سلام اگه منظورتون اینه که میخوایین تو یه زمان تعیین شده خودش شروع به دانلود کنه باید زمان رو تنظیم کنین و بزارین همونجوری بمونه (Start رو نزنین) خودش تو همون زمان Start میخوره
سلام اگه منظورتون اینه که میخوایین تو یه زمان تعیین شده خودش شروع به دانلود کنه باید زمان رو تنظیم کنین و بزارین همونجوری بمونه (Start رو نزنین) خودش تو همون زمان Start میخوره
ممنون .مشکل حل شد.
Last edited by saman1330; 05-12-2012 at 13:04.
با سلام دوستان idm من هی گیر می کنه stop میده حتی سی پی یو هم 100 % نمیشه اگه بشه یه نسخه با یه کرک خوب معرفی کنید ممنون میشم .
سلام
من یه سوال درباره اینترنت دانلود منیجر داشتم قبلا که روی هر لینکی کلیک میکردم به صورت خودکار صفحه دانلود اینترنت دانلود منیجر باز میشد ولی امروز هر لینکی که قبلا با این نرم افزار دانلود کرده بودم و کلیک میکنم دیگه به صورت خودکار صفحه دانلود این نرم افزار باز نمیشه و باید کلیک راست کنم و گزینه download with IDM رو بزنم تا صفحه دانلود این نرم افزار باز بشه! چرا اینطوری شده ؟ باید چکار کنم که دوباره مثل قبل بشه؟
سلام .
شما اول وارد اینترنت دانلود منیجر بشید .
در سربرگ Downloads>>Options کلیک کنید و باید ببنید مرورگر شما چیه. مثلا اگه موزیلا بود تیک موزیلا رو میزنید . مثل تصویر زیر .
موفق و پیروز باشید![]()
Last edited by ALI . R; 05-12-2012 at 18:44.
از مرورگر internet exploler استفاده میکنم . تمام تیک ها از قبل زده شده . عجیبه تا دیروز مشکلی نداشتم نمیدونم چرا اینجوری شده!
شما دوباره idm رو نصب کنید . ببینید مشکلتون حل میشه !![]()
ما این همه سوال کردیم بالا جواب نداشت ؟ عجبا
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من امروز یه فیلم رو دانلود کردم.اما چون درایوم جا نداشت. پیغامی اومد مبنی بر اینکه فایل در C:\Users\user\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\user\s1 16_mrleecher_com_384 ذخیره شده
وقتی به مسیر رفتم فایل فیلم رو دیدم اما هیچ پسوندی نداشت و type : file بود
چطوری میتونم فیلم رو به حالت اولش برگردونم
خواهشا کمک کنید
حجم فیلم خیلی خیلی بالاست!
ممنون
سلام
اگر فرمت فایل را میدونید (مثلاً mkv) و مطمئنید فایل کامله؛ اول کاری کنید اکستنشن فایل دیده بشه (در قسمت View تیک بزنید)
بعد فایل را rename کنید و پسوند mkv را به ان اضافه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)