سلام دوستان،
من میخوام توی عناصر یه آرایه عددهای تصادفی وارد کنم( عددها باید بین 1 تا 10 باشن). دقت کنید که نمیخوام عددها یکسان باشن اما وقتی از ()rand استفاده میکنم عددا یکی در میاد و همچنین بازه هم نمیشه براش تعریف کرد. لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوستان،
من میخوام توی عناصر یه آرایه عددهای تصادفی وارد کنم( عددها باید بین 1 تا 10 باشن). دقت کنید که نمیخوام عددها یکسان باشن اما وقتی از ()rand استفاده میکنم عددا یکی در میاد و همچنین بازه هم نمیشه براش تعریف کرد. لطفا راهنماییم کنید.
سلام، به این تاپیک مراجعه کنید در اونجا همین مساله جواب داده شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این سوالو از کتاب جعفر نژاد اصلا متوجه نمیشم چطوری بنویسماگه امکانش باشه کمکم کنید
برنامه ای بنویسید که با خواندن تعدادی عدد ورودی آنهارا در آرایه ای قرار می دهد سپس کلیه عناصر آرایه را بر عنصر وسط تقسیم می کند اگر عنصر وسط صفر باشد بر عنصر بعد از عنصر وسط تقسیم کند.چنانچه این عنصر صفر باشد بر عنصر قبل از عنصر وسط تقسیم کند.چنانچه این عنصر صفر باشد بر عنصر بعد از عنصر وسط تقسیم کند.اگر این عنصر صفر باشد برای پیدا کردن عنصری غیر صفر و انجام عمل تقسیم به روند قبلی ادامه دهد.اگر همه عناصر آرایه صفر باشند پیام مناسبی صادر کند.
سلام...
برنامه اي ﺑﻨﻮﻳﺴﻴﺪ ﻛﻪ ﺑﺮاي اﻋﺪاد زوج ﻛﻮﭼﻜﺘﺮ از 1000 ، ﻓﻘﻂ ﻣﺠﻤﻮع ارﻗﺎم ﻫﺮ ﻋﺪد را ﭼﺎپ کند. ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺜﺎل در اﻳﻦ دﻧﺒﺎﻟﻪ ﻋﺪدي ﺑﺎزاي اﻋﺪاد زﻳﺮ … 212 214 216 218 220 222 224 … ﺑﺎﻳﺪ در ﺧﺮوﺟﻲ ﻣﻘﺎدﻳﺮ زﻳﺮ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﭼﺎپ : ﺷﻮد … 5 7 9 11 4 6 8 …
درود
ممنون میشم اشتباه این برنامه رو بگین.
با تشکر فراوانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
،من اجرا کردم درسته،ظاهرا میخواهید یک تعداد عدد بگیرید ومیانگین محاسبه کنید.
سلام ، دوستان اگه ممکنه راهنماییم کنید !
برای ساختمان داده باید یک ماشین حساب بنویسم که با رعایت الویت عملگر ها باشد که یکی با پشته باشد ودیگری درخت محاسباتی
با استفاده از پشته نوشتم ولی درخت محاسباتی نمیدونم چیکار کنم![]()
ممنون دوست عزیز ، مثله اینکه visual studio قاط زده بود، جالبیش این بود که اررور هم نمیداد، فقط اجرا نمی کرد.![]()
مرسی از کمک شما دوستان![]()
کسی نمیخواد یه کمکی به ما بکنه؟؟؟؟![]()
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)