کرک رو عوض کن دیگه از این مشکلا برات پیش نمیاد قبلش هم حتما آموزش سیو ها رو بخون تا نگی چرا سیو هام رفت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک رو عوض کن دیگه از این مشکلا برات پیش نمیاد قبلش هم حتما آموزش سیو ها رو بخون تا نگی چرا سیو هام رفت
بالاخره رد شدم. اما نه اونطوری که شما گفتی. من دقیقا از روبه روش پریدم بالاش. اینو از یه رهنمای تصویری تویه یه فروم خارجی دیدم.
به هر حال از وقتی که گذاشتی که به من کمک کنی ممنوم.
سلام به همگی... من بازهم تو این بازی گیر کردم...
فکر کنم اسم مرحله اش Basilica di San Marco هست...
اینبار خواستم سر از یه مکان مخفی در بیارم... یه جایی بود که باید از چهار تا صلیب آویزون میشدم تا یه دریچه کف زمین باز میشد...
این عکس رو ببینید شاید یادتون بیاد:
دریچه بالاخره باز شد و من رفتم پایین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا اون دیواری که جلو و سمت راست هست رو باید یه کاریش بکنیم... ولی من نمیدونم چیکار باید بکنم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مدد بمن برسونید
Last edited by robert; 28-04-2010 at 18:14.
آقایون چیکار کنم تو گرفتن اولبن سمبل گبر کردم جلوی یه تابوت که وقتی با حالت چشم نگاه میکنی میدرخشه ویه درمخفی هم دست راستش هست پشت تابوت هم یه مجسمه بزرگ هست چیکار کنم
فکر کنم منم همین جا گیر کردم...
به عکسهای پست قبلی من نگاه کنید ببینید همونه...
نه اینجا به احتمال زیاد جلوتر هست پشت یه مجسمه است براتون عکس میزارم اگه بتونم
اینم عکسش
![]()
برید جلوی تابوت شیفت رو بزنید تا در تابوت باز بشه اگه نشد از کرک جدید استفاده کنید
یعنی چی بازی اینقدر آشغاله که باید برای یه در تابوت باز کردن باید یه کراک جیدی گرفت گور پدر این بازی .... خدا لعنتشون کنه آخه من با اینترنت سرعت 33 کی چیکار میتونم بکنم
مشکل از فایلی به اسم Value هست که باید عوض بشه و قبلا حسابی دردسر داشت در جریان استفاده از شبیه ساز سرور برای اجرای بازی. اما بهترین راه دیگه اینه که از سیوتون کپی بگیرین و بازی رو از نو نصب کنین و از کرک 700 کیلو بایتی استفاده کنین که آدرسش در پست اول موجوده. آدرس دوم رو هم مطالعه کنین.
شما هم طبق صحبتی که به نفر قبلی گفتم عمل کنین.
این سایت راهنمای واقعا عالی و خوبی هست.
تمام مکانهای پرها، مجسمه های ویلا و .... در اون هست.
شاید مفید فایده واقع بشه:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)