سرعت روزانه من بین 70 تا 180 کیلوبایت در ثانیه و سرعت شبانه هم حدود 20 الی 30 کیلوبایت در ثانیه
سرویسی که من خریدم 128 کیلوبیت در ثانیه (16 کیلوبایت در ثانیه)
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سرعت روزانه من بین 70 تا 180 کیلوبایت در ثانیه و سرعت شبانه هم حدود 20 الی 30 کیلوبایت در ثانیه
سرویسی که من خریدم 128 کیلوبیت در ثانیه (16 کیلوبایت در ثانیه)
سلام آقا من شاتل دارم تا یه هفته پیش سرعت دانلود شبانه و روزانه یکی بود یهنی 40-50 میزد و شبی 600-700 مگ رو داشتم الان روزانه همنه شبها از 10k بر ثانیه بیشتر نمیشه 4 شبه میخوام یه فایل 250 مگی دان کنم نمیشه
مرکز گلستان هسنم.به نظرتون مشکل چیه؟
این مشکل برای خیلی ها پیش اومده از جمله خود من.توی تاپیک شاتل داریم دنبال می کنیم.اونجا پیگیری کنید.
واسه منم اینجوری شده .
البته نه الان بلکه از 3 ماه پیش.
سه ماه پیش روزانه 100 -110 بود و شبانه هم همین سرعت
الان : روزانه 100-110 ولی شبانه 50
دقیقا نصف شده.
من میخوام از eramnet یه سرویس بگیرم واسه اول ماه دیگه. یعنی میخوام حدود 2هفته دیگه ازش استفاده کنم.
حالا سوال اینجاس که این شرکت خیلی دیر خط رو رانژه میکنه؟ یعنی اگه واسه 2هفته دیگه بخوام از الان باید برم ثبت نام کنم؟
(واسه مرکز معالی اباد)
تا اونجایی که می دونم ارم نت باید زیر نظر آسیاتک باشه و آسیاتک هم شرکت معتبریه
همونطور که دوستمون گفت ارم نت نمایندگی آسیا تک هست. منم از همین شرکت گرفتم . رانژه شدن خط من 4 روز طول کشید البته 2 روز از این چهار روز تعطیلی بود درواقع 2 روز طول کشید . درضمن مودمم خودم کانفیگش کردم و دیگه لازم نبود بیان کانفیگش کنن که همین هم خودش زمان بر هست.من مرکز سلمان هستم.
در ضمن بچه هایی بودن تو همین فروم که از همین شرکت گرفته بودن و 15 روز طول کشیده بود تا رانژه بشه.
Last edited by SIMPATICO4949; 09-11-2010 at 13:28.
من هم از ارم نت گرفتم 128 3 ماهه با ترافیک 15 گیگ شد 55 من پنجشنبه پول ریختم به حساب یکشنبه رانژه شد سرعتم روزها روی 2 مگ هست ولی شبانه برمیگرده روی قرارداد در کل راضیم
از ماتریکس برام اس ام اس اومد با این متن :
مشترک گرامی ، با پوزش از وقفه به دلیل خرابی سوییچ شرکت مخابرات در مرکز دستغیب لینک شما تا چند ساعت قطع می باشد
یعنی الان قطع هستین اینو فرستادین؟
دوستان از شرکتهای دیگه هم تو مرکز دستغیب قطع هستن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)