تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 1185 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان عطر باز...چند وقتیه انجمن خیلی یکنواخت شده...چرا هیچ ایده ای هیچ بررسی جدیدی چیزی نمیذارین...
    یک ایده جدید رو اومدم خودم بدم اونم این که شما رکوردتون در مصرف خیلی زود یک شیشه 100 میلی عطر چه زمانی بوده؟؟
    مثلا یک ماه؟یک هفته؟ یک سال؟
    برعکسش چی؟؟
    یعنی طولانی ترین زمانی که طول کشیده یک شیشه 100 میلی عطر رو تموم کنید چقدر بوده؟
    برا من زودترین زمانی که یک شیشه عطر رو تموم کردم برای عطر یک عطر آدیداس بود که در عرض 1 ماه با یک میزان استفاده متوسط تا تهش خالی شد...
    ولی خب خدایی هم چون بوش خیلی موندگاریش تعطیل بود مجبور بودم بذارمش تو کیفم و وسط روز هم یه دور قشنگ تجدید کنم.
    در مورد طولانی ترین زمان هم برای عطر
    Bogart Pour homme 2004
    بود که بعد 4 سال هنوزم مونده چون زیاد ازش خوشم نمیومد

2. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان عطر باز...چند وقتیه انجمن خیلی یکنواخت شده...چرا هیچ ایده ای هیچ بررسی جدیدی چیزی نمیذارین...
    یک ایده جدید رو اومدم خودم بدم اونم این که شما رکوردتون در مصرف خیلی زود یک شیشه 100 میلی عطر چه زمانی بوده؟؟
    برعکسش چی؟؟
    یعنی طولانی ترین زمانی که طول کشیده یک شیشه 100 میلی عطر رو تموم کنید چقدر بوده؟
    برا من زودترین زمانی که یک شیشه عطر رو تموم کردم برای عطر یک عطر آدیداس بود که در عرض 1 ماه با یک میزان استفاده متوسط تا تهش خالی شد...
    ولی خب خدایی هم چون بوش خیلی موندگاریش تعطیل بود مجبور بودم بذارمش تو کیفم و وسط روز هم یه دور قشنگ تجدید کنم.
    Bogart Pour homme 2004
    سلام ایده ی خوبی هست عالی مرسی رفیق بحث خوبی میشه دربارش

ولی یک چیزی که تجربم به من ثابت کرده اینه که ادکلن رو نباید داخل کیف گزاشت! مخصوصا اگه خوشبو باشه و طرف که استفاده میکنه یکم وسواس باشه، دم دقیقه هی میزنه و سریع تموم میشه
    ولی به نظر من باید داخل کیف یک اسپری قرار بدین و در مواقع لزوم ازون استفاده کنی، چون نهایتش 2.5 ضرره ولی برای 2 ساعت که موندگاره!

Take Care

4. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من یه gucci by gucci گرفتم از نوع black و عجیب با بوش حال کردم ولی وقتی میزنم اصلا ماندگاری نداره به نظرتون تقلبیه؟ یکی از این آشنا ها که مغازه داره گفت این ادکلن همینجوریه .

6. 4 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان من یه gucci by gucci گرفتم از نوع black و عجیب با بوش حال کردم ولی وقتی میزنم اصلا ماندگاری نداره به نظرتون تقلبیه؟ یکی از این آشنا ها که مغازه داره گفت این ادکلن همینجوریه .
    سلام
    رفیق اراکی هستین ؟
    البته من عطر رو نمیدونم ولی بهتره از یکی مورد اطمینان بری سوال کنی ، به نظرم بری پاساژ دیدار نیم طبقه ی اول بهتره ، آدم خوبیه

ولی درباره ی عطرت باید وایسی تا CYBER861 ( علی ) بهتر میدونه ( مهندس عطرشناسی خدایی)

موندگاریش چقدر هست حالا ؟
    همینه دیگه ؟

Take Care
    Last edited by A M ! N; 27-11-2011 at 00:33.

8. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

برعکسش چی؟؟
    Bogart Pour homme 2004
    سلام
    ایده خوبیه.
    راستش من عطرام هیچ وقت تموم نمیشه چون نصفه که میشن دیگه میزارمشون کنار و استفاده نمی کنم تا کلکسیونم ناقص نشه. یادمه یه اشانتیون باس شماره یک رو سال 1371 خریدم و تا پارسال هنوز یه کم تهش بود تا اینکه یه 125 میلشو گرفتم و اون اشانتیون رو هم دوباره پر کردم. یه عطر جردن هم سال 1381 خریدم که الان نصفه هستش چون چند ساله ازش استفاده نمی کنم. ولی عطرایی مثل کرید ایریش تویید که شیشه مات دارند و معلوم نیست چقدرش مصرف شده زود تموم می کنم چون نمیدونم چقدرش مونده و مرتب استفاده می کنم.

10. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

فدات...
    من اگه بخوام دسته بندی کنم :
    آزارو کروم
    اویدنس
    بیک سفید
    تقریبا میشه گفت Every one

توی یک سبک هستن همشون

بیک سفید هم الان گرفتم همون طور که گفتی خیلی خیلی قوی تره نمیدونم چی بیشتر میزنن
    به سختی سفیدش رو پیدا کردم، از همون پاساژ فردوسی دوتا که نیم طبقه پایین رو برو هم هستن سمت راستی پسره که خیلی هم فیلمه! اسمشو نمیدونم..

قیمت هم 2.5 میده

راستی Every one که میده 6.5 اصل هست ؟
    آخه من یادمه 12 تومن بود؟؟

Take Care
    والا من هنوز این every one رو ندیدم.نمیدونم.ولی جنساش اصل بودن قدیم

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

از کی گرفتی؟من گوجی پورهوم 2 و اسپرت رو تست کردم موندگاریشون خوب بود نسبتا.

---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

برعکسش چی؟؟
    Bogart Pour homme 2004
    یه رویال داشتم که بوش تند بود.یه دفعه مبلامون رو ورداشته بودن این کارگرا اورده بودن که همشون بویه عرق گرفته

بودن.منم کله ادکلن رو روشون خالی کردم.تا 1 ماه مبل ها بو میدادن

من الان مصرفم رفته بالا.ولی چون تعدادشون زیاده معلوم نمیکنه.یه مدت هم از ادکلن دور بودم(تو ترک بودم)

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منظورت گوچی بای گوچی پور هوم هست ؟
    من اینو داشتم ولی بعدا چون به ماندگاری و پخش شوندگی کمش شک کردم احتمال خیلی زیاد دادم که تقلبی باشه چون حدودا 25-30 ت زیر قیمت گرفته بودم ! ولی بعدا از کسایی که داشتند شنیدم که اصل این ادکلن هم خیلی ماندگاری و پخش شوندگی کمی داره .

ولی واقعا بوی نازی داره .

14. 5 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

من ادکلنی که داشتم و خیلی زود تموم شد 212men بود چون بوشو خیلی دوست داشتم و موندگاری زیادی نداشت ولی بیشتر با بوش حال میکردم وهنوز فکرکنم یه 5میل ازش مونده
    ادکلنی هم که دیر بخواد تموم بشه ورساچی پورهم هست چون سه چهارتا ادکلن توی این یه ماه و نیم خریدم و شیشه اش نصفه هست و فکر نکنم دیگه ازش بزنم رفت برای کلکسیون

16. 4 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ROZE SURATI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

برای تولدم از طرف عشقم این عطر رو کادو گرفتم که فوق العادس
    Armani Diamonds

18. 4 کاربر از ROZE SURATI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

برای تولدم از طرف عشقم این عطر رو کادو گرفتم که فوق العادس
    Armani Diamonds

اگه میشه بوشو توصیف کن یا شباهتش رو با عطرای دیگه بگو

20. 4 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •