تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 1081 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

من چند بار سعی کردم آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی کسپراسکای رو نصب کنم، ولی بعد از نصب و آپدیت وقتی سیستم بالا میاد هنگ میکنه و تنها راهش اینه که باتری لپتاب رو در بیارم . وقتی اوتوران ش رو غیر فعال میکنم و ویندوز اجرا میشه اونوقت میتونم کسپراسکای رو اجرا کنم و کار میکنه ، البته اگر مثلا فایرفوکس باز باشه دوبار موقع اجرا هنگ میکنه و همون مشکل قبلی.
    1:
    چه دلایلی ممکن وجود داشته باشه که این طوری میشه ؟
    2:
    اگر مشکل حل نشد چه اینترنت سکیورتی را پیشنهاد میکنید که تمام امکانات کسپراسکای را داشته باشد و قوی هم باشد.

ممنون میشم اگر جواب بدید.

سیستم:
    Vindows vista home premieum 32
    Intel core 2 duo

شما از چه نسخه اي از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا برنامه هاي Anti Spyware خاصي همراه با بوت شدن ويندوز ران ميشه؟آيا در تنظيمات كاسپر تغييري داده ايد يا خير؟آيا SP1 ويستا را در سيستم خود نصب كرده ايد يا خير؟رم سيستم شما چقدره؟
    اطلاعات بيشتري بايد در اختيار داشته باشيم تا با كمك هم بتونيم مشكل را حل كنيم.

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر میکنم کسپرسکی با vista sp1 مشکل داره با بیلد 325 دائم باعث هنگ ویندوز میشه در حالیکه اگر غیر فعال باشه مشکلی پیش نمیاد.

در آغاز فعالیت Arash6m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما از چه نسخه اي از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا برنامه هاي Anti Spyware خاصي همراه با بوت شدن ويندوز ران ميشه؟آيا در تنظيمات كاسپر تغييري داده ايد يا خير؟آيا SP1 ويستا را در سيستم خود نصب كرده ايد يا خير؟رم سيستم شما چقدره؟
    اطلاعات بيشتري بايد در اختيار داشته باشيم تا با كمك هم بتونيم مشكل را حل كنيم.
    قبلا بیت دیفندر داشتم که خوب کار نمی کرد مثلا یه worm به یکی از پورتها دایم حمله میکنه که کسپراسکای جلوش رو میگیره ولی بیت دیفندر اصلا نمیشناختش ، البته وقتی کسپر اسکای رو دستی اجرا میکنم ، باید فایرفوکس هم بسته باشه تا هنگ نکنه، انتی سپایور یا فایروال خاصی هم ندارم ، تغیراتی درش ندادم همون دیفالت خودش هست.
    بله تازگی SP1 را خود ویندوز اتوماتیک نصب کرده ولی این مشکل قبل از نصب SP1 هم وجود داشت، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

اطلاعات سیستم:
    kIS 7.0.1.325
    Vista home premieum 32 SP1
    RAM : 2 GB
    HDD: 200 GB
    CPU: Core 2 Dou

برنامه هایی سیستم :StartUp
    ATI crystal control
    LG System control Manager
    LG Intelligent Update
    Realtek HD Audio manager
    Windows- Sidebar

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تازه ورژن 7.0.2.407 را نصب کردم، تا الان مشکل فوق برطرف شده. می تونه ربطی داشته باشه ؟

با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

قبلا بیت دیفندر داشتم که خوب کار نمی کرد مثلا یه worm به یکی از پورتها دایم حمله میکنه که کسپراسکای جلوش رو میگیره ولی بیت دیفندر اصلا نمیشناختش ، البته وقتی کسپر اسکای رو دستی اجرا میکنم ، باید فایرفوکس هم بسته باشه تا هنگ نکنه، انتی سپایور یا فایروال خاصی هم ندارم ، تغیراتی درش ندادم همون دیفالت خودش هست.
    بله تازگی SP1 را خود ویندوز اتوماتیک نصب کرده ولی این مشکل قبل از نصب SP1 هم وجود داشت، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

اطلاعات سیستم:
    kIS 7.0.1.325
    Vista home premieum 32 SP1
    RAM : 2 GB
    HDD: 200 GB
    CPU: Core 2 Dou

برنامه هایی سیستم :StartUp
    ATI crystal control
    LG System control Manager
    LG Intelligent Update
    Realtek HD Audio manager
    Windows- Sidebar
    دوست عزيز چون شما گفتين که از لپ تاب استفاده ميکنيد، و حتماً هم از ويندوز نصب شده خودش دارين استفاده ميکنيد واضح هست که اين نوع ويندوز ها که همراه سيستم هست از يک نرم افزار امنيتی روی خودشون بهره ميبرن (چه به خواهيد، چه نخواهيد نصب ميشه!) ،و چون اين نرم افزار اکثريت تحت تبليغات شرکت سيمانتک هست بيشتر از محصول نورتون استفاده ميکنند! اگر اين چنين هست حتماً ابتدا توسط برنامه مخصوص اين شرکت که در پايين عنوان ميکنم محصول سيمانتک خودتون رو پاک کنيد، (به غير از اين اگر برای پاک کردن نرم افزار عمل کنيد هميشه چندين فايل در سيستم باقی ميمونه!!!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته بعدی اين که موقع نصب محصول کسپر وقتی به صفحه پايين رسيدين يا گزينه مربوطه رو غير فعال کنيد، يا مدت زمانش رو زياد کنيد، چون بودن اين گزينه باعث ميشه که سيستم در زمانی که وارد ويندوز ميشه شروع به اسکن کنه که سرعت سيستم افت ميکنه...

تازه ورژن 7.0.2.407 را نصب کردم، تا الان مشکل فوق برطرف شده. می تونه ربطی داشته باشه ؟

با سپاس
    فکر نکنم ربطی داشته باشه!
    درضمن اين نسخه از نسخه های بتای محصول کسپرسکی هست که هيچ موقع نسخه بتا و آلفا بخاطر دارا بودن اشکالاتی پيشنهاد نميشه! فقط نسخه نهايی!

و يک نظر شخصی!!!:
    من هيچ موقع از ويندوز هايی که بر روی سيستم های لپ تاب هست خوشم نمياد! بخاطر اينکه بطور پيش فرض تغیيرات و برنامه هايی نصب دارن که...!!! و هميشه بعد پاک کردن اون يک سيستم عامل جديد نصب ميکنم، البته اين هم بگم که و حتماً هم شما اطلاع دارين پاک کردن ويندوز لپ تاب مثل سيستم شخصی نيست!!! چون در هارد لپ تاب يک فضايی هست که مختص فايل های ريکاوری و سيستمی لپ تاب هست که اگه اون پاک بشه برای نصب بعدی درايو های کل سيستمتون از بين ميره و ناچار هستين کل درايور های سيستمتون رو از سايت اصلی لپ تاب دانلود کنيد، که دارای حجم بالا و کار به همين راحتی هم نيست!!! البته بعضی شرکت های لپ تاب هم هستن که اين برنامه ها رو در قالب سی-دی همراه دارند (مثل توشيبا و...)...

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

14 سوال

من چون در استفاده از این آنتی ویروس تازه کار هستم سوالاتی دارم :

kaspersky اینطور که معلومه دو تا پکیج داره :

Anti virus

internet security

من آنتی ویروسش رو از قبل نصب کردم و مشکل آپدیت و... هم نداره .

ولی فکر میکردم برای کامل شدن امنیت کامپیوتر باید پکیج "اینترنت سکیوریتی" هم علاوه بر پیکیج آنتی ویروس نصب بشه .

یعنی فکر میکردم "اینترنت سکوریتی" بیشتر برای مبارزه با ادور ها -اسپم ها و سایت های مخرب هست +فایروال و.... و پکیج "آنتی وبروس" بیشتر برای مبارزه با ویروسها در کامپیوتر هست .
    و ایندو در کنار هم و با هم امنیت رو کامل میکنند .

ولی الان که پکیج "اینترنت سکوریتی" رو دانلود کردم و رفتم که نصب کنم پیغام میده که "آنتی ویروس" روی کامپیوتر نصب هست و باید اون رو uninstal کنید !

یعنی این دو پکیج با هم نمی سازند و باید یکی از اونها رو نصب کرد ؟؟؟
    درست گفتم ؟

نصب پکیج "اینترنت سکوریتی" به تنهایی تمام کارهای "آنتی ویروس" و کارهای فایروال و ضد جاسوس و مبارزه با سایتهای مخرب رو انجام میده ؟؟
    یعنی دیگه هیچ نیازی به پکیج "آنتی ویروس" نخواهد بود ؟؟

(چون من این پکیج آنتی ویروسی که نصب کردم هیچ مشکل سریال و ... نداره و کامل فعاله - میخوام بی حساب اونو از روی سیستم برندارم - فقط اگر لازمه اینترنت سکوریتی رو بجاش نصب کنم )

ممنون اگه زودتر جواب بدید .

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

من چون در استفاده از این آنتی ویروس تازه کار هستم سوالاتی دارم :

kaspersky اینطور که معلومه دو تا پکیج داره :

Anti virus

internet security

من آنتی ویروسش رو از قبل نصب کردم و مشکل آپدیت و... هم نداره .

ولی فکر میکردم برای کامل شدن امنیت کامپیوتر باید پکیج "اینترنت سکیوریتی" هم علاوه بر پیکیج آنتی ویروس نصب بشه .

یعنی فکر میکردم "اینترنت سکوریتی" بیشتر برای مبارزه با ادور ها -اسپم ها و سایت های مخرب هست +فایروال و.... و پکیج "آنتی وبروس" بیشتر برای مبارزه با ویروسها در کامپیوتر هست .
    و ایندو در کنار هم و با هم امنیت رو کامل میکنند .

ولی الان که پکیج "اینترنت سکوریتی" رو دانلود کردم و رفتم که نصب کنم پیغام میده که "آنتی ویروس" روی کامپیوتر نصب هست و باید اون رو uninstal کنید !

یعنی این دو پکیج با هم نمی سازند و باید یکی از اونها رو نصب کرد ؟؟؟
    درست گفتم ؟

نصب پکیج "اینترنت سکوریتی" به تنهایی تمام کارهای "آنتی ویروس" و کارهای فایروال و ضد جاسوس و مبارزه با سایتهای مخرب رو انجام میده ؟؟
    یعنی دیگه هیچ نیازی به پکیج "آنتی ویروس" نخواهد بود ؟؟

(چون من این پکیج آنتی ویروسی که نصب کردم هیچ مشکل سریال و ... نداره و کامل فعاله - میخوام بی حساب اونو از روی سیستم برندارم - فقط اگر لازمه اینترنت سکوریتی رو بجاش نصب کنم )

ممنون اگه زودتر جواب بدید .
    دوست عزيز محصول اينترنت سکوريتی کسپر الاوه بر دارا بودن آنتی ويروس قدرتمند اين شرکت دارای فايروال قوی و ساير برنامه هايی که ذکر کردين هست، پس با پاک کردن محصول آنتی ویروس و نصب اينترنت سکوريتی از آنتی ويروس اين شرکت بی بهره نميشين...

Last edited by Markus; 30-03-2008 at 19:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزيز چون شما گفتين که از لپ تاب استفاده ميکنيد، و حتماً هم از ويندوز نصب شده خودش دارين استفاده ميکنيد واضح هست که اين نوع ويندوز ها که همراه سيستم هست از يک نرم افزار امنيتی روی خودشون بهره ميبرن (چه به خواهيد، چه نخواهيد نصب ميشه!) ،و چون اين نرم افزار اکثريت تحت تبليغات شرکت سيمانتک هست بيشتر از محصول نورتون استفاده ميکنند! اگر اين چنين هست حتماً ابتدا توسط برنامه مخصوص اين شرکت که در پايين عنوان ميکنم محصول سيمانتک خودتون رو پاک کنيد، (به غير از اين اگر برای پاک کردن نرم افزار عمل کنيد هميشه چندين فايل در سيستم باقی ميمونه!!!)
    کد:
    نکته بعدی اين که موقع نصب محصول کسپر وقتی به صفحه پايين رسيدين يا گزينه مربوطه رو غير فعال کنيد، يا مدت زمانش رو زياد کنيد، چون بودن اين گزينه باعث ميشه که سيستم در زمانی که وارد ويندوز ميشه شروع به اسکن کنه که سرعت سيستم افت ميکنه...

فکر نکنم ربطی داشته باشه!
    درضمن اين نسخه از نسخه های بتای محصول کسپرسکی هست که هيچ موقع نسخه بتا و آلفا بخاطر دارا بودن اشکالاتی پيشنهاد نميشه! فقط نسخه نهايی!

و يک نظر شخصی!!!:
    من هيچ موقع از ويندوز هايی که بر روی سيستم های لپ تاب هست خوشم نمياد! بخاطر اينکه بطور پيش فرض تغیيرات و برنامه هايی نصب دارن که...!!! و هميشه بعد پاک کردن اون يک سيستم عامل جديد نصب ميکنم، البته اين هم بگم که و حتماً هم شما اطلاع دارين پاک کردن ويندوز لپ تاب مثل سيستم شخصی نيست!!! چون در هارد لپ تاب يک فضايی هست که مختص فايل های ريکاوری و سيستمی لپ تاب هست که اگه اون پاک بشه برای نصب بعدی درايو های کل سيستمتون از بين ميره و ناچار هستين کل درايور های سيستمتون رو از سايت اصلی لپ تاب دانلود کنيد، که دارای حجم بالا و کار به همين راحتی هم نيست!!! البته بعضی شرکت های لپ تاب هم هستن که اين برنامه ها رو در قالب سی-دی همراه دارند (مثل توشيبا و...)...
    ممنون دوست عزیز

اتفاقا دقیقا موقع نصب ورژن جدید همین کار رو انجام دادم، و Aplication startup check رو غیر فعال کردم، شاید علت اینکه هنگ میکرد همین بوده باشه، روی سیستم من نورتون نصب نبود، اثری هم ازش ندیدم خوشبختانه، و اینکه این نسخه ای که نصب کردم نسخه نهایی 7.0.2.407 هست و بتا نیست.

معمولا باید از ویندوز یک Recovery درست کرد که وقتی ویندوز پرید بشه دوباره برش گردوند برا این کار CD همراهش هست و داخل CD یک نسخه از ویندوزی که با شماره سریالی که زیر لپ تاب هک شده نصب میشه زمانی که ویندوز را بخوایم از اول نصب کنیم. البته من ریکاوری نگرفتم.

هاردش باید 200 گیگابایت باشه ولی نمیدونم چرا داخل خود ویندوز مجموع پارتشین ها 185 گیگابایت هست، این طبیعیه ؟

مطلب بعدی اینکه من هر وقت وارد فروم P30word میشم یک worm کسپراسکای پیدا میکنه ، علت چیه ؟

با سپاس
    آرش

Last edited by Arash6m; 30-03-2008 at 20:27.

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

يك مشكلي كسي ميداند اين چه ويروسي است؟

توي همه درايو هام هست
    هرچند پاك كرد

يك مشكل ديگر هم دارم
    اينجا
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

اتفاقا دقیقا موقع نصب ورژن جدید همین کار رو انجام دادم، و Aplication startup check رو غیر فعال کردم، شاید علت اینکه هنگ میکرد همین بوده باشه، روی سیستم من نورتون نصب نبود، اثری هم ازش ندیدم خوشبختانه، و اینکه این نسخه ای که نصب کردم نسخه نهایی 7.0.2.407 هست و بتا نیست.

معمولا باید از ویندوز یک Recovery درست کرد که وقتی ویندوز پرید بشه دوباره برش گردوند برا این کار CD همراهش هست و داخل CD یک نسخه از ویندوزی که با شماره سریالی که زیر لپ تاب هک شده نصب میشه زمانی که ویندوز را بخوایم از اول نصب کنیم. البته من ریکاوری نگرفتم.

هاردش باید 200 گیگابایت باشه ولی نمیدونم چرا داخل خود ویندوز مجموع پارتشین ها 185 گیگابایت هست، این طبیعیه ؟

مطلب بعدی اینکه من هر وقت وارد فروم P30word میشم یک worm کسپراسکای پیدا میکنه ، علت چیه ؟

با سپاس
    آرش

مورد اول اين که: دوست عزيز آخرين ورژن نهايی محصولات کسپر ورژن 7.0.1.325 هست (تا اين لحظه) و ورژني که شما دارين استفاده ميکنيد نهايی نيست! برای اطمينان به صفحه دانلود کسپر سر بزنيد که در پايين قرار دادم تا مطمئن بشين،:
    کد:
    يک نکته ديگه اينکه محصول اينترنت سکوريتی کسپر بايد دارای گزينه های زير باشه در صورتی برای شما فاقد تمام قسمت ها هست!

مورد بعدی اينکه، اين کاملاً واضح هست که ظرفيت يک هارد هميشه اون چيزی که ميگن نيست!! چون مقداری از فضای موجود صرف استفاده از موارد مختلف هست که از بحث اين فروم خارج هست،مثلاً هارد 40 گيگ هميشه کامل 40 گيگ نيست... ولی برای هارد لپ تب همونطور که گفتم الاوه بر فضايی که در بالا گفتم مقداری هم برای ذخيره درايورها و همون فايل ريکاوری و فايل های سيستمی هست که موقع نصب بصورت مخفی هست که حتی اون فضا در ويندوز قابل مشاهده و کپی نيست..درست هست که شما ميگين که يک سي-دي ريکاوری همراهش هست ولی تا اون فايل های موجود در هارد نباشه (همونطور که گفتم) عمل ريکاوری و نصب درايور هایی مثل گرافيک و..صورت نميگيره...
    Last edited by Markus; 31-03-2008 at 13:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •