تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 1126 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

اطلاعات رو دیگه نمیخوام ، قراره دوباره بدم واسم پرش کنن
    فقط چیکار کنم که 500 گیگ رو کامل بزنه (الان 200 گیگ زده جای خالی داره)

این مرکز بازیابی اطلاعات هزینه چقدر میگیرن ؟
    سلام
    چون دیگه احتیاجی به اطلاعات ندارید و اصلش را دارید میتوانید از سایت مکستور یا سیگیت نرم افزار ست آپ هارددیسک را دانلود کنید و هارددیسک را دوباره پارتیشن بندی کنید از اول ، و اطلاعات دوباره درونش کپی کنید.
    برای ست آپ دوباره هارد به سایت مادر هارددیسکتان مراحعه کنید احتیاجی به پرداخت وجه به شرکت ها ندارید . اما اگر نمیتوانید به بنده بگویید تا ترتیب این کار را مجانا برایتان بدهم.

سید رضا امیر

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

بسیار ممنون دوست عزیز.
    بوق زدن دارای ریتم از صدای ضعیف به بلند نیست.
    بلکه یک صدای ثابت و با مکث 1 ثانیه بین هر بوق با بوق بعدی هست.
    روی سیستم قبلی که به مراتب ضعیف تر از سیستم جدید هست هر 2 هارد بدون مشکل کار میکردن.
    پاور جدید هم green 535w وات هست و فکر نکنم مشکل پاور داشته باشه.
    یکی از هارد ها که سالم هست و ویندوز روش نصب هست هیچگونه مشکلی نداره.
    اما هارد خراب رو وقتی فقط کابل برق بهش وصل هست هم بوق میزنه.
    به دلیل اینکه هارد این شرایط رو داره اصلا نمیتونم با بایوس وارد جزئیاتش بشم! چون اصلا شناسایی نشده.

مادر بورد رو بخاطر تعویض قطعات مجبور شدم عوض کنم.
    الان از مادربورد asus p7p55-Lx استفاده میکنم.
    تمام قطعات هم درست کار میکنن.
    قبل از تعویض در این چند روز آخری گاهی صفحه آبی ویندوز میومد! علتش رو نمیدونم!
    و متاسفانه هنوز نتونستم هارد معیوب رو روی یه سیستم دیگه هم چک کنم.
    سلام
    من فکر میکنم بهتر است هارددیسک را به یک مرکز تعمیرات نشان بدهید و بیشتر با آن سروکله نزنید .
    باید تست های بیشتر انجام شود:

1- تست سلامت برد هارددیسک
    ( متاسفانه شما ندارید البته گفتید مشابه دارید ولی اگر بردها را جابجا کنید و بردتان آسیب ببیند مشکلتان دوتا میشود ، خود دانید)
    اگر بخواهید بردها را جابجا کنید دقت کنید ، روی برد یک آی سی بزرگ وجود دارد چند خط نوشته دارد که یکی از آنها با عدد 100 شروع میشود اگر هردو شماره که با 100 شروع میشوند یکسان است بردها مشابه هستند.
    توجه : در بعضی از هارددیسک های مکستور در خط اول یا دوم برد شماره دیگری نیز وجود دارد مانند D4-D4 یک زوج از یک حرف و یک عدد آنها نیز باید مشابه باشند.

2- تست سلامت هد هارددیسک
    که ابزار خاص میخواهد بدون باز کردن هارددیسک

3- تست اسپیندل
    و .
    .

در آخر اینکه تست هارددیسک در مراکز تعمیرات برای شما هزینه در بر نخواهد داشت.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا رضا امير يه سوالي داشتم
    من حدود 10 ترابايت آرشيو دارم در 6 تا هارد اكسترنال
    حالا بگذريم
    من بطور مستقيم از DVD كپي ميكنم توي هارد اكسترنال ، يعني با هارد اينترنال كاري ندارم
    ولي در موقع كپي كردن بطور از مستقيم از DVD به هارد اكسترنال ، هارد اينترنال شروع به فعاليت ميكنه
    در صورتيكه وقتي من به طور مستقيم از ديويدي به هارد اكسترنال كپي ميكنم هارد اينترنال نبايد فعاليت خاصي داشته باشه .
    چرا اينطوريه ؟؟؟
    آيا نرم افزار ديگه اي هست كه مستقيم كپي كنه و كاري به هارد اينترنال نداشته باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    آقا رضا امير يه سوالي داشتم
    من حدود 10 ترابايت آرشيو دارم در 6 تا هارد اكسترنال
    حالا بگذريم
    من بطور مستقيم از DVD كپي ميكنم توي هارد اكسترنال ، يعني با هارد اينترنال كاري ندارم
    ولي در موقع كپي كردن بطور از مستقيم از DVD به هارد اكسترنال ، هارد اينترنال شروع به فعاليت ميكنه
    در صورتيكه وقتي من به طور مستقيم از ديويدي به هارد اكسترنال كپي ميكنم هارد اينترنال نبايد فعاليت خاصي داشته باشه .
    چرا اينطوريه ؟؟؟
    آيا نرم افزار ديگه اي هست كه مستقيم كپي كنه و كاري به هارد اينترنال نداشته باشه؟؟
    سلام دوست خوبم
    اولا" - سیستم عامل شما در هارد اینترنال نصب است ، بنابراین هر عملیاتی را که سیستم عامل انجام میدهد طبعا" از آن هارد استفاده میکند . این اصلی ترین دلیل هار کرد آن هارددیسک اینترنال شما است . و اگر میزان اطلاعات از میزان اختصاص داده شده در رم کامپیوتر بیشتر باشد بصورت پیش فرض سیستم عامل باقی اطلاعات که از رم سرریز میشود را در فایل های خاصی در مکان نصب خودش میریزد مگر اینکه شما این مکان را تغییر دهید.Virtual memory

برای راحتی شما نحوه رسیدن به آن در ویندوز 7 را میگذارم در اینجا شما میتوانید میزان این حافظه در هارددیسک را کم زیاد و حتی مکانش را تغیر دهید.
    1-روی My Computer راست کلیک کنید و Properties را بزنید
    2- در منوی سمت چپ بر روی Advanced System setting کلیک کنید
    3- در تب Advanced قسمت اول Performance روی setting کلیک کنید
    4- در پنجره باز شده روی تب Advanced کلیک کنید
    5- در وسط صفحه بر روی Change کلیک کنید

دوما" - اگر شما در سیستم عامل ویروس کش نصب کرده باشید در هنگام عملیات کپی برداری این نرم افزار فعال است پس دوباره هارد اینترنال کار میکند.

سوما" شما آپشنی دارید به نام DMA که بصورت پیش فرض on میباشد ولی در بعضی سیستم عامل های قدیمی باید آن را بصورت دستی on کنید . Direct Memory Access به شما در انتقال اطلاعات بدون گذر از قسمتهایی که زمان انتقال را هدر میدهند کمک میکند.

پیشنهاد:
    اگر از هارددیسکهای اکسترنال استفاده میکنید ، بصورت آماتور یا حرفه ای ( نه کاربر عادی) حتما از سیستمهای فایروال بهره ببرید زیرا سرعت بالایی دارند سیستمهای با درگاه USB کند هستند.

در آخر :
    خاطر نشان کنم که منوی HELP ویندوز بیشتر استفاده کنید و اینکه تخصص بنده سخت افزار است آنچه به عقل بنده در این مورد رسید و دانسته داشتم در اختیار گذاشتم .

توصیه:
    سیستم های وجود دارند که شما عموما به آنها در هنگام خرید قطعات توجه چندانی نمیکنید مانند Channel مثلا میگویند این مادربرد 3 کانال دارد در فلان قسمت . منظور این است که اگر مثلا در قسمت پل جنوبی مادربرد درگاه ساتا 1 کانال دارد و سرعت انتقال دیتا 1 گیگ است اگر شما 3 هارد متصل کنید سرعت انتقال دیتا در هر یک از هارددیسک ها در زمانی که همه با هم کار میکنند ، هرکدام فقط یک سوم از 1 گیگ است .حال آنکه در مادربرد 3 کاناله در این ناحیه سهم انتقال اطلاعات برای فقط 3 هارددیسک هر کدام 1 گیگ است.

امید وارم توانسته باشم حق کلام را ادا کنم.

5. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي ممنون از شما آقاي رضا امير

سوما" شما آپشنی دارید به نام DMA که بصورت پیش فرض on میباشد ولی در بعضی سیستم عامل های قدیمی باید آن را بصورت دستی on کنید . Direct Memory Access به شما در انتقال اطلاعات بدون گذر از قسمتهایی که زمان انتقال را هدر میدهند کمک میکند.
    اين نكته خيلي مهمي بود كه نميدونستم فقط آدرس تنظيمات مربوط به dma رو لطف ميكنين ؟؟ (ويندوز سون)

ويرايش :

حافظه مجازي رو قبلا غير فعال كردم چون سيستم من 4 گيگ رم داره و حداكثر از 30 درصد هم بيشتر نميشه. بعني نرم افزار زيادي نصب نكردم و كلا در حالت best performance هست
    Last edited by ata.royalfalcon; 20-02-2011 at 09:36.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

خيلي ممنون از شما آقاي رضا امير

اين نكته خيلي مهمي بود كه نميدونستم فقط آدرس تنظيمات مربوط به dma رو لطف ميكنين ؟؟ (ويندوز سون)

ويرايش :

حافظه مجازي رو قبلا غير فعال كردم چون سيستم من 4 گيگ رم داره و حداكثر از 30 درصد هم بيشتر نميشه. بعني نرم افزار زيادي نصب نكردم و كلا در حالت best performance هست
    سلام
    نوشتم برایتان که از help سیستم عامل استفاده کنید در قسمت جستجو عبارت خود را تایپ کنید شما را به آن قسمت راهنمایی میکند.

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام وبا عرض خسته نباشید
    من یه هارد مکستور 500 کیگ دارم
    یه سالی میشه که استفاده میکنم . جدیدا یه صداهایی مانند (خر خر) کردن (بعضی مواقع) شنیده میشه
    در ضمن ّبد سکتور هم میده
    با نرم افزار هم رفع نشد(regurator)
    میشه منو راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام mdoct
    صدای خر خر از هارددیسک نشانه خوبی نیست . اگر هارد شما گارانتی دارد به آن مراجعه کنید . اگر نه به یک متخصص در مراکز تعمیرات نشان دهید. شما هم که خودتان تست بد سکتور را انجام داده اید و میگویید که بد سکتور دارد سخت افزار خاصی هم برای رفع آن ندارید ! وقت را تلف نکنید.

داره خودمونی میشه reza1281's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض هارد هیتاچی

با سلام من یک هارد یک ترابایت هیتاچی خریدم وقتی که نصبش کردم و سیستمو روشن کردم متوجه شدم که هارد صدا میده البته وقتی سیستم روشنه ولی کار نمیکنم صدا نمیده اما اگه بخوام فایلی روباز کنم صدای خرخر خفیفی از هارد میاد لطفا منو راهنمایی کنید.باتشکر

داره خودمونی میشه EditEhsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه هارد 500 maxtor دارم . از این بنده خدا خیلی کار کشیدم همیشه درحال دانلود توش بودم و کار ترجمه سریال و انیمه هم انجام میدادم . امروز صبح یه دایرکتوری از این هارد رو باز نکرد . چک ویندوز رو که زدم دیگه کل هارد رو نشناخت (کل هارد یه پارتیشن بود)
    یعنی فقط نوشته بود درایو F و شکل هارد رو نیاورده بود (ویندوز 7 64bit)
    خلاصه پیغام میداد که اطلاعات درست نمیباشد . بعد از اینکه با چند تا برنامه مثل Paragon Partition Manager (چه تو ویندوز و چه تو داس) و پارتیشن مجیک چک کردم هارد کلا رفت . کابل رو درآوردم و دوباره زدم الان شکل درایو اومده ولی حجم نشون نمیده. روش هم کلیک میکنم میگه فرمت کن که فرمت هم نمیکنه .
    درضمن صدای موتور هارد و میشنوم و خر خر هم نمیکنه .
    دوستان یه کمکی بکنن , خود هارد مهم نیست اما بعضی اطلاعاتش مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •