حسن جان ممنون ولی نتونستم دانلودش کنم. حالا به هر حال فهمیدم چی میگی.
دوستان اینجا رو بخونید:
The boost depends on how many CPU cores are active - the more cores are idle, the faster remaining cores can be clocked. When 3 or 4 cores are operational the Core i7-720QM may run at 1.73 GHz. When two cores are active, the CPU frequency may be boosted up to 2.4 GHz. The frequency can be bumped even higher, to 2.8 GHz, when only one core is working. Another performance enhancing feature is HyperThreading technology. This feature allows each core to run two threads at once. Although quad-core Core i7-720QM can execute 8 different threads, or tasks, at once, it is not the same as having 8 cores. Hyper-Threading (HT) adds circuitry to each core, which allows the core to run two threads at once, but most parts of the cores, such as execution units and caches, are shared between the threads. As a result, one core with HyperThreading performs faster than one core without the feature, but much slower than two cores. In some rare tasks the HT can improve performanceas much as 50%, however in majority of tasks the HT will provide less than 20% performance boost.
که از لینک زیر آوردمش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و تو همین لینک تو جدول پایین صفحه نوشته:
Low power frequency (MHz)933
که فقط در مورد لپپ تا ایسوس نیست. کلا هر برندی با این سی پی یو همین عدد رو داره:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا اینا که گفتم چیه ؟
اول: turbo boost اینتل:
توربوست کلاک عادی 1.6 رو میتونه بالا ببره.
اگر 1 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره
کلاک اون هسته میره تا 2.8
اگر 2 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره
کلاک اون هسته میره تا 2.4
اگر 3 و یا 4 هسته مورد استفاده ی برنامه های سنگین قرار بگیره
کلاک هسته ها تا 1.73 میره بالا
.gif)
دوم: درمورد اون عدد 933 مگاهرتز هم برای حالت کم مصرف سی پی یو هست که میشه با قرار دادن power gear یا به صورت تنظیمات دستی ، لپ تاپ رو با این کلک استفاده کرد که مصرف برق کمتر بشه.
سوم: هسته های مجازی چی کاره هستند حالا ؟
تکنولوژی HyperThreading میتونه سرعت کار رو تا 50 درصد بالا ببره. ولی در بیشتر نرم افزارها تنها
20 درصد افزایش سرعت با استفاده از این نرم افزارها ایجاد میشه.
قبلا یادتونه که با
x264 تست سی پی یو کرده بودم. سرعت با این تکنولوژی تنها
15 درصد بالاتر رفته بود. پس معلومه حرف این سایت کیلویی هم نبوده.