تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 2199 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ها تو پست هاشون نوشتن 256 داریم، اما من تو سایت مبین نت دیدم که به کاربر خانگی بیشتر از 128 نمیدن.
    چجوری باید 256 گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبیت تو مبین نت چنده ؟؟؟
    آقا 128 رو تقسیم بر 8 کن میشه سرعتت یا مثلا 512 تقسیم بر 8 کن جوابش سرعتته که 1 کیلوبایتم اضافه نمیشه. کمم نمیشه ولی کیفیتش مخصوصا برای یک کانکشن افتضاححح

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مبین نت بیشتر از همه انگار شما رو اذیت میکنه. میگم به عنوان اولین معترض شما سرویستو پس بده تا به نوبت بعد از شما همه اینکارو بکنیم

جدی: نوسان سرویس مبین همچنان پابرجاست و چراغهای سیگنال و سرعت دانلود و همه و همه دست خوش این نوسان...
    اونقدر بد شده بود که سایت اسپید تست هم کامل لود نمیشد و نتونستم تست بگیرم. سرعت دانلود 1 کانکشن زیر 10 بود. وبگردی هم از دیال آپ سخت تر بود.

4. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آیا درسته که میگن امنیت وایمکس کمتره یا نه؟(البته میدونم اینجا جای طرح اینگونه سوالها نیست؛منتها چون خودم تعرفه مبین نت را بهتر دیدم گفتم از شما بپرسم.)
    اگر منظورتون از امنیت اینه که کاربران دیگه بتونند از سرویستون بدون اجازه استفاده کنند.به راحتی میتونید برای مودمتون و وای فای آن پسورد بگذارید.در ثانی من تا حالا چنین موردی نشنیدم.

6. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون، اطلاعاتی که دادین خیلی کارمو راه انداخت. متشکر.
    یه سوال دیگه برای محکم کاری قبل از ثبت نام: سیستم من طبقه زیرین خانه یا به عبارتی زیرزمین خانه است، آیا روی سرعت مودم تاثیر می ذاره و اینکه می تونم مودم رو طبقه بالا بذارم یه جوری با سیم بیارمش پایین؟

مودم رو شما میتونی هرجایی بهتر آنتن میده بذاری و به وسیله کابل شبکه ( که در هرسایزی میتونی تهیه کنی) به سیستم وصل کنی و استفاده کنی. اگر مودم وای فای بگیری که دیگه عالیه و احتیاج به کابل هم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من 256 دارم از اهواز هم هستم راضی هستم اما به فکر 512 هم هستم همون 1بار مجوز بدی دیگه نمیخواد برای سرعت های بالاتر مجوز بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما ها چرا از وایمکس استفاده میکنین !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من رشت زندگی میکنم که تحت پوشش وایمکس هم هست ولی از سرویس ADSL استفاده میکنم چون سرویسی که من دارم فقط رو کاغذ ثبت نام 128 کیلوبیت هست ولی در واقع من تو خونه سرویس 1 مگابیت دارم و با سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم که تازه شبها از 1 تا 6 صبح رایگانه تازه ماهیانه 9500 تومان میدم . به نظر من وایمکس اصلا نمیصرفه چون سرعت ها همه استاندارده ...

10. این کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من رشت زندگی میکنم که تحت پوشش وایمکس هم هست ولی از سرویس ADSL استفاده میکنم چون سرویسی که من دارم فقط رو کاغذ ثبت نام 128 کیلوبیت هست ولی در واقع من تو خونه سرویس 1 مگابیت دارم و با سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم که تازه شبها از 1 تا 6 صبح رایگانه تازه ماهیانه 9500 تومان میدم . به نظر من وایمکس اصلا نمیصرفه چون سرعت ها همه استاندارده ...
    بخدا اگر بهمون adsl میدادن سمت وایمکس نمیرفتم بعد اون قضیه مربوط به خلوتی منتظقتون میشه که سرعت دانلودتون اینقدر خوبه. من 2 سال تو نوبت adsl بودم یا میگفتن پره یا میگفتن شما منتطقتون ویژست باید بری طرح 1 سالمون رو بگیری میشه خدادتومن میخوای ؟؟

بعد که وایمکس گرفتم بعد 2 ماه هی اس ام اس میاد که در منتظقه شما پورت خالی هست اقدام کنید. !!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز بیشتر کاربران وایمکس از جمله من به خاطر شرایط خط تلفن مثل PCM بودن و عوامل دیگه مجبور به انتخاب این سرویس شدن.

13. 2 کاربر از yusef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چند روزه واقعا افتضاح شده.منم به خاطر اینکه خونمون هنوز تلفن نداره وایمکس گرفتم.از دیروز رفتم دنبال خط تلفن. به محض گرفتن خط این وایمکس رو کنار میزارم.

15. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •