شاید برای اون گروپ اینویس کردی !نوشته شده توسط merlin_magic
شاید برای اون گروپ اینویس کردی !نوشته شده توسط merlin_magic
سلام.
چه جوري ميشه بدون اجازه يكي رو اد كنم.
توی همین تاپیک معرفی شده ! جستجو کننوشته شده توسط (hooman)
يعني چي؟ ميشه لطفا توضيح بديد؟ منظورم گروپ ياهو است! مگه ميشه براي گروپ ياهو اينويز شد؟!!نوشته شده توسط tornado2800
سلام به همه ...بچه ها من احتياج به يه برنامه دارم كه كاراي زير رو انجام بده اگه ترفندي بلدي يا برنامه اي داري بگو ...ممنونت ميشم ..
يه برنامه اي كه مشخص كنه طرف تو چه ساعت هايي آنلاين بوده ........... و يه برنامه كه مشخص كنه كجا رفته با كي چت كرده ............دست گلت درد نكنه عزيز كه ميخواي به من كمك كني.... دمت گرم شديدا نياز دارم
کسی هنوز نتونسته این مشکل رو حل کنه ؟نوشته شده توسط soooot
![]()
سلام من دیروز یه هد ست برای voice chat گرفتم .ووقتی به خروخی کارت صدا وصل میکنم .ومیام تو یاهو مسنجر .تو کنفرانس گزینه hands free رو تیک بزنم نمیشه هر جور ور رفتم نتونستم .تو بالای روم قسمت actions تیک enable voice chat تیک خورده چه جوری disable کنم .
وسوال دوم اینکه برای اینکه هم ویس رو داشته باشی هم اسپیکر باید تبدیل بخرم .
همین مقدارشم بلد بودم عزیزم. اما مشکل اینجاست که آی دی مجازی نمیتونم بسازم. یعنی انگار نمیشه...نوشته شده توسط tornado2800
با این کار فقط میتونم پروفایلم رو ادیت کنم یا اما ID دیگه ای (مجازی) نمیتونم بسازم.
قبلا میشد اما انگار الان دیگه نمیشه آی دی مجازی ساخت
درسته؟!
++++++++++++++
چطور میتونم یک آهنگ که داخل کامپیوترم هست رو توی روم یا صفحه پی ام پخش کنم؟
Last edited by Mitamo; 06-11-2006 at 14:13.
اگر بخواهم از داخل کامپیوتر آهنگی رو توی روم پخش کنم باید چکار کنم؟
ميتوني اون آهنگ رو آپلود كني و لينكشو براي همه بفرستينوشته شده توسط Blue_Moon
براي اين كار ميتوني تو سات هاي آپلود رايگان عضو شي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)