از لحاظ کیفیت کدوم بهتره؟ در ضمن اگه مدل بهتری تو این رنج قیمت می شناسید راهنمایی کنید ممنون میشم
از لحاظ کیفیت کدوم بهتره؟ در ضمن اگه مدل بهتری تو این رنج قیمت می شناسید راهنمایی کنید ممنون میشم
آقای rayan به داد من برس.
این بلوری پلیری گه میگین چیه دقیقا؟
و اینکه میشه مثلا اون فیلیپسی که شما خیلی هم بهش علاقه داری با یه بلوری پلیر ست کرد؟
فیلیپس مدل حرفه ای نداره.همه مدل هاش normal هستند.فقط مدل 5550 هستش که مدل سال 2010 هستش و قیمتش هم دقیق یادم نیست ولی حدود 500 تومن الی 600 تومن هستش.
مدل 3578 هست که از مدل های 2009 هست و حدود 500 الی 550 قیمت داره.[/QUOTE]
این 5550 رو که دارم و میخوام عوضش کنم تنظیمات و کنترل خیلی پایینی داره میخواستم 3578 بگیرم اما اگه این نهم مثل 5550 باشه که واقعا من نمیدونم چرا تو این فروم از فیلیپس تعریف شده.
کسی هست که 3578 داشته باشه ؟آیا اکولایزر دستی داره ؟
بلع دوست عزیز و واقعا هم عالی دکود می کرد دقیقا فرق بین صدای دالبی با دی تی اس رو تو این سینمای خونگی حس می کردی
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
اگر می خواین پولتونو دور بریزید برید این سینما خونگی رو بخرید البته بی احترامی به نظر دوستمون نشه
امروز یکی موبایلم زنگ زد و راهنمایی در مورد سینمای خونگی سونی می خواست بنده خدا همون اشتباهی رو کرد که من برای اولین بار مرتکب شده بودم می گفت چرا صدای زیر و بمش خوب نیست ؟
اینجوری که می گفت تمام تنظیماتشو درست انجام داده بود ولی خود صداش همونه که هست عینه صدای رادیو های لامپی قدیم رو میداد تازه حالا مارکش هم سونیه به قول خودش
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
این 5550 رو که دارم و میخوام عوضش کنم تنظیمات و کنترل خیلی پایینی داره میخواستم 3578 بگیرم اما اگه این نهم مثل 5550 باشه که واقعا من نمیدونم چرا تو این فروم از فیلیپس تعریف شده.
کسی هست که 3578 داشته باشه ؟آیا اکولایزر دستی داره ؟[/QUOTE]
نه عزیز من بنده یکبار برای شما توضیح دادم
مدل 5550 کلا طراحی و ساخت چینی داره و تنظیماتش هم نرماله حالا چرا شما تنظیمات دستی می خواهید بماند که بنده نمی دونم
فیلیپس 3578 صدای خوبی داره ولی تنظیماتش معمولیه
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم
برادر جان اگه بدنش از چوب گردو بود حداقل قیمتش 5 برابر اینی که شما فرمودین می شد.
اگر می خواین پولتونو دور بریزید برید این سینما خونگی رو بخرید البته بی احترامی به نظر دوستمون نشه
امروز یکی موبایلم زنگ زد و راهنمایی در مورد سینمای خونگی سونی می خواست بنده خدا همون اشتباهی رو کرد که من برای اولین بار مرتکب شده بودم می گفت چرا صدای زیر و بمش خوب نیست ؟
اینجوری که می گفت تمام تنظیماتشو درست انجام داده بود ولی خود صداش همونه که هست عینه صدای رادیو های لامپی قدیم رو میداد تازه حالا مارکش هم سونیه به قول خودش
ممنون که جواب دادی فکر می کنم باید برم خودم یه گشتی تو جمهوری بزنم. یه نکته دیگه هم اینه که یه DVDplayer جدا و دو تا بلند گوی جدا بگیرم که اونم معلوم نیست صدای سیستم آخرش خوب باشه احتمالا یه amplifire بخواد وقیمتش یه طرف ست شدن سیستم و عملکرد این مجموعه یه طرف دیگه. راستی من بعضی مدلهای philips رو از نزدیک دیدم به نظر ساخت خوبی نداشتن این طوره؟
کسی هست که 3578 داشته باشه ؟آیا اکولایزر دستی داره ؟[/QUOTE]
نه عزیز من بنده یکبار برای شما توضیح دادم
مدل 5550 کلا طراحی و ساخت چینی داره و تنظیماتش هم نرماله حالا چرا شما تنظیمات دستی می خواهید بماند که بنده نمی دونم
فیلیپس 3578 صدای خوبی داره ولی تنظیماتش معمولیه
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم[/QUOTE]
بازم ممنون که جواب دادید
متاسفانه من محدودیتی دارم که حتما باید فیلیپس انتخاب کنم.
منظورم از تنظیمات دستی بیشتر به خاطر تنوع موسیقیه که گوش میکنم
از محلی تا متال
نیاز به دستکاری دارم
من میتونم سیستمو با یه سیستم دیگه فیلیپس تعویض کنم به نظر بهترین انتخاب همون 3578 باشه درسته؟
سلام.
اول از همه عرض کنم که با توجه به اینکه من تا حالا این سیستم رو از نزدیک زیارت نکردم اصلا نمی تونم در مورد کیفیت صدای بلندگوهاش نظر بدم،کیفیت ساختش هم همینطور.
در مورد آمپلی فایر هم قبلا خدمتتون عرض کنم مجددا هم میگم که ریویوهای جالبی در موردش نوشته نشده و قیمت بالای اون رو با توجه به عملکرد و کاراییش به عنوان یک ضعف محسوب کردن همینطور کیفیت صدای راضی کننده ای در بین هم کلاسهای خودش نداره.
آمپلی فایر هم که از HDMI 1.4 گویا پشتیبانی نمی کنه.
به نظر من شما با بوجه 1400 می تونید سیستم بهتری تهیه کنید.
منتهی نظر شما مهمه چون خودتون می خواید ازش استفاده کنید و لذت ببرید پس اگر دلتون با همین سیستمه پس همین رو تهیه کنید.
تا اونجایی که من دیدم نه نیست.
این مدل توی ایران اصلا نیست.
بلوری پلیر یه دستگاه پخش پلیر دیسک بلوری هستش دیگه.
من به فیلیپس علاقه ندارم فقط عرض می کنم تو قیمت خودش مناسبه.بلوری پلیر رو می تونید به سینماهای معمولی که ورودی اپتیکال دارند وصل کنید ولی صدای HD نخواهید داشت.
اگر قبلا با هم در این مورد صحبت کردیم لطفا پست آخر من رو نقل قول کنید چون واقعا من یادم نمیمونه که با کدوم یک از دوستان و در مورد چه چیزی صحبت کردم.
---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:14 AM ----------
دوست من از سیستم های تو این سطح اینجور انتظارات رو نداشته باش.اینا سیستم های سینمایی هست و به نوعی فقط Hometheater هست.اینایی که شما مد نظرت هست مربوط به سیستم های صوتی و یا آمپلی فایر های کلاس متوسط هستش.
در مورد تعویض سیستم عرض کنم که 3578 به نظر من از 5550 صدای بهتری داره ولی باز فکر نکنم شمارو ارضا کنه.در حال حاضر هم 3569 فیلیپس دیگه گیر نمیاد،میتونی بگردی اگر گیرت اومد 3569 رو تهیه کن از بقیه مدل های فیلیپس صدای بهتری داره.
دوست عزیز رادیوهایی که بجای ترانزیستور از لامپ استفاده می کنند صدای خیلی جالبی دارن البته به خاطر محدودیت هایی مثل عمر کم لامپ ها و اینکه برای روشن شدن رادیو ، لازم بوده که لامپ گرم بشه تا به قول معروف سیستم راه بیافته... جاشون رو به ترانزیستور دادن.. ولی به هیچ وجه فکر نکن که صدای رادیو لامپی هابد هست اگر هم بد باشه به خاطر بلندگوشه نه آمپلی...مضافا اینکه اگه الان بخوای یه آمپلی لوکس و نوستالژیک بخری و البته حاضر باشی چند میلیون ناقابل هم بدی هنوز که هنوزه آمپلی های لامپی به قیمت خیلی بالا وجود دارن.
Last edited by sound.vision; 01-12-2010 at 14:48.
ارزون ترین لامپ فکر کنم 1m تومن باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)