چرا موقع اجرای کرک این ارور رو میده؟
The program cant start because bink32.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
دوباره نصب کردم اما درست نشد.
چرا موقع اجرای کرک این ارور رو میده؟
The program cant start because bink32.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
دوباره نصب کردم اما درست نشد.
از شخصیت مافیا 2 اصلا خوشم نیومد .
خیلی خشن و بی روح بود . اینم از جو بیچاره که انقدر با معرفت بود ولی ... !
در کل بازی متوسط بود .
دوستان سلام.
من از هر دو کرک استفاده کردم ولی یه مشکلی که دارم اینه که سر چپتر 6 که میره زندان بعد از اینکه مینویسه 3 روز بعد ... میره روی لودینگ و همونجا میمونه. اینو بگم که از هر دو کرک بازی استفاده کردم و الان از کرک اصلی بازی که در صفحه اول همین انجمن معرفی شده استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید دوبار بازی رو از اول تا اینجا بازی کردم ولی باز هم همینجا گیر دارم !!!
کسی نیست جواب مارا بده
درسته اصلا با شخصیتش حال نکردم
ولی تامی عالی بود ، آدم خودش روبه جای اون حس میکرد
همینه دیگه :
به دنیایی که نامردان عصا از کور میدزدند * جو از خوش باوری آنجا محبت جستجو می کرد![]()
يعني از اين همه اساتيد كسي به ماكمك نميكنه بابا مام مشكل داريم يكي به داد برسه![]()
دوستان مشکل رو فهمیدم فایل
pc\sds\script\m06_char_entity.sds
اخطار CRC میزنه و فکر کنم اگه این فایل رو جایگزین کنم درست شه . کسی میتونه برام آپ کنه ؟
Last edited by arman665; 01-10-2010 at 01:26.
مشخصات سیستم لطفا !
سلام دوستان
کسی هست که بتونه ترجمه چپتر 9 بازی رو بذاره؟
ترجمه همه چپترها رو دارم به جز چپتر 9 .الان هم دقیقا سر چپتر 9 هستم.
اگه داستان رو بدونم و بازی کنم بیشتر حال میکنم. تا ترجمه رو نذارین این مرحله رو نمیرم.
بفرما
راستی شما ترجمه چاپتر 15رو داری؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)