لطفا این متن را برام ترجمه کنید لازم نیست دقیق باشه فقط منظورم رو برسونه کافیه:
سلام
قرار بود نرم افزار X را برایم Update کنید امادش کردی؟ اگه خواستید و حوصله داشتید قابلیت FFX را هم به این نرم افزار اضافه کنید.
راستی، 2روز قبل که داشتم با شما چت می کردم بعد از اینکه راه حل افزایش سرعت نرم افزار Y را بهتون گفتم دیگه جوابم را ندادید. البته الان با یک ترفند ساده دیگه تونستم سرعت این نرم افزار را تا 10 برابر افزایش بدم(البته بیشتر هم میشه). من یک کد رجیستری دیگه برای کامپیوترم دخواست کردم(قبلی برای لپ تاپم بود)
یه چیز دیگه، اگه بتونم براتون مشتری بیارم چند درصد میتونی بهم بدی اگه خواستی خبر بده تا بازاریابی محصول شما را بررسی کنم. شم اقتصادی من فوق العاده بالاست
Hey,
You were intended to update the software X for me, did you prepare it? If you could please add the FFX feature to this software.
dBy the way, two days ago while chatting, I suggested a solution to increase the speed of software but you didn't tell your idea about that. Now I have increased its speed ten times by a simple trick and it can be increased more. I requested another registery code for my computer, the other was for my laptop.
One more thing, if I can find customers for you ... I have a good nose for economy
از چند درصد تا بررسي كنم رو نميدونم