تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 416 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هووف

تبریک دوستان

نه فقط نفس گیر از همه نظر خاص بود. جا واسه تعریف واقعا زیاده. فکر کنم انتهای بازی اثر ماسکرانو و واکنش والدز روی موقعیت بنتنر یاد اول باشه. دل کی نریخت؟ تا نزدیک پایان بیست موقعیت گل برابر هیچ! دو تیر و چندین تک به تک! و ممکن بود کار دست خودمون بدیم.

فعلا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاکا در رئال مادرید می ماند - ارنستو برونزتی...

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

چهره ی نام آشنای دنیای نقل و انتقالات ، ارنستو برونزتی عنوان کرد که کاکا برای اینترمیلان یا آث میلان ، رئال مادرید را رها نخواهد کرد.

در روز های اخیر شایعات زیادی پیرامون کاکا و جدای اش از رئال مادرید به گوش میرسد.

ارنستو برونزتی در مصاحبه ای به Radio Mana Mana گفت:

"کاکا در رئال مادرید خواهد ماند و او به ایتالیا بازنخواهد گشت و او جایی نخواهد رفت".

از طرفی دیگر کاکا دوباره مصدوم شده است و حدود دو هفته از میادین دور خواهد بود.کاکا ی 28 ساله دقیقا از همین زانویش مصدوم شده بود و به دلیل عمل جراحی چیزی حدود 8 ماه دور از میادین بود.وضعیت دقیق کاکا بعد از این 15 روز دوره ی مصدومیتش مشخص خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتلتیکو مادرید-رئال مادرید شنبه 19 مارس ساعت 22:00 به وقت محلی(23:30 به وقت تهران)

تیم ژوزه مورینیو در هفته 29 لالیگا دربی مادرید را برگزار خواهد کرد.

رئال مادرید و اتلتیکو مادرید روز شنبه 19 مارس ساعت 23:30 به وقت تهران در ویسنته کالدرون در چارچوب هفته 29 لالیگا به مصاف هم خواهند رفت و دربی مادرید را برگزار میکنند.

کد:
    گزارش مصدومیت کاکا

پس از دیدار مقابل دپورتیوو لاکرونیا در تاریخ 26 فوریه،کاکا از ناحیه بیرونی زانوی پای چپ احساس آسیب دیدگی کرد و پس از آن با تصویربرداری اشعه ایکس میزان و شدت مصدومیتش مشخص شد.

پس از یک ارزیابی کامل از جمله آزمایش MRI،که با مقایسه سوابق این بازیکن همراه بود،دردی خفیف از ناحیه بیرونی زانوی پای چپ تشخیص داده شد.تمرینات این بازیکن برای رهایی از این مصدومیت شامل بدنسازی در سالن و تمرین در زمین میشود و همچنین از آزمایش فیزیوتراپی به عنوان مکمل برای بهبود مصدومیتش استفاده میشود.انتظار میرود این بازیکن 15 روز از میادین دور باشد و پیشرفت او گزارش خواهد شد.

کد:
    الکس فرناندز: "مورینیو رو آکادمی حساب میکند"

الکس فرناندز پس از بازی کردن در تیم اصلی با کانال Realmadrid TV مصاحبه کرد

بعد از 6 سال در رئال مادرید ، الکس فرناندز به یکی از آرزو های خود رسید. او موفق شد برای تیم اصلی به میدان برود. او در دقیقه 88 بجای اوزیل به زمین مسابقه رفت. و توانست یک روز شاد را با تیم تجربه کند. او با تلویزیون باشگاه به مصاحبه پرداخت و گفت: " قبل از بازی خیلی نگران و عصبی بودم."

هافبک کاستیا هرگز روز 6 مارس را فراموش نخواهد کرد و زمانی را هم که مورینیو به او گفت وارد زمین شود و اولین بازی اش را برای تیم اصلی انجام دهد را هم فراموش نخواهد کرد. مورینیو گفت: " پاشو و خودت را گرم کن ، باید سریع برگردی و به زمین برویی. آن زمان افکار زیادی در ذهنم آمد. زمانی که من کوچیک بودم ، این لحظه همه چیز من بوده... و من فقط فکر میکنم ، که این پاداش کار ها و تلاش های من بوده است."

بازیکن سفید ها در کانال سفید ها از مربی پرتغالی اش تشکر کرد: "من میخوام از مورینیو تشکر کنم که به من اطمینان کرد و از من در یک بازی رسمی استفاده کرد. او به من گفت مثل همان بازی هایی که در کاستیا انجام دادم را انجام بدهم و به من روحیه داد."

الکس بعد از اینکه در لیست 19 نفره قرار گرفت بیش از صد ها پیغام تبریک دریافت کرد. او پیراهن بازی خود را به مادرش هدیه کرد. همچنین او فرصت این را پیدا کرد که در کنار ژاوی الونسو یکی از الگو هایش بازی کند و او نشان داد که آکادمی مادرید بازیکنان بزرگی دارد. او در این باره گفت: " خیلی ها میگویند که آکادمی خیلی کم مورد توجه قرار میگیرد ، اما مورینیو از استعداد ما استفاده میکند و روی ما برای استفاده در تیم حساب میکند."

کد:
    بهترین پنالتی گیر لالیگا

دیماریا چهار بار در محوطه جریمه به زمین افتاده و به عنوان بهترین پاسور به اوزیل پیوسته است.

آنخل دیماریا تاکنون چهار پنالتی برای رئال مادرید به ارمغان آورده است و بیشتر از هر بازیکن دیگری در لالیگا در محوطه جریمه به زمین افتاده است.او همچنین در کنار مسوت اوزیل بهترین پاسور تیم است.

هر 489 دقیقه یا به عبارتی هر 5 بازی و نیم بر روی این هافبک آرژانتینی در محوطه جریمه تکل میروند.اولین بار در بازی مقابل راسینگ این اتفاق افتاد و پس از آن مقابل بیلبائو بود که سوسائتا بر روی پای دیماریا تکل رفت.خطای مانه بازیکن ختافه سومین خطای پنالتی و آخرین آن در El Sardinero بود که تورخون این خطا را انجام داد.اگر سایر دیدارها را نیز نگاهی بیندازیم،دیماریا در بازی مقابل مورسیا در جام حذفی نیز یک پنالتی برای تیم به ارمغان آورده است.

دیماریا تنها بهترین پنالتی گیر لالیگا نیست.او به یکی از مهره های کلیدی مورینیو در خط حمله تبدیل شده است.در کنار اوزیل،این ستاره آرژانتینی بهترین پاسور تیم است و در لالیگا با 10 پاس گل سومین پاسور برتر است.در جام حذفی نیز با 5 پاس گل دومین پاسور برتر رقابتها است.

از نظر تعداد گلهای زده،دیماریا با 6 گل چهارمین گلزن برتر تیم است.او در لیگ قهرمانان اروپا نیز 1 گل به ثمر رسانده است.

کد:

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

سلام
    دیشب کلی اعصابم خرد شد البته نه به خاطر گلی که خوردیم بلکه به خاطر اینکه اون همه موقعیت که خراب شد اینگار بازیکنا عادت کردن با مشقت موقعیت خلق کنند اما به راحتی خراب کنند. هر چی تک به تک بود زدن تو پای دروازه بان.
    می تونستن 1 گل دیگه بزن تا خیال ما راحت بشه و تا آخر بازی هی دلمون تو دهنمون نیاد.
    به نظرم داوری اصلا خوب نبود و بازیکن آرسنال بی جهت (خیلی سخت گیرانه) اخراج شد که این تو برد بارسلون خیلی تاثیر گذاشت. از اون ور وقتی متوجه شد تو اون صحنه خیلی تند عمل کرده تو ادامه بازی از بعضی خطا ها و کارت ها راحت می گذشت . و در کل داوری مزخرف بود.
    خیلی با این برد حال نکردم اما در هر صورت برد بارسلون و تبریک می گم.
    2 نکته :
    آرسنال خیلی بد شانسه (به خاطر مسدوم شدن های پیاپی بازیکناش )
    طرفدارای رئال بدونن که فقط مهاجم اونا زیاد تک به تک خراب نمی کنه(البته قبول دارم هیگواین خیلی بهتر بازی می کرد و بنزما نمی تونه مثل اون گل بزنه)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تحلیل مارکا: ونگر با آتش بازی کردو سوخت

سایت گل- فان پرسی مرد شماره یک آرسنال در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا بود و در دیدار برگشت هم مرد شماره یک میدان از لحاظ دیگری بود. این طور به نظر می رسد که او شروع کننده و تمام کننده آرسنال در این مرحله بود و استراتژی ونگر برروی نمایش این ستاره هلندی می چرخید

فان پرسی هلندی در نیمه اول دیدار سه شنبه شب ورزشگاه نوکمپ یک روح سرگردان بود و درنیمه دوم هم بنا به یک اتفاق مجبور به ترک زمین مسابقه شد.

