1تا 8 صبح عزیزم
1تا 8 صبح عزیزم
همین الان یه زلزله اورمیه رو تکون داد
واسه اینکه اسپم نشه ، شبانه ترکانت از یک تا هشته یا هشت و نیم؟![]()
Last edited by EngineeR EhsaN; 16-01-2012 at 21:06.
---------------
Last edited by EngineeR EhsaN; 16-01-2012 at 13:53.
بله بله اینجا ارومیه هست و ما همچنان آنلاین زلزله شدیدی بود میز کلا یه 4 ثانیه ای حرکت میکرد کم مونده بود مونیتور بیافتهخیلی ترسیدم
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
نترس طوری نمیشه فکر کنم یه 5 ریشتری بود کم مونده بود مونیتور نازنینم بیافته و من رو داغدار کنهلوستر هم کلا تکون میخورد حتی زمین زیر پام هم حرکت میکرد یه لحظه فکر کردم پاهام ایراد پیدا کرده
من برم یه آبی بخورم
![]()
عجب زلزله ای بوووود
کاتالوگ نوشته 8:30 ولی من محض احتیاط میزارم تا 8![]()
قوشچي، آذربايجان غربي به بزرگی 4.1
به به . الان تا یه ماه می***نن به نت بعئ میگن تقصیر زلزله بود
همگی خوبین که ؟ یه تست بزارین بفهمیم زنده این یا نه
ولی خوبیه این مهاباد اینه که چون دورتادورش کوهه تو تاریخش زلزله به خودش ندیده
من که خونه نبودم، هیچی نفهمیدم. اه! حیف شد
زیر نویس شبکه خبر دیدم نوشته بود قوشچی
از 1 ماه پیش زلزله داره بصورت کاتدار کل ایران رو میچرخههفته قبل هم مازندران رو لرزونده بود
خدا کنه دیگه زلزله نشه چون خیلی وحشتناکِ
کورش جان این جمله ت منو یاد یه خاطره انداخت:
سال 87 تبریز زلزله شدیدی اومد. من و دوستم خونه بودیم. من زود فرار کردم حیاط. دیدم از دوستم خبری نشد، یه لحظه نگران شدم که این دیوونه چرا نمیاد بیرون پس، 10 ثانیه بعد از تموم شدن زلزله دیدم همخونه م مانیتورش رو بغل کرد و با خودش داره میاره حیاط ( سپید فام ال جی ) و زیر لب هی فحش میده فلان فلان شده پیچش باز نمی شد !!!( دو تا پیچ سر کابل گرافیک رو میگفت )
تا این صحنه رو دیدم زدم زیر خنده اونقدر بهش خندیدم که داشتم می مُردم
آی گفتی ، از امشب اینترنت رو تعطیل میکنن دلیلش رو هم وقوع زلزله 4 ریشتری در قوشچی اعلام میکنن که باعث شده کابلهای مسیر جاسک - فجیره قطع بشن و 1 ساعت بعد عکسهاش هم از TV پخش خواهد شد !!!
کلا جنوب استان از نظر زلزله خیز بودن جز کم خطرترین نقاط ایران محسوب میشن
Last edited by urumchi; 16-01-2012 at 16:31.
پس کلا صحنه رو از دست دادی
یه وضعی بودمن فقط مراقب مانیتور بودم نمیدونم چرا پایش لق شده نمیگرفتم سرنگون میشد و خسارات مالی به بار میاورد
![]()
ولی خودمونیم ها چه کیفی کردیم کلا حالت روحیمون عوض شد تا باشه از این زلزله های 4 ریشتری بی خطر![]()
وای مردم از خنده خدا
من اولین بار که تو عمرم زلزله اومده بود تو تبریز تو حیاط خونمون خواب بودم که ساعت حدود 8.30 یا 9 صبح بود فکر کنم
ولی دومین بار که شدیدتر ، طولانی تر بود بیرون بودم دیدم همه دارن میخورن به هم
عجب صحنه ای شده بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)