سلام
لطفا یکبار دیگر به لینک داده شده مراجعه و تفاوت را ببینید!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام
لطفا یکبار دیگر به لینک داده شده مراجعه و تفاوت را ببینید!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام دوستان . من امروز از مشهد اومد
آقا پیمان خوبی ؟ خبری از ما نمی گیری ؟ نمی گی مرده ایم یا زنده ؟
رویا خانوم شما خوبی ؟ سلامتی ؟ درسا چطوره ؟
elhameli راستی خواهر زاده شما چی شد? درسا خوفففففففففففففففه ؟
خلاصه تو این 4 روز دلم برای همتون تنگ شده بود
برای دینی از مهر و ماه و انرژی اتمی استفاده کن حتمآ نتیجه می گیری.
برای ادبیات از کتاب های تب کنکور کلک معلم+زبان فارسی همگامان+قرابت معنایی دکتر سبطی استفاده کن.برای ادبیات از همین الان شروع کن چون ادبیات بر خلاف دیدگاه کنکوری ها درس بسیار مشکلیه.
سلام دوستان یه روش خفنی هست که اسمش یادم نیست به زودی سایتش بهتون میگم تو cd تبلیغاتیش چندتا روش گفته که خیلی با حاله چندتاش که یادم مونده:
1- روش 8 برای آینه مقعر
شکل بالا که همگی میدونن شکل یک آینه مقعر هستش و حالت های زیادی برای تصویرهای مختلف داره ولی تو روش 8 به سادگی میشه تمامی حالتهارو حفظ کرد
توضیح شکل: با توجه به شکل شماره 2 و 4 که مشخص هستند (بترتیب کانون و مرکز آینه) شماره 1 فاصله کانونی ، شماره 3 فاصله کانون تا مرکز ، شماره 5 نزدیک به مرکز ، شماره 6 بینهایت و شماره 7 پشت آینه حالا روش استفاده فکر کنید جسم گذاشتیم تو منطقه 1(یعنی فاصله کانونی) حالا تصویرش میفته پشت آینه چون 1 +7 میشه 8! تو این روش میگه جسم هرجا که گذاشتید تصویرش جایی میفته که شماره جسم + شماره تصویر بشه 8 همین ، مثلا اگه جسم بذاریم نزدیک مرکز تصویرش میفته تو منطقه 5 چون 3+5=8 یا اگه جسم تو بینهایت باشه (6) تصویرش میفته روی کانون (2) چون 8=2+6 به همین سادگی
2- رادیکال بین 0.1 تا 0.6 خدایی من که نمیدونستم برای پیدا کردن جواب رادیکال بین 0.1 تا 0.6 باید 0.2 به عدد مورد نظر اضافه کنم شما میدونستید؟؟!! تو این ترفند مدرس میگه برای گرفتن رادیکال فقط کافیه 2 دهم به عدد مورد نظر اضافه کنیم البته عدد مورد نظر تقریبیه! مثلا رادیکال 0.2 مساویست با 0.2+0.2=0.4 یا رادیکال 0.3 هم مساویه با 0.5
3- به توان 2 رسوندن اعدادی که یکانشون مساویه با 5 مثل 25، 205 ، 0.75 و ...
مثلا عدد فرضی n5 چون یکانش 5 پس یه 25 میذاریم و بعد n*(n+1عدد مورد نظر میشه n*(n+1)25 یعنی حاصل n ضربدر n+1 بعدش هم جلوش یه 25 میذاریم.
مثال عددی :
1- 25به توان 2 مساویست با 625=»25 ثابته و 6=3*2
2- 205 به توان 2 = 42025=» 25 ثابته و 420=21*20
3-0.75 به توان 2 مساویست با 0.5625 که دوباره 25 ثابته و 56=»8*7 که البته خود مدرس گفته توی اعشار دو رقم آخر لازم نیسته یعنی بهتره 25 از آخر تو اعشار حذف کنیم که عدد مورد نظر میشه 56صدم
4-مشتق ساعتگرد : یه ساعت فرض کنید (البته ساعت دیجاتالی نباشه) ساعت 12 = سینوس ، ساعت 3= کسینوس ، ساعت 6 = منفی سینوس و ساعت 9 = منفی کسینوس حالا اگه یه حرکت ساعتگرد انجام بدیم مشتق گرفته میشه مثلا مشتق سینوس میشه کسینوس یه مشتق منفی کسینوس میشه سینوس فقط کافیه یه حرکت بکنیم تا به منطقه بعد برسیم حالا نکته جالب تر اینکه میتونیم مشتق مراتب بالاترو هم حسابت کنیم مثلا مشتق مرتبه 3 سینوس میشه منفی کسینوس باید به اندازه مرتبه حرکت کنیم مشتق مرتبه 4 سینوس میشه خود سینوس یا مشتق مرتبه 10 کسینوس میشه منفی کسینوس به همین راحتی
میدونم جای این پست اینجا نیست ولی چون اکثر داوطلبین اینجا هستن گفتم بهتره همه استفاده کنن![]()
Last edited by rambo_1386; 26-09-2009 at 01:26.
بچه ها سنگین ترین کتاب ها برای تست فیزیک کدوم کتابهاست؟
ممنون میشم بهم بگید
سلام وای خیلی عالی بود
ببخشید یه سوال: این از روی کتاب خاصی هست یا سی دی خاصی یا فقط روی سایت خاصی؟
ممنون میشم بگید
من که خودم هم دخترم ولی به نظرم قابل پیش بینی بود از طرفی اختلاف فاحشی نداشتن
و اینکه اون اقا پسر که لرستان پزشکی قبول شده بود و دختر خانوم با رتبه ی بهتر قبول نشده بود
دقت کنین که
((در انتخاب رشته ی دختره لرستان انتخاب 17 مش بود در صورتی که انتخاب رشته ی پسره نبود و ممکنه اون بالاتر زده باشه لرستان رو))
معدل رو هم که این دورش خط قرمز کشیده بود و ... تاثیر اندکی داره و همون تاثیر اندک هم در رتبه های بالا مثل تک رقمی و دو رقمی خودش رو نشون میده ....
در هر صورت سایت اگر میخواست شکایت مستدلی ارائه بده باید تمامی جوانب قضیه رو در نظر میگرفت
یه جورایی "به چند اپشن خاص چنگ زده و بقیه رو ول کرده"
امیدوارم که باعث نشه که اعتماد بنفستون رو از دست بدین شما بخونین مطمئن باشین که قبول میشین
---------------------------------
کلا در مورده این سهمیه ی پسر ها باید بگم درسته که راه حلشون به دل کسی نمیشینه ولی باید قبول کرد که صورت سوال مهمه. خودمون هم میدونیم که اکثر دخترها وارد بازار کار نمیشن و این خیلی به جامعه ضرر میزنه
در کنار اینکه نباید جمعیت زیاد کشور ما و نیاز به نیروی کار آمد رو از یاد برد
بچه هاي كنكور اينجا معمولا چه رشته اي هستند ؟
بچه ها منم همن موضوع برام پيش اومده...!
فقط ديگه ميتونم چند روز به چند روز بيام اينترنت...!
شايدم مثل روياي نيلي فقط با موبايل بتونم بيام...!
براي همتون ارزوي موفقيت ميكنم شما هم برام دعا كنين...!
راستي تا يادم نرفته از بكس كنكور88 مثل majid_potter دوست بسيار عزيزم و همچنين attractive_girll و بقيه بچه ها كه ميان اينجا و كمك ميكنن و از تجربه هاشون ميگن خيلي خيلي تشكر ميكنم...!
انشالله روز به زود بيام...
فعلا![]()
سلام،به نظر میاد اکثرا ریاضی ان تقریبا دیفرانسیل و گسسته و ... پای ثابت بحثای درسی شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)