بچه ها یعنی هیچکدومتون پردیس نیستین؟
بابا یکی از بچه های پردیس رو بکشونید اینجا جواب مارو بده![]()
بچه ها یعنی هیچکدومتون پردیس نیستین؟
بابا یکی از بچه های پردیس رو بکشونید اینجا جواب مارو بده![]()
رفاتک گفته بزودی سرویس شبانه مجانی پارس برداشته میشه و الان هم سرعت تورنت 0 و سرعت لینک مستقیم 22 کیلوبایته با امشب شب چهارم که اینطوریه فکر کنم پارس از تورنت شروع به قطع کردن کرده چون تا قبل از ساعت 1 شب سرعت تورنت 70 بود ولی یکدفه قطع شد.
دوستانی که از پارس و بقیه شرکتها دارن نظرشون بگن
کی میگه اینترنت رایگان شبانه پارس میخواد قطع بشه ...!!!!!!!!!!!!
بنظر من اصلاً این خبر صحت نداره ، پارس میدونه با این کار گور خودش رو دستی دستی میکنه پس نمیاد اینکار رو بکنه![]()
نه والا![]()
کی گفته؟ کجا گفتن؟ من که نشنیدم![]()
صفحه قبل تاپیک رو بخون.
ایشالا که اشتباه باشه و گرنه لابد همتون میخواین خراب شین سر شاتل، سرعت ما رو خراب کنین.
![]()
دوستان راجب پارس باید بگم امکان نداره این کارو بکنه. یکیم که فکر کنید خودتون میفهمید.
الان ادرس سایت رپید لیچ شخصی خودمو بهتون میدم. که میتونید توی کادرش لینک هات فایل یا رپیدشیر یا مگا اپلود بدید. و واستون مستقیمش کنه.
دوستان توجه داشته باشن حتما بعد از دانلود فایل را پاک کنن آخه فضا محدوده.
اینم اموزش تصویری
ادرس سایت:
بعد از وارد کردن ادرس صفحه ی زیر نمایش داده میشود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
در صفحه ی بالا یوزر نام و پسورد از شما میخواهند.
یوزرنام : imanparsa
پسورد: imanparsa
وارد کنید و دکمه ی تایید را بزنید.
سپس صفحه ی زیر نمایش داده میشود:
به نوشته های درون عکس دقت کنید.توجه داشته باشید که در 2 کادر باید 1 آدرس وارد کنید.
مانند عکس زیر:
بعد از واد کردن لینک غیر مستقیم خود دکمه ی تایید پایین لینک را بزنید / و بعد از گزشت زمان داده شده کد کپچا از شما خواسته میشود مانند عکس زیر:
بعد از وارد کردن کد دکمه ی تایید را بزنید. و بعد از تمام شدنه لود فایل از 1 تا 100 درصد لینک دانلود مستقیم به شما داده میشود/
توجه داشته باشید سایت های لیچ فقط قادرند لینک های غیر مستقیم را مستقیم کنند.
مانند رپیدشیر و هات فایل و مگااپلود و ...
توجه داشته باشید بعد از دانلود فایل خود ان را از روی سرور پاک کنید تا همه ی دوستان بتونن استفاده کنن
حتما پاک کنید چون فضا محدود است.
نکته مهم:
دقت کنید اگر لیچر این پیام را داد :
You are currently downloading. Only one connection with server allow for free users
بدین معنی است که کسی در حال لیچ کردن است.
و باید بعدا امتحان کنید
با تشکر.
ایمان پارسا
Last edited by imanparsa; 26-08-2010 at 12:06.
دوست من برای چهار شب متوالی هست که سرعت دانلود از تورنت من با اشتراک 512 دقیفآ بین 0 الی 1 کیلو بایت هست در صورتی که قبل از این چهار شب بین 50 الی 70 بود و به خاطر همین هم رفتم رفاتک گفتن که پارس داره کم کم اینترنت شبانه رایگانش رو حذف میکنه و فکر میکنم تا حدودی صحت داشته باشه چون من الان فقط با لینک مستقیم سرعت دانلودم 10 الی 27 هست و همچنین پینگ که قبلا بالای 500 بود شده زیر 400 از این پستهایی که زدم فقط جهت مشورت با شما بوده تا تکلیفمون روشن بشه که آیا اینترنت شبانه بدون محدودیت دانلود پارس منظورش این بوده یا فقط برای من اینطوریه پس لطفآ دوستان نظرشون رو بگن
کدوم منطقه ای که اینقدر سرعتت پایین و چه اکانتی داری ( اسم دقیقی که تو فاکتور واست زدن)
من به پارس آنلاین تهران زنگ زدم پرسیدم (وصلم کردن به مدیر فروش) گفت ما هرگز چنین کاره اشتباهی رو نمیکنیم . ( منظورش حماقت بود )
گفت : پارس پهنای باندشو از مخابرات نامحدود می خره چه ملت استفاده کننچه نکنن ما پول پهنای باند و داریم میدیم.
پس واسه ما فرقی نمیکنه چه بهتر یوزرا راضی باشن
در ضمن فکر کنم رفاتک حرسش درآمده که چرا پارس خودش تو اهواز دفتر زدهو جلوی دزدیهای رفاتک و که دولا پهنا حساب میکرد و مشتری هاشو به اونجاشم( با عرض پوزش) نمیگرفت عصبانی شدن و میخوان سنگ اندازی کنن. واسه همین گفته میخواد شبانشو ورداره .
ملت ببینین چقدر الان که رفاتککل یوزرای پارسشو داره از دست میده
( منظورم پورسانتش) چقدر مهربون شدن و با احترام باهامون حرف میزنن.
قدر خودتونو بدونینو به خودتون احترام بزارید تا بهتون احترام بزارن
سامان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)