در پایان این مسابقه ونگر سعی بر آن داشت تا برنامه ریزی غلطش برای این دیدار را توجیه کند و چه کسی بهتر از بوساکا برای آنکه تقصیرها را برگردن او بیندازد. با این وجود با توجه به آنچه در نوکمپ رخ داد، مربی فرانسوی آرسنال راه دیگری به جز اذعان به برتری این بارسا نداشت. مربی فرانسوی که تیمش در لیگ برتر عملکرد فوق العاده ارزشمندی دارد شک و شبهات فراوانی را با آرسنال در عرصه اروپایی داشت.

ونگر سوخت و سسک فابرگاس در میان سوتهای انتقادی از زمین نوکمپ بیرون رفت. چه کسی می داند، شاید همین سوتهای انتقادی که با بی عدالتی نصیب کاپیتان آرسنال شد، روزی تاریخ را عوض کند. سسک در سالهای گذشته چندین بار از عشق و محبتش به بارسلونا گفته ولی اگر در اسپانیا و در بارسلونا او را نمی خواهند، تیمی در پایتخت این کشور هست که دربها را به روی سسک بازکرده است. آینده سسک تا به امروز در دست هواست و الان و پس از سوتهای نوکمپ باید دید که به کجا خواهد رسید!

خاویر دومینگس- مارکا

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/9

پی نوشت: ای مارکای پدرسوخته!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه که دیگه طرفدارای تیم های دیگه نیومدن نظر بدن اخه دیگه نظری ندارن:خخخخخ
    بارسونا امسال واقعا اومده که 3 تا جام رو با هم به خونه ببره!!!

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جالبه که دیگه طرفدارای تیم های دیگه نیومدن نظر بدن اخه دیگه نظری ندارن:خخخخخ
    بارسونا امسال واقعا اومده که 3 تا جام رو با هم به خونه ببره!!!
    مگه نظری هم مونده بدن :ی

تیم دوم لیگ سطح بالای انگلیس (به قول خودشون) 1 توپ هم در چارچوب نداشت

یعنی المریا باز 3-4 تا شوت به بارسا زد تازه رئال بتیس تیم دسته 2 اسپانیا هم در نظر بگیری 7-8 تا موقعیت داشت تازه تو زمین خودشونم 3-1 بارسا را بردن

اینم امار بازی قبل بارسا و رئال ساراگوسا

همین تیم باز 3 تا شوت زد و 2-3 تا موقعیت تک به تک هم داشت ولی بازی با ارسنال بجز صحنه گل بخودی بوسکتس و اشتباه ادریانو من که رنگ لباس والدز ندیدم ))

قویتر از این بارسا تیمی نبوده و بی راه نیست که بهترین تیم کل تاریخ داره شناخته میشه
    Last edited by xmehr; 09-03-2011 at 16:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این بود فروشگاه!!
    این بود جوان گرایی!!
    این بود فلای تو امیرات!!
    این بود سسک فابرگاس!!
    این بود ون پرسی!!
    این بود آرسنال!!؟

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

نمردیم و دیدیم تیمی بدون فرستادن توپ به سمت چارچوب گل هم زده !!!
    چقدر این بارسا بد شانسه بازی دیشب باید 8 بر صفر میشد به سود بارسا ولی اون رویه ... فوتبال را دیشب دیدیم
    اشتباه داوری هم که البته جزیی از فوتباله ولی فن پرسی اونجا که با مشت به صورت دنی زد باید درجا اخراج میشد کلیشی هم ...
    پنالتی هم که داور خورد
    ولی خوشم اومد دنی الوز یه تنه ارسنال را تحقیر کرد

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

نمردیم و دیدیم تیمی بدون فرستادن توپ به سمت چارچوب گل هم زده !!!
    چقدر این بارسا بد شانسه بازی دیشب باید 8 بر صفر میشد به سود بارسا ولی اون رویه ... فوتبال را دیشب دیدیم
    اشتباه داوری هم که البته جزیی از فوتباله ولی فن پرسی اونجا که با مشت به صورت دنی زد باید درجا اخراج میشد کلیشی هم ...
    پنالتی هم که داور خورد
    ولی خوشم اومد دنی الوز یه تنه ارسنال را تحقیر کرد

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تیم دوم لیگ سطح بالای انگلیس (به قول خودشون) 1 توپ هم در چارچوب نداشت
    والا آمارش بی شباهت به اون بازی عادلانه فصل 2008-2009 بین چلسی و بارسلونا نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    09.03.2011

A REALLY REALLY BIG BARÇA

Three goals, overcome and to the quarterfinals

Messi lead a champion-like victory

Leo and Barça showed all their skills to qualify after Busquets’ own goal.

Barça 3 – 1 Arsenal

کد:
    March 9, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    09.03.2011

STEP TO WEMBLEY

Barça 3 – 1 Arsenal

Messi, top scorer of the Champions, and Xavi made Barça qualify for the quarterfinals

Barça dominated Arsenal, who only shot once and blame the referee.

کد:
    March 9, 2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسابقه تمرینی در برابر کاستیا

خدیرا که مصدومیتش بهبود یافته بود در تمرین شرکت کرد

رئال مادرید در ادامه جلسات آماده سازی برای بازی روز شنبه مقابل هرکولس یک مسابقه تمرینی با کاستیا انجام داد. خدیرا که مصدومیت درجه دویش بهبود یافته بود دوباره به ترکیب تیم برگشت ، در حالی که کاکا ، کریستیانو رونالدو ، آربلوا ، گاگو ، گارای ، هیگواین ، کاروالیو و پدرو لئون در تمرین حاظر نبودند.

خوزه مورینیو بازی تمرینی با رئال مادرید کاستیا برپا کرد تا تیم برای بازی مقابل هرکولس آماده شود. داور این مسابقه Mejia Davila و Miguel Pardeza به عنوان تماشاچی بازی را مشاهده کرد.

در تیم اول آلبیول ، خدیرا ، لاس ، گرانرو ، کانالس ، آدابایور حضور داشتند و موراتا ، کاسادو ، کارواخال و خوانان به آنها پیوستند. ترکیب کاستیا هم شامل خوانفران ، گونی ، پابلو گیل ، لوئیس هرناندز ، الکس فرناندز ، مارتینز ، دنیس ، خوان کارلوس ، روبن راموس و خسلو بود.

7 تن از کسانی که در بازی یکشنبه شب مقابل راسینگ فیکس بودند تمرنیات سبک تری انجام دادند. په په ، راموس ، مارسلو ، ژاوی آلونسو ، اوزیل ، دی ماریا و بنزما به همراه ناچو بازیکن آکادمی جدا از بقیه زیر نظر Rui Faria به تمرین پرداختند. کاکا ، کریستیانو رونالدو ، آربلوا ، گاگو ، گارای ، هیگواین ، کاروالیو و پدرو لئون در تمرینات شرکت نداشتند. در حالی که کاسیاس ، دودک و آدان زیر نظر مربی دروازه بانان تیم Silvino Louro به تمرین پرداختند.

کد:
    اوزیل: "امیدوارم بتوانم عناوین زیادی با رئال مادرید ببرم."

"هنوز خیلی از این فصل مانده است و ما قصد داریم قهرمان لالیگا شویم"

مسعود اوزیل بعد از تمرین امروز با خبرنگاران مصاحبه کرد

" خوشحالم که همه چیز برای من به خوبی پیش میرود ، اما من هنوز موفق به دریافت چیزی نشده ام. من آمده ام اینجا تا به تکامل برسم و به عنوان یک بازیکن خوب رشد کنم. من چیز های زیادی برای نشان دادن دارم."

" ما خیلی خوب بازی میکنیم. ما همچنین آکادمی خوبی داریم ، ما تیم قوی هستیم و نمایش خوبی از خود نشان میدهیم."

" بردن هرکولس آسان نخواهد بود. تمرکز ما روی بازی و گل هایمان است که بتوانیم سه امتیاز بازی را بگیریم. هنوز خیلی از فصل مانده است و ما میخواهیم قهرمان لالیگا شویم."

" کریستیانو رونالدو بازیکنی در کلاس جهانی است و ما امیدواریم که به زودی بهبود یابد تا بتواند به ما کمک کند."

" من در حال یادگیری زبان اسپانیایی هستم و کمی از آن را قبلا بلد بودم. صحبت کردن برایم سخت است ، اما مقداری از آن را بلد هستم و میفهمم."

" من امیدوارم عناوین زیادی با رئال مادرید ببرم."

" شالکه 04 و والنسیا هر میخواهند به مرحله بعد سعود کنند و هر دو بازیکنان خوبی دارند. هر دوی آنها جز بهترین ها هستند."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •