تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 283 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

html 5 که هنوز زوده چون ملت چسبیدن به ویندوز xp که فوقش ie 8 داره
    ولی من دیگه کلاً برای مرورگرهای قدیمی وقت نمیزارم. فقط یه صفحه استریپ شده بدون اسکرپت و استایل اضافی تحویلشون میدم که نگن سایت کار نمیکنه. هر کس مرورگر قدیمی استفاده میکنه باید پای لرزش هم بشینه

زمانی که فایرفاکس داره هر دو سه ماه یه ورژن جدید با پشتیبانی از استانداردهای جدید میده، و کروم که از اون طرف داره از استانداردهای جدید پشتیبانی میکنه و ie 9 که اسماً داره از استانداردهای جدید پشتیبانی میکنه دیگه وقتشه که کاربران هم دست از مرورگرهای قدیمی بردارن. آخ شرمنده نیما اپرا یادم رفت

2. 3 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

2-3 ماه خیلی زیاده حاجی برای ما
    یه نایتلی مینصبی، از 100 تا final بهتره، هرشب آپدیته آپدیته

پ.ن: پی سی پیشرفت کرده، 200 مگ میزاره آپلود کنیم

4. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

ولی من دیگه کلاً برای مرورگرهای قدیمی وقت نمیزارم. فقط یه صفحه استریپ شده بدون اسکرپت و استایل اضافی تحویلشون میدم که نگن سایت کار نمیکنه. هر کس مرورگر قدیمی استفاده میکنه باید پای لرزش هم بشینه

زمانی که فایرفاکس داره هر دو سه ماه یه ورژن جدید با پشتیبانی از استانداردهای جدید میده، و کروم که از اون طرف داره از استانداردهای جدید پشتیبانی میکنه و ie 9 که اسماً داره از استانداردهای جدید پشتیبانی میکنه دیگه وقتشه که کاربران هم دست از مرورگرهای قدیمی بردارن. آخ شرمنده نیما اپرا یادم رفت
    مشخصه شما مرورگری دوس داری که تا 4ش رو همه دانلود نکردن 15ش بیاد یادتون هس که اونقتا که فایرفاکس نبود نویسنده های کروم هم به دنیا نبومده بودن اپرا وب بروزینگ رو Redefine کرد حتما باید پتنتشون میکرد که نتونن کپی و پیست کنن ازش ؟
    We believe in a patent-free Web.

Opera Software does not believe innovation in the software industry is protected or encouraged by software patents. In particular, we believe interoperability on the Internet should be encouraged, and we actively work to ensure that software patents do not stand in the way of interoperability.

As a highly innovative company, Opera Software comes up with many ideas and concepts that are patentable. In some situations, we will apply for software patents as a way to protect ourselves from attacks by other aggressive patent holders.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من که قبول دارم اپرا مرورگر خوبیه

فقط یه کم بعضی وقتا صفحه ها رو نمیتونه درست رندر کنه و یه مقدار امکاناتش ناقصه در کل یور آنفرندلیه
    یه دونه اوتو کامپلیت ساده برای فرمها نداره! من براش اکستنشن نصب کرده بودم که فیلدها رو یادش بنمونه ولی اکستنشنهاش هم بعد یکی دو هفته میترکید و از کار میافتاد
    بلاک ایمیجش هم که وحشتناکه عمراً به adblock plus برسه اکستنشنهای اد بلاکش هم درست و حسابی نیستن

اگه یه خورده این ضد حال ها رو کمتر داشت منم اپرا استفاده میکردم. الان کنار فایرفاکس دارم به جای اپرا از کروم استفاده میکنم. اپرا برا همون موبایل خوبه، به درد پی سی نمیخوره

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوپرا یکم سنگینه، گوگل کروم رو هم من فقط به خاطر نبود یه افزونه استفاده نمی کنم و معتاد فایرفاکس شدم:
    fireftp
    خیلی توپه
    حرف نداره
    خودتون امتحانش کنید از ما گفتن
    راستی آقا یاسر (اگر اشتباه نکنم neopersia) موبایلتون اندرویده سیستمش دیگه؟ Opera Mobile حرف نداره نمیدونم چرا دیگه Opera Mini رو هم زدن

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم بیشتر به خاطر اکستنشنها دارم از فایرفاکس استفاده میکنم. فقط فرقمون اینه که من به خاطر 17 - 18 تا اکستنشن موندگار شدم که که توی بقیه مرورگرها کمتر گیر میاد

نه بابا اندروید نیست. سیمبینه
    کلاً اینترنت همراه اول که اینجا افتضاحه. edge هم نداره. خیلی وقتا یک صفحه هم نمیشه باز کرد. برای همین بیخیال اینترنت مبایل شدم
    قضیه اپرا مینی و اپرا مبایل جداست مخصوصاً توی ایران کاربردشون متفاوته

9. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

فقط یه کم بعضی وقتا صفحه ها رو نمیتونه درست رندر کنه و یه مقدار امکاناتش ناقصه در کل یور آنفرندلیه
    تو دیگه چرا ضعف طراحیه
    یه دونه اوتو کامپلیت ساده برای فرمها نداره!
    داره یه جور دیگه که به نظر خودشون و خیلیا بهتره یه بار اطلاعات اصلی رو پر میکنی بعد خودش پر میکنه .

بلاک ایمیجش هم که وحشتناکه عمراً به adblock plus برسه اکستنشنهای اد بلاکش هم درست و حسابی نیستن
    فایر فاکس که همینشم نداره ، Add on رو براش میسازن خودش نمیسازه که ! همینا که برا فایرفاکس ساختن مثل خود شما ها ( ) نبودن و یکم اپن مایند تر بودن واسه بقیه هم میساختن
    اکستنشن نویسای اپرا تازه شروع کردن خب البته من با همین بلاکر داخلیش کارم راه میفته معمولا

قبول دارم که یه جاهایی خودش نمیفهمه مثلا تو دایرکشن rtl برخی موارد دیده شده که مرجین چپ و راست رو برعکس حساب میکنه و خیلی سایتا مشکلشون اینه الان ! خب تست نمیکنن تو اپرا اصلا ! تازه تیم دولوپ اپرا توش ایرانی ندارن شاید که مشکل rtl رو بهشون بگه

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آهان این طور که به نظر میاد پس opera mini برای ایران بهتره ما که چه حالی می کنیم
    راستی اگر مودم وایرلس استفاده کنیم تو خونه از ای دی اس ال محدود (تو ایران)، بازم از اینترنت استفاده میشه و از محدودیت دانلودمون استفاده میشه؟ اگر نه پس یه مودم وایرلس (یا حتی از این فلش ریزا ) بگیرید حالشو ببرید دیگه!
    راستی من میخوام برم تو خط ساخت فیلم آموزشی رایگان برنامه نویسی هرکی پایست بگه
    یه سوال:
    شما هیچ وقت هم دیگه رو دیدین؟
    Last edited by m.m.m5651; 08-01-2012 at 01:48.

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تایید
    این مرورگرهای قدیمی هم شده دردسر
    نمی دونم ملت چطور وبگردی می کنند با اینها

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

الان تو مایه های اینه که نیما رو بندازیم تو گونی درشو ببندیم از تپه پرتش کنیم پایین بعد پایینه تپه با چوب بزنیم نوبتی ها
    اپرا رو هم منم نتونستم زیاد باهاش کار کنم
    فایر فاکس خوبه همه چیش واقعا راضیم تنها مشکلش اینه که با اسکستنشن خیلی زود سنگین میشه
    منثلا 4 تا تب چند ساعت باز باشه مصرف رمش میره طرفای 300-400 مگ (این سیستمم کلا 1.5 رم داره چیزی نمینوه دیگه )
    یه مقدار هم هیستوریم زیاد شده سره پیدا کردنه اونم اوایلش که تازه باز میشه یه نمه هنگ میزنه گه گداری
    ولی کلیت فقط با همین فایر فاکس مخصوصا برای اون اکستنشن ادبلاک میتونم کار کنم، نعمتیه

ولی در کنار این فایرفاکس اون thunderbird اصلا جالب نیست، موقعه compose که هنگ میکنه 2-3 دقیقه تا لود کنه قالب ایمیل رو از اونور خیلی شل send و recieve میکنه وسطش چرت میزنه
    اصلا ازش راضی نیستم مجبوری دارم باهاش کار میکنم
    outlook express باز سبک تر بود با اینکه امکاناتش یه نمه کمتر بود

14. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •