تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 451 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دمت گرم تو همون لینکی هم که دادی توی عکسا مشخصه که شده 900 تازه جالبه تو عکسا من 2400 هم دیدم ! حالا مگه بده !
    در مورد اینکه برنامه ها اشتباه کنن بعید میدونم من همون برنامه رو روی پردازنده دسکتاپم اجرا کردم اما ...... نتیجه کاملا برعکس بود کلاک اصلا بازی نمیکرد . بعد از اون پستت رفتم رو لپتاپ خودمم تست کردم برنامرو اما دقیقا وقتی میزاری کمترین مقدار cpu میرسه به همون عدد 900 نمیدونم جریانش چیه اما سرعت سیستم کاملا به 900 میخوره ! بعدشم من هم با cpu z تست کردم هم اورست نتیجه دقیقا همونی بود که گفتم . ....... یعنی شما میگی که هیچ فرقی از نظر قدرت ندارن؟ این cpu ما با cpu i7 720 دسکتاپ فرقی نداره؟ الان عمسارو گرفتم داره اپبود میشه ! این جریان برا خودمم مساله شد .
    Last edited by hasanoooooooo; 01-10-2010 at 14:12.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب یک توضیحی بدم عکسی که کلاک روی 900 هست در حالت power saver . کمترین میزان مصرف cpu هست . اونی که 1330 هست به محض تغییر پلن به بالانس هست . عکس سوم هم با هزار تا ترفند تونستم از این کلاک عکس بگیرم اما روی 2400 بود اما سریع میومدذ پایین . شرمنده سرعتم جوری نبود که تک تک اپلود کنم . اما بنظر من که خوبه . ! نه ؟ دقیقا همین تست رو با n61 روز اول گرفتم جواب همین بود . منتظر نظرات هستیم ! یکی بمنت بگه چطوری از اسکرین عکمس بگیرم؟ هر چی دکمه print screen رو میزنم و میخوام برم توی paint حشسف کنم کارم نمیهشه؟ در مورد اشتباه میتونم بگنم امکان نداره انقدر کلاک سریع تکون میخوره که واقعا میشه بگی اصلا خطا نداره ! ولی عجب فازی میده بخوای با این کلاک کار کنی .!!!!!!!!!!!!!داداش این برنامه ای که روی n61 هست اون گوشه که باست رو نشون میده فقط برا اسوسه ؟
    ایتم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hasanoooooooo; 01-10-2010 at 14:27.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

حسن جان ممنون ولی نتونستم دانلودش کنم. حالا به هر حال فهمیدم چی میگی.

دوستان اینجا رو بخونید:

The boost depends on how many CPU cores are active - the more cores are idle, the faster remaining cores can be clocked. When 3 or 4 cores are operational the Core i7-720QM may run at 1.73 GHz. When two cores are active, the CPU frequency may be boosted up to 2.4 GHz. The frequency can be bumped even higher, to 2.8 GHz, when only one core is working. Another performance enhancing feature is HyperThreading technology. This feature allows each core to run two threads at once. Although quad-core Core i7-720QM can execute 8 different threads, or tasks, at once, it is not the same as having 8 cores. Hyper-Threading (HT) adds circuitry to each core, which allows the core to run two threads at once, but most parts of the cores, such as execution units and caches, are shared between the threads. As a result, one core with HyperThreading performs faster than one core without the feature, but much slower than two cores. In some rare tasks the HT can improve performanceas much as 50%, however in majority of tasks the HT will provide less than 20% performance boost.

که از لینک زیر آوردمش:

کد:

و تو همین لینک تو جدول پایین صفحه نوشته:

Low power frequency (MHz)933

که فقط در مورد لپپ تا ایسوس نیست. کلا هر برندی با این سی پی یو همین عدد رو داره:

کد:
    خب حالا اینا که گفتم چیه ؟

اول: turbo boost اینتل:
    توربوست کلاک عادی 1.6 رو میتونه بالا ببره.
    اگر 1 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.8
    اگر 2 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.4
    اگر 3 و یا 4 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک هسته ها تا 1.73 میره بالا

دوم: درمورد اون عدد
    933 مگاهرتز هم برای حالت کم مصرف سی پی یو هست که میشه با قرار دادن power gear یا به صورت تنظیمات دستی ، لپ تاپ رو با این کلک استفاده کرد که مصرف برق کمتر بشه.

سوم: هسته های مجازی چی کاره هستند حالا ؟
    تکنولوژی
    HyperThreading میتونه سرعت کار رو تا 50 درصد بالا ببره. ولی در بیشتر نرم افزارها تنها 20 درصد افزایش سرعت با استفاده از این نرم افزارها ایجاد میشه.

قبلا یادتونه که با x264 تست سی پی یو کرده بودم. سرعت با این تکنولوژی تنها 15 درصد بالاتر رفته بود. پس معلومه حرف این سایت کیلویی هم نبوده.

4. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله! وقتی در حالت ذخیره ی انرژی هست فرکانس کاری سی پب یو تا 900 مگا هرتز کاهش پیدا میکنه! من هم تست کرده بودم و همین بود! و دلیلش هم سیستم پیشرفته ایست که بر روی مادر برد برای مدیریت مصرف انرژی تعبیه شده! عملا وقتی ولتاژ سی پی یو کاهش پیدا کنه فرکانس کاری اون هم پایین میاد و این توسط مادر برد مدیریت میشه!
    در کل ، مهمترین مصرف کننده انرزی در سیستم اول همین سی پی یو هست و عملکردش تاثیر بسزایی در عمر شارژ باتری داره! و به همین خاطر هم اینقدر مدیریت مصرف سی پی یو توسعه پیدا کرده . در مورد تفاوت سی پی یو های کور آی سون در لپ تاپ ها و دسکتاپ ها هم این لینک رو ببینید متوجه میشد :
    کد:
    فرکانس کاری مدل های دسکتاپ بالاتر از مدل های لپ تاپ هست و همگی چهار هسته ای هستند برخلاف مدل های لپ تاپ که برخیشون دو هسته ای هستند! کش مدل های دسکتاپ همگی 8 مگابایته در مدل های لپ تاپ از 4 تا 8 متغیره بسته به مدل سی پی یو . هسته های مدل های دسکتاپ کور ای سون همگی 45 نانو متری هست و لی برخی مدل های پایین تر این سی پی یو برای لپ تاپ 32 نانو متری هست! پس بنا بر این مدل های کم مصرف تر برای لپ تاپ طراحی شده و طبیعتا مقداری از کلاک و کش و غیره کم شده برای رسیدئن به این هدف و متعاقبا هم پرفورمنس نسبت به مدل های دسک تاپ کاهش پیدا کرده!
    توجه داشته باشید که همواره ، لپ تاپ ها به عنوان رایانه های قابل حمل ، بنا بر نوع مصرف و انتظاری که ازشون هست ، اولویت های خاصی در طراحی و تولیدشون مد نظر تولید کنندگان هست و همیشه از نظر قدرت پردازش و کارایی نسبت که یک کامپیوتر دسکتاپ با سخت افزار مشابه ضعیف تر خواهند بود .
    همونطور که کارت های گرافیکی که برای لپ تاپ ها هست اگرچه اسم و مدلشون مشابه اسم و مدل همون کارت برای دسکتاپ باشه اما تمام کارایی هاش مثل واحد سایه زنی و ... نصف مدل دسکتاپ هست .
    و دلیلش هم همونطور که گفت اولویت موبایل بودن لپ تاپ ها هست!

6. 4 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

امید ندارم بیاد بالا. آخه نصب شد و تا صفحه لاگین پیشرفت ولی ...
    ورژن من 10.6.3 بوده. شاید گیر از ورژنش بود ... بعدا باز هم تست میکنم فقط واسه اینکه ببینم مک چه جوریه. کاراییش به ویندوز نمیرسه قطعا. به خاطر کنجکاوی شدید میخوام یه چند روز نصب باشه حال کنم.

شما ورژنی که میاد بالا رو بگو من هم ور برم. اگه مشکلات هم حل شد آموزشش رو بزار بچه ها حال کنن.

منتها تاپیک جدا بزنی فکر کنم بهتره. یا تو تاپیک نصب مک بزاری بهتره. اینجا هم یه رفرنس بده به اونجا هر کی خواس میره اونور استفاده میکنه.

سلام اموزش تو قسمت مباحث اموزشی

کد:

8. این کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مشکل بزرگ دارم کمکم کنید لطفا
    من از همین مدل ایسوس یه دونه دارم همونطور که میدونید ویندوزش 64 بیتی تشریف داره
    ویندوز 32 بیت میخوام باید چیکار کنم؟
    باید برم یه ویندوز تقلبی بخرم قید این ویندوز اورجینال رو بزنم یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
    بعدش چقدر این بیت رو سرعت اجرای برنامه ها تاثیر میذاره و اینکه قطعات مورد استفاده در لبتاپ با 32 بیت مشکل ندارن؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله! وقتی در حالت ذخیره ی انرژی هست فرکانس کاری سی پب یو تا 900 مگا هرتز کاهش پیدا میکنه! من هم تست کرده بودم و همین بود! و دلیلش هم سیستم پیشرفته ایست که بر روی مادر برد برای مدیریت مصرف انرژی تعبیه شده! عملا وقتی ولتاژ سی پی یو کاهش پیدا کنه فرکانس کاری اون هم پایین میاد و این توسط مادر برد مدیریت میشه!
    در کل ، مهمترین مصرف کننده انرزی در سیستم اول همین سی پی یو هست و عملکردش تاثیر بسزایی در عمر شارژ باتری داره! و به همین خاطر هم اینقدر مدیریت مصرف سی پی یو توسعه پیدا کرده . در مورد تفاوت سی پی یو های کور آی سون در لپ تاپ ها و دسکتاپ ها هم این لینک رو ببینید متوجه میشد :
    کد:
    فرکانس کاری مدل های دسکتاپ بالاتر از مدل های لپ تاپ هست و همگی چهار هسته ای هستند برخلاف مدل های لپ تاپ که برخیشون دو هسته ای هستند! کش مدل های دسکتاپ همگی 8 مگابایته در مدل های لپ تاپ از 4 تا 8 متغیره بسته به مدل سی پی یو . هسته های مدل های دسکتاپ کور ای سون همگی 45 نانو متری هست و لی برخی مدل های پایین تر این سی پی یو برای لپ تاپ 32 نانو متری هست! پس بنا بر این مدل های کم مصرف تر برای لپ تاپ طراحی شده و طبیعتا مقداری از کلاک و کش و غیره کم شده برای رسیدئن به این هدف و متعاقبا هم پرفورمنس نسبت به مدل های دسک تاپ کاهش پیدا کرده!
    توجه داشته باشید که همواره ، لپ تاپ ها به عنوان رایانه های قابل حمل ، بنا بر نوع مصرف و انتظاری که ازشون هست ، اولویت های خاصی در طراحی و تولیدشون مد نظر تولید کنندگان هست و همیشه از نظر قدرت پردازش و کارایی نسبت که یک کامپیوتر دسکتاپ با سخت افزار مشابه ضعیف تر خواهند بود .
    همونطور که کارت های گرافیکی که برای لپ تاپ ها هست اگرچه اسم و مدلشون مشابه اسم و مدل همون کارت برای دسکتاپ باشه اما تمام کارایی هاش مثل واحد سایه زنی و ... نصف مدل دسکتاپ هست .
    و دلیلش هم همونطور که گفت اولویت موبایل بودن لپ تاپ ها هست!
    علی جان تو دسکتاپ ها ما 720 هم داریم !!

اینایی که برای Desktop ها هستن الان همه high End اند و نمیشه زیاد با Laptop ها مقایسه کرد . یه مقایسه از هم مدل های Desktop ها و Laptop ها باشه بهتره.
    حسن جان ممنون ولی نتونستم دانلودش کنم. حالا به هر حال فهمیدم چی میگی.

دوستان اینجا رو بخونید:

The boost depends on how many CPU cores are active - the more cores are idle, the faster remaining cores can be clocked. When 3 or 4 cores are operational the Core i7-720QM may run at 1.73 GHz. When two cores are active, the CPU frequency may be boosted up to 2.4 GHz. The frequency can be bumped even higher, to 2.8 GHz, when only one core is working. Another performance enhancing feature is HyperThreading technology. This feature allows each core to run two threads at once. Although quad-core Core i7-720QM can execute 8 different threads, or tasks, at once, it is not the same as having 8 cores. Hyper-Threading (HT) adds circuitry to each core, which allows the core to run two threads at once, but most parts of the cores, such as execution units and caches, are shared between the threads. As a result, one core with HyperThreading performs faster than one core without the feature, but much slower than two cores. In some rare tasks the HT can improve performanceas much as 50%, however in majority of tasks the HT will provide less than 20% performance boost.

که از لینک زیر آوردمش:

کد:

و تو همین لینک تو جدول پایین صفحه نوشته:

Low power frequency (MHz)933

که فقط در مورد لپپ تا ایسوس نیست. کلا هر برندی با این سی پی یو همین عدد رو داره:

کد:
    خب حالا اینا که گفتم چیه ؟

اول: turbo boost اینتل:
    توربوست کلاک عادی 1.6 رو میتونه بالا ببره.
    اگر 1 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.8
    اگر 2 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک اون هسته میره تا 2.4
    اگر 3 و یا 4 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره کلاک هسته ها تا 1.73 میره بالا

دوم: درمورد اون عدد
    933 مگاهرتز هم برای حالت کم مصرف سی پی یو هست که میشه با قرار دادن power gear یا به صورت تنظیمات دستی ، لپ تاپ رو با این کلک استفاده کرد که مصرف برق کمتر بشه.

سوم: هسته های مجازی چی کاره هستند حالا ؟
    تکنولوژی
    HyperThreading میتونه سرعت کار رو تا 50 درصد بالا ببره. ولی در بیشتر نرم افزارها تنها 20 درصد افزایش سرعت با استفاده از این نرم افزارها ایجاد میشه.

قبلا یادتونه که با x264 تست سی پی یو کرده بودم. سرعت با این تکنولوژی تنها 15 درصد بالاتر رفته بود. پس معلومه حرف این سایت کیلویی هم نبوده.
    علیرضا جان یعنی ما با داشتن هسته ی بالا نمیتونیم Clock بالا داشته باشیم !!؟؟ خب شاید 6 ماه دیگه نرم افزاری بیاد که هم بخواد از 4 هسته استفاده کنه و هم از Clock با سرعت 2Ghz به بالا !! اونوقت تکلیف چیه ؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

باید برم یه ویندوز تقلبی بخرم قید این ویندوز اورجینال رو بزنم یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
    بعدش چقدر این بیت رو سرعت اجرای برنامه ها تاثیر میذاره و اینکه قطعات مورد استفاده در لبتاپ با 32 بیت مشکل ندارن؟
    شما یه Recovery از ویندوز بگیر بعد هر کاری دوست داری بکن.

تنها راهش بله همین ویندوز های Crack شده هست

حالا چرا 32Bit ؟! اگه مشکل نرم افزار دارید خب نسخه ی 64Bit اش رو دانلود کنید یا بخرید.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تمام این چیزا رو من همون اوایل که خریدم تست کردم. سرعت تو ویندوز 32 بیتی حدود 5 تا 20 درصد کمتر میشه و به نرم افزرش بستگی داره که چند درصد کم بشه. مثالش که خودم تست کردم اینه که:

با سون زیپ که فایل فشرده میکنه مثل winrar از نوع 32 بیتی رو نصب کردم تو 40 ثانیه آرشیو کرد و با 64 بیتش همین 40 ثانیه تبدیل به 36 ثانیه شد.

من واسه همین 10 15 درصد رفتم هر چی برنامه که 32 بیتی داشتم و رو 64 نصب نمیشد بی خیال شدم و 64 بیتش رو تهیه کردم.

ضمنا بگم بعضی برنامه ها وشیاد بگم بیشترش هم رو 32 نصب میشه و هم رو 64 و وقتی رو 64 میریزی تو تاسک منیجر ویندوز ته اسم پراسزشون یه ضربدر 32 میذاره که متوجه میشی داره 32 بیتی اجرا میشه.

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

علی جان تو دسکتاپ ها ما 720 هم داریم !!

اینایی که برای Desktop ها هستن الان همه high End اند و نمیشه زیاد با Laptop ها مقایسه کرد . یه مقایسه از هم مدل های Desktop ها و Laptop ها باشه بهتره.

علیرضا جان یعنی ما با داشتن هسته ی بالا نمیتونیم Clock بالا داشته باشیم !!؟؟ خب شاید 6 ماه دیگه نرم افزاری بیاد که هم بخواد از 4 هسته استفاده کنه و هم از Clock با سرعت 2Ghz به بالا !! اونوقت تکلیف چیه ؟؟
    الانش هم هست خب. من یه چیزی دیدم که فعلا نظری نمیدم تا لپ تاپم بیاد. من قبلا با پی سی داداشم که سی پی یوش 4 هسته ایه و اور شده یه تست کردم و کلاک مال اون رو آوردم پایین گذاشتم 2.8. بعد مقایسه سرعت کردم. منتها برنامه ی سون زیپ رو تست کردم چون دم دست بود و سرعتها برابر بود .

خب اگه این کلاکمش 2.4 باشه و مال داداشم 2.8 باشه ممکنه به نظرت ؟

آره ممکنه چرا ؟ ویندوز 64 بیتی خودش 10 درصد سرعت رو بالامیبره و HT هم 10 15 درصد که روهم دیگه میتونن کاری کنن سرعت 2.4 مثل 2.8 جواب بده. ولی نمیتونن کاری کنن سرعت 1.73 مثل 2.8 جواب بده که ؟
    چیزی که باید امتحان کنم اینه که بار بندازم رو همه هسته ها ببینم کلاک 1.73 میشه و سرعتش خیلی کمتر از 2.8 میشه یا نه ممکنه هسته ها بتونن با 2.8 کار کنن. به نظرم که بعیده ولی فعلا نظری نمیتونم بدم تا درست حسابی بشینم تست کنم.

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه مشکل دارم کمکم کنید.... سرعت باز شدن صفحات در نت خیلی کند و پایینه ولی با همون خط تلفن و همون مودم در pc خوبه....ایا ربطی به internet explorer 8 که در لپتاب نصبه داره؟ و چه جوری میشه این مشکل حل کرد.(نحوه اتصال به internet در 2 حالت ذکر شده dialup بوده)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •