تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 269 از 2403 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همشهریهای گل...
    من میخوام فردا واسه گرفتن مودم و و و و خلاصه این چیزا برم.
    حالا شماها که استفاده کردین به نظرتون کدوم شرکت خدمات بهتری داره؟
    راستی یه سوال :
    فرض کنید من محدود 1 گیگ بگیرم .. این 1 گیگ مختص دانلوده یا سند و رسیو هم حساب میکنن.
    مخلص همشهریها

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همشهریهای گل...
    راستی یه سوال :
    فرض کنید من محدود 1 گیگ بگیرم .. این 1 گیگ مختص دانلوده یا سند و رسیو هم حساب میکنن.
    مخلص همشهریها
    ASk بگیر
    سند و رسیو حساب میشه فقط دانلود نیست

3. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

12

سلام به همشهریهای گل...
    راستی یه سوال :
    مخلص همشهریها
    اول بگو کدوم خطی که دوستان شما رو راهنمایی کنند که سرعت این خط در صبح و شب چه قدر است تا زمانی که خریدی انشاءالله مبارکت باشه نگی چرا سرعت من 100 یا 200نیست.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همشهریهای گل...
    راستی یه سوال :
    مخلص همشهریها

خیلی کمه 1 گیگ فوق العاده کمه . 1 گیگ نگیر . ÷شیمون میشیا ؟
    به حرفم گوش کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بیراک جان و دوستان سوال ما رفت زیر اینهمه بحث :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی کمه 1 گیگ فوق العاده کمه . 1 گیگ نگیر . ÷شیمون میشیا ؟
    به حرفم گوش کن
    منم موافقم 1 گیگ خیلی کمه بخصوص اینکه هوس بکنی گاهی اوقات تو روز هم یه ناخنکی به دانلود بزنی ! همه ترافیک دانلودی و آپلودی حساب می شه ... از باز کردن صفحات تا ......... به نظرم برای کسی که مصرف کمی داره و نمی خواد دانلود کنه یا سراغ کارای حجم بر بره ( مثلا دیدن ویدئو آنلاین مثل یوتوب و ... ) ماهه اول خوبه اشتراک 3 گیگ بگیره و خیالش راحت باشه روزی 100 مگ می تونه مصرف کنه ... کلا بعد از ماه اول دستت میاد که به چقدر حجم نیاز داری و می تونی برا ماهای بعدی برنامه ریزی کنی ... در مورد اینکه از کدوم شرکت بگیری هیچ نظری ندارم ! اساتید تشریف دارن راهنمایی می کنن

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اما در مورد افزایش سرعت تورنت :
    یکی از دوستان لطف کردن تو چند صفحه پیش راهنمایی کردن که برای افزایش سرعت تورنت می شه هم تعداد فایلای دانلودی رو افزایش داد هم از port forwarding استفاده کرد . هر چند اینجا جای بحثش نیست اما در مورد port forwarding باید نکات زیر رو بگم :

قبل هر چیز بگم که با این کار هم سرعتم تغییر محسوسی نکرده !! پس انتظار معجزه نداشته باشین و اگه می خواین این روش رو امتحان کنین قبلش حتما مطالب مربوط بهش رو خوب بخونید و یاد بگیرید تا مشکل بیشتری براتون ایجاد نشه ...
    قبل از هر چیز باید بدونیم اصلا شماره پورت چیه ! پس اینجا رو بخونین :
    کد:
    پس یاد گرفتیم که هر برنامه ای برای ارتباط از یه شماره پورتی استفاده می کنه ... واسه همینه که مثلا وقتی مخابرات بعضی پورتها رو می بنده بعضی برنامه ها مثل مسنجر ممکنه نتونن کار کنن ... برنامه تورنت هم از یه سری پورت واسه ارتباط با اینترنت استفاده می کنه ... اگه اون پورتها بسته بشه یا براشون محدودیت ایجاد بشه ( چه از طرف مخابرات چه شرکتا ) این برنامه هم با افت سرعت مواجه می شه ... بنابراین یکی از روشهایی که می تونیم تست کنیم تغییر دادن پورت یا اختصاص دادن سرعت بیشتر به یه سری پورت خاص هست تا برناممون بتونه با سرعت بیشتری کار کنه ... برای این کار 2 تا روش هست ... یکی اینکه پورتهایی که برا برنامه تورنت استفاده می شن داخل تنظیمات خود مودم تعریف بشن تا پهنای باند بیشتری بهشون اختصاص داده بشه ... این تنظیمان معمولا تو قسمت NAT مودم-روترها وجود داره ... اما یه روش دیگه که می خوایم اینجا بگیم تنظیم نرم افزاری تو خود برنامه utorrent هست . یه سری کارها هست که "ممکنه" تو افزایش سرعت دانلود تورنت تاثیر مثبت داشته باشه که دوستمون تو این تاپیک توضیحات کامل دادن :
    کد:
    اگه تو برنامه دقت کنین می بینین زیر پنجره برنامه یه علامت شبیه تابلو خطر زرد رنگ هست که وقتی همه چیز ( از جمله سرعت پورتهای ارتباطی ) خوب باشه شکلش به یه علامت تایید سبز رنگ تغییر می کنه ... معمولا وقتی اینطوره با عوض کردن شماره پورت هم سرعت تغییر محسوسی نمی کنه ! پس بهتره بهش دست نزنین و فقط چیزای دیگه رو تنظیم کنین ... اما اگه خواستین پورتهای دیگه رو هم تست کنین یا وقتی دیدن علامت بصورت دایره قرمز در اومده یعنی اون پورت مشکل داره ... یا می تونین رو همون شکلک کلیک کنین تا پنجره speed guide باز شه ... یا از گزینه options>speed guide یا options>preferences>connection شماره پورت جدید رو وارد کنین و تیک قسمت enable upnp بردارین . در مورد اینکه چه شماره پورتی بهتر جواب می ده نظرات متفاوته ! یکی می گه 45682 یکی می گه بین 6881 تا 6889 و یکی هم می گه بالای 10000 هر چی شد ( البته تو محدوده شماره پورتای مجاز که تو لینک اولی توضیح داده شده ) !! اما در هر صورت بعد از اینکه شماره پورت جدید رو تنظیم کردین باید یک بار چک کنین که اون پورت تو کامپیوتر شما باز باشه و توسط فایروال یا شرکت اینترنتی بسته نشده باشه .. براي تست وجود مشكل با PortForwarding در برنامه µTorrent به منوي Options و سپس Speed Guide برین و برروي دكمه Test if port is forwarded correctly كليك کنید ... یه پنجره باز می شه که اگه ok بود و علامت تایید سبز داد یعنی اون پورت برای کامپیوتر شما بازه و مشکلی نداره تا از اون طریق کامپیوترهای دیگه با برنامه شما ارتباط برقرار کنن... تو خود برنامه تورنت هم می تونین شکلکی رو که گفتم ببینین بعد از شروع دانلود قرمزه یا به رنگ سبز در میاد ... ( البته باید صبور باشین و عجله نکنین ممکنه اون لحظه سرعت اینترنت پایین باشه و الکی شکلک قرمز بیاد یه چند دقیقه صبر کنین ) اگه هم تو قسمت شماره پورت در speed guide عدد 0 رو وارد کنید خود برنامه اتوماتیک یه پورت در نظر می گیره که البته اون رو هم باید تست کنید ... یادتون نره باید در قسمت
    options>preferences>connection حتما گزینه add windows firewall exeption تیک خورده باشه یعنی فایر وال ویندوز اون پورتی رو که شما انتخاب کردین رو مسدود نکنه ... چون با فعال بودن هر نوع فایر وال ( چه ویندوز چه فایروال متفرقه ) معمولا پورتهایی که ازشون تو ویندوز استفاده نمی شه برای امنیت بیشتر بسته می شن .

و در آخر حتما پایین این صفحه رو ببینین که یه کوه اطلاعات خیلی مفید + توضیحات با عکس در این مورد داده شده : ( باز هم تاکیدمی کنم تغییر پورت ممکنه تاثیر زیادی تو سرعت نداشته باشه و برای من تاثیری نداشته و سرعت هنوز پایینه و اگه می خواین امتحانش کنین قبلش اینا رو مطالعه کنین . موفق باشین )
    کد:
    Last edited by birak; 17-02-2010 at 01:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان فرمودن که من اقلا گفتم که مشکل رپید از اندیشه نیست.درسته.ولی هنوزم یه خورده اندیشه رو مقصر میدونم.امروز واسه تمدید رفته بودم.با بخش فنی که صحبت میکردم و اینکه این 2 هفته سرعت بد بوده میگفت خب طبیعیه شب ها تعداد دانلود ها زیاد میشه و پهنای باند پایین میاد.انگار داره کلاس اولی رو .. میکنه.اگه مشکل اینه پس چرا تا قبل از دو هفته پیش شبا مشکلی نبود ؟
    حداقل واسه من که 512 داشتم سرعت شب و روز فرقی نمیکرد.
    حالا امروز میگفت اونایی که بالاتر از 128 هم بودن ما سرعتشون رو آوردیم 128.(فکر کنم بدونید یه چند روزه حداقل اندیشه رو تحت فشار قرار دادن که بالاتر از 128 به مشترکین حقیقی نده که البته امروز بالاخره ازشون گرفتم.)
    خلاصه اینکه مشکلات جیمیل و تورنت و رپید خوب معلومه که از جایه دیگست ولی اندیشه هم نمیتونه یهو سیستمش رو عوض کنه اون به دلیل خیلی ساده : منی که 8 ساله مشتریش هستم هم اگه قرار باشه سرعت اسمی داشته باشم دلیلی واسه موندنم ندارم.

11. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بیراک جان و دوستان سوال ما رفت زیر اینهمه بحث :
    کد:

دوست عزیز در مورد port forwarding ( با اینکه جای بحثش اینجا نبود ) تقریبا کامل توضیح دادم ... لینکایی که گداشتم رو حتما بخونین اطلاعات خیلی خوبی توشون هست و یه سری تنظیمات برای سرعت بهتر ... البته در حال حاضر که واسه من تاثیری نداشته و همین الان که ساعت 1:30 شبه سرعت تورنتم 15 کیلو بایته ! ... در مورد استفاده از وی - پی - ان هم باید بگم معمولا سرعت رو نه تنها افزایش نمیده بلکه کاهش هم می ده ! بخصوص وقتی که سرعت دانلودتون در اون لحظه بالای 512 کیلو بیت باشه ... چون اطلاعات باید با سرور خارجی رد و بدل بشه و از اون طریق شما اطلاعات رو می گیرین . علاوه بر این اکثر سرورهای وی -پی که اشتراکشون اینجا فروخته میشه چون ارزان قیمت هستند معمولا محدودیت سرعت دارن ... مثلا بعضی ها از حداکثر سرعت 512 پشتیبانی می کنن ... خب معلومه وقتی سرعت قاطی می کنه و بالای 1.6 مگا بیت هست استفاده از وی - پی باعث افت سرعت می شه ... فقط در بعضی موارد خاص ممکنه باعث بشه یه فایل با سرعت بیشتری دان بشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه castel_xd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزیز.

تمامی افرادی که تو مرکز مخابراتی 5 هستن به هیچ وجع از اندیشه سرویس نگیرن.

من بعد از 3 سال از پارس وی اومدم اندیشه و ماه دوم هستش دارم استفاده میکنم تا 25 روز پیش خوب بود مشکلی با اندیشه نداشتم ولی این چند روزه دقیقا از ساعت 1:15 دقیقه کم کم سرعت شروع به افت کردن میکنه و به ساعت 1:45 دقیقه که میرسه دیگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد.

توی سرویس پارس انلاین سرعت کم بود ولی دیگه اینطوری نمیشد که اصلا نشه از اینترنت استفاده کرد.

در حال حاظر سرویس Skype کلا از کار افتاده چون سرعت خیلی خیلی کمه

بازی انلاین هم به طور کل به ملکوت پیوسته ( WOW )

اگه واقعا بخاد همینطور ادامه بده مجبورا دوباره باید رفت پارس انلاین

تو روز سرعت مشکلی نداره ولی از اون تایمی که گفتم مشکل شروع میشه ( روزها سره کارم شب هم که میخوایم استفاده کنیم اینطور میشه )

یه مسله خیلی خیلی مهم دیگه رو هم باید بگم که بسیار بسیار ساپورت بدی اندیشه داره یعنی اگه ولشون کنی یه چک هم تو گوشت میزنن.

سرویس رو هم که شارژ انلاین میکنین باید زنگ بزنی برات فعال کنن اسم خودشون رو هم گذاشتن ISP

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •