ماکس نت تا الان برای 1 مگ شبانه نمیداد ولی مثل اینکه پشیمون شده !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماکس نت تا الان برای 1 مگ شبانه نمیداد ولی مثل اینکه پشیمون شده !
سلام .
مرسی که کسی نبود ما رو راهنمایی کنه :(
والا این اقا مسعوده که فقط جواب میده به همه ولی اونم مارو تحویل نمیگیره :|
من مشکلم اینه که
1- یه شرکت میخوام که واسه این ip پینگ یا همون time 30 - 50 بده ip = 91.99.100.15
واسه این که بدونین پینگتون چنده رو این ip باید از منوی Start گزینه ی Run بنویسید ping 91.99.100.15 -t
2- الان از ماکس نت من 256 نامحدود دارم ولی پینگش جالب نیست واسه من سرعت دانلود مهم نیست فقط پینگگگگگگگگگگگگگ میخوام :|
اطفا بگین کدوم بهتره
در ضمن خوده ماکس نت به من پینگ 50 میده! و این سرور یا ای پی که گفتم ماله پارس انلاین تهرانه بهم پینگه 90 - 100 میده
چی کار باید کرد که پینگ من تو خوده isp دوره بر 20 باشه ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هنوزم همارا سرویس 1 مگ رو ارائه می کنه؟
قبلا خونده بودم فقط برای 1 سال اونم 200 هزار تومان هست / ولی الان تو سایت چیزی نمی بینم.
خیر ، فعلا این سرویس رو ارائه نمیدههنوزم همارا سرویس 1 مگ رو ارائه می کنه؟
قبلا خونده بودم فقط برای 1 سال اونم 200 هزار تومان هست / ولی الان تو سایت چیزی نمی بینم.
بچه ها یه شرکتی برام معرفی کنید که سرعت 128 نامحدود داشته باشه و سرویس دهیش هم آدم رو نگریونه!؟
باسلام و عذرخواهی بابت سوالم که پیش پاافتاده و تکراریه ولی به خداخسته شدم ازبس گشتم.همه می گن نصب مودم راحته ولی کسی به طورکامل توضیح نمی ده.من یه مودم alfex خریدم و میخوام همزمان بادوکامپیوترکارکنم.شرکت maxnet میگه یایدازحالت دستی خارج و اتوماتیک یشه.چطوراین کارروبکنم؟؟؟ لطفااگه میشه به صورت تصویری نشون یدین.قبلا از راهنماییتون بی نهایت ممنونم.
آره واسه من که سرعت دانلودش شب و روز فرق نمیکنه 115 هست. ( چشم نخوره )![]()
آقا من چند روزه شدیدآ پاکت لاست دارم.کسی تایید میکنه؟
ماکس برای سرویس های محدود دانلود رایگان داره ؟
اگه داره از چه ساعتی شروع میشه و چه ساعتی میقلفه !!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)