تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 773 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حالا گذشته از پیشنهاد دوستمون کسی میتونه راجب این تلویزیون سامسونگ بمن توضیح بده
    که مارک خوبی هست که بخرمش یا نه

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

حالا گذشته از پیشنهاد دوستمون کسی میتونه راجب این تلویزیون سامسونگ بمن توضیح بده
    -من اين مدل led رو پيشنهاد نميكنم توصيه ميكنم سراغ lcd هاي سامي در اين رنج قيمت برين مثل c695

3. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

مدل C695 انصافا مدل خوبیه . کیفیت خوب ، طراحی خوب ، قیمت مناسب

5. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا سلام من می خوام یه تلویزیون 32 اینچ LCD یا plasma تا سقف 800 تومن بخرم پیشنهاد شما چیه:

مدل EX500 سونی به نظرم بد نیومد اما نمی دونم شفافیت تصویر سامسونگ رو داره یا نه تویه سامسونگ و پاناسونیک چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنید با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.کسی از طرح زمستانه سام سرویس خبر داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

-من اين مدل led رو پيشنهاد نميكنم توصيه ميكنم سراغ lcd هاي سامي در اين رنج قيمت برين مثل c695
    با سلام
    میشه لطفا در باره LG LX6500 نظرتون رو بگین؟ یکی بود خیلی تعریفش رو میکرد میخواستم بدونم واقعا تعریفی هست؟ مثلا در مقابل C6900 سامسونگ یا C7000 سامسونگ؟
    کدومشون بهترن؟
    ارادتمند :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

کیفیت PK550 از G10 پاناسونیک بالاتره.
    با سلام خدمت مهدی عزیز
    مهدی جان حالا که حرف از پلاسمای ال جی زدین میخواستم نظرتون رو راجع به یه مدل دیگه از پلاسماهای ال جی بدونم:
    میشه لطف کنین و درمورد PK760 از ال جی بگین؟ از کیفیت تصویر و صداش؟ از مصرف برق و حرارت تولیدیش؟
    از وضعیت Burn-In تو این مدل ؟از کیفیت نمایش سیاهیش؟
    بعدم اگه براتون ممکنه یه مقایسه ای با یکی دو مدل مطرح بازار مثل v20 پاناسونیک بکنین لطفا

معذرت از پرچونگی
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یه خبر جدید ( البته بنظر من بعدا ضایع بازی نشه...!!!!؟؟؟؟)
    دوستان ؛من همین دو دقیقه پیش با یکی تو شهرمون که تو کار واردات !!! تلویزیون از بانه تشریف دارن صحبت میکردم وایشون گفتن الآن یه مدل جدیدتر ال سی دی سامسونگ خرید و فروش میشه که از C650 جدیدتره و بهتره و قیمت 46 اینچیش رو تحویل شهرستان ما 1450 گفت
    این مدل C6000 و ال سی دی هم هست .بهش گفتم از روی شماره مدلش این باد ال ئی دی باشه که اونم همین عقیده رو داشت و دوباره زنگ زد به طرف و اینو ازش سوال کرد که ایشون به تا کید گفتن که نخیر این مدل ال سی دی هستش شک نکنین؛ بعدشم گفت مغز خر تناول نفرموده ایم که یه ال ئی دی 46 اینچی سامسونگ رو بدیم 1450
    نظرتون چیه؟ از این مدل اطلاع داشتین و تنها بیخبر معرکه من بودم ؟ یا شما هم مثل من این مدل براتون تازگی داره؟
    کسی از امکانات این تی وی اطلاع درست درمونی داره ؟ مارو هم بی نصیب نذارین
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا چند تا پیکسل سوخته تعویضه؟ امروز یارو اومد ال سی دی سامسونگ ما رو نصب کرد و 5 تا(کنار هم) سوخته داشت. خودش گفت نمیدونه چه جوریه فردا باید از تهران سوال کنه

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اقا سلام من می خوام یه تلویزیون 32 اینچ LCD یا plasma تا سقف 800 تومن بخرم پیشنهاد شما چیه:

مدل EX500 سونی به نظرم بد نیومد اما نمی دونم شفافیت تصویر سامسونگ رو داره یا نه تویه سامسونگ و پاناسونیک چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنید با تشکر.
    ex500 مدل خيلي خوبيه در برند سوني در عين حال ميتونيد به c550 سامي هم فكر كنيد و البته c650 كه 32 رو نديدم هنوز

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

آقا چند تا پیکسل سوخته تعویضه؟ امروز یارو اومد ال سی دی سامسونگ ما رو نصب کرد و 5 تا(کنار هم) سوخته داشت. خودش گفت نمیدونه چه جوریه فردا باید از تهران سوال کنه
    -دقيقا اطلاع ندارم ولي بايد تعويض كنند حتما پيگير باشين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •