پس چی که درسته مگه میشه درست نباشه نه با همون یوزر و پس خودت میری فضانه دیگه اگه اینطور بود که مصرف رایگان نمیشد
شبی 300-400 مگ میشه دانلود کرد
موفق باشی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس چی که درسته مگه میشه درست نباشه نه با همون یوزر و پس خودت میری فضانه دیگه اگه اینطور بود که مصرف رایگان نمیشد
شبی 300-400 مگ میشه دانلود کرد
موفق باشی![]()
آره دستکاری که کردم شده 192 .... ولی قبلاً 115 بوده ... 35 هم بوده ... پس من بالاخره چجوری بفهمم pcm هست یا نه ؟؟؟
حالا یه چیزی ؟؟ اگه pcm بود باید چی کار کنم ؟؟ یکی می گفت باید برم مخابرات پول بدم تا خطم فقط ماله خودم بشه ... این صحت داره ؟؟؟ هر کی هر چی می دونه بگه ؟؟ ..
از پاساژ ایران تو ولی عصر خریدم ... بچه ها تخم این asus 602 رو ملخ خورده بود ... فقط یه مغازه تو کل پاساژ ایران داشت ...
می گفتن تموم کردیم و حالا حالا نمی یارییم ...![]()
نه احتمال زیاد pcm نیست
فعلا که نیست..
نه باید پارتی داشته باشی ......
آقا یکی به من بگه اگه بخوام یه 512 Eco بگیرم ماه اول کلاً چقدر باید بدم.....ماه های بعد چقدر؟؟؟ الان من 128 لایزر با محدودیت 5گیگ بدون ساعات رایگان دارم ماهی 18 کلاً!!!
من الان یه مودم SmartAX MT 882 و یدونه هم D-Link DSL200 دارم با اینا کار میکنه؟؟؟
سرعت همین الانم با لایزر (19:14 یکشنبه)
![]()
Last edited by Vahid67; 11-01-2009 at 19:14.
اول ار همه باید یه هزینه نصب بدی که برا شهرستان 15000 و برای تهران 25000 تومن هست(البته میتونی از هم شهریهای خودت 1 کارت طلایی بگیری که 10000 تومن بت تو هزینه نصب تخفیف میدن )
اگه بخوای 1 ماه بگیری میشه 18900 تومن با ترافیک 2.5 گیگ ضمنا شبا از ساعت 1 تا 7 رایگان هستش.
میشه هم 3 ماهه بگیری که کلا میشه 40000 تومن با ترافیک 5 گیگ ,شبا از ساعت 1 تا 7 رایگانه
میشه هم برای مدت بیشتری بگیری (6ماه یا 1 سال)که به ترتیب ترافیک کمتر میشه و هزینه سرویس هم کمتر.
در مورد مودم هم پشتیبانی شاتل میگه که با d-link سازگاری نداره ,راست یا دروغش پا خودشون
راستی این لایزر یکم گرون فروش نیست؟![]()
امروز وضع بهتره ....تست نگرفته بودم یه چیزی تو زندگیم ناقص بود
اکو128
ٍ![]()
مودمت جز مودمهای شاتل نیست
پس
18900 باید بابت سرویس 512 بدی
59000 تومن بابت مودم
25000 تومن بابت نصب و راه اندازی
خودت حساب کن ببین چقدر میشه
از ماه دوم به بعد فقط 18900 تومن بابت سرویست میپردازی
مرسی
یعنی عمراً با هیچکدوم از این مودمها کار نمیکنه!!!!!!!!!!
راستی نگفتی چقدر با اون سرعت من فرق داره
کلاً ارزششو داره ازش بگیرم؟؟؟
با dsl200 کار میکنه،دوستم داره استفاده می کنه.هیچ مشکلی نداره.
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)