اره خب میدونم..براتون میل میشه...سوالم اینه که ایا جایی ایمیلتون رو دادین ک میل میشه ؟چطوریه در کل قضیش؟..سایتی سراغ دارین بزارن این کلیدها رو؟یا کلا روشهای مختلف بدست اوردن اینها رو اطلاعی ازشون دارین؟
اره خب میدونم..براتون میل میشه...سوالم اینه که ایا جایی ایمیلتون رو دادین ک میل میشه ؟چطوریه در کل قضیش؟..سایتی سراغ دارین بزارن این کلیدها رو؟یا کلا روشهای مختلف بدست اوردن اینها رو اطلاعی ازشون دارین؟
اپدیت اولیش همین قدره اپدیت روزانش کمتراز2 مگ هست
مرسی
فقط یه سوال
تنظیمات خاصی رو تغییر بدم تو نورتون که تازه نصب کردم؟
یا همون دیفالتش خوبه ؟
Download Insight چجوری باید ازش استفاده کنم ؟ کجاست اصلا؟![]()
سلام
کسی خبر نداره ورژن 6 ، 360 64 بیت اومده یا نه؟
نسخه کامل شو اگه بذارین ممنون می شم، بتا نمی خوام
نورتون تنظیمات خاصی نداره همون دیفالتش کفایت میکنه ولی این پست رو هم بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDonwnload Insight به طور پیش فرض فعال است و کار خاصی رو برای استفاده از آن نیاز نیست انجام بدین , خود نورتون فایل های جدیدی رو که وارد سیستمتان میشود را در شبکه خودش میزان شهرت یا اعتبار آن فایل را در میان کاربران نورتونی بررسی میکند که این فایل ها داراری 3 درجه بندی است :
Safe: یعنی فایل سالم است و شما میتوانید از آن استفاده کنید
Unsafe: فال هایی که از نظر نورتون مخرب هستند و میتوانند به سیستم شما آسیب برسانند که نورتون این فایل ها رو حذف میکنه
Unknown:فایل هایی که برای نورتون ناشناخته است که نورتون تصمیم گیری را بر عهده کاربر قرار می دهد
ضمنا با کلیک راست بر روی هر فایل گزینه Norton File Insight وجود دارد که میتوانید میزان اعتبار و تعداد یوزر های نورتونی که از آن برنامه استفاده میکنند را ببینید
برای همه ی این کارها نیاز است شما به اینترنت وصل باشید
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
خیر هنوز در مرحله بتا است
سلام
تاپیک نورتون به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ میده و نکات مفید رو برای استفاده بهتر از محصولات آموزش میده.
خواهش میکنم از طرح سوالات نامرتبط پرهیز کنید.
الان 10 ساعته که آپدیت نشده وقتی زدم برا آپدیت 23 مگ آپدیتش شد !!
آپدیت خاصی داشته امروز ؟
شواهد نشون میده که آنتی ویروس به نسخه 19.2 ارتقا پیدا کرده.
شما احتمالا نسخه 19.1.1.3 رو نصب کرده بودید.
پس نگران نباشید.قرار نیست هر روز آپدیت 20 مگی دریافت کنید
آپدیت اتوماتیک در شبانه روز 3 یا 4 بار انجام میشه.
من یه نرم افزار از سایت دانلودها دانلود کردم و از حالت فشرده درآوردم نورتون کرکش رو بلاک کردش حالا که میرم برشگردونم هیچی نیستش و حتی همون موقع که بلاک میکنه details میزنم قابلیت restore داشت ولی الان نداره. چیکار باید بکنم؟؟؟ چرا اینطوری شده؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)