از قسمت سرچ Start تایپ کن System information و همون بالا که سرچ شده رو اجرا کنید!
یه راه دیگش هم اینه که از طریق داس تو همون صفحه ی سیاه رنگ داس تایپ کنید SystemInfo تا تمام اطلاعات نرم افزاریتون رو بده.
از قسمت سرچ Start تایپ کن System information و همون بالا که سرچ شده رو اجرا کنید!
یه راه دیگش هم اینه که از طریق داس تو همون صفحه ی سیاه رنگ داس تایپ کنید SystemInfo تا تمام اطلاعات نرم افزاریتون رو بده.
اگه نسخه ی اختصاصی درایو ویندوز 7 یا همون ویستا هم روش میفته, نصب کنید مشکلتون حل میشه!
درایو رو هم میتونید از سایت مودمتون پیدا و دانلود کنید.
سلام بچه ها
من اتوکد 2010 رو 7 نصب کردم ولی برای کرک کردن این ارور رو می ده:
make sure you can write to current directory
در ضمن چرا تو 7 همه ی فولدر های برنامه ها read only هستند؟ چطور می شه اینو عوض کرد؟
چون من هر دفعه عوض می کنم میگه:
you will need to provide administrator permission to change this attribiutes
اکانت منم administrtator
Azerbayçan عزیز، مودم رو توی xp به اسم best data data fax modem میشناسه ! برای پیدا کرد درایور باید دنبال چی باشم ؟
دوستان وقتي ويندوز 7 را در شبكه دامين ميكنم ،نميتوانم به يوزرهاي دامين و حتي Everyone دسترسي فول به درايو ويندوز را بدهم و روي اكثر فولدرها پيغام Access is deny ميايد ،در حالي كه در XP اينطور نبود . لطفاً راهنمايي بفرماييد چه كار كنم ؟؟؟
برای پچ کردن یه نرم افزار توی 7 بهتره ( باید ! ) UAC رو خاموش کنید !
( توی قسمت سرچ ویندوز UAC رو بزنید و اوون بیل بیلکشو بزارید روی پایین ترین حالت و ویندوز رو ریست کنید ! )
![]()
Last edited by Xx Hossein xX; 20-11-2009 at 19:00.
پلاگین winamp رو نرم افزارتون ریختید !؟
1- تیک این گزینه رو بردارید شاید درست شه ....
2- uac رو خاموش کنید !
3- نرم افزار رو دوباره نصب کنید !
Last edited by Xx Hossein xX; 20-11-2009 at 18:57.
دوستان ویندوز من نسخه 7200 هست و یه مشکلی که باهاش دارم و خسلس اذیتم میکنه اینه که مثلا وقتی وارد کانکشنم میشم و یوزر و پسم رو وارد میکنم دکمه سیو رو هم میزنم ولی دفعه های بعدی بازم باید یوزر و پس رو دستی وارد کنم یعنی به هیچ عنوان توی تمامی کانکشن ها پسورد رو ذخیره نمیکنه.......اگه میشه راهنمایی کنید
در ظمن میخواستم ببینم نسخه اصلی و فاینال ویندوز سون الان چی هست و ایا میشه اون رو روی این ویندوزی که دارم اپگرید کنم و نخواد این رو پاک کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای پیدا کردنش هم باید به سایت شرکت سازنده مودمتون برید که سایتش رو میتونید از روی قوطیه مودم و همینطور به احتمال زیاد داخل CD داریوش که واسه XPیه پیدا کنید و از سایتش درایو نسخه ی ویندوز 7 و اگه نبود درایو ویستا رو دانلود کنید و نصب کنید.
سلامت باشید♥
سلام دوستان
یه مشکل
ویندوز من card reader رو شناسایی نمیکنه
از قدیمی هاست . سیم دار
راه حلی دارید؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)