تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 269 از 2014 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دسته گل قطبی برای هواداری که می خواست او را بزند / صلح و آشتی در تمرین پرسپولیس
    خبرگزاري پرسپوليس : پیش از آغاز رسمی تمرین، بازیکنان از ساعت 16:30 تا ساعت 17:45 دقیقه در رختکن به صحبت های حبیب کاشانی گوش دادند. البته کاشانی پیش از ورود به رختکن با هواداران به گفتگو پرداخت و به آنها قول داد پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شود.
    برپایه این گزارش، با پایان یافتن این نشست، بازیکنان در زمین تمرین حاضر شدند و به مدت 90 دقیقه به مرور تمرینات آماده سازی که شامل حرکات کششی، کارهای تاکتیکی و بازی دوستانه بود، پرداختند.
    در این تمرین حسین کعبی و علیرضا حقیقی حضور نداشتند، همچنین احسان خرسندی و علیرضا نیکبخت با لباس شخصی در محل تمرین حاضر شدند. حسین بادامکی هم زیر نظر دکتر زرینه اختصاصی تمرین کرد. نوری هم پس از دو روز دوری در تمرین پرسپولیس حاضر شد.
    البته در این تمرین به نظر می رسید دامنه عملکرد حمید استیلی بیشتر شده است و این مربی هدایت فنی اکثر تمرینات این تیم را برعهده داشت.

بیش از 50 هوادار هم در این تمرین حضور داشتند که در جریان برگزاری برنامه های آماده سازی تنها به تشویق افشین قطبی و کریم باقری پرداختند و از تشویق سایر نفرات کادر فنی و بازیکنان پرهیز کردند. در بخشی از تمرین و درحالیکه تماشاگران قطبی را با شعار «قطبی امپراطور» تشویق می کردند، مامانی بصورت غیر محسوس به این موضوع اعتراض کرد.
    ضمن اینکه یکی از هواداران هم دسته گلی را به قطبی اهدا کرد و مربی پرسپولیس به سمت لیدرهایی که روز شنبه با وی درگیر شده بودند رفت و در یک حرکت ارزشمند، این دسته گل را به لیدری داد که چند روز پیش می خواست او را بزند. لیدرها هم با دلجویی از قطبی از وی عذرخواهی کردند.
    همچنین درحالیکه 30 دقیقه از تمرین پرسپولیس باقیمانده بود، حبیب کاشانی محل تمرین را ترک کرد و در هنگام خروج از زمین شرکت واحد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. البته سئوالات یکی از خبرنگاران باعث ناراحتی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شد.
    در پایان تمرین هم تماشاگران با حمایت کامل از قطبی به سرمربی پرسپولیس اعلام کردند که حتی اگر نتوانستی تیم را قهرمان لیگ برتر کنید، باز هم باید در پرسپولیس بمانید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازیکنان هم قسم شدند رفتارشان را تغییر دهند/ لیست سیاه نداریم

خبرگزاري پرسپوليس : حبیب کاشانی پس از برگزاری تمرین عصر امروز تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: طی هفته جاری دو جلسه با اعضای کادر فنی و حدود 10 تا 12 ساعت با تک تک بازیکنان یا به صورت جمعی پیرامون شرایط جاری تیم ، نقاط ضعف تیم و راههای برطرف ساختن آن گفتگو کردیم.
    وی با اذعان به این نکته که در نشست با مربیان در بین آنها تقسیم کار شده است افزود: به خواست مربیان تصمیم بر این گرفته شده تا پیش از بازی مقابل ملوان نشست هم اندیشی با بازیکنان داشته باشیم تا اگر مشکلی هست برطرف کنیم. البته من در روزهای اخیرجلساتی با کریم باقری، علیرضا واحدی نیکبخت و عباس آقایی داشتم اما بر اساس خواسته مربیان احساس نیاز شد که در نشستی با بازیکنان شنونده خواسته های آنها باشیم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با رد شایعاتی که این روزها پیرامون این تیم مطرح شده است گفت: اینکه عنوان می شود در تیم پرسپولیس باندبازی وجود دارد یا عده ای کم کاری می کنند به هیچ عنوان صحبت ندارد. اعتقاد دارم این فضا نباید در بین اهالی فوتبال و مطبوعات وجود داشته باشد.
    کاشانی با تاکید بر اینکه مدیریت باشگاه از کادر فنی پرسپولیس حمایت کامل را به عمل خواهد آورد افزود: افشین قطبی به کار خود ادامه خواهد داد و حمایت ما را نیز همچون گذشته در کنار خود خواهد داشت. در نشست امروز با بازیکنان نیز به این نکته تاکید کردیم. امیدوارم تیم روند مثبت خود را آغاز کند و در بازیهای آینده ناکامی های اخیر را جبران کند.
    وی افزود: در پایان جلسه امروز بازیکنان دست در دست هم دادند و هم قسم شدند تا ضمن تغییر در روش بازی و رفتار خود، تحولاتی را در بازی مقابل ملوان بروز دهند.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با محترم خواندن رای کمیته انضباطی این باشگاه برای تعیین تکلیف این کمیته پیرامون تخلفات شیث رضایی گفت: این کمیته باید آرای خود را کتبا به ما اعلام کند. مسلما هر رایی که برای این بازیکن صادر شود به اجرا در خواهیم آورد.
    وی با ابراز بی اطلاعی از جریمه ای که باشگاه پرسپولیس برای شیث رضایی صادر کرده است در پاسخ به این پرسش که اگر افشین قطبی بازیکنی را نخواهد، باشگاه وی را فهرست کنار می گذارد گفت: افشین قطبی اگر با دلیل و به صورت مستند خواهان قرار گرفتن هر بازیکنی در فهرست مازاد شود، باشگاه خواسته او را به اجرا در خواهد آورد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با رد این شایعه که افشین قطبی تعدادی از بازیکنان را از این تیم کنار گذاشته است گفت: قطبی لیست سیاه ندارد. او هیچ فهرستی به ما نداده که خواهان کنار گذاشتن بازیکنی از پرسپولیس شود. او امروز در تمرین حاضر است و می توانید خودتان از او سوال کنید.
    کاشانی در خصوص برخورد زشت و ناشایست برخی هواداران پرسپولیس با افشین قطبی و بازیکنان این تیم گفت: من این ادبیات را ندیده ام و آنرا قبول هم ندارم. کار بد ، بد است. حالا می خواهد از سوی هر کس سر بزند. چه من که مدیرعامل هستم چه لیدرهای پرسپولیس. تلفیق مجموعه باشگاه و حمایت هواداران منجر به موفقیت تیم می شود اما این دلیل نمی شود که هوادار پرسپولیس هر کاری که خواست انجام بدهد. هواداران پرسپولیس باید صبر داشته باشند. هنوز اتفاقی نیفتاده و می توانیم در هفت بازی باقی مانده امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امیدوارنه از موفقیت این تیم در مسابقات جاری لیگ برتر یادکرد و گفت: سپاهان در سه لیگ حضور دارد که حضور فرسایشی در این مسابقات باعث می شود که این تیم امتیاز از دست بدهد. یک بازی هم با ما پیش رو دارد که می توانیم با برتری برابر این تیم به صدر جدول برگردیم.حبیب کاشانی همچنین از تلاش این باشگاه برای بازگردان شش امتیاز سرخپوشان یاد کرد و گفت: وکلای باشگاه پیگیر هستند تا راهکاری برای بازگردان این امتیازات بیابند. اگر این امتیازات به جمع امتیازات بازگردد، مجددا مدعی اصلی قهرمانی خواهیم بود.
    وی درپاسخ به این پرسش که آیا پرسپولیس توانایی جبران این امتیازات را دارد گفت: پرسپولیس توانایی این را دارد که مجددا مدعی اصلی قهرمانی باشد. این برای ما ثابت شده است. این که در بازیهای اخیر تیم نتوانسته انسجام لازم را داشته باشد برمی گردد به اتفاقات و حوادثی که پیرامون باشگاه رقم خورده است که کسر شش امتیاز از آن جمله است.
    کاشانی با ابراز تعجب از اظهار نظر خبرنگاری که در خصوص دلایل خودداری باشگاه از تغییرات در کادر فنی سوال کرده بود گفت: ما اگر شش امتیازمان کم نشده بود امروز 48 امتیازی بودیم . در چنین شرایط کدام مدیر باشگاه حاضر می شود سرمربی که در 27 هفته 48 امتیاز کسب کرده است را کنار بگذارد.
    مدیرعامل باشگاه پرسولیس خاطرنشان کرد: هواداران پرسپولیس از شکست ناراضی نیستند، بلکه بازی ضعیف است که آنها را آزرده خاطر می کند.وی با تاکید بر اینکه در بازی بازیکنان پرسپولیس هیچ چیز مشکوکی دیده نشده است با رد کم کاری آنها افزود: کمیته انضباطی و کادرفنی این تیم بازیهای اخیر را مورد ارزیابی قرار داده اند تا در صورتی که کم کاری یا رفتار غیرحرفه ای از بازیکنان سر زده باشد با آنها برخورد کند. بازیکنان باید به اندازه پولی که گرفته اند تلاش کنند.
    کاشانی با تاکید براینکه باشگاه پرسپولیس طی نامه هایی به فدراسیون جهانی خواهان چشم پوشی از اعمال محرومیت برای این باشگاه شده است افزود: از طریق فدراسیون فوتبال این موضوع را پیگری کرده ایم و حاضریم این مهم را در اختیار رسانه ها قرار دهیم.
    وی در مورد بدهی آری هان گفت: هماهنگی های لازم در این زمینه صورت گرفته است و بزودی این بدهی 70 هزار یورویی پرداخت می شود. همچنین نورالدین بزودی به تهران می آید تا طلب خود را دریافت کند.وی در خصوص انتخاب جانشین برای مرزبان گفت: اگر کادر فنی صلاح بداند جانشینی برای مرزبان انتخاب خواهیم کرد.
    وی همچنین با تایید خبر استعفای حمید استیلی گفت: استیلی پس از بازی مقابل استقلال اهواز گفت اگرجدایی من به پرسپولیس کمک می کند حاضرم از این تیم بروم اما افشین قطبی حضور وی را به صلاح تیم خواند و با استعفایش مخالفت کرد.
    وی همچنین با تاکید بر اینکه کریم باقری وظیفه دارد به عنوان کاپیتان تیم با بی انضباطی بازیکنان برخورد کند گفت: از باقری خواستم اگر در تمرینات و بازیها بی انضباطی از بازیکنان سر زد برخورد کند. او وظیفه دارد این کار را بکند و اگر تا امروز این کار را نکرده کم کاری کرده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قطبى: حاضرم بميرم اما از پرسپوليس نروم

خبرگزاري پرسپوليس : پرسپوليس به اين خاطر تيم بزرگى است كه متعلق به مردم است. اگر بازيكنان احساس مى كنند بزرگ هستند و ما مربيان نيز چنين احساسى داريم فقط به خاطر حمايت هواداران است. وقتى در اهواز به آن شكل شكست خورديم، من دلم براى خودم يا تيمم نسوخت بلكه براى مردم ناراحت شدم. ما براى اينكه در اهواز نبازيم زياد تلاش نكرديم و اين مسأله باعث دلخورى مردم شده است.افشين قطبى اگر هو شود، فحش بخورد و حتى كتك هم بخورد از پرسپوليس نمى رود. چون مى خواهد به خاطر شادى دل هواداران، تيمش را قهرمان كند. هنوز هم يادم نرفته چه قولى به مردم داده ام. پس از قول من بنويسيد مى ميرم اما نمى روم.

اهواز جو خوبى نداشت
    به خيلى از شهرهاى ايران سفر كرده و بازى در ورزشگاه ها و رويارويى با هواداران مختلف را تجربه كرده ام اما در اهواز همه چيز متفاوت بود. آنجا خيلى به من فحش دادند اما با وجود اينكه ۴ گل عقب بوديم مثل مربيان ترسو نيامدم روى نيمكت بنشينم و از كنار زمين شاگردان خود را هدايت كنم. تركيب تيم را تغيير مى دهم به من مى گويند عده اى از بازيكنان در اهواز كم فروشى كردند.

با اين وجود من اين طورى فكر نمى كنم اما عقيده دارم بعضى از بازيكنان در بازى مقابل استقلال اهواز تلاش زيادى از خود نشان ندادند. از اين رو تصميم دارم براى بازى با ملوان تركيب تيم را با چند تغيير مواجه سازم.
    ليست اخراجى ها را به كاشانى دادم
    گفته مى شود من نام ۵ بازيكن را در ليست اخراجى ها قرار داده ام. نمى گويم اين موضوع واقعيت ندارد بلكه نام بعضى از بازيكنان را روزنامه ها اشتباه نوشته اند. ۲ ، ۳ بازيكنى هستند كه احساس مى كنم ديگر به درد پرسپوليس نمى خورند. نام آنها را به كاشانى داده ام تا در موردشان تصميم بگيرد.

باقرى دستيارم نيست
    اينكه مى گويند قرار است استيلى استعفا دهد غير واقعى است. ضمن اينكه باقرى دستيار من نخواهد شد بلكه او همچنان كاپيتان و فرمانده تيم من در زمين مسابقه است.

از پرسپوليس حمايت كنيد
    ما ۷ هفته بسيار سخت و سرنوشت ساز پيش رو داريم. از شما رسانه ها مى خواهم به خاطر هواداران از پرسپوليس حمايت كنيد تا از حواشى فاصله بگيريم. اين حاشيه ها تمركز همه ما را برهم زده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خليلي : مشكل ما فني نيست

خبرگزاري پرسپوليس : به نظر مى رسد پرسپوليس در فصل جديد طلسم شده است.
    - تنها چيزى كه مى تواند ما را نجات دهد يك پيروزى ۳ امتيازى است. بعد از آن مطمئناً شرايط بهترى پيدا خواهيم كرد و به روزهاى اوج خود باز خواهيم گشت.

مشكل پرسپوليس فنى است يا حاشيه اى؟
    - ما مشكل فنى نداريم. تنها دردسر ما اين است كه حاشيه هاى اطراف تيم زياد شده و اين حاشيه ها باعث شده تا بازيكنان و مربيان تمركز خود را از دست بدهند. تيم باخته و ما هنوز در رختكن هستيم. در تهران مى گويند ما داخل رختكن كتك كارى كرده ايم.

حالا واقعاً كتك كارى نكرديد؟
    - ما بعد از بازى آن قدر ناراحت و خسته بوديم كه حال حرف زدن هم نداشتيم چه رسد به كتك كارى! اميدوارم كسانى كه چنين شايعاتى را منتشر مى كنند پيش وجدانشان شرمنده نباشند. من تا قبل از رسيدن به تهران از ماجرا بى خبر بودم. اكثر بچه ها به فكر اين بودند زودتر به تهران برسيم و تمايلى به پاسخ دادن به موبايل هايشان نداشتند وقتى رسيدم تازه فهميدم چرا آن قدر زنگ مى زدند. اگر مى دانستم در همان اهواز پاسخ تماس ها را مى دادم تا همه چيز تمام شود. كاش اين كار را مى كردم.

هادى اصغرى در صدر جدول از تو فاصله گرفت، حواست هست؟!
    - در حال حاضر فقط نتيجه گيرى تيم و سروسامان گرفتن وضعيت پرسپوليس در جدول مهم است. البته در مورد آقاى گلى بايد بگويم ۷ هفته فرصت دارم كه كم نيست. هم براى تيم ما فرصت خوبى است هم براى من در امر گلزنى. دوست دارم براى پرسپوليس گل بزنم اما بايد فعلاً در خدمت تيم باشيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض نصيرزاده : پرسپولیس هوز هم می تواند امیدوار به بخشش فیفا باشد

کارشناس مسائل حقوقی فوتبال تاکید کرد که باشگاه پرسپولیس می تواند با فرجام خواهی از فدراسیون جهانی فوتبال، جریمه کسر 6 امتیاز این باشگاه را تعدیل کند.
    هوشنگ نصیرزاده افزود: معمولا فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص مسائل انضباطی انعطاف پذیر است. یکی از نکات جالب در اساسنامه و تشکیلات فدراسیون جهانی فوتبال این است که کمیته فرجام خواهی این فدراسیون کاملا مستقل عمل می کند. هیئت رئیسه بر اساس یک قانون نانوشته این توانایی را دارد که کلیه مصوبات هیئت رئیسه را تعدیل کند.
    وی خاطرنشان کرد: مسئولان پرسپولیس می توانند امیدوار باشند که فرجام خواهی آنها از فدراسیون جهانی برای چشم پوشی از کسر شش امتیاز این باشگاه در منتج به نتیجه شود. زیرا فیفا در راستای توسعه فوتبال در سراسر دنیا در خصوص مسائل انضباطی انعطاف پذیر عمل می کند.

این کارشناس امور حقوقی فوتبال با تاکید بر اینکه امید به نتیجه گیری در هرگونه مراجعه به فدراسیون فوتبال و در هر زمینه ای وجود دارد، افزود: برای مثال حتی اگر یک فرد عادی نامه ای به فدراسیون جهانی فوتبال ارسال کند ممکن نیست جواب نامه خود را با امضا دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال دریافت نکند، چه رسد به اینکه باشگاهی در زمینه حقوقی درخواستی را با این سازمان بین المللی مطرح کرده باشد.

نصیرزاده با تاکید بر اینکه باشگاه پرسپولیس برای تعدیل جریمه فدراسیون جهانی فوتبال باید زودتر از این اقدام می کرد، ادامه داد: باشگاه پرسپولیس باید خیلی زودتر از این به کمیته فرجام خواهی فیفا شکایت می کرد. شش امتیاز و جریمه چند هزار دلاری حتی این اجازه را به باشگاه پرسپولیس می داد که شکایت خود را از طریق دادگاه عالی داوری ورزش پیگیری کند. با این حال باشگاه پرسپولیس می تواند امیدوار باشد که فرجام خواهی این باشگاه در نهایت به سرانجام برسد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض باشگاه استقلال : همگي براي بازگرداندن 6 امتياز كسر شده از پرسپوليس تلاش كنند

سخنگوي باشگاه استقلال تهران، عزم ملي باشگاه‌هاي ايران به منظور بازگرداندن شش امتياز كسر شده از تيم فوتبال پرسپوليس را خواستار شد. وي گفت : پرسپوليس نيز همانند استقلال باشگاهي محبوب و مردمي در كشور است و ما اميدواريم تا شرايطي فراهم شود كه شش امتياز كسر شده از پرسپوليس به اين تيم بازگردانده شود.

ساعدي در اين زمينه پيشنهاداتي را مطرح كرد و افزود: باشگاه‌هاي ايراني مي‌توانند با ارسال نامه‌اي به فيفا خواهان بازگرداندن شش امتياز تيم فوتبال پرسپوليس شوند و يا آن كه بزرگان فوتبال ما كه با فيفا در ارتباط هستند، در اين زمينه پا در مياني كنند. همچنين هواداران تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس نيز مي‌توانند با مراجعه به وب سايت فيفا خواهان بازگرداندن اين شش امتياز شوند.

وي افزود: باشگاه‌ها و هواداران طي مكاتبه با فيفا مي‌توانند خواهان بخشيده شدن كسر شش امتياز شوند و يا حداقل همانند اتفاقي كه در فوتبال ايتاليا افتاد كسر اين شش امتياز در فصل بعد صورت گرفته و در ليگ هشتم پرسپوليس بازي‌هايش را با امتياز 6- آغاز كند.

ساعدي دليل اعلام اين طرح از سوي باشگاه استقلال را نيز رقابتي‌تر شدن بازي‌هاي ليگ برتر عنوان و تصريح كرد: باشگاه استقلال تمركز اصلي خود را بر روي جام حذفي قرار داده است، با اين حال اميدواريم تا در ليگ برتر چه استقلال و چه ساير تيم‌ها در فضايي رقابتي با پرسپوليس براي قهرماني تلاش كنند و معتقديم بازگرداندن اين شش امتياز پرسپوليس را به رقابت در ليگ بازگردانده و سبب عادلانه و جذاب‌تر شدن رقابت‌هاي ليگ برتر مي‌شود.

سخنگوي باشگاه استقلال در ادامه خواهان همت ملي باشگاه‌ها، هواداران فوتبال و دست اندركاران فدراسيون فوتبال به منظور بخشش شش امتياز پرسپوليس شد و افزود: اما،‌ در صورتي كه فيفا بر كسر اين امتياز اصرار داشت مي‌توان اين درخواست را داد كه پرسپوليس بازي‌هايش در فصل آينده را با امتياز 6- آغاز كند.

ساعدي در پايان گفت: اين عزم ملي به اين دليل بايد شكل بگيرد تا يك شركت خارجي به اين راحتي نتواند يك باشگاه بزرگ و ملي ايران را دچار مشكل كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كاشاني: جواب انصاري‌فرد را نمي‌دهم

خبرگزاری پرسپولیس : حبيب كاشاني در پايان تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در هفته جاري دو جلسه با كادر فني به مدت 10 الي 12 ساعت داشتيم و سعي كرديم در مورد مسائل كوچك و بزرگ در تيم، نقاط ضعف و قوت را جويا شويم تا با قدرت و همدلي در ادامه كار به همان شرايط نيم‌فصل اول برگرديم.
    وي افزود: طبق هم‌انديشي كه با كادر فني داشتيم، در صورتي كه اعلام شود قطبي با بازيكني مشكل دارد، بدون شك از سوي كميته انضباطي و شخص خود من با وي برخورد جدي مي‌شود؛ اما براي اثبات آن نياز به مدرك معتبر است.
    كاشاني ادامه داد: فعلا هيچ تغييري در كادر فني ايجاد نمي‌شود و با قدرت به كار خود ادامه خواهد داد. در خصوص شايعات مطرح شده نيز با كريم باقري، نيكبخت واحدي و عباس آقايي به صورت انفرادي صحبت كردم و نظرات و پيشنهادات آنها را شنيدم.

مديرعامل پرسپوليس درباره اظهارات روز گذشته قطبي درباره كم‌فروشي بازيكنان برابر استقلال اهواز گفت: مطالبي مطرح مي‌شود كه اعتقادي به آن ندارم. قبول نمي‌كنم كه بازيكنان پرسپوليس كم‌كار و مشكوك كار كردند، چون تمام بازي‌ها را در كميته انضباطي بررسي مي‌كنيم و در صورت كوچكترين نكته غيرورزشي مطمئن باشيد با آن برخورد جدي مي‌كنيد. باندبازي بازيكن و كم‌فروشي فضاي فوتبال ما را تغيير مي‌دهد. به كادر فني گوشزد كردم كه با حمايت هيئت مديره پرسپوليس و شخص من به روزهاي خوب گذشته بازگردند تا اين حاشيه‌ها از پرسپوليس فاصله بگيرد.
    وي در خصوص مدافع مختلف باشگاه افزود: شيث رضايي اخراج نشده است و مثل بقيه هواداران منتظر نتيجه كميته انضباطي باشگاه هستم، چون از روز اول قصد داشتيم با تمام بي‌نظمي‌ها حتي در كادر فني برخورد جدي كنيم.
    كاشاني درباره برخورد ناشايست ليدرهاي باشگاه ژدر روزهاي گذشته با افشين قطبي يادآور شد: حركت ليدرها بسيار زشت و زننده بود. چه مديرعامل و چه ليدر و مربي بايد ياد بگيريم كه از تيم محبوب مردم حمايت كنيم نه اينكه به فكر منافع‌هاي شخصي خود باشيم. صحبتهاي لازم را با تمام ليدرها انجام داده‌ام تا ديگر در تمرينات شاهد چنين مشكلاتي نباشيم.
    وي تصريح كرد:‌ يقينا سپاهان امتياز از دست مي‌دهد و پرسپوليس در صورت داشتن انگيزه بالا و استفاده از تمام توانايي خود مي‌تواند به صدر جدول بازگردد، البته نبايد فراموش كرد بازي‌هاي آينده نيز بسيار سخت و دشوار است؛ اما توانايي هاي بازيكنان ما بالاست و اگر شش امتياز از ما كسر نمي شد، صدرنشين بوديم.
    كاشاني ادامه داد: از قطبي قولي نگرفتيم كه هرگز تيم شكست نخورد، چون فوتبال ورزشي غيرقابل پيش‌بيني است، پس بهتر است همه اميدوار باشيم تا روزهاي آينده پرسپوليس واقعي را ببينيم.
    كاشاني درباره مشكلات رافائل، آري هان و نورالدين يادآور شد: درباره مشكل رافائل از طريق فدراسيون نامه‌اي به فيفا ارسال كرديم كه آمادگي پرداخت طلب او را داريم. با نورالدين كمك مربي دنيزلي نيز صحبت كرده‌ايم و ايشان ظرف امروز يا فردا وارد ايران مي‌شوند تا مبلغي را كه از پرسپوليس طلب دارند، پس از جلسه‌اي دريافت كنند.
    وي افزود: مشكل آري هان نيز حل شده است و منتظر اعلام شماره حساب و جواب وي هستيم. روي هم‌رفته با رفع اين مشكلات مجددا همان پرسپوليس بدون مشكل را خواهيد ديد.
    كاشاني در خصوص استفاده از پيشكسوتان در كادر فني خاطرنشان ساخت: پيشكسوتان از سرمايه‌هاي پرسپوليس هستند اما با هيچ‌كدام از آنها درباره حضورشان در كنار قطبي حرف نزدم و فقط از كريم باقري خواستم به عنوان يك كاپيتان با بازيكنان خاطي برخورد كند.
    وي همچنين درخصوص اظهارات مديرعامل سابق اين باشگاه كه معتقد است ميزان بدهي هاي باشگاه بسيار كمتر از مبلغ ذكر شده از سوي مسئولان فعلي است، تاكيد كرد: با توجه به مشكلات اخير پرسپوليس بهتر است جوابي به حرفهاي انصاري‌فرد ندهم و سكوت كنم. در صورتيكه نياز بود ظرف چند روز آينده جواب او را نيز خواهم داد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض كاشاني در حمايت از قطبي به ليدرها هشدار داد

تمرين امروز بعدازظهر پرسپوليسي‌ها پس از يك ساعت جلسه حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس با بازيكنان و كادر فني از ساعت 17:50 در زمين شركت واحد برگزار شد.
    در اين تمرين ابتدا پرسپوليس‌ها پس از جمع كردن با توپ تقسيم شدند و دو به دو به كارهاي با توپ در مسيرهاي كوتاه و بلند پرداختند.
    سپس در نيمه زمين به زدن توپ‌هاي 40 و 50 متري و جابجايي در نيمه زمين و در ايستگاه آخر شوت به دروازه همراه با سرعت تمرينات خود را ادامه دادند.
    عليرضا نيكبخت واحدي و احسان خرسندي با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين امروز بودند.
    80 هوادار كه به تشويق افشين قطبي، حبيب كاشاني مشغول بودند از نزديك تمرين سرخپوشان را ديدن كردند.
    حسين بادامكي به علت مصدوميت زير نظر دكتر زرينه فقط به دور زمين دويد.
    حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس به همراه مسعودي رئيس كميته انضباطي از اوايل تمرين حضور داشتند و دقايقي با هواداران پرداختند.

حبيبكاشاني، مديرعامل پرسپوليس در ميانه تمرين به ليدرهايي كه در روزهاي گذشته به افشين قطبي بي‌ احترامي كرده بودند تذكر جدي داد.
    در پايان تمرين يكي از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس كه در دو روز گذشته برخورد شديدي با افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس داشت با در آغوش گرفتن قطبي و اهداي گل به او با وي آشتي كرد و مورد تشويق هواداران حاضر در تمرين قرار گرفت.
    تمرين پرسپوليس ظرف ساعت 19 به پايان رسيد فردا سرخپوشان در دو نوبت ساعت 10 صبح و 17 بعدازظهر در ورزشگاه شركت واحد و يادگار امام تمرينات خود را پيگيري مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با همه اين حرفها عشق است : پرسپوليس را

باز هم قهرمانيم

باز هم قهرمانيم

باز هم قهرمانيم

باز هم قهرمانيم

باز هم قهرمانيم

باز هم قهرمانيم

باز هم قهرمانيم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان فعلا برای مدتی دیگه تو انجمن ورزشی پست نمیدم چون یکی از مدیران محترم سایت از جواب دادن به فحش یه استق لالی ناراحت شدن .البته حق با ایشونه من نباید میگفتم چرا فحش دادی باید میگفتم چرا کم فحش دادی !!!!!!
    اگه خوبی بدی دیدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •