تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 432 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    آقا ممنون
    خوب این دوستم و خودم رشته کامپیوتر و کار و دانش را داریم و اما از برنامه نویسی خوشمون نمیاد و میترسیم این رشته را انتخاب کنیم و همش کلاس برنامه نویسی باشه و بمونیم توش البته نمیدونم اگر رشته کامپیوتر باشه چه چیزهائی در این کلاس کلا تدریس میشود ؟
    کلا میخواهیم رشته ای انتخاب کنیم که آسون باشه که بتونیم زود مدرکش را بگیریم و استاد هاش سختگیر نباشند
    در مورد پودمانی یا غیر پودمانی اطلاعی ندارم فقط میخواهم آسون باشه
    اما بعضی ها میگن علمی کاربردی باید دانشجو همش باید بره سر کلاس این حقیقت داره ؟
    خوب پس اگر اینطوری است فعلا همون کاردانی را فکر کنم میخواهد برود دنبالش و بعد که مدرک فوق دیپلم/کاردانی را گرفت بعد اقدام میکنه برای لیسانس
    آقا هر ترم چند ماه است و در هر ترم حداقل و حداکثر چند واحد میشود گرفت
    آقا باز هم ممنون هستم و آقا سوال هامون زیاده اگر شما و دیگر دوستان لطف کنید و ما رو راهنمائی کنید واقعا لطف کردی و دعاتون میکنیم
    خداحافظ
    اگه از برنامه نویسی خوشتون نمیاد اصلا سمت رشته کامپیوتر نیایید. شما هر ترم حداقل یک درس مرتبط با برنامه نویسی دارید.
    رشته آسون توی دانشگاه وجود نداره باید درس بخونید و زحمت بکشید، ایشالا وقتی دفترچش اومد رشته ها رو نگاه کنید و بر اساس علاقه خودتون انتخاب رشته کنید.
    اگه پودمانی برید معمولا 2 روز در هفته کلاس دارید، اونی که گفته هر روز باید برید سر کلاس اطلاعی در این مورد نداشته.
    ترم هاشم اینطوریه: از مهر تا دی، از بهمن تا خرداد و ترم تابستون هم میدن(خیلی مراکز اجباری هست)
    انتخاب واحد دست شما نیست، خودشون براتون انتخاب واحد میکنن،بین 10 تا 14 واحد در هر ترم که 2 ساله تموم میکنید کاردانی رو.
    معدل زیر 14 هم راحت قبول میکنن.

2. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گرفتن واحدهایی که برای پودمانی هست برای ترمی و بالعکس مشکلی داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

گرفتن واحدهایی که برای پودمانی هست برای ترمی و بالعکس مشکلی داره؟
    درسای پودمانی و ترمی یکی هست.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسای پودمانی و ترمی یکی هست.
    اره یکی هست ولی ظاهرا دانشگاه به کسانی که ترم قبل درسهای پودمانی و ترمی را گرفته بودن گیر داده و...
      محتوای مخفی: عکس 

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به دوستان گلم.
    چیزی تا کنکور کارشناسی ناپیوسته ترمی نمونده و من واقعا نمیدونم باید چه کنم.من فناوری اطلاعت رو با دو گرایش تو شهر خودم زدم ولی مشکل من تهیه منابع و خوندن برای قبولی هست.

مشکل اصلی من اینه که منابع رو میدونم چیند ولی نمیدونم کدوم جزوه و چی رو باید بخونم و کی و چگونه باید تست کار کنم؟؟؟!؟؟؟
    اگر مثلا از کتاب های مرسان شریف یا هر چی استفاده کنم چه طوره؟اگه راهی بلدید که هر چه سریعتر به دورس مسلط شد بیان کنید.

و مشکل ریاضی و زبان ور چه جوری تو این زمان کم باقی مونده جبران کنم؟(رایض پرتم و زبانمم از نظر گرامر بسیار ضعیف)

شما رو خدا کمکم کنید که این کنور رو باید قبول بشم

خیلی مخلصیم
    Last edited by hosseingrami; 22-02-2013 at 13:31.

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به دوستان گلم. چیزی تا کنکور کارشناسی ناپیوسته ترمی نمونده و من واقعا نمیدونم باید چه کنم.من فناوری اطلاعت رو با دو گرایش تو شهر خودم زدم ولی مشکل من تهیه منابع و خوندن برای قبولی هست.مشکل اصلی من اینه که منابع رو میدونم چیند ولی نمیدونم کدوم جزوه و چی رو باید بخونم و کی و چگونه باید تست کار کنم؟؟؟!؟؟؟اگر مثلا از کتاب های مرسان شریف یا هر چی استفاده کنم چه طوره؟اگه راهی بلدید که هر چه سریعتر به دورس مسلط شد بیان کنید. و مشکل ریاضی و زبان ور چه جوری تو این زمان کم باقی مونده جبران کنم؟(رایض پرتم و زبانمم از نظر گرامر بسیار ضعیف) شما رو خدا کمکم کنید که این کنور رو باید قبول بشم خیلی مخلصیم
    دوستان با مرام کجایند که جواب ما رو بدند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    شهریه کاردانی پودمانی اینطوری حساب میشه؟ واسه هر پودمان 400 تومان، حداقل 6 پودمان ؟؟؟ 6x400=2.400 (بعضیا میگن تا 9 پودمان)

داره خودمونی میشه هم سفر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دانشگاه ما شاهکاره یکی از درسهای ترم پیش هنوز نمره اش نیومده
    حذف و اضافه هم تمام شد
    از آموزش پرسیدیم چه کنیم؟
    می گه اگر فکر می کنید میوفتید درس را بردارید

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    شهریه کاردانی پودمانی اینطوری حساب میشه؟ واسه هر پودمان 400 تومان، حداقل 6 پودمان ؟؟؟ 6x400=2.400 (بعضیا میگن تا 9 پودمان)
    خیر
    شهریه هم پودمان بستگی به تعداد واحدهای اون پودمان داره که عملی باشه تخصصی یا نظری باشه.
    چون بیشتر از 12 واحد نمیدن کمتر از 400 میشه.

11. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیر
    شهریه هم پودمان بستگی به تعداد واحدهای اون پودمان داره که عملی باشه تخصصی یا نظری باشه.
    چون بیشتر از 12 واحد نمیدن کمتر از 400 میشه.
    هر پودمان حدود 400 هست. خودشون گفتن.. شهریه ثابتش بالای 200 تومنه، اینم لینک یه دانشگاه که شهریه رو نوشته (شهریه فنی بالاتره) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میانگین 400 بگیریم 7 پودمان باشه، 2 میلیون و 800 میشه که
    Last edited by tiyam 01; 26-02-2013 at 18:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •