تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 334 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دیشب یه تیبا 4 ماه کار کرده خرید کردم. 7000 هم کارکرد داشت. رنگ سفید(یه خراش کوچولو هم روش داشت). قیمت 10700. مال خرداد 90.
    صحبتهای دوستان در مورد نرمی ماشین و شتاب مناسبش و اومدن صدای موتور داخل اتاق همگی تایید میشه.
    یه سری موارد که به چشمم اومد اینا بود:
    ورق آهن به کار رفته در بدنه ضعیف به چشم می اومد مخصوصا درب کاپوت عقب(البته تو EF7 داداشم هم همین خیلی تابلو بود)
    فرمون یه خورده پایین بود که نمیشد کیلومتر رو خوب دید(که البته فک کنم تنظیم بشه)
    دید عقب و جلوی مناسب
    پشت سری راننده خیلی توی دنده عقب آدم رو اذیت می کنه(فکر میکنم یه خورده بالاست)
    پخش MP3 که انتظارش رو نداشتم(USB)
    شافت دنده بلند که ...
    ستونهای جلو یه خورده قوی به نظرم اومد(جون می ده برای چپ کردن!)
    صفحه کیلومترش جالب بود
    از شتابش هم راضی بودم(نسبت به GLI و 141 که قبلا داشتم خیلی بهتره)
    از کیفیت ساخت بدنش راضی نیستم چون یکی از در هاش کج می زنه! بالاش چفت نمیشه
    فعلا همینا به ذهنم می رسه .... تا بعد
    در کل از خریدم راضی هستم (قصد ثبت نام E2LP داشتم. وقتی هفته قبل یهو قیمتش رفت بالا دلسرد شدم و اتفاقی اینو برداشتم!)

2. 2 کاربر از milad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان گلم:
    حقیقتش الان یه مدت هست که قصد دارم ماشین بخرم و پس از تحقیق زیاد در این مورد و حتی اکثر صفحاتی که توی همین انجمن در مورد تیبا دوستان عزیز اظهار نظر کرده اند رو خوندم و نتیجه گرفتم که میتونه برام ماشین خوبی باشه ..
    ولی یه سری موارد دیگه هم هست که دوست دارم دوستان عزیز در این موارد بنده رو راهنمایی کنند تا بتونم با خیال راحت این ماشین رو انتخاب کنم و این موارد هست:

1.من حدود 85 درصد این ماشین رو برای مسفرت بین شهری میخوام آیا انخاب ایده عالی هست برای این مورد؟ دوستانی که تیبا دار هستند راهنمایی کنند...

2.نظر کلی دوستان در مورد این ماشین رو میخوام یعنی از همه لحاظ وضعش چه طوریه؟؟ مثلا استحکام بدنه،شتاب،سرعت،راحتی در ماشین و...

3.از لحاظ جاداری خصوصا برای راننده چون بنده یوخده قد بلند هستم و توی پراید مثلا اصلا راحت نیستم و پاهام به جولوی پراید(قسمت پایین نشانه های هشدار دهنده بنزین و ...) فهمیدین که دیگه منظورن کجاست؟؟

4.به نظر شما از نمایندگی های سایپا ماشین رو بردارم یا اینترنتی سفارش بدم؟؟ چون شنیدم توی نمایندگی ها از ماشین سو استفاده میکنند (با غیر فعال کردن کیلومتر ماشین و استفاده از اون) و ...

5. اگه بخوام به صورت اینترنتی سفارش بدم چه جوریه از کدوم سایت باید ثبت نام کرد؟؟؟

6.از نظر لوازم یدکی چه طور هست ؟؟ ایا قطعاتش توی بازار زیاده ؟؟؟ و این که زیاد که گرون نیست؟؟؟

7.من این اولین ماشین هست که انتخاب میکنم نظرتون رو ازم دریغ نکنید...

8.پیشاپیش از همه راهنمایی های شما دوستان عزیزم کمال تشکر رو دارم...

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان گلم:
    حقیقتش الان یه مدت هست که قصد دارم ماشین بخرم و پس از تحقیق زیاد در این مورد و حتی اکثر صفحاتی که توی همین انجمن در مورد تیبا دوستان عزیز اظهار نظر کرده اند رو خوندم و نتیجه گرفتم که میتونه برام ماشین خوبی باشه ..
    ولی یه سری موارد دیگه هم هست که دوست دارم دوستان عزیز در این موارد بنده رو راهنمایی کنند تا بتونم با خیال راحت این ماشین رو انتخاب کنم و این موارد هست:

1.من حدود 85 درصد این ماشین رو برای مسفرت بین شهری میخوام آیا انخاب ایده عالی هست برای این مورد؟ دوستانی که تیبا دار هستند راهنمایی کنند...

2.نظر کلی دوستان در مورد این ماشین رو میخوام یعنی از همه لحاظ وضعش چه طوریه؟؟ مثلا استحکام بدنه،شتاب،سرعت،راحتی در ماشین و...

3.از لحاظ جاداری خصوصا برای راننده چون بنده یوخده قد بلند هستم و توی پراید مثلا اصلا راحت نیستم و پاهام به جولوی پراید(قسمت پایین نشانه های هشدار دهنده بنزین و ...) فهمیدین که دیگه منظورن کجاست؟؟

4.به نظر شما از نمایندگی های سایپا ماشین رو بردارم یا اینترنتی سفارش بدم؟؟ چون شنیدم توی نمایندگی ها از ماشین سو استفاده میکنند (با غیر فعال کردن کیلومتر ماشین و استفاده از اون) و ...

5. اگه بخوام به صورت اینترنتی سفارش بدم چه جوریه از کدوم سایت باید ثبت نام کرد؟؟؟

6.از نظر لوازم یدکی چه طور هست ؟؟ ایا قطعاتش توی بازار زیاده ؟؟؟ و این که زیاد که گرون نیست؟؟؟

7.من این اولین ماشین هست که انتخاب میکنم نظرتون رو ازم دریغ نکنید...

8.پیشاپیش از همه راهنمایی های شما دوستان عزیزم کمال تشکر رو دارم...

موفق باشید.

دوست من بنظرم تیبا بیشتر ماشینیه که بدرد ترافیک شهری می خوره تا مسافرت . از لحاظ شتاب تقریبا مثل پراید عمل می کنه ولی سرعت خوبی داره از لحاظ جاداری مثل ریو هست و اگه مثل من قدت بلنده شاید پشت فرمون یکم اذیت شی . می تونی از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ثبت نام کنی . قطعاتش رو تو نمایندگی ها می تونی پیدا کنی . بنظرم اگه بودجه ات بیشتره و می خوای ماشینی داشته باشی که تو مسافرت اذیتت نکنه تندر یا سمند ef7 بگیر وگرنه همین تیباگزینه خوبیه و ارزش پولشو داره

5. 2 کاربر از k4k4_siah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من این فروم و فروم تی تی رو در مورد ماشین تیبا خوندم و از تعریف بچه های فروم تصمیم گرفتم که یه تیبا تحویل اسفند ثبت نام کنم . شنبه 23 مهر 90 به همراه پدرم که میکانیک است برای ثبت نام به یکی از نمایندگی های معتبر و بزرگ سایپا در خیابان آزادی تهران رفتیم و من چون میخواستم رنگ نوک مدادی و سفیدسش رو از نزدیک ببینم و در قسمت فروش این رنگا موجود نبود داخل تعمیرگاه نمایندگی رفتیم که اگه مشتری ای ماشینش را برای تعمیر آورده باشد از نزدیک رنگش راببینم . در تعمیرگاه رنگ ماشین ها رو از نزدیک دیدیم و گفتیم یه صحبتی هم با مکانیک ها در مورد ماشین داشته باشیم مکانیک ها خیلی خلاصه و کوتاه گفتن ماشین پر ایرادی است و وقتی بیشتر توضیح خواستم گفتن از مهندس ... بپرسید و مهندس ... کارشناس فنی این نمایندگی سایپا بود . رفتیم پیش مهندس و در مورد این ماشین و کیفیتش سوال کردیم و راهنمایی ایشان را جویا شدیم که به ما گفتن تیبا نخرید که هم قطعاتش نیست و هم اینکه مشکل زیاد داره ! و به ما پیشنهاد کرد که ریو بخریم ! من گفتم اگه دلیل شما کم بودن قطعاتش است مدارا میکنم باش تا قطعاتش بیشتر تولید بشه و در جواب گفتن علاوه بر کم بود قطعات ماشین پر مشکلی است و همون ریو رو بخری بهتره . که من گفتم پولم نمیرسه که ریو صفر بخرم که باز گفت اگه ریو دست دوم تمیز یا 206 حتی تیپ 2 بخری از تیبا بهتر است ! ما هم بعد از تشکر با تعجب از نظر ایشان از نمایندگی سایپا اومدیم بیرون و از اون روز دنبال ریو هستم که بخرم یا ماشین دیگه ای غیر از تیبا .
    میدونم بچه هایی که این ماشین رو دارن و کلی ازش تعریف میکنن ممکنه از این گفته تعجب کنن ولی من ترجیح دادم که گوش بدم به این راهنمایی !

7. این کاربر از 00n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsenzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من این فروم و فروم تی تی رو در مورد ماشین تیبا خوندم و از تعریف بچه های فروم تصمیم گرفتم که یه تیبا تحویل اسفند ثبت نام کنم . شنبه 23 مهر 90 به همراه پدرم که میکانیک است برای ثبت نام به یکی از نمایندگی های معتبر و بزرگ سایپا در خیابان آزادی تهران رفتیم و من چون میخواستم رنگ نوک مدادی و سفیدسش رو از نزدیک ببینم و در قسمت فروش این رنگا موجود نبود داخل تعمیرگاه نمایندگی رفتیم که اگه مشتری ای ماشینش را برای تعمیر آورده باشد از نزدیک رنگش راببینم . در تعمیرگاه رنگ ماشین ها رو از نزدیک دیدیم و گفتیم یه صحبتی هم با مکانیک ها در مورد ماشین داشته باشیم مکانیک ها خیلی خلاصه و کوتاه گفتن ماشین پر ایرادی است و وقتی بیشتر توضیح خواستم گفتن از مهندس ... بپرسید و مهندس ... کارشناس فنی این نمایندگی سایپا بود . رفتیم پیش مهندس و در مورد این ماشین و کیفیتش سوال کردیم و راهنمایی ایشان را جویا شدیم که به ما گفتن تیبا نخرید که هم قطعاتش نیست و هم اینکه مشکل زیاد داره ! و به ما پیشنهاد کرد که ریو بخریم ! من گفتم اگه دلیل شما کم بودن قطعاتش است مدارا میکنم باش تا قطعاتش بیشتر تولید بشه و در جواب گفتن علاوه بر کم بود قطعات ماشین پر مشکلی است و همون ریو رو بخری بهتره . که من گفتم پولم نمیرسه که ریو صفر بخرم که باز گفت اگه ریو دست دوم تمیز یا 206 حتی تیپ 2 بخری از تیبا بهتر است ! ما هم بعد از تشکر با تعجب از نظر ایشان از نمایندگی سایپا اومدیم بیرون و از اون روز دنبال ریو هستم که بخرم یا ماشین دیگه ای غیر از تیبا .
    میدونم بچه هایی که این ماشین رو دارن و کلی ازش تعریف میکنن ممکنه از این گفته تعجب کنن ولی من ترجیح دادم که گوش بدم به این راهنمایی !
    با سلام
    داستن شما دقيقا مثل داستان منه!!
    منم توي نمايندگي سايپا كار مينم (كار دفتري)مكانيك ها و مهندس همشون همين پيشنهاد رو به من كردن .گفتن دنبال يه ريو دست دو باش و تيبا اصلا ماشين بدرد بخوري نيست .اين شد كه به كل نظرم عوض شده.خواهش ميكنم من و اين دوستمون رو راهنمايي كنيد

9. این کاربر از mohsenzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

00n

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

با سلام
    داستن شما دقيقا مثل داستان منه!!
    منم توي نمايندگي سايپا كار مينم (كار دفتري)مكانيك ها و مهندس همشون همين پيشنهاد رو به من كردن .گفتن دنبال يه ريو دست دو باش و تيبا اصلا ماشين بدرد بخوري نيست .اين شد كه به كل نظرم عوض شده.خواهش ميكنم من و اين دوستمون رو راهنمايي كنيد
    کلا محاسبات مارو بهم ریختید ، من هیچ کجا ندیدم مثل شما دو نفر نظر داده باشن (حتی کسانی که الان مدتیه دارن از این ماشین استفاده می کنن)

آقا یک نفر بیاد راهنمایی کنه ؟؟؟؟

یه نکته هم اینکه من بین پراید و تیبا هردو صفر می خوام انتخاب کنم و اصلا از خودرو کارکرده خوشم نمیاد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لا اقل چند تا ایرادشو بنویسید که در حق این تیبا ظلمی نکرده باشید . به این ماشین میگید پر ایراد انگار که چیه . اوایل برای سمند و حتی همین ال 90 داستان و حرف و حدیث زیاد بود ولی الان براش سرو کله میشکنند . به هر حال ماشین های جدید تا مدتی از کمبود قطعات رنج میبرند ولی عاقلانه فکر کنید خط تولید ریو رو به خاطر کمبود قطعات در حال جمع کردن هستند به خاطر اینکه واشین مونتازی بود ولی این که صد در صد ایرانیه مگه میشه این سایپا با این دکو پر واسه اولین خودروی ملی خودش مشگل کمبود قطعه داشته باشه و بخواد با این همه هزینه ای که کرده بازارشو از دست بده

12. 2 کاربر از هندا125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsenzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لا اقل چند تا ایرادشو بنویسید که در حق این تیبا ظلمی نکرده باشید . به این ماشین میگید پر ایراد انگار که چیه . اوایل برای سمند و حتی همین ال 90 داستان و حرف و حدیث زیاد بود ولی الان براش سرو کله میشکنند . به هر حال ماشین های جدید تا مدتی از کمبود قطعات رنج میبرند ولی عاقلانه فکر کنید خط تولید ریو رو به خاطر کمبود قطعات در حال جمع کردن هستند به خاطر اینکه واشین مونتازی بود ولی این که صد در صد ایرانیه مگه میشه این سایپا با این دکو پر واسه اولین خودروی ملی خودش مشگل کمبود قطعه داشته باشه و بخواد با این همه هزینه ای که کرده بازارشو از دست بده
    خیلی کلی گفتن که موتورش 8 سوپاپه و مالی نیست و صدای موتور وحشتناک داخل ماشین میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتن موتور 8 سوپاپ کجای دنیا مشکله اگه این جور باشه که 206 های 1400 هم مشکل دارند سمند و 405 و پرشیا و پراید هم ایراد داره از نظر صدای موتور هم در حد پرایده . حالا این دو ایرادی که به این گرفتید واقعا ایراد بود یا انتقاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لا اقل چند تا ایرادشو بنویسید که در حق این تیبا ظلمی نکرده باشید . به این ماشین میگید پر ایراد انگار که چیه
    بری من ایراد هاشو بیا نکرد و فقط کلی و خلاصه گفت تیبا رو نخر که ایراد زیاد داره و کمبود قطعه
    اوایل برای سمند و حتی همین ال 90 داستان و حرف و حدیث زیاد بود ولی الان براش سرو کله میشکنند
    من خودم به حرف و حدیث کوچه بازاری اعتقادی ندارم ولی فراموش نکن کسی که این حرف رو زد مهندس فنی یک نمایندگی بزرگ بود و مکانیک های همان تعمیرگاهم همین نظر رو داشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •