تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 4105 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شرمنده که این سوالو میکنم ، ایشالا که همتون مثل خودم ورزشکار باشین .
    اوضاع دخانیات تو آموزشی چطوره ؟ (مخصوصا مالک اشتر اراک)

2. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو یگان که خیلی راحته تو اموزشی هم میشه با زرنگ بازی کشید.
    من یه رفیق داشتم تو یگان میگفت تو کل اموزشی لب به سیگار نزدم ولی اومده بود بیرون شروع کرده بود به کشیدن.
    میشه کشید ولی به چشم یه توفیق اجباری اگه نگاهش بکنی میتونی سیگارو ترک کنی

4. 4 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من آمار طرح نخبگی رو گرفتم میگم دوستان شاید به کارشون بیاد

کسایی که فوق لیسانس یا دکترا دارند یا لیسانسی که یه کم سابقه کار داشته باشه (شرایطتون هر جور هست برید شانسه دیگه)

میتونند توی این برنامه شرکت کنند

باید برید میدون سبلان (البته باری تهرانی ها اینجوره) به سمت اتوبان امام علی اولین پل هوایی سفید رنگ پادگان شهید محمد علی نظران هست

میری اونجا نوبت میگیری بهت یه فرم میدن پر کنی

مشخصات و اینا رو می نویسی بهتره رزومه هم همراهت باشه

هر چی فکر میکنی تا حالا انجام دادی مثل مدرک،دوره آموزشی، سابقه کار همه رو تو رزومت بنویس

اینا رو میگیرن بررسی میکنن

اگه رشته و شرایط شما براشون قابل قبول باشه بهت اس ام اسی خبر میدن بیای برای تکمیل پرونده بری اونجا

بعد به یکی از سازمان های نظامی معرفی تون می کنند

شمام مراجعه میکنید به اون سازما ن نظامی با مسئول مربوطش صحبت مبکنبد

بهتون وقت میده

بعد براتون یه پروژه تعیین میکنند که باید برای اون سازمان نظامی انجام بدی

انجام که دادی تموم شد اگه مورد قبولشون بود و خوششون بیاد از 4 ماه تا معافیت کامل نهایتا ازت کم میکنند

آخییش نفسم گرفت چجقدر حرف زدم

فقط یادتون باشه کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلیتون هم همراهتون باشه

سوالی بود بپرسیددر خدمتیم
    آقا من یه بار دنبال این طرح رفتم، بعد یکی گفت باید حتماً عضو باشگاه پژوهشگران (یا نخبگان) باشی و دو تا مقاله ISI داشته باشی و ضمناً 5-6 ماه هم به اتمام تحصیلت مونده باشه. شما در جریان هستین که این حرف چقدر درسته؟

برای من که مثلاً اول شهریور اعزامم، الان برم دنبالش جواب میده یا باید بیخیال شم؟
    بعد فرض کن شما یه پروژه ای برات تعریف شد، انجام دادی چهار ماه از خدمتت کم شد. بعد بقیه اش چی میشه؟ باید بری دوباره پادگان؟
    در کل این بهتره یا امریه شدن؟
    ممنون از پستت.

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه بار دنبال این طرح رفتم، بعد یکی گفت باید حتماً عضو باشگاه پژوهشگران (یا نخبگان) باشی و دو تا مقاله ISI داشته باشی و ضمناً 5-6 ماه هم به اتمام تحصیلت مونده باشه. شما در جریان هستین که این حرف چقدر درسته؟
    همچین خبری نیست من خودم رفتم اونجا لیسانسم و سابقه کار دارم
    کمتر از 20 روز کارم انجام شد و نامه ام رو هم گرفتم نه نخبه ام نه عضو این باشگاه
    در مورد تحصیلاتشم مطمئن نیستم رفیق اما معمولا کساسس که درسشون تموم شده بود میومدن اونجا یا آخراش بود

برای من که مثلاً اول شهریور اعزامم، الان برم دنبالش جواب میده یا باید بیخیال شم؟
    برو رفیق من اول تیر اعزامم رفتم ناممو گرفتم در حین خدمت بتونم پروزمو انجام بدم

بعد فرض کن شما یه پروژه ای برات تعریف شد، انجام دادی چهار ماه از خدمتت کم شد. بعد بقیه اش چی میشه؟
    باید بری دوباره پادگان؟
    اگر در حین خدمت بتونی انجام بدی که میدی و اخر هم ازش کم میشه
    اگر هم که نه اول پروزه رو انجام میدی و خود اونا برات خدمت رو عقب میندازن
    کارت که تموم شد میری خدمت منتها اون کسری ات هم از ته اش کم میشه

در کل این بهتره یا امریه شدن؟
    اخه دو تا چیز سواست چی شو بهت بگم؟؟

7. این کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من دفترچه رو گرفتم منتها مال سال 88 هستش. آیا لزومی داره دفترچه رو عوض کنم و مال سال 90 رو بگیرم؟

تو دفترچه سال 88 نوشته به عکس 2*3 نیازه ولی تو سال 90 زده 3*4 . کدوم درسته؟
    همچنین تو دفترچه سال 90 تو صفحه 26 گزینه داره شما تاریخ پیشنهادی و ارگان پیشنهادی (سپاه ,ناجا,ارتش) رو میتونید انتخاب کنید. این تاثیری داره؟

راستی تو دفترچه با خودکار نوشته شده حساب بانک سپه به نام متقاضی. حتما باید حساب بانک سپه باز کنم؟

همچنین برا معاینه کجا باید مراجعه کنم؟ هر دکتری باشه مشکلی نداره؟

اگر دانشجوی انصرافی باشیم آخرین مدرک تحصیلی رو باید از مدرسه بگیریم یا دانشگاه؟(وضعیت تحصیل تو دفترچه رو چی بزنیم؟)
    Last edited by farhad_persona; 09-06-2011 at 16:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دست رو دل ما گذاشتی داداش !!!

من موندم اون حالت عصبی و وحشی بودن ترک سیگار رو هم که بتونم تحمل بکنم ، لعنتی اضافه وزنش رو چیکار کنم . بین 15 تا 20 تا میره رو وزن !

یه هفته گذاشتم کنار 3 کیلو رفتم بالا !!!

فکر کنم بعد از آموزشی یه خرس برگردم !

دوست ما که عجب شیر افتاده بود و ترکونده بودنش ، 4 کیلو کم کرده بود . ما که از شانس افتادیم سپاه چه بکنیم خدا می دونه !!!

من نمی خوام خرس بشم

پ.ن : الآن با سیگار و کم شیرینی خ%D

10. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وای من که فکر کنم تو آموزشی از کمبود نیکوتین تلف بشم

12. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بچه ها من دفترچه رو گرفتم منتها مال سال 88 هستش. آیا لزومی داره دفترچه رو عوض کنم و مال سال 90 رو بگیرم؟

همچنین تو دفترچه سال 90 تو صفحه 26 گزینه داره شما تاریخ پیشنهادی و ارگان پیشنهادی (سپاه ,ناجا,ارتش) رو میتونید انتخاب کنید. این تاثیری داره؟

راستی تو دفترچه با خودکار نوشته شده حساب بانک سپه به نام متقاضی. حتما باید حساب بانک سپه باز کنم؟

اگر دانشجوی انصرافی باشیم آخرین مدرک تحصیلی رو باید از مدرسه بگیریم یا دانشگاه؟(وضعیت تحصیل تو دفترچه رو چی بزنیم؟)
    منطقش اینه که باید دفترچه 90 رو بگیری و بر اساس اون مدارکت را اماده کنی....
    بعید میدونم انتخاب ارگان پیشنهادی تاثیر خاصی داشته باشه به نظر فرمالیته میاد!!(اخه اینجوری همه میزنن سپاه بعد ارتش و ناجا نیرو کم میاره!! به نظر که فرمالیته س)
    بله باید بانک سپه باشه البته الان عجله نکن وقتی وارد یگان اموزشی شدی اونجا با 1000 تومن برات حساب بانکی باز میکنن

دکتر هر پزشک عمومی که شد میتونی بری..... فرقی نداره فقط مهر نظام پزشکی بخوره ته برگت

احتمالا باید بزنی دیپلم دیگه!!!

من موندم اون حالت عصبی و وحشی بودن ترک سیگار رو هم که بتونم تحمل بکنم ، لعنتی اضافه وزنش رو چیکار کنم . بین 15 تا 20 تا میره رو وزن !

دوست ما که عجب شیر افتاده بود و ترکونده بودنش ، 4 کیلو کم کرده بود . ما که از شانس افتادیم سپاه چه بکنیم خدا می دونه !!!

من نمی خوام خرس بشم

پ.ن : الآن با سیگار و کم شیرینی خ%D�ردن حدود 85 هستم ، دو ماه پیش 90 بودم ! قدم بلنده ، ولی از شکم زدن بدم میاد !!!
    نترسین بابا کسی تا حالا از کمبود نیکوتین تلف نشده
    بعدشم بیشتر پادگانها حداقل از هفته دوم مرخصی میدن (حالا یا مرخصی روزی یا ساعتی)
    میشه جبران کرد.....
    من البته سیگاری نیستم ولی تو آموزشی 3-4 کیلویی کم کردم تو یگان خدمتی هم نزدیک 10 کیلو کم کردم تا 74-75 هم رسیدم! الان که اومدم تهران خدمت میکنم داره وزنم میره بالا(رسیدم به 84)

14. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دفترچه 90 هم 2*3 زده . من 1 ماه پیش فرستادم با همون 2*3 .
    تو صفحه 26 دفترچه سال 90 همین چیزی نداره . انتخاب اولویت ارگان خدمت مال سال 88 به قبل بود . الان دیگه نیست . بنابراین باید جدید بگیری که به دردسر نخوری . من سر همین عکس 3*4 دادن ، 2-3 روز وقتم تلف شد . حتما عکس 2*3 ببر . عکس فوری (از اینایی که با این پرینتر کوچیکا چاپ میکنن) به هیج وجه استفاده نکن چون کیفتش پایینه موقعی که پلیس + 10 میخواد ازش اسکن بگیره به مشکل میخوره . ولی برا چسبوندن رو ورقه ها اشکال نداره .
    حساب بانک سپه هم حتما یاید قبل از فرستادن دفترچه باز کنی . همون شماره ای که روز باز باز کردن حساب بهت میدن برا فرستادن دفترچه کافیه .
    برا معاینه هم هر جا بری فرقی نداره . اگه مشکل خاصی نداری برو همونجایی که واکسن میزنی (حالا درمانگاه یا ...) دکتر هم معمولا هست .
    سوال آخرتو نمیدونم ولی فکر کنم باید بری دانشگاهتون .

16. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی خوام خرس بشم

پ.ن : الآن با سیگار و کم شیرینی خ%D�ردن حدود 85 هستم ، دو ماه پیش 90 بودم ! قدم بلنده ، ولی از شکم زدن بدم میاد !!!

البته دوستان من سیگاری نیستم . تفننی هفته ای یکی دوبار فقط . ولی اونجا چون عصرها بیکاریم برا اون سوال کردم . نظرتون در مورد قلیون چیه ؟ دوسیب یا شیرقهوه؟

18. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •