دوستان شرمنده که این سوالو میکنم ، ایشالا که همتون مثل خودم ورزشکار باشین .
اوضاع دخانیات تو آموزشی چطوره ؟ (مخصوصا مالک اشتر اراک)
دوستان شرمنده که این سوالو میکنم ، ایشالا که همتون مثل خودم ورزشکار باشین .
اوضاع دخانیات تو آموزشی چطوره ؟ (مخصوصا مالک اشتر اراک)
تو یگان که خیلی راحته تو اموزشی هم میشه با زرنگ بازی کشید.
من یه رفیق داشتم تو یگان میگفت تو کل اموزشی لب به سیگار نزدم ولی اومده بود بیرون شروع کرده بود به کشیدن.
میشه کشید ولی به چشم یه توفیق اجباری اگه نگاهش بکنی میتونی سیگارو ترک کنی
آقا من یه بار دنبال این طرح رفتم، بعد یکی گفت باید حتماً عضو باشگاه پژوهشگران (یا نخبگان) باشی و دو تا مقاله ISI داشته باشی و ضمناً 5-6 ماه هم به اتمام تحصیلت مونده باشه. شما در جریان هستین که این حرف چقدر درسته؟
برای من که مثلاً اول شهریور اعزامم، الان برم دنبالش جواب میده یا باید بیخیال شم؟
بعد فرض کن شما یه پروژه ای برات تعریف شد، انجام دادی چهار ماه از خدمتت کم شد. بعد بقیه اش چی میشه؟ باید بری دوباره پادگان؟
در کل این بهتره یا امریه شدن؟
ممنون از پستت.
همچین خبری نیست من خودم رفتم اونجا لیسانسم و سابقه کار دارمآقا من یه بار دنبال این طرح رفتم، بعد یکی گفت باید حتماً عضو باشگاه پژوهشگران (یا نخبگان) باشی و دو تا مقاله ISI داشته باشی و ضمناً 5-6 ماه هم به اتمام تحصیلت مونده باشه. شما در جریان هستین که این حرف چقدر درسته؟
کمتر از 20 روز کارم انجام شد و نامه ام رو هم گرفتم نه نخبه ام نه عضو این باشگاه
در مورد تحصیلاتشم مطمئن نیستم رفیق اما معمولا کساسس که درسشون تموم شده بود میومدن اونجا یا آخراش بود
برو رفیق من اول تیر اعزامم رفتم ناممو گرفتم در حین خدمت بتونم پروزمو انجام بدمبرای من که مثلاً اول شهریور اعزامم، الان برم دنبالش جواب میده یا باید بیخیال شم؟
اگر در حین خدمت بتونی انجام بدی که میدی و اخر هم ازش کم میشهبعد فرض کن شما یه پروژه ای برات تعریف شد، انجام دادی چهار ماه از خدمتت کم شد. بعد بقیه اش چی میشه؟
باید بری دوباره پادگان؟
اگر هم که نه اول پروزه رو انجام میدی و خود اونا برات خدمت رو عقب میندازن
کارت که تموم شد میری خدمت منتها اون کسری ات هم از ته اش کم میشه
اخه دو تا چیز سواست چی شو بهت بگم؟؟در کل این بهتره یا امریه شدن؟
بچه ها من دفترچه رو گرفتم منتها مال سال 88 هستش. آیا لزومی داره دفترچه رو عوض کنم و مال سال 90 رو بگیرم؟
تو دفترچه سال 88 نوشته به عکس 2*3 نیازه ولی تو سال 90 زده 3*4 . کدوم درسته؟
همچنین تو دفترچه سال 90 تو صفحه 26 گزینه داره شما تاریخ پیشنهادی و ارگان پیشنهادی (سپاه ,ناجا,ارتش) رو میتونید انتخاب کنید. این تاثیری داره؟
راستی تو دفترچه با خودکار نوشته شده حساب بانک سپه به نام متقاضی. حتما باید حساب بانک سپه باز کنم؟
همچنین برا معاینه کجا باید مراجعه کنم؟ هر دکتری باشه مشکلی نداره؟
اگر دانشجوی انصرافی باشیم آخرین مدرک تحصیلی رو باید از مدرسه بگیریم یا دانشگاه؟(وضعیت تحصیل تو دفترچه رو چی بزنیم؟)
Last edited by farhad_persona; 09-06-2011 at 16:37.
دست رو دل ما گذاشتی داداش !!!
من موندم اون حالت عصبی و وحشی بودن ترک سیگار رو هم که بتونم تحمل بکنم ، لعنتی اضافه وزنش رو چیکار کنم . بین 15 تا 20 تا میره رو وزن !
یه هفته گذاشتم کنار 3 کیلو رفتم بالا !!!
فکر کنم بعد از آموزشی یه خرس برگردم !
دوست ما که عجب شیر افتاده بود و ترکونده بودنش ، 4 کیلو کم کرده بود . ما که از شانس افتادیم سپاه چه بکنیم خدا می دونه !!!
من نمی خوام خرس بشم
پ.ن : الآن با سیگار و کم شیرینی خ%D
وای من که فکر کنم تو آموزشی از کمبود نیکوتین تلف بشم![]()
منطقش اینه که باید دفترچه 90 رو بگیری و بر اساس اون مدارکت را اماده کنی....
بعید میدونم انتخاب ارگان پیشنهادی تاثیر خاصی داشته باشه به نظر فرمالیته میاد!!(اخه اینجوری همه میزنن سپاه بعد ارتش و ناجا نیرو کم میاره!!به نظر که فرمالیته س)
بله باید بانک سپه باشه البته الان عجله نکن وقتی وارد یگان اموزشی شدی اونجا با 1000 تومن برات حساب بانکی باز میکنن
دکتر هر پزشک عمومی که شد میتونی بری..... فرقی نداره فقط مهر نظام پزشکی بخوره ته برگت
احتمالا باید بزنی دیپلم دیگه!!!
نترسین بابا کسی تا حالا از کمبود نیکوتین تلف نشده
بعدشم بیشتر پادگانها حداقل از هفته دوم مرخصی میدن (حالا یا مرخصی روزی یا ساعتی)
میشه جبران کرد.....
من البته سیگاری نیستم ولی تو آموزشی 3-4 کیلویی کم کردم تو یگان خدمتی هم نزدیک 10 کیلو کم کردم تا 74-75 هم رسیدم! الان که اومدم تهران خدمت میکنم داره وزنم میره بالا(رسیدم به 84)
![]()
تو دفترچه 90 هم 2*3 زده . من 1 ماه پیش فرستادم با همون 2*3 .
تو صفحه 26 دفترچه سال 90 همین چیزی نداره . انتخاب اولویت ارگان خدمت مال سال 88 به قبل بود . الان دیگه نیست . بنابراین باید جدید بگیری که به دردسر نخوری . من سر همین عکس 3*4 دادن ، 2-3 روز وقتم تلف شد . حتما عکس 2*3 ببر . عکس فوری (از اینایی که با این پرینتر کوچیکا چاپ میکنن) به هیج وجه استفاده نکن چون کیفتش پایینه موقعی که پلیس + 10 میخواد ازش اسکن بگیره به مشکل میخوره . ولی برا چسبوندن رو ورقه ها اشکال نداره .
حساب بانک سپه هم حتما یاید قبل از فرستادن دفترچه باز کنی . همون شماره ای که روز باز باز کردن حساب بهت میدن برا فرستادن دفترچه کافیه .
برا معاینه هم هر جا بری فرقی نداره . اگه مشکل خاصی نداری برو همونجایی که واکسن میزنی (حالا درمانگاه یا ...) دکتر هم معمولا هست .
سوال آخرتو نمیدونم ولی فکر کنم باید بری دانشگاهتون .
البته دوستان من سیگاری نیستم . تفننی هفته ای یکی دوبار فقط . ولی اونجا چون عصرها بیکاریم برا اون سوال کردم . نظرتون در مورد قلیون چیه ؟وای من که فکر کنم تو آموزشی از کمبود نیکوتین تلف بشم![]()
دوسیب یا شیرقهوه؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)