تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 288 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

شما دوتا بگو.................
    اگه کسی بخاد که صفحه گوشیش کوچک باشه + کارت حافظه قابلت ارتقاء فقط تا 16 گیگ باشه + سرعت سی پی یو و رم گوشی کلا تعطیل باشه + سیستم عامل جاوا باشه + زوم دوربین فقط 5 برابر باشه + فقط gps داشته باشه یعنی agps نباشه ( هرچند gps بدون سیمبین یعنی همون نداره)+ باطری مزخرفی داشته باشه برا اینجور افراد خرید پیسکسون حتما توصیه میشه

پس بهتره برین دنبال یخچال و تلویزیونتون ..............
    3.1 اینچ کوچیک نیست ... در عوض رزولوشن بالاتر و amoled داره
    مگه مموری بالاتر از 16 گیگ تو بازار موجوده ؟
    سی پی یوش مثله جت 800 مگاهرتزیه یعنی 200 تا بیشتر از ساتیو
    رمشم 1 گیگه
    سیمبینم خیلی سیستم عامل شاخی نیست
    زوم دیجیتال
    agps هم داره دوست عزیز ... بعدشم گوگل مپ بهترین برنامه برای gps ه ... اینترنتم که مفت شده
    باتریو نگو که از خنده پکیدم خوبه همتون یه باتری اضافه واسه ساتیو گرفتین بعدشم مگه پیکسونو تست کردی که میگی باتری مزخرف ؟

اینا که چیزی نیستن ... این خیلی ضایست که 12 مگاپیکسل دوربین داشته باشی تنظیم iso نداشته باشی

خب دوست عزیز این دو گوشی تنها ویزگی مشترکشون دوربینه 12 ه
    واسه مقایسه بهتره امنیا اچدی رو با سایتو مقایسه کنی
    اونوقت اگه کسی صفحه کوچیک و تاچ مقاومتی و نداشتن سوکت 3.5 میلیمتری و اسپیکر مضخرف و 100 مگ مموری داخلی و نداشتن حتا یه iso ساده و نداشتن قطب نما و باتری مضخرف براش مهم نباشه ساتیو رو بهش پیشنهاد بده در ضمن هر چیزیو باید با هم قیمت خودش مقایسه کنی (ساتیو و امنیا اچدی) نه پیکسونی که 100 تومن ارزونتره
    بهتره بحث ادامه پیدا نکنه

2. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رمشم 1 گیگه
    زوم دیجیتال
    agps هم داره دوست عزیز ... بعدشم گوگل مپ بهترین برنامه برای gps ه ... اینترنتم که مفت شده
    باتریو نگو که از خنده پکیدم خوبه همتون یه باتری اضافه واسه ساتیو گرفتین بعدشم مگه پیکسونو تست کردی که میگی باتری مزخرف ؟

اینا که چیزی نیستن ... این خیلی ضایست که 12 مگاپیکسل دوربین داشته باشی تنظیم iso نداشته باشی

اونوقت اگه کسی صفحه کوچیک و تاچ مقاومتی و نداشتن سوکت 3.5 میلیمتری و اسپیکر مضخرف و 100 مگ مموری داخلی و نداشتن حتا یه iso ساده و نداشتن قطب نما و باتری مضخرف براش مهم نباشه ساتیو رو بهش پیشنهاد بده در ضمن هر چیزیو باید با هم قیمت خودش مقایسه کنی (ساتیو و امنیا اچدی) نه پیکسونی که 100 تومن ارزونتره

سیمبین شاید بعدا" کم بیاره ولی فعلا" که شاخ بقیرو شکونده مخصوصا" با ^3
    ظاهرا" با دوربین عکاسی اشتباه گرفتی که میگی زوم دیجیتال!!! قشنگ جان میدونی زوم اپتیکال چقدر گوشیو گنده میکنه؟
    در مورد GPS داری جک میگی؟ مگه آدم مرض داره وقتی میتونه از GPS رایگان استفاده کنه واسش پول نت بده؟؟!!
    در مورد باطری من که مشکلی ندارم باش. شما انتظار داری گوشیو بترکونی بعد 10 روز شارژ نگه داره برات؟
    از لحاظ طراحی هم اینو بگم که سامسونگ ظاهرا" از خرچنگ قورباغه الگو میگیره که گوشی هاش اینقدر بیریخته

Last edited by hmd935; 22-07-2010 at 19:32.

4. 4 کاربر از hmd935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

رمشم 1 گیگه
    زوم دیجیتال

3.1 کوچیک نیست اما در مقابل ستیو کوچیکه
    شما ندیدین
    گوشی جاوا با 800 مگاهرتز سی پی یو
    سیمبین خیلی سیستم عامل شاخی نیست( میگن گربه دهنش به گوشت نمیرسه میگه اجه)
    بله زوم دیجیتال کسی ندونه فکر میکنه همه گوشیها زوم اپتیکال دارن
    agps نداره فقط gps داره درمورد گوگل مپ هم قضیه همون گربهه
    باطریهم مضخرفترین باطریرو بین گوشیها داره
    اینا جواب شما درمورد پیکسون
    حالا چرا کم آوردی رفتی سراغ امنیا ولی خوب کسی که ستیو داره از هیچی باک نداره
    قبل از اینکه بریم سراغ امنیا بهتره چند چیزو بدونی:
    1- تاچ خازنی برا خودش مشکلاتی رو داره مثلا اگه رو تخت دراز کشیده باشی بعد مدتی کار با گوشی دیگه صفحه گوشی کار نمیکنه که البته این مورد تو پوشیدن کفش ضخیم هم صادقه و همچنین با کوچک ترین برخورد دست گوشی عکس العمل نشون میده که اصلا خوب نیست.
    2- قبلا ان82 داشتم که جک 3.5 داشت اونموقع چه گلی به سرمون زدیم که حالا موندیم. دوما سونی هندزفریهاش دو تیکه هستش که میتونی گوشیرو جک 3.5 دار کنی تازه اونم دو تا جک3.5 اگه خاستی عکسشو برات میزارم چون خودم دارم.
    و اما معایب امنیا:
    1-گوشی به این باحالی نمیتونه یه صدا رو ضبط کنه !! یعنی تو خود گوشی رکوردر صدا نیست
    2- سیمبیانی که سامسونگ از نوکیا خریده رو گوشی 8910 خیلی کمبود داره و کلا با گوشی سامسونگ فیت نیست
    3- صدای هدفونش اصلا هم خوب نیست
    4- فیلم برداری اچ دی میکنه اما تیکه تیکه
    5- فلش ال ای دی داره
    6- دوربینش کاور نداره که واقعا آزار دهنده هست خودم با کا850 تجربه این موردو دارم
    7- قابلیت Turn to mute نداره
    8- کاهش قرمزی چشم نداره
    9- دوربینش 8 مگاپیکسله
    10- خیلی بزرگه برا کسایی که شلوار کردی میپوشن مناسبه
    11- زوم فقط 4 برابر
    12- ساخت شرکت سامسونگه

6. 6 کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مهدی اون عکسایی که گرفته بودیو دوباره بزار آقا بفهمه فلش زنون یعنی چی؟ اون عکس سمت راستی هم شبیه عکسای e250 samsung میمونه اشتباه نکردی؟
    در ضمن من که هیچی بارم نیست اینقدر شعور دارم که بفهمم گوشی چیه دوربین عکاسی چیه
    سامسونگ یه گوشی با دوربین زوم اپتیکال داده اگه عکساشو ببینی فکر میکنی دوربینه نه گوشی اندازه دسته ..... شده
    من امنیا هم دستم گرفتم گذاشتمش تو جیب شلوار کردی جیبش جر خورد
    در ضمن سیمبین 3 اومده عزیزم گوشی هاش نیمده همین s60v5 هم از بقیه بهتره حالا بازم ما باید اون جریان گربه رو مطرح کنیم؟
    Last edited by hmd935; 23-07-2010 at 01:16.

8. 2 کاربر از hmd935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

به Satio میگن تشخیص چهره نداره!!!!

10. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان خوبم.
    من در مرد لوازم جانبی ستیو سوالی دارم و اون اینکه از کجا میشه لوازم اورجینال رو پیدا کرد ؟
    من شارزر فندکی میخوام بخرم به نظر شما از کجا و چه مدلی بگیرم تا اصل باشه و اگرم اصل نبود خطری برا گوشی نداشته باشه ؟
    در مورد باطری و شارزر اکسترنال که بتونم باطری رو خارج از گوشی شارز کنم -- اگر استفاده کردید توضیح بدید .
    لطفا حدود قیمت رو هم اگر داشته باشید بذارید . با تشکر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

دوستان همین الا یه سوالی برام پیش اومد :
    برای استفاده از gps باید به اینترنت متصل بشی ؟
    agps چیه ؟
    ببخشید دیگه شد دوتا !

داره خودمونی میشه alichelongar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام به همه بچه های پی 30 ورد راستش چند روزی است که ساتیو خریدم البته دست دوم 1 دونه تم B Hapy براش دانلود کردم و نصب اما حالا بعضی موقع ها Wallpaper گوشی خود به خود عوض میشه و یک عکس کارتونی از لیونر مسی میشه جابه که این عکس را توی گالری نمیتونم پیدا کنم !!!! به نظر مشاه گوشی ویروسی شده؟ و راه حل چیه ؟

دوم این که من قبلا E71 خودم را اپ دیدت کردم اما موقع قطع کردن تماس ها گوشی چند ثانیه هنگ می کرد می خواستم بدونم در صورت آپ دیت این گوشی که از این قبیل مشکل ها بوجود نمی آید؟

سوم این که لطفا این تاپیک آموزش آپ دیت گوشی را برام بزارید کمی تا قسمتی با سرچ زدن مشکل دارم و راستش بلد نیستم :( :(
    خلاصه شرمنده دوستان

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه بچه های پی 30 ورد راستش چند روزی است که ساتیو خریدم البته دست دوم 1 دونه تم B Hapy براش دانلود کردم و نصب اما حالا بعضی موقع ها Wallpaper گوشی خود به خود عوض میشه و یک عکس کارتونی از لیونر مسی میشه جابه که این عکس را توی گالری نمیتونم پیدا کنم !!!! به نظر مشاه گوشی ویروسی شده؟ و راه حل چیه ؟

دوم این که من قبلا E71 خودم را اپ دیدت کردم اما موقع قطع کردن تماس ها گوشی چند ثانیه هنگ می کرد می خواستم بدونم در صورت آپ دیت این گوشی که از این قبیل مشکل ها بوجود نمی آید؟

سوم این که لطفا این تاپیک آموزش آپ دیت گوشی را برام بزارید کمی تا قسمتی با سرچ زدن مشکل دارم و راستش بلد نیستم :( :(
    خلاصه شرمنده دوستان
    در مورد سوال اولتون مربوط ميشه به نرم افزار mylook كه از نرم افزار هاي پيش فرض خود گوشي هست.كار اين نرم افزار اينه كه شما چند تا عكس دلخواه را بهش ميديد و اين نرم افزار در صورت تكون خوردن شديد گوشي و يا تغيير آنتن bts كه گوشي بهش متصل هست عكس را عوض ميكنه.مثلا شما ميتونيد 2 تا عكس بدبد كه در محيط خونه كه هستيد يكي و در بيرون از خونه يك عكس ديگه را براتون تنظيم ميكنه و حالت ديگه هم اينه كه با استفاده از شتاب سنج كار ميكنه و وقتي به گوشي يك شوك شديد وارد ميكنيد عكس عوض ميشه.به هر حال نرم افزار را پيدا كنيد و غير فعال كنيد مشكل حل ميشه.
    ساتيو با آپديت سريع تر ميشه و اتفاقا مشكل هنگيدنش بر طرف ميشه حتما آپديت كنيد.
    در مورد آپديت بگم كه بايد حتما adsl داشته باشي اگر نه نميشه.
    كار خيلي سختي نيست تقريبا همه كار را خود نرم افزار انجام ميده.اينجا رو بخون ميتونه كمكت كنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان همین الا یه سوالی برام پیش اومد :
    برای استفاده از gps باید به اینترنت متصل بشی ؟
    agps چیه ؟
    ببخشید دیگه شد دوتا !
    نه دوست عزيز براي اتصال به gps الزاما نياز به اينترنت نيست ولي گوشي هايي كه از فناوري agps استفاده ميكنند ميتونن با استفاده از اينترنت زمان وصل شدن gps را كاهش بدن و حتي دسترسي به gps را در اماكن سقف دار و يا در هواي ابري و ... امكان پذير ميكنن.من خودم توي شهر وقتي توي اتاقم با فاصله 3 متري از پنجره gps را روشن ميكنم وصل ميشه ولي وقتي ميريم بيرون شهر جايي كه حتي موبايل آنتن نميده و در فضاي كاملا آزاد شايد حدود 3 -4 دقيقه طول ميكشه تا وصل بشه.ولي در مجموع gps از طريق اتصال به ماهواره ها كار ميكنه و اين يعني در تمام نقاط كره زمين كار ميكنه

17. 4 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •