اول از همه این که :
این توانا همون صبا نیست ؟ قیمت ها و سرعت ها تقریبا مو نمی زنه
.gif)
بعد هم شما می فرمایید که روزی 300 مگ متوسط ، برای دانلود ، فکر می کنم که حجم کمی باشه ...
چیزی که من می خواستم بگم این بود که ، طرف نا محدود سرعت پایین نرو ، زجر وبگردی رو به همراه داره ، دی اس ال گرفتی که حالشو ببری ، بعد با 64 می خوای پی سی رو باز کنی ، پیر می شی که ...
.gif)
برو طرف حجمی های سرعت بالا ، با دان شبانه ، حالا می مونه شاتل ، یا صبا .
نمی شه بین این 2 تا به راحتی گفت یکی . مزایا و معایبی که من دیدم ، این ها بوده :
شاتل ، با 19 تومان ، می تونی 512 جور کنی ، که اصل حاله ، قیافه مهدی رو نیگاه کن
.gif)
تو همه پست ها داره این طوری می کنه
.gif)
( مهدی ، من سقم سیاست ، از امشب باید با 7 دان کنی
.gif)
: دی) اما صبا رو ، با این پول ، می تونی 256 ، 5 گیگ بگیری . صبا اگه اشبتاه نکنم ، 3 تا 7 هست دان ، اما شاتل ، 1 تا 7 هست ( درسته ؟ ) و اما یه چیز بد تر ، صبا می ده 128 خانگی ، 256 اداری ، ولی داره 500 کیلو می ده ، حالا گیریم تو مدرک آوردی ، 256 اداری گرفتی ، تقی به توقی خورد ، سرعت ات میاد رو 256 ، اما واسه شاتل ، 512 فیکس هست اش .... تا اینجا به نفع شاتل بود ، اما یه چیزی ، شاتل هر گیگ اکو رو می ده 9 تومان (مهدی ، کارت به کباب اضافه هم کشیده ؟ یا نه ؟ ) اما صبا می ده 3 تومان .
می بینی که تقریبا نزدیک به هم اند ، اگه قانع شدی ، باید بری طرف شاتل ( این اکو رو من تازه کشف اش کردم ، حیف که دستم نمی رسه
.gif)
تویی که دستت می رسه کاری بکن )
حله ؟
.gif)
ادیت : فکر کنم من اشتباه کردم ، شما دستت به اکو نمی رسه درسته ؟ اگه این طوریه که به نظرم صبا با این احوالات به نسبت آرت خیلی خیلی بیتر باشه ....
( چقدر نوشتم
.gif)
)
یا حق