانندگی فوق العاده ای دارن) و یا کامیونت ها(انواع خاور و ایسوزو و غیره) و برخی از راننده تاکسی ها جدا خودداری کنن چون قطعا رانندگی در کنار این آدمها آدم رو روانی میکنه.

2- در اکثر ماشین ها وقتی هر دربی از ماشین که باز میشه ماشین شروع میکنه به چراغ خطر زدن.بعضی از آدم های..... فکر میکنن که این مثلا دکوره و هیچ فایده ایی نداره.آقا اینو گذاشتن که وقتی شما پارک کردی و میخوای پیاده شی به اطرافیانت خبر بده که مراقب باشن.لطفا وقتی میخواد پیاده شید یهو درب ماشین رو تا ته باز نکنید.یه خورده که درب باز بشه این فلاشر شروع میکنه به چشمک زدن.چند ثانیه تامل بفرمایید تا ماشین چشمک بزنه و شما هم پشت سرتون رو نگاه کنید و بعد درب رو باز کنید.بارها و بارها شاهد تصادف ماشین ها و کنده شده درب راننده بودم به خاطر همین بی توجهی

وضع رانندگی ما مخصوصا تو تهران واقعا به معنی واقعی کلمه افتضاحه.تروخدا بیایید به هر کسی که داره خلاف میکنه بگید که دست از این زرنگ بازیا بردارن و درست رانندگی کنن.باور کنید کسایی که رانندگی میکنن میدونن که رانندگی تو تهران واقعا یه اعصاب فولادی میخواد.بسه که بد رانندگی میکنیم و به حقوق هم احترام نمیزارم

6. 9 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بخاطر اینکه بعضی فروشندگان :

دستگاههای کارت‌خوان را در اختیار مشتری قرار نمی دهند
    رمز کارت را از شما می‌پرسند و خودشان می‌زنند
    بالای سر دستگاه کارت‌خوان می‌ایستند و رمز زدن شما را تماشا می‌کنند

بهتر است 2 کارت بانکی داشته باشید و یکی از آن‌ها با حداقل موجودی (5000 تومان) مخصوص خرید بگذارید و پیش از خرید از کارتی که موجودی کافی در آن دارید به این کارت، مبلغ مورد نظرتان را انتقال بدهید

8. 11 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همیشه وقتی همه ترمز میکنن شما گاز بدید !!!!!

در مواقعی از زندگی پیش میاد که در مورد کاری که میخواهید انجام بدید دو دل هستید و گمان می‌کنید که موفق نمیشید ....

موانع رو نگاه میکنید و میگید اگر من این کارو انجام بدم موفق نمیشم..

مثلا الان پول ندارم فلان کارو انجام بدم ... یا .... الان من سر کار میرم و نمیتونم درس بخونم ممکنه شکست بخورم...

این‌ها دلایل اکثر مردم برای انجام ندادن کارهای مفید و تعلل هستند. یعنی اکثر مردم با دیدن یه مشکل ترمز میکنن و ریسک‌پذیری خیلی پایینی دارن...

یکی از تجربیاتی که من داشتم تو این ۲-۳ سال اخیر که هر وقت همه ترمز کردن من گاز دادم!!! و این باعث موفقیت‌های زیادی برام شده.. جالبه هروقت هم در کارم ریسک‌پذیر بودم و تعلل نکردم موفق بودم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض خریدنِ کامپیوتر برایِ یک نفر از اعضای خانواده اشتباه هست .

سلام
    اگر برای کسی از اعضای خانواده کامپیوتر میخرین بهش نگین این کامپیوتر برایِ تو هست و اون رو تو اتاقش نذارید .
    خصوصاً اگر که کم سن و سال باشه و اینترنت هم بهش وصل باشه .
    خیلیها این کار رو انجام دادند و کار به جاهای باریک کشید و از کرده خود پشیمون شدند .

کامپیوتر رو بخرین و بذارین تو هالِ خونه و بگین برایِ هممون هست .
    در ضمن کامپیوتر رو طوری بذارین که مانیتور رو به دیوار نباشه و اونهائی که میرند و میان بتونند صفحه رو ببینند .
    به نفع شماست .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-03-2013 at 09:41.

11. 15 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

سال نو مبارک .

می تونم بگم بیش از 90% از ضربه هایی که ما ادم های توی زندگی می خوریم ناشی از عدم اگاهی مون هست سعی کنیم توی هر زمینه ای اطلاعاتی کم و بیش داشته باشیم .

13. 10 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

یه شب بیخواب شده بودم ! شنیده بودم که کلونازپام خواب آوره،یکی خوردم،این قرص که به اندازه یه عدس هم نمیشد منجر شد من 30 ساعت سر درد شدید و وحشتناک داشته باشم !هیچ تاثیر خواب آوری هم نداشت و تا 30 ساعت من بیدار بودم!
    الکی قرص و دارو به هیچ عنوان مصرف نکنید!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با آدم احمق نه رفاقت کنید نه معاشرت!
    چون مرتب برای‌تان گرفتاری و دردسر درست می‌کند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •