حالا گذشته از پیشنهاد دوستمون کسی میتونه راجب این تلویزیون سامسونگ بمن توضیح بده
که مارک خوبی هست که بخرمش یا نه
حالا گذشته از پیشنهاد دوستمون کسی میتونه راجب این تلویزیون سامسونگ بمن توضیح بده
که مارک خوبی هست که بخرمش یا نه
-من اين مدل led رو پيشنهاد نميكنم توصيه ميكنم سراغ lcd هاي سامي در اين رنج قيمت برين مثل c695
مدل C695 انصافا مدل خوبیه . کیفیت خوب ، طراحی خوب ، قیمت مناسب
اقا سلام من می خوام یه تلویزیون 32 اینچ LCD یا plasma تا سقف 800 تومن بخرم پیشنهاد شما چیه:
مدل EX500 سونی به نظرم بد نیومد اما نمی دونم شفافیت تصویر سامسونگ رو داره یا نه تویه سامسونگ و پاناسونیک چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنید با تشکر.
سلام.کسی از طرح زمستانه سام سرویس خبر داره؟
با سلام
میشه لطفا در باره LG LX6500 نظرتون رو بگین؟ یکی بود خیلی تعریفش رو میکرد میخواستم بدونم واقعا تعریفی هست؟ مثلا در مقابل C6900 سامسونگ یا C7000 سامسونگ؟
کدومشون بهترن؟
ارادتمند :
ناصر
با سلام خدمت مهدی عزیز
مهدی جان حالا که حرف از پلاسمای ال جی زدین میخواستم نظرتون رو راجع به یه مدل دیگه از پلاسماهای ال جی بدونم:
میشه لطف کنین و درمورد PK760 از ال جی بگین؟ از کیفیت تصویر و صداش؟ از مصرف برق و حرارت تولیدیش؟
از وضعیت Burn-In تو این مدل ؟از کیفیت نمایش سیاهیش؟
بعدم اگه براتون ممکنه یه مقایسه ای با یکی دو مدل مطرح بازار مثل v20 پاناسونیک بکنین لطفا
معذرت از پرچونگی
ارادت :
ناصر
یه خبر جدید ( البته بنظر من بعدا ضایع بازی نشه...!!!!؟؟؟؟)
دوستان ؛من همین دو دقیقه پیش با یکی تو شهرمون که تو کار واردات !!! تلویزیون از بانه تشریف دارن صحبت میکردم وایشون گفتن الآن یه مدل جدیدتر ال سی دی سامسونگ خرید و فروش میشه که از C650 جدیدتره و بهتره و قیمت 46 اینچیش رو تحویل شهرستان ما 1450 گفت
این مدل C6000 و ال سی دی هم هست .بهش گفتم از روی شماره مدلش این باد ال ئی دی باشه که اونم همین عقیده رو داشت و دوباره زنگ زد به طرف و اینو ازش سوال کرد که ایشون به تا کید گفتن که نخیر این مدل ال سی دی هستش شک نکنین؛ بعدشم گفت مغز خر تناول نفرموده ایم که یه ال ئی دی 46 اینچی سامسونگ رو بدیم 1450
نظرتون چیه؟ از این مدل اطلاع داشتین و تنها بیخبر معرکه من بودم ؟ یا شما هم مثل من این مدل براتون تازگی داره؟
کسی از امکانات این تی وی اطلاع درست درمونی داره ؟ مارو هم بی نصیب نذارین
ارادت :
ناصر
آقا چند تا پیکسل سوخته تعویضه؟ امروز یارو اومد ال سی دی سامسونگ ما رو نصب کرد و 5 تا(کنار هم) سوخته داشت. خودش گفت نمیدونه چه جوریه فردا باید از تهران سوال کنه
ex500 مدل خيلي خوبيه در برند سوني در عين حال ميتونيد به c550 سامي هم فكر كنيد و البته c650 كه 32 رو نديدم هنوز
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
-دقيقا اطلاع ندارم ولي بايد تعويض كنند حتما پيگير باشين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)