تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 1291 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه sms از طرف ایرانسل اومد که میشه تنظیمات مودم رو طوری قرار داد که خودش اتوماتیک به اینترنت وصل بشه و دیگه نیازی به رفتن به صفحه پورتال نباشه

منم رفتم و راهنمایی لازم رو دانلود کردم و طبق اون عمل کردم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه و مجبور شدم که دوباره تنظیمات رو به حالت اول برگردونم.
    به نظر شما ایراد کار کجاست؟
    مودم از اون وایفای هست که دو آنتن داره و ویندوز هم سون هست

مرسی
    براي من هم از همين SMS اومده
    خوب شد گفتي ، دستكاريش نكنم بهتره !!!

نميدونم آقا فرزين كجاست ؟؟؟ ، اينجور چيزها رو خوب ميدونست و خوب راهنمايي ميكرد.
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-02-2011 at 09:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امشب ، نزدیک به 2 ساعت ، بین 3 تا 5 بامداد به طور کامل سرویس وایمکس در شمال غرب تهران
    به خصوص منطقه پونک دچار اختلال و قطع شد !!! هنوز هم وضعیت به حالت نرمال برنگشته.
    در مرکز شهر هم به شدت افت آنتن بوجود اومد ولی روی سرویس تاثیری نذاشته، 4 آنتن من شده 2 تا....

3. این کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

یه sms از طرف ایرانسل اومد که میشه تنظیمات مودم رو طوری قرار داد که خودش اتوماتیک به اینترنت وصل بشه و دیگه نیازی به رفتن به صفحه پورتال نباشه

منم رفتم و راهنمایی لازم رو دانلود کردم و طبق اون عمل کردم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه و مجبور شدم که دوباره تنظیمات رو به حالت اول برگردونم.

مرسی
    ببینید نباید مشکلی پیش بیاد، من ویندوزم ایکس پیه و مشکلی پیش نیومد و این راهنما از قبل تو سایت ایرانسل بود ولی نمیدونم چی شد که یه دفعه تصمیم گرفتن با اس ام اس اطلاع بدن؟!
    من فایل مربوط به ویندوز 7 رو دانلود میکنم تا ببینم چه فرقی با ایکس پی داره و اطلاع میدم بهت.

5. این کاربر از jamalmashang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اطلاعات کافی ندارید جواب ندید ٫ خود اپراتور ایرانسل گفت که این یه ریسکه که خودت با مسئولیت خودت انجام میدی و اگر پوشس نداشته باشه باید حالا حالاها دنبال پولت بدویی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی عزیز نکته جالبی بود! دیدم...
    ضمنا یک گله ای از دوستان بکنم! وقتی کارتون راه میفته، نرید پشت سرتون رو هم نگاه نکنید!!! بیائید بحث کنیم در جهت رفع مشکلات، متشکرم...

ضمنا قابل توجه دارندگان BM635، در مورد ریست شدن این مودم دارم به یه جاهایی میرسم، لطفا تست کنید ببینم مال شما هم همینطور میشه:
    برید تو صفحه مودم و حالت WEP یا کلا امنیتی رو غیر فعال یا Diable کنید، یعنی وایرلس بدون رمز ارتباط برقرار کنه و تا جایی که میشه سیستم و مودم رو روشن بذارید تا ببینیم ریست میشه یانه؟
    حالا از کجا بدونید که ریست شده یانه؟ ببینید شما سیستم رو که بیکار و روشن ولش کنید و برید، اگر مودم ریست بشه، بالون کانکشن کنار ساعت میاد و میمونه، یعنی شما اگر بعد از مثلا 6 ساعت اومدی و دیدی که بالون کانکشن کنار ساعت داره نمایش داده میشه بدونید که مودم ریست شده...

در مورد مسئله امنیت بعدا میپردازم بهش...
    دوست عزیز درود..
    من 4 تا از این مودم های معیوب BM635 تعویض کردم با هیچ کدام به نتیجه ای نرسیدم..
    و از آنجایی که با تجهیزات شبکه وایرلس کار میکنم، این امر (ریست شدن) کاملا نامطلوب بوده و تحت هیچ شرایطی نمیشه دلیل منطقی براش آورد (کاری 707 میکنه و 1001 دلیل میاره برای موجه نشون دادن ریست شدن ها.. حتی به من دلایل مثل پارازیت ماهواره ای نزدیک دیوار بودن و ...... )
    و هر شرایطی که شما بگی من تست کردم حتی جا بجا کردن آنتن ها تو ریتم ریست شدن تاثیر داره..
    من حتی خیلی دنبال فریم وار مودم گشتم تا با آپگرید کردن ببینم مشکل حل مبشه یا نه ولی چون گارانتی داشت گفتم با اینکار حتما ایرانسل دبه میکنه.. که منصرف شدم..
    تنها راه کار اینه که سریش ایرانسل شین بابا 100تومن پول یه مودم خراب دادیم..
    در صورتی که BM632W با قیمت ارزانتر (20تومن) قابلیت های بسیار بالا تری داره..
    تنها نکته نداشتن هاب سویچ هست که اگر نیاز بود با 15 تومن حله.. در عوض رنج n وایر لس و مصرف برق کمتر و سایز بسیار مناسبتر و آنتن دهی بهتر..

8. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اطلاعات کافی ندارید جواب ندید ٫ خود اپراتور ایرانسل گفت که این یه ریسکه که خودت با مسئولیت خودت انجام میدی و اگر پوشس نداشته باشه باید حالا حالاها دنبال پولت بدویی
    دوست عزيز بنده حتما اطلاعات كافي دارم كه حرف ميزنم ، يكي از دوستانم ثبت نام كرد و اومدند و آنتن دهي ضعيف بود و همان جا در خواست بازپرداخت رو داد و بعد از دقيقا 3 روز پول به حساب برگشت داده شده.
    اگر به حرف هاي اپراتور بخواهيم توجه كنيم كه بايد همين طور سرگردان باشيم ،‌اپراتور به من گفت منطقه شما پوشش ضعيف داره ولي الان بهترين آنتن رو دارم.
    حرف از رو هوا نميزنم كه بقيه گمراه بشوند،‌خودم هم يك زماني كلي مشكل داشتم و با كمك بچه هاي اينجا حل كردم.

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

هميشه يك شرايط يكسان براي همه جا حكم فرما نيست !

10. 2 کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

مرسی
    دوست عزیز شما ابتدا چک کنین در این مسیر
    Basic > WAN
    این باشه Mode route
    و گزینه پایین تیک خورده باشه
    DHCP Auto get IP address from ISP
    و در ادامه در مسیر
    WiMAX > Security > Security

PKM: PKMv2_EAP

Authentication: TTLS

Inner EAP: MSCHAPv2

NAI>mac address@mtnirancell.com
    مک آدرس رو میتونین از روی جعبه یا از مسیر Status > Device
    اعداد و حروف WAN MAC رو بدون :(دو نقطه) در باکس NAI وارد کنین و بعد حتماmtnirancell.com@ رو به آخرش اضافه کنین..

User ID>wimax id@mtnirancell.com

wimax id هم که همون شناسه وایمکس هست و حتماmtnirancell.com@ رو به آخرش اضافه کنین..

User Password>your Password
    اینم که پسوردتون هست بدون هیچ اضافه و کم..

**دقت کنین در مد TLS که حالت اولیتونه در حالتی که وارد پورتال میشه..
    irancell.ir هست که باید به mtnirancell.com
    تبدیل شه..

12. 3 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا فرزين خوب هستين ؟؟

يه سوال داشتم اساسي

اگه من يوزر و پسورد رو داخل مودم ذخيره كنم جوريكه ديگه ديگه پورتال نره ، بعد مودم به سرقت بره اونوقت سارق ميتونه با اون مودم با پسورد خودم connect شه ؟؟؟ مودم ourdoor دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا فرزين خوب هستين ؟؟

يه سوال داشتم اساسي

اگه من يوزر و پسورد رو داخل مودم ذخيره كنم جوريكه ديگه ديگه پورتال نره ، بعد مودم به سرقت بره اونوقت سارق ميتونه با اون مودم با پسورد خودم connect شه ؟؟؟ مودم ourdoor دارم
    درود ممنون..
    متاسفانه بله دوست عزیز..
    ولی نمیتونه از پسوردتون مطلع بشه چون اولا پسورد کنسول ست آپ مودم رو نداره اگه داشته باشه هم و بتونه وارد کنسول شه پسورد وایمکس شما نقطه چین هست..
    ولی شما با یک تماس با 707 و گفتن شناسه و باقی اطلاعات مک مودم وارد لیست سیاه شده و مودم تحت هیچ شرایطی کانکت نمیشه..

15. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزيز بنده حتما اطلاعات كافي دارم كه حرف ميزنم ، يكي از دوستانم ثبت نام كرد و اومدند و آنتن دهي ضعيف بود و همان جا در خواست بازپرداخت رو داد و بعد از دقيقا 3 روز پول به حساب برگشت داده شده.
    اگر به حرف هاي اپراتور بخواهيم توجه كنيم كه بايد همين طور سرگردان باشيم ،‌اپراتور به من گفت منطقه شما پوشش ضعيف داره ولي الان بهترين آنتن رو دارم.
    حرف از رو هوا نميزنم كه بقيه گمراه بشوند،‌خودم هم يك زماني كلي مشكل داشتم و با كمك بچه هاي اينجا حل كردم.

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

هميشه يك شرايط يكسان براي همه جا حكم فرما نيست !
    بله پول رو پس میدن ولی تنها در صورتی که خود ایرانسل زنگ بزنه و تایید کنه که کلا پوشش دارین نه در صورتی که سرخود بدون این که مننظر زنگ بمونین پول رو واریز کنین ٫ در ضمن شما اگر دوست دارین میتونین بدون اینکه اونا زنگ بزنن پول رو واریز کنید ولی نمیتونی به کس دیگه بگی که همون کار رو بکنه ٫ اگر بعدا یک مشکلی پیش بیاد و سر برگردوندن پول دبه در بیارن جنابعالی میخوای پول ایشون رو بدی؟ بنابراین سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن وقتی که خود ایرانسل داره یه چیزی میگه این دیگه مسئله نامحدود و محدود نیست که فوقش محدودت کنن مسئله ۲۰۰ ۳۰۰ تومن پوله
    Last edited by Electronic-Arts; 23-02-2011 at 11:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •