صبانت هم شده دیال آپ . تماس گرفتم میگه خط مشهد تهران مشکل داره .
میگه همه شرکت ها مشکل دارند . معلوم نیست چرت میگه یا ؟
صبانت هم شده دیال آپ . تماس گرفتم میگه خط مشهد تهران مشکل داره .
میگه همه شرکت ها مشکل دارند . معلوم نیست چرت میگه یا ؟
بابا اینا چرت میگن. از شانس بد ما چرا همش باید خط مشهد تهران به مشکل بخوره ؟!
خدا ازشون نگذره !
درسته و حقیقت داره ، دهه فجر بهره برداری از طرح بهبود مسیر ارتباطی تهران مشهد بود که به دلیل مشکلات فنی از همون موقع اینترنت مشهد بسیار مشکلدار شده ، همه شرکتها .نه فقط اینترنت بلکه شبکه های ادارای مثل بیمه نیروهای مسلح و حتی بانکها به مشکل خوردن ، اوج این قضیه اوائل اسفند بود ، مسئله کاملا فنی هستش و ربطی به مسایل سیاسی نداره. ( یادتونه همون موقع ها فیبر جاسک فجیره هم قطع شد ! فقط کم مونده بود از آسمون پیانو بیافته! )
Last edited by Masoud.Neshat; 14-03-2010 at 02:00.
سلام
من بعد از کلی جست و جو ِ شرکت لابزر رو انتخاب کردم . به نظر من نسبت به بقبه بهتره . سرعت واقعی تون رو بهتون میده. چتد تا سرویس هم داره که بسته به نیازتون می تونید بگیرید . بد نیست . خوبه به امتحانش می ارزه.
ببینید بدترین چیز همینه که سرعت واقعی رو بهتون بدن.سلام
من بعد از کلی جست و جو ِ شرکت لابزر رو انتخاب کردم . به نظر من نسبت به بقبه بهتره . سرعت واقعی تون رو بهتون میده. چتد تا سرویس هم داره که بسته به نیازتون می تونید بگیرید . بد نیست . خوبه به امتحانش می ارزه.
یعنی شما وقتی 128Kbps بگیرید میشه 16 کیلوبایت.
سرعت واقعی یعنی اینکه شما با سرویس 128 بتونید با حدود 14 کیلوبایت دانلود کنید.
ولی سرعت غیر واقعی شرکتهایی مثل صبا و یا شاتل اینه که با سرویس 128 بتونید تا سرعت 250 کیلوبایت دانلود کنید.
250x8=2000 یعنی شرکتهایی که سرعت واقعی میدن اگر ازشون سرویس 2 مگ رو بگیرید با سرعت 250 شاید بتونید دانلود کنید.
برای همین همیشه حواستون باشه که شرکتها میگن سرعت واقعی. راست میگن صبا یا شاتل سرعت واقعی اصلا نمیده. خیلی خیلی بیشتر از سرعت واقعی بهتون میده. ولی بعضی شرکتها همچین میگن مثلا شاتل سرعت واقعی نمیده که شما فکر کنی کمتر میده در حالیکه حدود 5 برابر بیشتر میده.
سلام دوست عزیز
من بار اولم نیست که دارم adsl می گیرم من تحقیقات زیادی انجام دادم و اطلاعات بسیاری جمع آوری کرده ام. من به شخصه دوست دارم که سرعت واقعی ام را به من بدهند حتی در ساعات اوج ترافیک! باید خدمت شما دوست عزیز بگم که با توجه به قانون 1به 10 شرکت هایی مثل صبانت و شاتل داران فقط سود می کنند. من هم یک زمانی خیلی دوست داشتم که از این دو شرکت بگیرم اما واقعا بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم که این ها مشتری داران جذب می کنند. مثلا چه فایده داره اینترنتی که تو ساعات اوج مصرف(ترافیک رایگان) سرعت صفر بشه! اینها سیاستشون اینکه کاربر در غیر ساعات رایگان از اعتبار خود استفاده کند و بعد از اتمام دوباره شارژ کند! قانون 1 به 10 یعنی اینکه یک خط مثلا 128 رو بین 10 نفر تقسیم می کنند.حالا هر کی پهنای باند اون یکی رو گرفت مهم نیست! قبلا مثلا صبانت 1به 4 و اواخر 1به 8 بود اما حالا.... شاتل هم همین طور.... در ضمن اینها اطلاعات کاربران را cache می کنند یعنی شما اگر یک فایل مانند mozilla firefox رو دانلود کنید سرعت بالایی دارد اما اگر فایلی که می گیرید جدید باشد احتمالا با افت سرعت مواجه می شید!همانطور که در شبکه های peer2peer واضح است.
بعد هم اصلا چه معنی دارد که زنگ میزنی به بخش فنی میگی سرعت پایینه میگن تازه ما پورن 2 مگابیت یا 1 مگابیت به شما دادیم. کلا با شعور مردم دارن بازی می کنند. هیچ کدومشون اطلاعات درست ندارن!
اگر دقت کرده باشید سایت google از همین روش استفاده می کند.
مطمئن باشید در شدید ترین ترافیک سرعت شما بالای 16 کیلوبایت برای سرویس 128 هستش و سرعت بین 50 تا 150 شناور هست. باز هم 4 برابر سرعت واقعی شما.من به شخصه دوست دارم که سرعت واقعی ام را به من بدهند حتی در ساعات اوج ترافیک
خیر اصلا اینطور نیست. در سرویس شبانه فقط این عمل انجام میشه.قانون 1 به 10 یعنی اینکه یک خط مثلا 128 رو بین 10 نفر تقسیم می کنند.حالا هر کی پهنای باند اون یکی رو گرفت مهم نیست
در روزانه هرکس افت سرعت داره بگه. حتی اگر کل کاربرها هم دانلود کنند ولی از سرعت قرار دادتون یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه کمتر نمیشه.
این کار اول اینکه خلاف قوانین هستش. دوما کدوم سروری هست که به ازای هر کاربر روزانه 100 مگ ذخیره کنه برای رضای خدا؟ (مینیمم رو حساب میکنم) سوم اینکه بر فرض اینکه کش کنه. کش کردن در گوگل برای رسیدن به نتیجه های بهتر هستش ولی وقتی مثلا سرعت دانلود یک فایل از سرور خودش خیلی بالاست چه لزومی داره فایل کش بشه و چطوری وقتی شما تقاضای دانلود از یک سایتی رو بدی شرکت ارائه دهنده در عوض اون سایت به شما فایل بده.در ضمن اینها اطلاعات کاربران را cache می کنند یعنی شما اگر یک فایل مانند mozilla firefox رو دانلود کنید سرعت بالایی دارد اما اگر فایلی که می گیرید جدید باشد احتمالا با افت سرعت مواجه می شید!![]()
این کار میشه تجاوز به حریم خصوصی و جرمه که شرکت شما از اطلاعات شما کپی بگیره.
شبکه ی P2P کاملا متفاوته.همانطور که در شبکه های peer2peer واضح است.
سرویس روزانه این مشکل رو نداره و شبانه هم با تمام فایلها مشکل داره. جدید و قدیم سرش نمیشه.اما اگر فایلی که می گیرید جدید باشد احتمالا با افت سرعت مواجه می شید
به هر حال موفق باشید
ببخشید ولی کدوم شرکت همچین حرفی رو میاد بزنه؟
ببخشید دوست من ...
من بیشتر از 1 ساله مشترک شاتل هستم اصلا چنین چیزی که شما میگین نه در مورد سرویس های آرت و نه
درباره سرویسهای اکو درست نیست ! سرویسهای ارت شاتل سرعت واقعی و ثابت با کیفیت خوب وپینگ
تایم پایین هست و 24 ساعته سرعت واقعی میده
سرویسهای اکو کیفیتش کمتره و سرعت دانلود و پینگ تایم در طول روز متغیره البته نه خیلی زیاد
در سرویسهای اکو پهنای باند اشتراکی است مثلا بعضی موقع ها شما با سرعتی بیشتر از پهنای
باند واقعیتون میشه دانلود کنید مثلا با یک خط 512 میشه با سرعت 150 تا 200 کیلو بایت در ثانیه
دانلود کرد ولی فقط در تایم غیر مجانی چون البته بستگی به سایت مربوطه هم داره
( که هر 1 گیگ اضافه بالای 9 هزار تومن باید پرداخت کنید !)
در ساعتهای مجانی سرعت کم میشه و حداکثر همون پهنای باند خودتون رو خواهید داشت اما اینکه
شما می فرمایید با خط 128 میشه 250 کیلو بایت دانلود کرد ممکنه به صورت لحظه ای باشه چون من
چنین چیزی رو نه دیدم و نه شنیدم ! لطفا در تمجید از یک شرکت اغراق نکنید !
من از شاتل استفاده نمیکنم که بخوام تمجید کنم.در ساعتهای مجانی سرعت کم میشه و حداکثر همون پهنای باند خودتون رو خواهید داشت اما اینکه
شما می فرمایید با خط 128 میشه 250 کیلو بایت دانلود کرد ممکنه به صورت لحظه ای باشه چون من
چنین چیزی رو نه دیدم و نه شنیدم ! لطفا در تمجید از یک شرکت اغراق نکنید !
ولی اگر مایل باشید فیلم دانلود 10 دقیقه ای با سرعت 230 تا 250 رو براتون بزارم؟
من سرعت روزانم از 200 کمتر نمیشه. دوستانی هم که شاتل دارند دقیقا براشون همینطوره.
اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)
البته صبا به مراتب از شاتل سرعت بالاتری میده.
به حرف من یک شرکت معروف نمیشه ولی چیزی که واضحه سرعت صبا و بعدش شاتل خیلی بیشتر از سرویسی هست که میگیرید.
عکسهای زیر رو ببینید. تقریبا همشون اواسط دانلود هست و نشون میده اتفاقی نیست سرعت بالای 200 کیلوبایت.
عکسها هیچ کدوم از یک سیستم نیستند و مربوط به بچه های همین تاپیکه و سرویس هم شاتل و صبا 128 کیلوبیت:
![]()
Last edited by ebicross; 17-03-2010 at 15:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)