تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 1124 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من اسپلیتر (همون فیلتر) رو به خروجی مودم نصب کردم و ازونجا به پریز تلفن اما مشکل اینه که وقتی گوشی تلفن ثابت خونه زنگ میخوره (بخصوص در حین قطع و وصل)‌ اینترنت من قطع میشه!! حتما باید این اسپلیتر به تلفن وصل شه؟ آخه منطقی نیست که. ضما پورتها رو درست میزنم.

پ.ن: فقط یه اسپلیتر دارم (تلفن مستقیم به خط وصله)‌ولی مودم من از طریق اسپلیتر به خط وصل میشه. با دو اسپلیتر درست میشه؟
    ضمنا فقط در حین قطع/وصل اینطور میشه در حین مکالمه مشکلی نداره و دوباره وصل میشه. من خودم شک به تلفنون دارم (ازین بیسیم قدیمی هاست)

دوست عزیز.اسپلیتر فقط یک فیلتر پایین گذر است یعنی برا مودم لذومی نداره فقط برا تلفن است-من خودم مودم را بدون اسپلیتر وصل میکنم و مشکلی ندارم چون اگه مدار داخلی اسپلیتر را نگاه کنید برا پورت مودم مسقیم از ورودی به خروجی وصل شده یعنی اصلا بود و نبود اسپلیتر برا مودم فرقی نداره تنها تاثیری که داره برا تلفن است یعنی دو کار انجام میدهد که فرکانس پالا که دیتا است را از رسیدن به تلفن حذف میکند در نتیجه صدای خش خش را حذف میکند همچنین موقع زنگ زدن نویز تلفن روی مودم را حذف میکند در نتیجه باعث قطعی اینترنت نمیشود-پس اگه تلفنتان در اتاق دیگری است اسپلیتر را بهش وصل کنید و مودم را هم مستقیم به تلفن وصل کنید

2. 4 کاربر از serkaw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟
    تورنت رو خدا بیامرزتش...بیشتر سایت هاش که فـیلتره...اونایی هم که بازه سرعت تقریبا روی 1 هستش

4. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اسپلیتر (همون فیلتر) رو به خروجی مودم نصب کردم و ازونجا به پریز تلفن اما مشکل اینه که وقتی گوشی تلفن ثابت خونه زنگ میخوره (بخصوص در حین قطع و وصل)‌ اینترنت من قطع میشه!! حتما باید این اسپلیتر به تلفن وصل شه؟ آخه منطقی نیست که. ضما پورتها رو درست میزنم.

پ.ن: فقط یه اسپلیتر دارم (تلفن مستقیم به خط وصله)‌ولی مودم من از طریق اسپلیتر به خط وصل میشه. با دو اسپلیتر درست میشه؟
    ضمنا فقط در حین قطع/وصل اینطور میشه در حین مکالمه مشکلی نداره و دوباره وصل میشه. من خودم شک به تلفنون دارم (ازین بیسیم قدیمی هاست)
    دوست عزیز اگر
    1- تلفنتون بی سیم باشه مشکل به همین خاطر هست ...
    2- صفر بند اگر تو خونه دارین اون رو هم باید از مدار خارج کنید .
    3- دستگاه POS ( خود پرداز ) نباید سر راه ADSL باشه

این مواردی بود که به ذهن من رسید

6. 3 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اوضاع مخابرات خرابه لامصب!
    دانلود مشکلی نداره ولی موقع باز کردن سایتا رو اعصابه!.باید چند بار ریفرش کنی

8. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی سرویس ویژه حسابگر استفاده کرده؟تفاوتش با سرویس معمولیش فقط 1به10 بودنشه؟من فقط از حسابگر تونستم نت بگیرم وبرای من بدنبوده تا حالا چه حجمی که گرفتم چه 128نامحدود وضعیتش بدنبوده. حالا میخوام تمدید کنم نمیدونم این سرویس ویژه ارزش داره بگیرم یا فقط باعث اعصاب خوردی میشه.1گیگ 1ماه 49تومن هست درحالی که سرویس معمولیش 339تومنه.من بیشتر برای دانلود وتماشای تیوی میخوام حالا پینگش هم پایینتر باشه تا تایم اوت بخوره زیاد مهم نیست.یا قیدشو بزنم همون سرویس حجمی رو بگیرم شبا بزارم دانلود که اونم شبا سرعت رو میاره روی 128تا کسی دانلود نکنه.

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سرعتش خیلی آشغال شده ،این پولا حرومشون باشه عین گوشت سگ

11. 3 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرعتش خیلی آشغال شده ،این پولا حرومشون باشه عین گوشت سگ
    من متوجه نشدم دوست عزیز جواب سوال من رو دادید یا چیز دیگه.ولی اگه جواب سوال من بوده اگه یه راهنمایی هم میکردی چی خوبه بگیرم بد نبود

13. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سه روزه این نت لعنتی نذاشته یه آب خوش از گلومون پایین بره!

15. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من متوجه نشدم دوست عزیز جواب سوال من رو دادید یا چیز دیگه.ولی اگه جواب سوال من بوده اگه یه راهنمایی هم میکردی چی خوبه بگیرم بد نبود
    نه باو جواب سوال شما نبود
    از این سرعت افتضاح مخابرات گله داشت
    انصافا شورشو در آوردن دیگه

17. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی سرویس ویژه حسابگر استفاده کرده؟تفاوتش با سرویس معمولیش فقط 1به10 بودنشه؟من فقط از حسابگر تونستم نت بگیرم وبرای من بدنبوده تا حالا چه حجمی که گرفتم چه 128نامحدود وضعیتش بدنبوده. حالا میخوام تمدید کنم نمیدونم این سرویس ویژه ارزش داره بگیرم یا فقط باعث اعصاب خوردی میشه.1گیگ 1ماه 49تومن هست درحالی که سرویس معمولیش 339تومنه.من بیشتر برای دانلود وتماشای تیوی میخوام حالا پینگش هم پایینتر باشه تا تایم اوت بخوره زیاد مهم نیست.یا قیدشو بزنم همون سرویس حجمی رو بگیرم شبا بزارم دانلود که اونم شبا سرعت رو میاره روی 128تا کسی دانلود نکنه.
    خوب دوست گلم از اونجایی که من الان میشه گفت با سابقه ترین مشترک حسابگر تو این فرومم جواب شما رو میدم(البته قدیمی تر خیلی زیاده از ما ولی الان همشون از مخابرات خط دارن)

نکته اول : این روزا کلاً خطا اوضاعش خرابه در همه isp ها!

دوم: خطوط 1 به 10 حسابگر مثل مخابرات نیست ولی به اون وحشتناکیم نیست ... میانیگن دانلود بین 30 تا 45 یا 50 در اکثر اوقات ....
    (البته من خیلی تو کار دانلود نیستم دانلودهایی که داشتم این سرعتا رو داشته)

در مورد خطهای 1 به 8 سرعت کتعادلتر و نز دیک به مخابراته... مثلاً 512 که فکر کنم 120 تومنه سرعت 54-62 رو تقریباً ثابت داری ...

پینگ حسابگر معمولاً خوبه

ولی خوب هیچی مخابرات نمیشه خصوصاً اگه برای دانلود میخوای

19. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •