من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه
من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه
نه .... گوشیتون آخرین ورژن هست .... البته اگر زبان فارسی میخواید ، میتونید گوشیتون رو با پروداکت کدی که زبان فارسی داره ، آپدیت کنید ......
سلام دوستان من یه ان 95 8 گیگ گرفتم چند تا سئوال داشتم..
1- برنامه با پسوند sis نصب نمیشه ا برنامه هم سیمباین ویرایش 3 است
2- من نرم افزار gps رو تو گوشی نصب کردم ایکن مورد نظر هم در قسمت مربوطه میره اما اجرا نمیکنه
3- من وقتی اهنگ mp3 رو گوشی میریزم به قسمت fail mgr میره و در قسمت sound dijetal میخوام از اون قسمت انتقالش بدم به گالری
4- وقتی با گوشی کار میکنم هر 10 ثانیه ای صفحه مانیتور پرش داره
تشکر از شما
دوست من شما میتونید با تغییر کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ....
1- دقیقاً اون اروری رو که میده بنویس ... در ضمن شیا برنامه ای که میخوای نصب کنی احتیاج به ساین داشته باشه ...
2- اسم نرم افزار چیه ...؟ برای استفاده از gps باید 1 2 دقیقه ای منتظر کانکت شدن به ماهواره باشه ... در ضمن جای باز و بدون سقف و ....
3- خدا وکیلی من که نفهمیدم مشکلت چیه .....
4- هر 10 ثانیه !!!!! سریع گوشیتو آپدیت کن ... حتی اگه آخرین ورزن هم باشه
سلام اسم برنامه gps GarminMobileXT وقتی برنامه رو تو گوشی میریزم شکل ایکن برنامه میاد اما اثلا اجرا نمیشه
در مورد سئوال اخرم گوشیم رو ابگرید جدید کردم verjen 30 هستش
اینو هم بگم که موقعی که گوشی رو خریدم کلی برنامه با پسوند sis و jar بود که فقط برنامه های jar قابل نصب بودن....اسم اروری هم که میده هر چی هست ارور نصب رو میده
مثلا بازی هایی که در گوشی هستش با پسوند sis اخطار میده {در قسمت fail mgr }
مطمئنی درست مراحل نصب رو انجام دادین ...؟ خودتون نصب کردید با بیرون انجام دادن ....؟
دوست من متا مطمئنی گوشی رو آکبند خریدی ...؟ گوشیه آکبند که برنامه روش نصب نیست ...!!!!!
حتما یه پول قلملبه ازش گرفتن یه مشت فایل ریختن تو رمش هر کدوم هم یه ایراد داره یا ساین می خواد یا تاریخ گذشتس یا واسه سیمبیان 7وهشته یا ..........
در مورد Garmin هم شاید فقط فایل اجراییش رو نصب کرده پوشه مربوطه رو تو مموری کپی نکرده.
دوست من پست اول این تاپیک رو با دقت مطالعه کن:
در مورد اون برنامه ها هم باید ارروری که میده بنویسی تا دوستان راهنماییت کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکنم این دوستمون 8 گیگ چینی یا تقلبی داره که بدون سیستم عامله و دوربینش 1/3 مگاپیکسله و فقط جاوا روش نصب میشه این احتمال بود خواهشا جبهه نگیرید ولی درصورتی که تونسته باشه گامین رو نصب کنه هرچند که اجرا نمیشه این احتمال هم وجود داره که نسخه اولیه گارمینو نصب کردی که احتیاج به وصل شدن مستقیم به کابل usb داره و از طریق نرم افزار خودش رو گوشی نصب میشه جهت رفع این مشکل اخرین ورزن رو نصب کن که این مشکلت مرتفع بشه
دوستان عزیز من گوشی رو اک گرفتم 445 تومن همون جا هم برام ابگرید کرد البته از من خواسی که ابگرید کنم یا نه 15000 تومن هم بابت ابگرید
در ضمن ما هم که این قد په په نیستم که گوشی چینی بهم بندازه من قبل از گرفتن تفاوت اصلی و کره ای رو خونده بودم در انجمنی
راستی رو باطریشم نوشته made in japon
من برنامه در پست اول نحوه راه اندازی gps دانلود کردم.........
بازم اینو بگم که برنامه رو از طریق کابل ریختم نصبم شد اما اجرا نمیشه شکل یه دایره ای...تو این مایه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)