تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 380 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اين ورژن بازي pes با ورژن هاي قديمي فرق داره. براي زميني زدن توي پنالي نبايد از ابتدا به طور مثال چپ و پايين رو بگيريد تا توپ رو به گوشه ي چپ و پايين بزنه بلكه بايد ابتدا كليد چپ رو نگه داشته و پس از زدن ضربه بلافاصله و قبل از اينكه توپ به دروازه برسد كليد پايين را فشار داده و نگه داريد
    براي دروازباني هم به همين حالت

سلام بچه ها من 2تا سوال داشتم میخواستم بدونم وقتی که گل میزنیم بازیکن چه شکلی لباسشو در میاره دوم اینکه وقتی تو محوته جریمه هستیم بازیکن چه جوری خودشو رو زمین میندازه تا داور پنالتی بگیره؟
    يكي از شايعاتي كه قبل از اومدن pes2008 توي دهن مردم افتاده بود همين بود كه بازيكن ميتونه پس از گلزدن لباسش رو از تنش خارج كنه اما اين امكان وجود نداره دوسته عزيز
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 16-04-2008 at 15:40.

داره خودمونی میشه gol2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.
    دوست عزيز منظورم اين بود چطوري ميشه توپهايي غير از توپهاي داخل بازي رو وارد كنيم

مثلن من با توپهاي سري نايك خيلي حال ميكنم . كه اين بازي فقط تو لا ليگا اين توپو داره

اگه سايتي ميشاسين معرفي كنيد . اگه اطلا عات دارين لطفن! توپها ونحوه وارد كردنشون به بازي رو ياد بديد.مرسي

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

آره. شما مي توني از قسمت اديت بازي اين كا رو بكني. هم بازيكن بسازي و هم چهره. در اين نسخه شما مي توني از روي يه فايل عكس در داخل بازي چهره رو هم بسازي. روش حرفه اي ساختن چهره هم هست كه كار من و شما نيست. هستن توي اين كار افراد زيادي كه توي ايران هستند. به نظر من بهترين فيس ميكر ايران و يكي از 2 فيس ساز برتر دنيا، سيد مصطفي يعقوبي هستش. ايشون واقعاً استاده. اطلاعات تكميلي در سايت:

موفق باشين.
    برای درست کردن چهره از یه عکس باید از برنامه ی Game Video studio استفاده کنم؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

1

دوست عزيز منظورم اين بود چطوري ميشه توپهايي غير از توپهاي داخل بازي رو وارد كنيم

مثلن من با توپهاي سري نايك خيلي حال ميكنم . كه اين بازي فقط تو لا ليگا اين توپو داره

اگه سايتي ميشاسين معرفي كنيد . اگه اطلا عات دارين لطفن! توپها ونحوه وارد كردنشون به بازي رو ياد بديد.مرسي

اول اينكه شما بايد يه تكسچر از توپ داشته باشين و يه فايل مدل واسه اين توپ. من توي نسخه هاي قبلي اين كار رو كرده بودم. اما الان يادم رفته.

نوع گرافيك منVGA:256MB 6200 GEFORS XFX هستش ومن روي گزينه ي Highگذاشتم
    شما حداكثر بايد با مديوم بازي كني. در اين حالت در بعضي از صحنه ها تيك ميزنه، اما خوده گيم پلي مشكلي نداره.
    نكته: در حالت High، تماشاچي ها 3 بعدي هستند، درحالت Medium تماشاچي ها 2 بعدي و در حالت Low هم بدون تماشاچي هستن.

برای درست کردن چهره از یه عکس باید از برنامه ی Game Video studio استفاده کنم؟
    اولاً Game Graphic Studio. دوما نه. اين برنامه فقط براي وارد كردنش هست. شما بايد از 2 يا سه برنامه استفاده كني كه مهمترينش OEdit هستش.

اطلاعات تكميلي در سايت:
    تبلیغات در فروم خلاف قوانین است !
    لطفا تکرار نشه !

sam fisher 08
    Last edited by Crespo; 16-04-2008 at 20:37.

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

ذوستان میدونم اینجا درباره ی نسخه ی pc این بازی بحث میشه ولی ممنون میشم کسی آدرسی یا لیستی رو به من بده که بتونم اسم واقعی بازیکنان(به خصوص کلاسیک) رو برای xbox 360 پیدا کنم
    ممنونم میشم اگر کمکم کنید

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ذوستان میدونم اینجا درباره ی نسخه ی pc این بازی بحث میشه ولی ممنون میشم کسی آدرسی یا لیستی رو به من بده که بتونم اسم واقعی بازیکنان(به خصوص کلاسیک) رو برای xbox 360 پیدا کنم
    ممنونم میشم اگر کمکم کنید
    سلام دوست عزيز
    بايد سرچ كني.
    من كه تا حالا نديدم. براي فيس ديدم، اما واسه اين نه

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سرچ كن شايد پيدا كني

داره خودمونی میشه gol2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

7

اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام کسی میدونه چه طور میشه رفت یه لیگ دیگه؟

مثلا من الان تو لیگ ِ هستم

تا آخر باید تو همین بازی کنم؟
    نمیشه رفت لیگ C یا B

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •