ممنون دوستان عزیز من منظورم این هست که مثلا میخوام فیلم پسر آدم و دختر حوا رو که 1 dvd هست تبدیل به 2 تا cd بکنم
حالا این کار رو با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟
اگه نرم افزار رو معرفی میکنید نحوه کار و تبدیل باهاش رو هم توضیح بدید
ممنون![]()
ممنون دوستان عزیز من منظورم این هست که مثلا میخوام فیلم پسر آدم و دختر حوا رو که 1 dvd هست تبدیل به 2 تا cd بکنم
حالا این کار رو با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟
اگه نرم افزار رو معرفی میکنید نحوه کار و تبدیل باهاش رو هم توضیح بدید
ممنون![]()
اگه میخواهید که یک DVD به دو تا cd تبدیل بشه اینکار امکان پذیر نیست جز تبدیل کردن dvd به فرمت های تصویری دیگر مانند VCD یا Avi.
اگر دستگاه پلیر خانگی DVD دارید بهتره تبدیل به AVI کنین که در این حالت میتونین حتی به یک cd با حجم 700 مگ تبدیل کنین که هم قایل پخش در دستگاه خانگی هست و هم کیفیتش بمراتب بیشتر از VCD دو سیدی هست.
برای اینکار میتونین از نرم افزاری که در پست زیر معرفی کردم استفاده کنین:
برای تبدیل به vcd هم میتونین از همین نرم افزار هم استفاده کنی که قابل پخش هم در DVD پلیر و هم VCD پلیر هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش کار هم ساده هست: خود برنامه در کادر وسطش بصورت شکل مراحل رو توضیح داده. فقط برای تبدیل به AVI از پروفایل Xvid Avi و برای تبدیل به ویدئو سیدی پروفایل MPEG VCD رو انتخاب کنین.
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
بعد از تبدیل Avi رو با برنامه نرو بصورت ISo روی سیدی و VCD رو با انتخاب گزینه Video CD در نرو قایل پخش در دستگاه خانگی بکنین.
اینکار با برنامه هایی نظیر Staxrip یا Auto Gordian Knight یا MeGUI انجام میگیره. یه سرچ توی گوگل بزن پیدا میکنی.
برای مثال :
نسخه 1.1.7.0 بتا رو دانلود کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نیما جان
بایوس فکر نکنم نیاز باشه
اخه مادربورد خیلی جدید هست
giga 890GPA-UD3H
البته تنظیمات زیادی تو بایوس داره
درایور ؟ چه درایوری ؟ گرافیکم بروزه برد هم درایورهاش که جدیده و حتما بروز
ویندوزم سون سرویس پک 1 هست
قبلش 64 بیتی بود
الان 32 بیتی
الان سی پی یو 6 هسته ای من فقط زمانی قدرت خودشو نشون میده که بخوام چندین فیلم را کانورت کنم
در غیر این صورت یعنی برای کانورت 1 فیلم قدرتش مثل سی پی یوهای 1 هسته ای 70 تومنی هست![]()
Last edited by golmohammadi; 10-03-2011 at 13:22.
خیلی ممنون بله من میخوام همین کار رو بکنم که این طوری که شما گفتید میتونم این کار رو بکنم
واقعا از همه دوستان بایت راهنمایی ها تشکر مبکنم![]()
دوستان عزیز سلام
لطفا یه کانورتر ویدئو رایگان که امکان
wmv-->mpeg4
dat-->mpeg4
داشته باشه.
لطفا فقط نرم افزار free معرفی کنید.
Last edited by mefmef; 10-03-2011 at 17:30.
سلام اسماعیل جان
بـــــروز رسانی بایوس و درایـــور ها و اســــتفاده از ویندوز سون و ویستا روی سیستم در زمینه متمرکــــز کردن فعالیت تمام هسته های CPU چهــار هسته ای جواب میـــده ولی تا حالا تو 6 هستـــه تست نکـــردم !
حالا اگــــه شما احساس می کنی که بایوس و درایورهای بردتون نیاز به بروز رسانی دارد اینکار رو انجام بدید .
موفق باشی
سلام دوست عزیــــز
از این تاپیـــک http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224541 ورژن مورد نظــرت رو دانلود کن .
![]()
سلام
از کجا بدونم نیاز داره به اپدیت یانه ؟
بعید میدونم با اپدیت بایوس چیزی بهتر بشه
فکر کنم باید برنامه ها خوشونو اپدیت کنند برای سی پی یوهای 6 هسته ای
البته بایوس تنظیمات بسیاری داره
میشه هر هسته را خاموش کرد و ....
شاید هم از تنظیمات همین بایوس بشه یه کارهایی کرد که مقداری تخصصی میشه
من که موندم چیکار کنم
با سلام
من میخواستم یک کانورتور خوب بهم معرفی کینی که wmv رو به فرمت قابل استفاده در دی وی دی پلیرها تبدیل کنه با حفظ کیفیت. این فرمت رو ی دی وی دی پلیر من به صورت صوت نشون داده میشه و تصویر نداره![]()
احتمال داره کدک تصویری شما تو اون فرمت فایل تصویری H264 باشه که خیلی از دستگاه ها قابلیت پخشش رو ندارن و باید تبدیل شن به فرمت دیگه ای
از نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate 6 استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)