تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 357 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه
    نه .... گوشیتون آخرین ورژن هست .... البته اگر زبان فارسی میخواید ، میتونید گوشیتون رو با پروداکت کدی که زبان فارسی داره ، آپدیت کنید ......

داره خودمونی میشه babakeyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه ان 95 8 گیگ گرفتم چند تا سئوال داشتم..

1- برنامه با پسوند sis نصب نمیشه ا برنامه هم سیمباین ویرایش 3 است

2- من نرم افزار gps رو تو گوشی نصب کردم ایکن مورد نظر هم در قسمت مربوطه میره اما اجرا نمیکنه

3- من وقتی اهنگ mp3 رو گوشی میریزم به قسمت fail mgr میره و در قسمت sound dijetal میخوام از اون قسمت انتقالش بدم به گالری

4- وقتی با گوشی کار میکنم هر 10 ثانیه ای صفحه مانیتور پرش داره

تشکر از شما

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من شما میتونید با تغییر کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام دوستان من یه ان 95 8 گیگ گرفتم چند تا سئوال داشتم..

1- برنامه با پسوند sis نصب نمیشه ا برنامه هم سیمباین ویرایش 3 است

2- من نرم افزار gps رو تو گوشی نصب کردم ایکن مورد نظر هم در قسمت مربوطه میره اما اجرا نمیکنه

3- من وقتی اهنگ mp3 رو گوشی میریزم به قسمت fail mgr میره و در قسمت sound dijetal میخوام از اون قسمت انتقالش بدم به گالری

4- وقتی با گوشی کار میکنم هر 10 ثانیه ای صفحه مانیتور پرش داره

تشکر از شما
    1- دقیقاً اون اروری رو که میده بنویس ... در ضمن شیا برنامه ای که میخوای نصب کنی احتیاج به ساین داشته باشه ...
    2- اسم نرم افزار چیه ...؟ برای استفاده از gps باید 1 2 دقیقه ای منتظر کانکت شدن به ماهواره باشه ... در ضمن جای باز و بدون سقف و ....
    3- خدا وکیلی من که نفهمیدم مشکلت چیه .....
    4- هر 10 ثانیه !!!!! سریع گوشیتو آپدیت کن ... حتی اگه آخرین ورزن هم باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام اسم برنامه gps GarminMobileXT وقتی برنامه رو تو گوشی میریزم شکل ایکن برنامه میاد اما اثلا اجرا نمیشه

در مورد سئوال اخرم گوشیم رو ابگرید جدید کردم verjen 30 هستش

اینو هم بگم که موقعی که گوشی رو خریدم کلی برنامه با پسوند sis و jar بود که فقط برنامه های jar قابل نصب بودن....اسم اروری هم که میده هر چی هست ارور نصب رو میده

مثلا بازی هایی که در گوشی هستش با پسوند sis اخطار میده {در قسمت fail mgr }

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام اسم برنامه gps garminmobilext وقتی برنامه رو تو گوشی میریزم شکل ایکن برنامه میاد اما اثلا اجرا نمیشه

در مورد سئوال اخرم گوشیم رو ابگرید جدید کردم verjen 30 هستش

اینو هم بگم که موقعی که گوشی رو خریدم کلی برنامه با پسوند sis و jar بود که فقط برنامه های jar قابل نصب بودن....اسم اروری هم که میده هر چی هست ارور نصب رو میده

مثلا بازی هایی که در گوشی هستش با پسوند sis اخطار میده {در قسمت fail mgr }
    مطمئنی درست مراحل نصب رو انجام دادین ...؟ خودتون نصب کردید با بیرون انجام دادن ....؟
    دوست من متا مطمئنی گوشی رو آکبند خریدی ...؟ گوشیه آکبند که برنامه روش نصب نیست ...!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مطمئنی درست مراحل نصب رو انجام دادین ...؟ خودتون نصب کردید با بیرون انجام دادن ....؟
    دوست من متا مطمئنی گوشی رو آکبند خریدی ...؟ گوشیه آکبند که برنامه روش نصب نیست ...!!!!!
    حتما یه پول قلملبه ازش گرفتن یه مشت فایل ریختن تو رمش هر کدوم هم یه ایراد داره یا ساین می خواد یا تاریخ گذشتس یا واسه سیمبیان 7وهشته یا ..........
    در مورد Garmin هم شاید فقط فایل اجراییش رو نصب کرده پوشه مربوطه رو تو مموری کپی نکرده.
    دوست من پست اول این تاپیک رو با دقت مطالعه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد اون برنامه ها هم باید ارروری که میده بنویسی تا دوستان راهنماییت کنن.

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فکر میکنم این دوستمون 8 گیگ چینی یا تقلبی داره که بدون سیستم عامله و دوربینش 1/3 مگاپیکسله و فقط جاوا روش نصب میشه این احتمال بود خواهشا جبهه نگیرید ولی درصورتی که تونسته باشه گامین رو نصب کنه هرچند که اجرا نمیشه این احتمال هم وجود داره که نسخه اولیه گارمینو نصب کردی که احتیاج به وصل شدن مستقیم به کابل usb داره و از طریق نرم افزار خودش رو گوشی نصب میشه جهت رفع این مشکل اخرین ورزن رو نصب کن که این مشکلت مرتفع بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من گوشی رو اک گرفتم 445 تومن همون جا هم برام ابگرید کرد البته از من خواسی که ابگرید کنم یا نه 15000 تومن هم بابت ابگرید

در ضمن ما هم که این قد په په نیستم که گوشی چینی بهم بندازه من قبل از گرفتن تفاوت اصلی و کره ای رو خونده بودم در انجمنی

راستی رو باطریشم نوشته made in japon

من برنامه در پست اول نحوه راه اندازی gps دانلود کردم.........

بازم اینو بگم که برنامه رو از طریق کابل ریختم نصبم شد اما اجرا نمیشه شکل یه دایره ای...تو این مایه ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •