تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 545 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه sepehrppp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینم سایت دانلود game for windows live جدید ترین ورژن از سایت microsoft

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای من که عالی اجرا میکنه!
    احتمالا مشکل شما از یه جای دیگه است.
    شما با dx10 اجرا میکنین؟؟
    من که دیشب امدم امتحانی ویندوز 7 نصب کردم دیدو افتضاح شد......
    شما کدوم نسخه را دارین؟
    32 بیتی یا 64 بیتی؟
    من 64 بیتی استفاده میکنم.

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید از دوستان اصفهانی کسی اینجا است که این بازی رو خریده باشه؟ میخوام ببینم از کجا خریده؟
    اگر اصفهانی داریم لطفا خبر بدن
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من بازی را الان تمام کردم بازی سنگیی است چه از لحاظ لود بازی چه از لحاظ بازی کردن

داستان بازی بسیار زیبا و معنی دار و پرمعما همکاری دو شخصیت بسیار زیبا است و همکاری این دو نفر بیانگر این است که شاید هیچکس نمیتواند به تنهایی کاری را انجام دهد و به نظر من انتخاب یک زن در کنار یک مرد برای انجام این ماموریت دشوار میتواند اصل برابری زن و مرد باشد

اما بیشترین ایراد به نحوه تنظیم دوربین است که یکی از نقاط ضعف این بازی بود که شاید ادم را بسیار خسته و درطول بازی گیج میکرد
    دیگری وقتی بازی به حالت دمو میرود و شما مشغول دیدن دموی بسیار زیبا هستید یکهو پیغامی میاید که دگمه اف یا وی را بزنید و شما تا می ایئد این کار را انجام بدهید به رحمت خدا رفته اید

اماگزینه های که در این ورژن هم تغییر نکرده و مختص کل نسخه ها است دنبال کلید رفتن جمع کردن کلیدها برای باز کردن درها و حل معماالبته به روش جدیدتر یا برداشتن گیاهان داروئی و مخلوط انها و

قوی ترین اسلحه به نظر من مگنوم بود که وقتی شما ان را اپگرید میکنید به یک سلاح بسیار قوی و کشنده تبدیل میشود سرعت شلیک پائین ولی بسیار قوی و کشنده است
    دشمنان بسیار قویتر شده اند و به راحتی نمیتوان انها را کشت

اماصرف نظر از همه نکان مثبت یا منفی رزیدنت اویل این گیمی است که باید ان را بازی کرد

4. 2 کاربر از 123list بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من رو wn7 7600 هیچ مشکلی ندارم ... با رو High با AA 4x و 70 htz با فریم ریت 45-52 بازی میکنم ...

سوالم اینه که فرق 60 با 70 هرتز خیلی محسوسه ؟
    و اینکه چه Frame Rate ای به بالا قابل قبوله .... ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من رو wn7 7600 هیچ مشکلی ندارم ... با رو High با AA 4x و 70 htz با فریم ریت 45-52 بازی میکنم ...

سوالم اینه که فرق 60 با 70 هرتز خیلی محسوسه ؟
    و اینکه چه Frame Rate ای به بالا قابل قبوله .... ؟
    شما با این تنظیمات اگه سیستم فولی داشته باشید فریم کم میگیرین..من با ویستا با high و 8x تا 75 تا فریم میگرفتم..
    شما با ویستا یک تست بزن ببین همون فریمو میگیری؟

اگه lcd داشته باشی زیاد تفاوتی بین 70 و 60 هرتز نیست.همه تو 60 شفافیت و یکدست بودن تصویر بیشتر هست.اما خوب به نسبت به lcd هم فشار مید.

7. این کاربر از sepehrppp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب ببخشید مگه دیوانم.dx10 کیفیت بالاتری داره.ثانیا میگفتن ویندوز 7موتور گرافیکی قوی تری داره.
    من ویندوز 7 build 7600 rtm msdn دارم.دیکه از این جدید تر نیست.
    اگه dx 11 داره پس باید خیلی روون تر اجرا بشه.
    کاملا اشتباهه. اولا فعلا هیچ کارتی به بازار وارد نشده که بتونه از directX 11 ساپورت کنه و همی نطور هیچ بازی وجود نداره که از DirectX 11 استفاده کنه.
    دوم اینکه به گفته ی سازندگان بازی هیچ فرقی بین نسخه ی DirectX 9.0c و DirectX 10 نیست. تنها تفاوت پشتیبانی نسخه ی DirectX 10 از vision 3d ایه.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیستم من اینه : CPU Q6600 Intel 2.4 ghz
    Main Asus P5K-c
    2 Gig Of Ram
    Nvidia Geforce 8800 512mb
    با آخرین درایور

من مانیتورم F700p سری لبخند LG هست و لامپ تصویره ... میخوام بدونم جریان این Htz چیه چون ررو فریم ریت تاثیر داره !
    ویستا هم ندارم که تست کنم ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کاملا اشتباهه. اولا فعلا هیچ کارتی به بازار وارد نشده که بتونه از directX 11 ساپورت کنه و همی نطور هیچ بازی وجود نداره که از DirectX 11 استفاده کنه.
    دوم اینکه به گفته ی سازندگان بازی هیچ فرقی بین نسخه ی DirectX 9.0c و DirectX 10 نیست. تنها تفاوت پشتیبانی نسخه ی DirectX 10 از vision 3d ایه.

با تشکر از شما دوست گرامی اما اگه چند صفحه قبل را نگاه کنید یک سایت گذاشتم که عکس های گیم را هم ذر dx 10 و هم در dx 9 گذاشته و مقایسه کرده.میت.نین برین و تفاوت ها و نور پردازی بهتر و جزییات بیشتر در dx 10 را ببینین.
    با این حرف شما هم موافقم هنوز هیچ گیمی با dx11 نیامده اما صحبت من سر این هست که موتور گرافیکی ویندوز 7 اگه قویتره چرا فریم کمتری به من داده.... در ضمن گرافیک ati 4870 gddr5 دارای dx11 میباشد.

ترینر جدید بازی
    :
    کد:
    سیستم من اینه : CPU Q6600 Intel 2.4 ghz
    Main Asus P5K-c
    2 Gig Of Ram
    Nvidia Geforce 8800 512mb
    با آخرین درایور

من مانیتورم F700p سری لبخند LG هست و لامپ تصویره ... میخوام بدونم جریان این Htz چیه چون ررو فریم ریت تاثیر داره !
    ویستا هم ندارم که تست کنم ...
    والا فکر کنم برای شما فرقی نکنه. این تفاوت تو lcd ها خیلی به چشم میامد چون vertical syns اگه درست نوشته باشم تو 60hz خیلی بهتر خودشو نشون میده. کما اینکه بعضی از گیم ها باید حتما 60 hz بازی کنی تا گزینه ی vertical.. روشن بشه و بشه از این گزینه استفاده گرد.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از شما دوست گرامی اما اگه چند صفحه قبل را نگاه کنید یک سایت گذاشتم که عکس های گیم را هم ذر dx 10 و هم در dx 9 گذاشته و مقایسه کرده.میت.نین برین و تفاوت ها و نور پردازی بهتر و جزییات بیشتر در dx 10 را ببینین.
    با این حرف شما هم موافقم هنوز هیچ گیمی با dx11 نیامده اما صحبت من سر این هست که موتور گرافیکی ویندوز 7 اگه قویتره چرا فریم کمتری به من داده.... در ضمن گرافیک ati 4870 gddr5 دارای dx11 میباشد.

ترینر جدید بازی
    :
    کد:
    یعنی گرافیک من دایرکت ایکس 11 رو ساپورت میکنه و من خودم نمیدوستم ؟؟

در ضمن این ترینر رو دانلود کردم میگه باید games for windows رو نصب کنی !! کار نمیکنه

آقا اون جایی که باید با اون کپسولی که آتش ازش میزنه بیرون و هی باید شارژش کنی گیر کردم !! چجوری اون موجودی که تنش پر از کرمهای سیاه رنگ هست رو بکشم (( قیافه اش شبیه همون موجودی است که اول بازی تو اون تنور گازی گیرش انداختیم و در رو بستیم و آتیشش زدیم ))

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[quote=robert;4237269]یعنی گرافیک من دایرکت ایکس 11 رو ساپورت میکنه و من خودم نمیدوستم ؟؟

در ضمن این ترینر رو دانلود کردم میگه باید games for windows رو نصب کنی !! کار نمیکنه

آقا اون جایی که باید با اون کپسولی که آتش ازش میزنه بیرون و هی باید شارژش کنی گیر کردم !! چجوری اون موجودی که تنش پر از کرمهای سیاه رنگ هست رو بکشم (( قیافه اش شبیه همون موجودی است که اول بازی تو اون تنور گازی گیرش انداختیم و در رو بستیم و آتیشش زدیم ))[/q

ان اکس لیو باید دانلو کنی بعداپدیت
    ان دشمن وقت با اتش از بین میره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •