مانگای هفته دیگه تأخیر خورده...
راستی یک سوال :
توی انیمه اون قسمتی که ناروتو با پین مبارزه میکنه و کیوبی رو میخواد آزاد کنه , میناتو میاد و جلوی ناروتو رو میگیره بعد توی صحبت هاشون میناتو میگه که اون موقع که کیوبی به دهکده حمله کرد توسط همون شخص ماسکدار یعنی توبی کنترل میشده.
پس چطوریه که میگن توسط مادارا کنترل میشده؟!
میگفت توسط یه شخصی , بعد هم میگه که تنها کسی که همچین کاری میتونست بکنه مادارا هست.
یادم نیست دقیق ولی فکر کنم اسمی از مادارا نیاورد... چیزی که یادمه اینه که گفت یه شخص ماسک دار از اکاتسوکی بود
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
یکی بره به صاحاب بخش بگه این نظر سنجی رو بردارن خیلی ضایست![]()
نه گفت یک شخص ماسکداری بود که کیوبی رو کنترل میکرد که میشه همین توبی.میگفت توسط یه شخصی , بعد هم میگه که تنها کسی که همچین کاری میتونست بکنه مادارا هست.
پس اگه توبی میتونه کیوبی رو کنترل کنه پس حتما شارینگانی در حد مادارا داره که تونسته اونو کنترل کنه.
پس نتیجه میگیریم که این قضیه حمله کیوبی کار مادارا نبوده![]()
Last edited by B3HZ@D; 11-11-2011 at 09:43.
قبل از اینکه مادارا ریننگانش رو رو کنه فکر میکردم شارینگان توبی مال مادارا بوده ولی اگه بود که خب مادارا الان مجبور نمیشد برای دفاع از خودش سوسانو جمع کنه میتونست مثل توبی جسمشو خالی کنه و همه چیزو از خودش عبور بده... حالا این شارینگانه از کجا اومده معلوم نیست بخصوص که میتونه تلپورت کنه یعنی خیلی خفنه!![]()
یه عکس فیک هم دیدم امروز ولی جالب درستش کردن گفتم خالی از لطف نیست شمام ببینین
![]()
توبی توی مبارزه با کونان میگه که ریننگان ناگاتو مال منه و خودم اون چشم ها رو به اون دادم...برای همین میخوام اونو پس بگیرمقبل از اینکه مادارا ریننگانش رو رو کنه فکر میکردم شارینگان توبی مال مادارا بوده ولی اگه بود که خب مادارا الان مجبور نمیشد برای دفاع از خودش سوسانو جمع کنه میتونست مثل توبی جسمشو خالی کنه و همه چیزو از خودش عبور بده... حالا این شارینگانه از کجا اومده معلوم نیست بخصوص که میتونه تلپورت کنه یعنی خیلی خفنه!
پس یعنی توبی ریننگان داشته یا شاید قبلا در اختیار کس دیگه ای بوده و حالا توبی بدستش آورده
البته تا اونجایی که میدونم فقط ریکودو سنین ریننگان داشته.
اصلا شاید این توبی همون ریکودو سنین باشه که حالا میخواد بیجوها رو دوباره جمع کنه و قدرت سابقش رو بدست بیاره.
چون با این قدرتی که اون داره تا حالا هیچ کسی حتی مادارا هم در سطح اون نیست
این عکس هم باحال بود...رایکاگه زده کله ساسکه رو کنده![]()
ریننگان که به احتمال خیلی زیاد و ممکن مال مادارا هست که بعد ازمرگش توبی که همکارش هم بوده برشون داشته وگرنه ریکودو کجا و توبی کجا اصلا معقول نیست... اینطور که به نظر میاد توبی اون ریننگان ها رو داده به ناگاتو از بچگیش چون هم ازوماکی بوده و چاکراش خیلی زیاد بوده و هم بدن ریکودو رو داشته یعنی مناسب برای ریننگان و شاید میخواسته با اونها مادارا رو احیا کنه چون مادارا اول بار که از تابوت درومد فکر میکرد که ناگاتو زندش کرده...
در ضمن فکر میکنم مادارا هم اونقدر ضعیف نیست که نتونه در برابر توبی بایسته هر چی باشه جفت چشمش هم ریننگان داره هم اترنال مانگکیو![]()
در مورد این که گفتم توبی ممکنه ریکودو سنین باشه تنها یک نظریه بود...ولی یک کم مشکوک میزنه...چون صحبت انچنانی در مورد ریکودو نشده و معلوم نشد زنده است یا مرده؟!
در ضمن ما که هنوز هیچ مبارزه ای از توبی ندیدیم که بتونیم قدرتش رو بسنجیم
حداقلش میدونیم که حملات فیزیکی تا اینجای کار روی اون اثری نداشته .. در اصل همه چیز از اون رد میشده
تکنیک انتقال و جابجایی اش هم که خیلی قدرتمنده.
ولی توی مانگا رایکاگه تونست به سوسانا مادارا ضربه بزنه و یکی از استخوان های اونو بشکنه.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)