کاملا اشتباهه. اولا فعلا هیچ کارتی به بازار وارد نشده که بتونه از directX 11 ساپورت کنه و همی نطور هیچ بازی وجود نداره که از DirectX 11 استفاده کنه.
دوم اینکه به گفته ی سازندگان بازی هیچ فرقی بین نسخه ی DirectX 9.0c و DirectX 10 نیست. تنها تفاوت پشتیبانی نسخه ی DirectX 10 از vision 3d ایه.
با تشکر از شما دوست گرامی اما اگه چند صفحه قبل را نگاه کنید یک سایت گذاشتم که عکس های گیم را هم ذر dx 10 و هم در dx 9 گذاشته و مقایسه کرده.میت.نین برین و تفاوت ها و نور پردازی بهتر و جزییات بیشتر در dx 10 را ببینین.
با این حرف شما هم موافقم هنوز هیچ گیمی با dx11 نیامده اما صحبت من سر این هست که موتور گرافیکی ویندوز 7 اگه قویتره چرا فریم کمتری به من داده.... در ضمن گرافیک ati 4870 gddr5 دارای dx11 میباشد.
ترینر جدید بازی
:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم من اینه : CPU Q6600 Intel 2.4 ghz
Main Asus P5K-c
2 Gig Of Ram
Nvidia Geforce 8800 512mb
با آخرین درایور
من مانیتورم F700p سری لبخند LG هست و لامپ تصویره ... میخوام بدونم جریان این Htz چیه چون ررو فریم ریت تاثیر داره !
ویستا هم ندارم که تست کنم ...
والا فکر کنم برای شما فرقی نکنه. این تفاوت تو lcd ها خیلی به چشم میامد چون vertical syns اگه درست نوشته باشم تو 60hz خیلی بهتر خودشو نشون میده. کما اینکه بعضی از گیم ها باید حتما 60 hz بازی کنی تا گزینه ی vertical.. روشن بشه و بشه از این گزینه استفاده گرد.