دادا میخواستیماساژت بده ، نون بخره غذا درست کنه چایی دم کنه؟
والا زن آدمم دیگه اینکارا رو نمیکنه!
دادا میخواستیماساژت بده ، نون بخره غذا درست کنه چایی دم کنه؟
والا زن آدمم دیگه اینکارا رو نمیکنه!
edited...
please delet this post....
Last edited by prince72; 09-12-2008 at 08:48.
سلام دوستان
یه شمکلی واسه ان82 من پیش اومده ، موقعی که میخوان بلوتوث رو روشن کنم این ارور رو میده:
unable to perform bluetooth operation
ریست هم کردم ، مشکل حل نشده ، میخوام ببینم بدون فلش مشکل حل میشه؟
ببخشید شما میخواستید گوشیتون چی کار کنه ؟ منم جای شما بودم n79 می خریدم ولی گوشی بجز تو ظاهر و سیمبین و SMART theme و FM transmitter چیز بیشتری از 82 نداره ، پس اگر 82 نمیتونه شمارو راضی کنه ، حتما 79 هم همینطور خواهد بود ضمن اینکه ngage فعلا براش کار نمیکنه .آقا واقعأ من پشیمون شدم از خرید این ان 82
می خوام بفروشمش , یه ان 79 بخرم
کسی خریدار سراغ نداره؟؟؟
گوشی سالمه فقط نیاز به یه تعمیر جزئی داره (بلندگو)
حالم را بهم زد این ان 82
قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه
بلنگوشم که خراب کردی !!! توصیه میکنم اول دفترچه راهنمارو کامل بخون ، بعد یه سر بیا پی سی تو قسمت برنامه های کاربردی ببین طیف برنامه ها و کارایی که میتونن بکنن بعد بگو این گوشی کاری نمیکنه .... (یه توصیه اون 30 تومنی که برای فروش میخوای ضرر کنی + تفاوت قیمتی که با 79 داره رو سه قسمت کن یه قسمت برا یه خدمت کار بزار کنار ، یه قسمت برا تعمیر گوشی یه قسمت هم برا مترجم دفترچه ی 82 ( اگر با انگلیسی مشکل داری ) )
نه عزیز این کارا را نمی خواستم بکنه
می خواستم حداقل بعد از 6 ماه خراب نشه
می خواستم اینقدر ناز نباشه
می خواستم اگه 2 بار افتاد زمین چیزیش نشه
می خواستم اگه ................
می خواستم یه 6630 باشه با خصوصیات جدید و بهتر (دوربین بهتر-جی پی اس و ... )
اما.....
چشم آقا ............
6630 يه گوشي خفن كار ( يا يه جورايي بگم خر كار) و جانشين مناسبي واسه 3310 از اين نظره !!!
ضمن اينكه قابش به راحتي تعويض ميشه ( در رنگ ها و طرح هاي مختلف !!) و ارزون هست . N82 يه جورايي فانتزي و ظريفه و با اينهمه دم و دستگاهي كه داره عجيب نيست بعد از زمين خوردن آسيب ببينه .
البته مال من تا حالا 2 بار افتاده و طوريشم نشده .
واسه من بعد از حدود 11 ماه مشكلي نداره...
ناز از چه نظر؟ رنگش بره؟ خب بره مگه چيه...اصل كاري كه با گوشي انجام ميشه...
واسه 4 بار رو سراميك و 2 بار رو آسفالت افتاده...چيزيش نشده...
ديگه گوشي اونجوري نميبيني...چون هر چي كارايي بيشتر ميشه ظرافت كار بيشتر ميشه...![]()
این رو مورد توجه قرار بدید که معمولا روی n82 های جدید فریمور جدید نصبه که هک نشدنیه و ngage2 خبری نیست !!!
البته مشکل sign را میشه با cer/key حل کرد ولی ngage2 رو فعلا باید ببیوسی بزاری کنار و روش زیاد حساب باز نکنی.
من خودم اولا زیاد باهاش حال نکردم ولی الان که 4 هفته گذشته کم کم دارم بهش عادت میکنم و باهاش حال میکنم.کمی طول میکشه که از سیستم های سیمبیان بی دردسر (ساین و ...) به سیمبیان جدید عادت و مهاجرت کنی.
نه عزيز اينم حل شد !
برو اينجا :
htt p://ww w.m obilestan.net/showthread.php?p=740215#post740215
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)