تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 905 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله هر ماشینی که سیستم خنک کننده آب چرخشی تحت فشار داره هواگیری نیاز داره. بخصوص پراید که نشتی و هواکشیش از منبع کمکیش به علت نوع طراحی ضعیف منبع بالاست. روش خیلی سادست. اپتدا رادیاتور رو پر از آب می کنید و سپس شلنگ یو شکل روی لوله مسی رو باز می کنید و از رادیاتور آب اضافه می کنید چند دقیقه این کار رو ادامه میدید تا اگر هوایی تو سیستم هست از شلنگ یو شکل کوچیک خارج بشه و سپس شلنگ رو جا زده درب رادیاتور رو محکم و صحیح می بندید.
    سلام
    تو دفترچه نوشته درب رادیاتور باز کنید و بزارید دما موتور به حالت عادی برسه و چند گاز بدید
    بعدش اگر نیاز داشت اب رادیاتور اضافه کنید و بعد درب رادیاتور ببنیید .
    این روش چی؟

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    شاید هنوز توی باک قطرات آبِ پراکنده هست که کم کم کشیده میشه میره توی انژکتورها و موتور .
    با رعایت همه نکات ایمنی یه چهار لیتر بنزین لز لوله ی کنار انژکتورها بنزین بکشین توی یک شیشه ی شفاف ببینین آب توش نیست .
    اگه بود راهی جز باز کردن باک و خشک کردنش نیست یا کشیدنش از طریق شیلنگ کنار موتور .
    البته اگه چاله چوله تو باک زیاد باشه توی اونها پر از آبه که با حرکت تو است اندازها یه مقداریش میره تو پمپ .
    بسیار مممنونم از شما دوست عزیز.حدس شما کاملا درست بود و مقدار کمی آب هنوز توی باک بود.
    امروز از طریق شلنگ بنزین دوباره بنزین رو کامل تخلیه کردم.برخلاف دفعه قبل که یه مقدار توی باک موند اینبار کاملا تخلیه اش کردم.و مجددا بنزین زدم و حدود99 درصد مشکل حل شد.واقعا بد کار میکرد ماشین نمیدونستم مقدار خیلی کمی ناخالصی در سوخت تا این حد روی کارکرد موتور تاثیر میزاره.بازم از راهنماییتون سپاسگزارم.

سلام.فشار پمپ بنزین رو بده اندازه گیری کنند ببین پمپ مورد دار نشده؟ریل سوخت هم باید تمیز بشه حتی ممکنه اب انژکتورها رو هم داغون کرده باشه.(این کمجون بودن استارت ربطی به اب داخل باک نداره احتمالا در اثر استارت زیاد باتری کم اورده.)
    سلام بر شما
    خوشبختانه مشکل حل شد.استارت ضعیف به خاطر آب بود که به جای بنزین از انژکتور پاشیده میشده به هر حال ممنون.
    فقط یه موردی هستش که عجیبه واسم روی باطری یه مقداری رسوبات سفید رنگ دیدم که توی همین یکی دو روز پیدا شده .علت این رسوبات چیه؟

4. این کاربر از phobos_tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید محترم
    من 8-9 ماهی میشه یه پراید هاچ بک مدل 87 گرفتم و الان با ترمزاش مشکل دارم ...
    روزای اول ترمزش عالی کار میکرد ( نسبت به یه پراید ) هیچ مشکلی نداشت ولی حدود 2 ماه پیش احساس کردم ترمزاش خوب نمیگیره به طوری که هر چقدر پدال ترمز رو فشار میدادم بازم ماشین به حرکتش ادامه میداد و خیلی دیر متوقف میشد ( مخصوصا در سرعت بالا ) و اگر هم با فشار زیاد تا اخر پدال رو میچسبوندم ، چرخ ها قفل میکرد و انگاری داشتی رو یخ لیز میخوردی ....
    اول فکر کردم واسه لنت هاست با تعویض لنت های عقب و جلو ( کره ای انداختم ) متوجه شدم همه لنت هام تغریبا سالمه به جز لنت جلو لا شاگرد که تمام شده بود ، خلاصه بعد تعویض هم همین جوریه ....
    در هین تعویض لنت های عقب به علت در امدن خار یه خورده شل شده بود چرخ ها و مکانیک گفت علتش همون بوده تا چند روز اینده درست میشه ...
    وقتی درست نشد بازم بردم پلو مکانیک که بعد کلی ور رفتن باهاش گفت دیسک هات لبه داره ( در انتها و بالای دیسک یه لبه 1-2 میلی متری هست ) که باید بدی تراشکاری ، تراشکاری که بردم گفت الکی داری هزینه میکنی و درست نبودن ترمز بخاطر این لبه ها نیست ....
    خلاصه چند بار این ور اونور بردم نتیجه نگرفتم . هواگیری هم کردم
    گفتم اینجا مطرح کنم که شما اساتید و دوستان گرامی نظر بدید و کمکم کنید .
    خیلی منون و ببخشید که توضیحات طولانی شد
    با تشکر

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید محترم
    من 8-9 ماهی میشه یه پراید هاچ بک مدل 87 گرفتم و الان با ترمزاش مشکل دارم ...
    روزای اول ترمزش عالی کار میکرد ( نسبت به یه پراید ) هیچ مشکلی نداشت ولی حدود 2 ماه پیش احساس کردم ترمزاش خوب نمیگیره به طوری که هر چقدر پدال ترمز رو فشار میدادم بازم ماشین به حرکتش ادامه میداد و خیلی دیر متوقف میشد ( مخصوصا در سرعت بالا ) و اگر هم با فشار زیاد تا اخر پدال رو میچسبوندم ، چرخ ها قفل میکرد و انگاری داشتی رو یخ لیز میخوردی ....
    اول فکر کردم واسه لنت هاست با تعویض لنت های عقب و جلو ( کره ای انداختم ) متوجه شدم همه لنت هام تغریبا سالمه به جز لنت جلو لا شاگرد که تمام شده بود ، خلاصه بعد تعویض هم همین جوریه ....
    در هین تعویض لنت های عقب به علت در امدن خار یه خورده شل شده بود چرخ ها و مکانیک گفت علتش همون بوده تا چند روز اینده درست میشه ...
    وقتی درست نشد بازم بردم پلو مکانیک که بعد کلی ور رفتن باهاش گفت دیسک هات لبه داره ( در انتها و بالای دیسک یه لبه 1-2 میلی متری هست ) که باید بدی تراشکاری ، تراشکاری که بردم گفت الکی داری هزینه میکنی و درست نبودن ترمز بخاطر این لبه ها نیست ....
    خلاصه چند بار این ور اونور بردم نتیجه نگرفتم . هواگیری هم کردم
    گفتم اینجا مطرح کنم که شما اساتید و دوستان گرامی نظر بدید و کمکم کنید .
    خیلی منون و ببخشید که توضیحات طولانی شد
    با تشکر
    دوست عزیز ایراد میتونه از بوستر ترمز باشه! در ضمن بوستر قابل تعمیر هم هست اما ماله پراید ارزونه فکر کنم عوض میکنن!

7. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز ایراد میتونه از بوستر ترمز باشه! در ضمن بوستر قابل تعمیر هم هست اما ماله پراید ارزونه فکر کنم عوض میکنن!
    بوستر دقیقا کدوم قطعه میشه ؟ ممکن هست از لبه دیسک باشه ؟ دیگه چه احتمالاتی هست ؟ میشه کل احتمالات رو بگید
    لطفا همه کمک کنند
    خیلی ممنون

9. این کاربر از alichalki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تو سرعت بالا فرمون میلرزه قبلا اینطوری نبود امروز فهمیدم
    مشکلش چیه؟
    تو سرعت های بالای 150 تا 170
    ماشین هم 405

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

مشکلش چیه؟
    ماشین هم 405
    به احتمال زیاد از جلوبندی ماشین هست
    فکر کنم سیبک ها لق شده باشن
    ببرید تعمیرگاه یه نگاهی بهش بندازه

12. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلش چیه؟
    ماشین هم 405
    احتمال زیاد برای بالانس نبودن چرخهای جلو هستش. چرخها رو باد بزن بعدش بده یه جای حرفه ای برات بالانس درجا بزنه اگه درست نشد از جلوبندیه

14. 4 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مشکلش چیه؟
    ماشین هم 405
    سلام
    حالا کجا با این عجله ؟

همونطور که دوست عزیز جناب ناظر انجمن گفتند ممکنه از بالانس نبودن چرخهای جلو باشه و باید روی ماشین بالانس بشه با این دستگاه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته تجربه ی بنده با لرزش در سرعت بالای صد کیلومتر , بالانس نبودن چرخهای عقب بوده .
    اگه میخواین خیالتون راحت بشه که چرخها درست بالانس شده , اونها رو روی ماشین بالانس کنین نه با دستگاه .
    باید برید جائی که از این دستگاهها دارند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گاهی وقتها هم لاستیکها جنسش خوب نیست و در سرعت بالا یه قسمتش باد میکنه و باعث میشه لاستیک به لرزش بیافته مثل توپ بسکتبالی که نزدیک زمین باهاش بازی کنین و با سرعت بللا پائین میپره .
    خودتون هم توی خونه میتونین بالانسش کنین
    جزئیاتش در صفحه های قبل هست
    در ضمن اگر لاستیکها ارزان قیمت هست و ساخت کشورهای بی در و پیکر مثل چین , رانندگی با سرعت زیاد ریسک زیادی داره چون امکان کنده شدن پوست و عاج لاستیک هست و بعدش ترکیدنش .

16. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

به احتمال زیاد از جلوبندی ماشین هست
    فکر کنم سیبک ها لق شده باشن
    ببرید تعمیرگاه یه نگاهی بهش بندازه
    سلام
    چیزی که باعث میشه تایر در سرعت بالای 60-70 کیلومتر بلرزه بالانس نبودن تایر هست اما همونطور که گفتین لق بودن قطعاتِ جلوبندی باعث شدیدتر شدن لرزش میشه .
    معمولاً میشه از نوع لرزش فهمید که تایرهای عقب مشکل داره یا تایرهای جلو .
    در بیشتر ماشینها بالانس نبودن تایرهای جلو باعث لرزش فرمان تو دست راننده میشه .
    لرزش تایرهای عقب معمولاً در سرعت صد به بالا احساس میشه بدون لرزش فرمان .
    بهترین کار بالانس کردن هر چهار تایر روی ماشین هست البته باید با دقت و حوصله انجام بشه و گاهی کمی طول میکشه اما نتیجه عالی هست .
    ====================================
    بالانس نبودن تایرهای ماشین خیلی راحت و ارزان برطرف میشه اما اگر راننده بهش نرسه همون لرزشها به مرور زمان میزنه جلوبندی و کمکها و سیستم فرمان و لاستیکها و بلبرینگ ها و حتی اتاق ماشین رو داغون میکنه .
    بهتره شش ماه یک بار چرخها بالانس بشه یعنی چک بشه
    همینطور موازی بودنِ چرخهای جلو .
    این چک خیلی ارزان و حتی مجانی هست اما کلی پول میریزه به جیب صاحب ماشین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-04-2013 at 01:33.

18. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •