تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 269 از 1174 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام به همه
    ديشب رفته بودم مربي ويارئال رو بكشم به همين خاطر نشد بيام
    خب به سلامتي بدون من هم سه تا زديد و برديد
    حالا X بگيريد كه اگه من بودم چندتا مي زديم
    الان اعضابم كمي خورده يعني از ديشب بهترما
    شب مي بينمتون وقتي كاملا آروم شدم
    فعلان برم اون يكي در ماشينمون رو هم بشكنم

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک به خاطر برد رئال
    و تسلیت به خاطر ویارئال
    و دیگر هیچ ...

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قهرمان (((((((((رئال مادرید)))))))))

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

گل های بازی دیشب........
    ساویولا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روبن:
    کد:
    هیگواین:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه رئال برند شوستر سرمربی رئال در مورد بازی دیشب تیمش در مقابل بیلیائو گفت:همه چیز بی نقص بود.
    شوستر که از بازی شاگردانش خوشحال بود ادامه داد:من واقعا دوست داشتم برنده شویم چون همه چیز ما عالی بود.این بازی یکی از بهترین بازیهای این فصل ما نبود اما بازی خوبی بود.تنها نکته منفی امشب(شب بازی) برد ویارئال بود که قهرمانی را به تاخیر انداخت.
    وی ادامه داد:ما همه از نتیجه راضی هستیم چون میدانستیم بازی سختی داریم.ما خوشحال هستیم ولی همه ما غمگین هم هستیم چون نمی توانیم جشن قهرمانی را در زمین خود بگیریم.
    شوستر همچنین در مورد ساویولا گفت:خاویر بازی شایسته ای را به نمایش گذاشت.او مثل یک بازیکن بزرگ بود و خیلی در نیمه اول فعال بود.او نمره کامل را از من گرفت.
    وی همچنین در مورد رائول و تعویض های خود گفت:رائول مصدومیت کوچکی داشت و نتوانست بازی همیشگی خود را انجام دهد به همین دلیل او را بیرون بردم و روبن و هیگواین را به بازی آوردم.در مورد آنها(روبن-هیگواین) چه می توان گفت؟آنها امشب عالی بودند.
    برند شوستر در پایان نیز در مورد بازی هفته بعد در مقابل اوساسونا گفت:ما در مقابل آنها بازی آسانی نداریم.اما من نگران این موضوع نیستم.ما می خواهیم هر چه زودتر قهرمان شویم.ما الان فقط به خودمان وابسطه هستیم.ولی بازی در مقابل اوساسونا سخت است چون آنها بیشتر از ما به امتیاز احتیاج دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نمره بازیکنان رئال در بازی دیشب از دید سایت گل:
    کاسیاس:9.5 (احتمالا این نمره یه رکورد برای دروازبانان خواهد بود)
    راموس:7
    مارسلو:6
    په په:8.5
    هاینزه:6.5
    گوتی:8
    گاگو:7.5 (اخه نامردا به این خوبی بازی کردم....!!!!)
    اشنایدر:7.5
    روبینهو:6
    رائول:7
    ساویولا:8

تعویضیها:
    روبن:7.5
    هیگواین:7.5
    درنته:6

بهترین بازیکن تیم بیلبائو هم (ایرواولا-سوستا-لورنته) بودند که همگی نمره 7.5 گرفتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به گزارش اینجانب و به نقل از سایت گل ایکر کاسیاس فوق ستاره رئال مادرید و برترین بازیکن بازی دیشب رئال در مقابل بیلبائو در مورد بازی گفت:یک روز عجیب بود...
    ایکر در مورد بازی دیشب گفت:من همیشه باید توپ گیری کنم اما دیشب واقعا شبی عجیب بود.ایکر از اینکه نتوانستند در خانه جشن قهرمانی را بگیرند ناراحت بود و گفت:متاسفانه من برای این موضوع نمی توانم کاری کنم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه گونزالو هیگواین که در بازی دیشب رئال در مقابل بیلبائو توانست در ابتدای ورودش به بازی یک گل بسازد و یک گل بزند گفت:من خیلی خوشحال هستم.این تیم عنوان قهرمانی را می خواهد و آن را کسب خواهد کرد.ما خیلی خوشحالیم چون که ما پیشرفت کرده ایم.
    وی در مورد قهرمان نشدن در این هفته نیز گفت:ما مجبوریم آرام بمانیم و سخت کار کنیم.ما خواهیم دید که چه اتفاقی در بازی مقابل اوساسونا می افتد.
    وی در مورد خودش گفت:من مجبور هستم که به همین شیوه به کار خود ادامه دهم.ولی من خوشحال هستم چون تیم ما بازی خوبی انجام داد.ما جام را هنوز نبرده ایم و مجبوریم به تلاش خود ادامه دهیم.ولی ما جام را می خواهیم و هر چه زودتر آنرا بدست بیاوریم بهتر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه خاویر ساویولا که بعد از هفته ها توانست در ترکیب رئال بازی کند و البته بازی خوبی را به نمایش بگذارد گفت:من خیلی خوشحال هستم چون همه چیز عوض شده.
    وی ادامه داد:ما به عنوان قهرمانی خیلی نزدیک هستیم.این جام میتواند برای ما باشد.همه چیز به خود ما بستگی دارد.
    وی در مورد تیم نیز گفت:من فکر می کنم تیم در وضعیت خوبی است و ما می توانیم جام را ببریم.من برای خودم خیلی خوشحال هستم.همچنین برای تیم و برای هواداران تیم.
    وی همچنین در مورد بازی بعد تیم در مقابل اوساسونا گفت:ما سعی می کنیم بازی بعد را ببریم تا قهرمان شویم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به گزارش اینجانب و به نقل از سایت رسمی باشگاه پیروزی دیشب رئال بازتاب گسترده ای در مطبوعات اسپانیا داشت.که مهمترین نکات آن به شرح زیر است.
    AS:
    مادرید قهرمانی را عقب انداخت اما خوشحالی هنوز ادامه دارد.هیچ تیمی بهتر از مادرید نیست و این تیم قهرمان است.آنها تیمی خوب دارند و برای آینده نیز مشکلی ندارند.چون بازیکنانی مانند اشنایدر-هیگواین-په په و گاگو را دارند که جوان هستند که کسی فکر نمی کرد که بازیکنان خوبی باشند اما آنها تیم را اداره می کنند.

MARCA:
    آغاز جشن.مردم تمام ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را پر کرده بودند تا جشن بگیرند اما قهرمانی در پامپلونا اتفاق می افتد.

El Mundo:
    برگزاری جشن به هفته بعد موکول شد.مادرید بسیار خوب بازی کرد و بازیکنی بزرگ داشت.کاسیاس بسیار باشکوه بود.

La Razón:
    ویارئال قهرمانی را به تاخیر انداخت.سیبیل می تواند منتظر باشد.

ABC:
    سیبیل منتظر است تا قهرمانی در آنجا جشن گرفته شود.رئالیها می خواهند در این بازی قهرمان شوند.

Público:
    لیگ زیر پای قهرمانان.مادرید می خواهد در پامپلونا جشن را بگیرد.

El País:
    یک پیروزی.این جشن کاسیاس بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •