آره والا منم اصلا" این مشکلا رو ندارم! من ویندوز اصلی خود دستگاه روشه
هم درایورا سازگاره هم مشکلی ندارم
آره والا منم اصلا" این مشکلا رو ندارم! من ویندوز اصلی خود دستگاه روشه
هم درایورا سازگاره هم مشکلی ندارم
سلام
چند سوال :
1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد
![]()
مرسي كه گفتي
خوب شد كه نرفتم اون همه حجم رو الكي دانلود كنم![]()
سلام
دوستان برای تغییر این تم hotkey چکار میشه کرد؟
مثلا صدا که کم و زیاد میشه نشانگرش روی صفجه خیلی ساده و بیروح هست.
اولا حتما وقتی شارژر به لپ تاپ وصله بازی کن ، روی باتری یه مقدار با افت فریم مواجه میشی و راه حلش رو تو صفحه اول قسمت بازی ها گفتم
ثانیا آپدیت های بازیه black ops رو حتما نصب کن(تا آپدیت 4 اومده)، کلا black ops اوایل یه مقدار از این مشکلات داشته ، و مطمئننا گرافیک شما باید در بهترین حالت این بازی رو اجرا کنه
دوتا بازی دیگه هم باید اجرا شه
درایور گرافیک رو نصب کردی؟
من خودم black ops رو هم با 32 بیت و هم 64 بازی کردم، اون قفل کردن ها هم مربوط به بازی میشه و مشکل گرافیک نیست
با این برنامه ، گرافیک لپ تاپت و جزییاتش رو ببین
وارد لینک بالا شو و روی یکی از لینک ها کلیک کن تا شروع به دانلود کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sheytoon001; 05-02-2011 at 15:42.
من مشکلی با NEED FOR SPEED ندارم .
CALL OF DUTY هم خوبه اجرا شد.
گرافیکم 5650 هست.
نمیدونم دوستان چقدر مشکلات گرافیکی و وایرلسی دارن.
دوستان این مدل ویندوز اصلی همراش هست؟
میشه یه لیستی از وسایل همراش برام بنویسید ممنون
منم وقتی بازی رو خریدم و نصب کردم همچین مشکلی داشتم،تصویر داغون بود همش گیر می کرد.اصلا بهم حال نمی داد.تعجب کرده بودم که یعنی گرافیک این لپ تاپ اینه؟
بعد اینقد باهاش ور رفتم تا فهمیدم فایل ها ی مربوط به دایرکس نصب نشده.چون دی وی دی هایی که می دن اصل نیستن و کپی ان.بعضی فایل های دستوریشم پاک شده و الا خودش باید همراه نصب بازی دایریکس رو هم نصب می کرد.
بعد نصب بازی برو تو قسمته همون جایی که بازیو نصب کردی،بعد بورو به پوشه ی Redist. بعد هم برو به پوشه ی DirectX. اونجا یه عالم فایل های فشرده هست به اونا کاری نداشته باش اما همراه اینا یه برنامه هست به نامه DXSETUP. روی این دوبار کلیک کن ونصبش کن.
من بعد اینکار وقتی بازی کردم واقعا لذت بردم از تصویر.
گفتم بهتون بگم شابد مشکل شما هم از همین باشه. من ویندوزم 32 بیته
وسایل که چیزی نیست باهاش نیست.
من طرف آشنا بود یه کیف با موس بهم داد.
ویندوز هم نداره خودم نصب کردم و اگر خریدی فقط ویندوز 7 64bit رو نصب کن.
64 بیت و 32 بیتش رو مگه پردازندش تعیین نمیکنه؟منظورم اینه پردازندش 64 ه یا 32؟خب اگه پردازندش 64 باشه یقینا 64 نصب میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)