سلام
دوستان شما هم تو دنده عقب جا زدن مشکل دارید ... ؟؟؟
بعضی ها میگن تندر دنده عقبش بعد از مدتی مشکل دار میشه
من جدیدا که میخوام دنده عقب بزنم صدا میده
سلام
من جدیدا که میخوام دنده عقب بزنم صدا میده
نه که من مشکلی داشته باشم که نشه زد دنده عقب ولی وقتی ماشین ایستاده اشت هنوز راه نیوفتاده اولش بله موقع دنده عقب دنده سفت تر از حالت عادی است و اگه کلاج و کامل نگیری صدا می ده ولی مثلا وقتی می خوام پارک دوبل کنم یعنی ماشین حرکت کرده از قبل مشکلی ندارم نمی دونم دقیق اشکالش از کجاست
سلام
من جدیدا که میخوام دنده عقب بزنم صدا میدهیک بیماری شایع و مصری در گیربکس های تولیدی داخل کشور متاسفانه!!نه که من مشکلی داشته باشم که نشه زد دنده عقب ولی وقتی ماشین ایستاده اشت هنوز راه نیوفتاده اولش بله موقع دنده عقب دنده سفت تر از حالت عادی است و اگه کلاج و کامل نگیری صدا می ده ولی مثلا وقتی می خوام پارک دوبل کنم یعنی ماشین حرکت کرده از قبل مشکلی ندارم نمی دونم دقیق اشکالش از کجاست
شما زمانی که می خواهید دنده عقب را جا بزنید اول دنده دو را جا بزن و بعد دنده عقب را جا کنید
داداش اشتباه نمی کنی
توری زیر برف پاک کن رو 13 خریدم نمایندگی آکو
سلام . مگه گیربکس L90 تولید داخله ؟؟؟![]()
بله برای منم مشکل داره . مستقیما که میزنی دنده عقب یه تقه میخوره اول باید بزنی 2 بعد بری دنده عقب.
مونتاژداخله تمام قطعات وارداتی هستند
تحت نظارت سختگیرانه رنو مونتاژ می شه
موتور هم همین طوره ؟ یکی از مسئولین فروش پارس خودرو میگفت که 70 % خارجی هست ! البته فکر کنم درست هم بگه کاپوت زدم بالا گزاشتم کنار یک 206 تیپ 5اصلا قابل مقایسه نبودن !!!
قیمتش همین بود تا چند وقته پیش .شما کی خریدید
شاید بتون گرون دادن وگرنه قیمتش همین بود(این قیمت 1ماه پیشه)
Last edited by hossein.az; 12-11-2012 at 20:56.
سلام حسین جان.
من الان صندوق پران روش گذاشتم و با دزدگیر باز میشه. پس فقط باید قفل رو تعویض کنم با قفل پیکان درسته؟جنس بهتر هم تو بازار هست؟باز نشدن صندوق به این راحتیها خیلی برامم مهمه
خیلی لطف کردی.لامپ زنون رو امروز نشون دادم فیلیپس هست با نور 6000 .....اسمش رو یادم رفت چی گفت طرف.حدود 110 هم گفتن قیمتش هست.بقیه لامپها ارزشی ندارن.
باز هم ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)