اون کی بود گفت منچستر 7-8 سال هست جام نبرده؟؟؟از قرن چندم میومد
.gif)
من تو پست قبلیم هم گفتم...همونطور که علیرضا گفت...اینجا
بحث انگیزه بردن هست...بهترین مثال واسه
کامیونتی شیلد هست....
هر دو تیم انگیزه بردن برابر داشتند...با تمامی مهره ها...ولی منچستر 3-1 پیروز شد..منم فکر میکنم ا
ین بازی انگیزه چلسی واسه برد بیشتر بود...چون همونطوری که بازیکن ها گفتند به نوعی بعد از
پیروزی مقابل صدر نشین که 15 امتیاز باهاش اختلاف داشتند میخواستند روحیه بگیرند....که این به هر صورتی بود ممکن شد....امیدوارم چلسی دوباره برگرده به اوج....و من شما رو تو الترافورد خواهم دید....
در ضمن...طرفدارهای چلسی....
وحید و بقیه دوستان...یه کم به طرفدارهای تیمتون بگید انقدر ضایع اظهار فضل نکنند...7-8 سال
.gif)
الکس فرگوسن هم حرف های جالبی زد...گفت اشتباهات داوری باعث تغییر جریان بازی شد...درست هم گفت...وقتی رو چیچا رونی و خطاهای واضح ایوانوویچ روی نانی گرفته نشد ادامه بازی از سوی داور داده میشد و طبیعتا جریان بازی به سود چلسی عوض میشد ..ولی بارها گفتم...اشتباه داوری جزو فوتبال هست...تاثیر گذار بوده...اما فوتبال همینه.....و من امیدوارم ارسنال بازی عقب افتادش رو ببره که منچستر یونایتد از این غرورش واسه اختلاف امتیاز کم کنه و خودش رو قهرمان ندونه...هر چند فکر نمیکنم با این وضعیتی که واسه بقیه تیمها به وجود اومده و تحولات یونایتد مثل برگشت پارک و والنسیا منچستر به راحتی امتیاز از دست بده